Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(juodaarozee @ 2010 09 07, 13:50)
Sveikos sviciutes smile.gif Gal kas galit padeti su zaidimais vestuvems.Bet tokiu ydomesniu kas zino.Nes jau net nzn ka cia sugalvojus visa neta perziurejau.Padekit lb prasau.Arba bent jau nukreipkit kur reikia

nueik i vestuves - ivairios smulkmenos - 3puslapis bus zaidimai vestuvems
Atsakyti
svociutes kaip pristatet pazadu torta? man kazkaip minciu jau truksta...wacko.gif darysiu susipazinimo-pazadu torta... su pirma dalim ka pasakyt viskas aisku... bet kaip su tais pazadais surist... g.gif
Atsakyti
sveikutes saunuolytes svociutes:) nezinau ka be jusu ideju daryciau, negaliu patikleti, kad yra dar tokiu orginaliu nenuvalkiotu ideju kurