Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(zwezda0702 @ 2010 09 08, 15:29)
sveikos 4u.gif
poto toliau begyje suzaidem zaidimuka,atnesem sakele su daug daug zaliu lapu ir paleidom per svecius galejo nuo 1-3 lapeliu nuskint,kas paskutinis nuskins lapeli vyras ar moterys ,tokios lities vaikas pirmas bus..

thumbup.gif saunuole, taip idomiai buvo skaityt, tai isivaizduoju kaip saunei praejo svente.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o sitas tai patiko , dar visai negirdeta,
Papildyta:
[quote=sostine_,2010 09 08, 22:57]
Tai ką, aš irgi po visko.

torto pjaustymas-prieš tai į tortą su kt piršliene įkišome 3 mažus čiulpiamus saldainius, ir liepėme jų ieškoti bevalgant tortą. Pirmas radęs gavo Tez tour kelionę-tez tour voke talonėliai, kiti du žmonės-paguodos prizą, vakarienę kinų restorane,t.y. ryžiai, pagaliukai ir žvakytės.
/quote]
thumbup.gif na taip visos bijojot o taip sauniai pravedet svente, man si mintys patiko, vis kazka naujo kiekviena svociute ideta. SAUNUOLES 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jusa2 @ 2010 09 09, 16:05)
Sveikutes visos,
Dar pamirsau. Cia siek tiek nuotraukyciu is paruosiamuju darbu
http://public.fotki....jusa2/vestuves/

Labai grazus darbeliai, tortukas thumbup.gif , dar krepselai patiko, ar pati darei?
Papildyta:
QUOTE(pelika @ 2010 09 09, 20:55)
Sveikos... Vat nustebino mane drauges vestuves... zinoma tai neplanuota, bet kaip ciootkai  http://www.alfa.lt/s...010-09-03_16-36

thumbup.gif cia tai nuskylo jauniesiems, geras prisiminimas bus
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 09 09, 21:55)

Labai grazus darbeliai, tortukas  thumbup.gif , dar krepselai patiko, ar pati darei?

Aciukas uz pagyrimus ax.gif 4u.gif
Jo krepselius dariau pati. Paziurejau, kiek kainuoja, tai kazkaip nesinorejo pirkti. Radau audinio ir pati pabandziau.
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 09 09, 12:09)
o kad jiem pinigai nebyra is dangau cia aisku,bet turi jie tu pinigu ,kas moka valdyt,va mano rajone,ner nei stavkiu nei rinkliavu butinu kas menesi,o baznycia atkurta is karo laiku pastato,ir kunigas laabai fainas,atkure nerealei ir vidu ir isore,ir tikrai nereikalavo pinigu jokiu...na cia isijauciau ,sorry uz spama

jam padeda Lenkija cool.gif
o kunigas ne labai fainas, o superiausias bigsmile.gif

QUOTE(jusa2 @ 2010 09 09, 15:05)
O dar lietus uzejo, suslapom, mano padalkos beveik iki keliu slapios, nes suknele iki zemes buvo. Nuotaika siek tiek sugadino visa sita sumaistis. Bet nieko. Palyda i gamta nevaziavo, tik jaunieji foto sesija apturejo. O mes tiesiai i kavine.

o aš suplėšia keliose vietose savo suknia, per ilga buvo, užmindavau vis..bet salone pasakė VISKAS GERAI, swoon.gif tai kaip tada NEGERAI būna g.gif

ir visą dieną laukėt jaunųjų iki vakaro vieni? ar svečiai buvo užkviesti kokiai 15 val su jum palaukt jaunųjų? nelabai įsivaizduoju kažkaip jaunųjų atskirai nuo palydos..

QUOTE(loretita2 @ 2010 09 09, 21:01)

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o sitas tai patiko , dar visai negirdeta,

o tamsta vis giri, vis giri smile.gif gal pačiai kada nusimato darbuotis ar jau ilsiesi senokai prižiūrėdama forumą?

kuri pasakojot apie pavardės konservavimą ir paminėjote AŠTRIAS GELTONAS PAPRIKAS? kokios čia paprikos? g.gif mazmona, tu gal?
Atsakyti
labas vakaras, visoms besidarbuojancioms prie savo scenariju 4u.gif
gal kuri nors turite to santuokos liudijimo kopija, kur jauniesiems iteikia ax.gif
buciau dekinga
Atsakyti
Sveikutes visos,

As jau po viskam, uzsukau paziureti kaip jums sekasi  (tikriausiai dar kuri laika uzbeksiu pas jus, kazkokia tai nostalgija smile.gif ) ir pabandysiu trumpai parasyti, kaip man sekesi.
Pradzia buvo nelabai vykusi, labai drebejo balsas, visi velavo. Zodziu, islydejimas is namu buvo skubotas. Nu bet nieko, teveliai graziai palaimino ir greitai isskubejom i baznycia. O cia irgi kamstis doh.gif  Jau beveik laikas mums, o dar pora pries mus stovi neiejusi i baznycia. Teko palaukti. Ceremonija buvo labai grazi dviem kalbom - lietuviskai ir prancuziskai, kadangi musu jaunasis buvo ne lietuvis. Grojo gitara, dainavo. Po ceremonijos ziedlapiai, balandziai. Baznytele labai grazi, bet labai nepatogioje vietoje - iejimas tiesiai is gatves. Sveikinti ejom i toki skvereli, o masinos liko tolybej. Sveikintoju buvo labai daug, nes ir visi sveciai buvo baznycioje, pritrukom sampano, o paimti nera is kur doh.gif  nu zodziu. O dar lietus uzejo, suslapom, mano padalkos beveik iki keliu slapios, nes suknele iki zemes buvo. Nuotaika siek tiek sugadino visa sita sumaistis. Bet nieko. Palyda i gamta nevaziavo, tik jaunieji foto sesija apturejo. O mes tiesiai i kavine. Tai kol nuvaziavom issidziovinau padalkas, nusiraminau. O toliau viskas ejosi gerai.
Kadangi mes i gamta nevaziavom, o jaunieji nenorejo tradicinio sutikimo su malku skaldymu ir bulviu skutimu, nors muzikantai buvo pasisove tai daryti, tai sutikom jaunuosius su akmeneliais ir paleidom gandrui laiska. Tada tevai sutiko su duona ir druska. Stala issipirkom gan lengvai, dar net nepanaudojau visko, ka buvau pasiruosusi.
Dar turejau vestuvine duona (tikriausiai zinot - didelis grazus kepalas duonos, isskoptas jo vidus ir prideta mazu kepaliuku duonytes), tai pries sedant prie stalo as pasakiau keleta zodziu apie duona, kad kiekviena diena ir kiekviena svente prasideda nuo duonos, kad duona kaip malda, kurios nesukalbeje pradeti sventes negalim ir jaunieji padalino ja visiems kaip draugiskumo ir padekos simboli.
O paskui viskas kaip ir pas visas - tostas uz jaunuosius uz tevelius, valdzios rinkimai, pazadu tortas, jaunuju valsas. Si eiliskuma man truputeli buvo sumaise, nes dar sviesoje norejo susokti valsa ir pasifotografuoti. Per valsa putem burbulus, graziai atrode ir pazadu tortas visus suzavejo ir pralinksmino. Muzikantai visiems sokiu programa nebloga suorganizavo. Paskui degem seimos zidini, teveliai kalbejo. Jaunieji graziai padekojo teveliams su prisiminimais ir ispudziais is pirmu susitikimu.
Kai pradejo dainuoti karti karti, isrinkom ilgiausiai santuokoje gyvenancia pora, kurios paprasem ir pamokyti, kadangi turi ilgiausia patirti. Uz tai padovanojom saldainiu medi. Buvo labai patenkinti. Aisku, nuo mokymo neissisukom ir mes smile.gif
Dar jaunieji dalinosi darbus plesydami ramunes ziedlapius.
Muzikantai pravede pora zaidimu, o savo paruostu zaidimu nepanaudojau, nes nebuvo kada ir taip ziurejau i laikrodi, kad tik viska suspeti.
Per vidurnakti leidom dangaus zibintus, sovem fejerverkus. Po to puokste, keliaraistis, tortas, sokiai. Islydint miegoti jauniesiems padovanojom meiles simfonija ant pagalves uzvalkalo, sampana "pirmoji naktis" su  ju nuotrauka, dvi zvakes kaprizu ir nuodemiu sudeginimui, vestuvinio medaus su receptu ir naudojimo budu, kad ismoktu naudoti, gaminti ir kad uztektu visa gyvenima.
Dar buvom sugalvoje toki zaidima kaip paskutinis sokis su jaunaja, per kuri visi vyrai norintys paskutini karta pasokti su jaunaja tai galetu padaryti, dar galima ir pinigelius uz tai rinkti. O paskutinysis sokantis turetu pagrobti jaunaja, o jaunasis issipirkineti. Jaunoji dar buvo sugalvojusi ir persirengti tuo metu, jei jau lanai nuvargintu vestuvine suknele, bet ir sito zaidimo mums jau neprireike.
Antra diena buvo trumpa, tik pusryciai ir sriubyte. Tai mes tik apzvelgem trumpai nakti, parodem pedutes pro rakto skylute, ir atnesem suri. Ai dar atsakyma is gandro gavom.
Siaip susilaukem labai daug pagyru ir padeku. O as savo ruoztu labai dekoju jums visoms ACIU!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  uz idejas, patarimus.
Visoms sekmes didziausios!!! Gal but dar susieis keliai smile.gif

Tikiuosi nenusibodau savo ilga litanija blink.gif

LABAI GRAZUS DARBELIAI bigsmile.gif ,pagaliau pamaciau thumbup.gif kaip tas tortas atrodo, bet dar klausimas kas ir kur ten rasosi? cool.gif
Atsakyti
[quote=sostine_,2010 09 09, 22:23]

ir visą dieną laukėt jaunųjų iki vakaro vieni? ar svečiai buvo užkviesti kokiai 15 val su jum palaukt jaunųjų? nelabai įsivaizduoju kažkaip jaunųjų atskirai nsuo palydos..

Is pradziu ir man truputi keistai atrode, bet po to tai tik dziaugiausi. Kadangi baznycia pas mus buvo tik 14val, o dar palaukti reikejo, tai mes i kavine nuvaziavom tik po 16 val. Jaunieji uztruko apie 1,5 val. O ten vietoj buvo veiklos - buvo karieta su arkliuku, kuri svecius veziojo po apylinkes, alaus stalas veike smile.gif .As ramiai pasiruosiau, susideliojau viska kaip ir kur man reikia.

Papildyta:
QUOTE(irena0902 @ 2010 09 10, 00:01)
LABAI GRAZUS DARBELIAI bigsmile.gif ,pagaliau pamaciau thumbup.gif  kaip tas tortas atrodo, bet dar klausimas kas ir kur ten rasosi? cool.gif

Aciu 4u.gif I kiekviena torto gabaleli dedasi kortele su pazadu jauniesiems (pvz.: pasizadu padeti auginti vaikus ir pan.) ir as dar dejau po saldaini su jaunuju nuotrauka. Sveciai renkasi po gabaleli, skaito pazada. Po to pazadu korteles surenkamos ir atiduodamos jauniesiems (sveciai dar uzraso ant ju savo varda).
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 09 09, 21:23)
kuri pasakojot apie pavardės konservavimą ir paminėjote AŠTRIAS GELTONAS PAPRIKAS?  kokios čia paprikos?  g.gif mazmona, tu gal?

Aš. Bet tos paprikos pas mane šiltnamyje auga. mes jų nesunaudojam, tai ir sudėjau biggrin.gif
pas mane jos buvo geltonos, nes dar nespėję prinokti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 09 08, 23:57)
Tai ką, aš irgi po visko.
Kam ten oras buvo super? Zvezda, tau? Nu nifiga sebe...skazala ja sebe: ))) tai lyja, tai saulė, lašnoja, lyja...nesąmonė.

torto pjaustymas-prieš tai į tortą su kt piršliene įkišome 3 mažus čiulpiamus saldainius, ir liepėme jų ieškoti bevalgant tortą. Pirmas radęs gavo Tez tour kelionę-tez tour voke talonėliai, kiti du žmonės-paguodos prizą, vakarienę kinų restorane,t.y. ryžiai, pagaliukai ir žvakytės.

Ačiū jums!!!! Daugiau veselių nenusimato šiemet, bet aš liksiu connected.

Sveikutes, na, kaip tik uzsuku taip kazko naujo ir atrandu cia pas jus ir tai reiskia, ka idejos klesti thumbup.gif
Beje, norejau paklausti, o kaip tuos saldainius sukisot i ta torta? g.gif Vis bandau isvaizduoti ir niekaip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jusa2 @ 2010 09 10, 10:20)
Aciu 4u.gif  I kiekviena torto gabaleli dedasi kortele su pazadu jauniesiems (pvz.: pasizadu padeti auginti vaikus ir pan.) ir as dar dejau po saldaini su jaunuju nuotrauka. Sveciai renkasi po gabaleli, skaito pazada. Po to pazadu korteles surenkamos ir atiduodamos jauniesiems (sveciai dar uzraso ant ju savo varda).

as viska pasiruosiau, po vestuviu ikelsiu foto, bet gavosi thumbup.gif tik dar nelabai suformulavau kaip pristatyti... ka pati kalbejai pries dalinant?
Atsakyti
zwezda0702, jo siaubas neispasakotas... uz toki elgesi visai nemoket gali butu...
Atsakyti
QUOTE(Shoricel @ 2010 09 09, 15:43)
atsiprašau už klausymą,
bet kur tų vestuvinių parduotuvių iėškot (Vilniuje)?
aš kažkaip nemačiau specializuotos vestuvinių prekių parduotuvės, todėl ir klausiu blush2.gif

na keli kioskai yra kalvariju turguje,gariunuose yra vieta,senamiesti lig kazkur yra,as asmeniskai prkau kalvariju turguje dvi sirdis,ant kiekvienos sirdutes balandelis,susegtos grazia spinute,kainavo 18lt smile.gif bus nuotrauku imesiu kaip atrode.

Sveikutes visos,

saunu thumbup.gif darbeliai grazus thumbup.gif

QUOTE(loretita2 @ 2010 09 09, 22:01)
thumbup.gif saunuole, taip idomiai buvo skaityt, tai isivaizduoju kaip saunei praejo svente.
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o sitas tai patiko , dar visai negirdeta,
Papildyta:

aciu uz pagirimus 4u.gif

QUOTE(sostine_ @ 2010 09 09, 22:23)
jam padeda Lenkija cool.gif
o kunigas ne labai fainas, o superiausias  bigsmile.gif
o aš suplėšia keliose vietose savo suknia, per ilga buvo, užmindavau vis..bet salone pasakė VISKAS GERAI, swoon.gif tai kaip tada NEGERAI būna  g.gif

na joo,bet ar zinot apie kuria cia baznycia snekejau?? blink.gif
as irgi abi suknias apacias suplesiau,bet nereikejo nieko moket,bet turejau vestuvini buteli masynoj,tai nunesiau,nes tikrai nesmagu buvo smile.gif

QUOTE(bitemaja1 @ 2010 09 10, 09:38)
Beje, norejau paklausti, o kaip tuos saldainius sukisot i ta torta? g.gif Vis bandau isvaizduoti ir niekaip... blush2.gif

as dariau torta is dideliu gabalu,tai man ne tik saldainis ir pazadastilpo ,bet ir dejau sveciams atminimui kalendoriukus su jaunuju foto,toks 9*12cm berods smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatukx @ 2010 09 10, 09:58)
zwezda0702, jo siaubas neispasakotas... uz toki elgesi visai nemoket gali butu...

na liudna ,liudna,bet ka jau padarysi.... verysad.gif kitakart jei kas zenises ,sakysiu kitoje baznycioje tuoktis,kitai baznyciai mieliau paaukociau pinigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2010 09 10, 09:45)
as viska pasiruosiau, po vestuviu ikelsiu foto, bet gavosi  thumbup.gif  tik dar nelabai suformulavau kaip pristatyti... ka pati kalbejai pries dalinant?

Sakiau, kad cia susirinke dvi gimines ir ne tik, todel visiems reikia susipazinti. Kad lengviau butu svociute visa nakti (pirslys dadejo, kad keles savaites biggrin.gif ) kepe torta. Paprasiau imti visu po gabaliuka, pasisakyti vardus ir kokie rysiai sieja su jaunaisiais. O uz tokia grazia svente ir kad visus mus cia sukviete reiktu pasizadeti jauniesiems ka nors grazaus ir mielo padaryti, kad ju gyvenimas butu grazesnis, jaukesnis, lengvesnis ir linksmesnis. Taigi torto gabalelyje rasite po pazada, kuri garsiai prasome perskaityti ir butinai ivykdyti. Dar paprasiau ant korteles uzrasyti savo varda ir atiduoti jauniesiems, kad jie galetu patikrinti, ar visi pazadai vykdomi. O mes uz tai jums dovanojame saldesni gyvenima (cia apie saldaini, kuris buvo torte).
Gal ne zodis zodin, bet kazkaip panasiai.
Bet zodziai nelabai svarbu, nes tikrai dideli ispudi visiems padaro pats tortas ir daug juoko sukelia pazadai.
Atsakyti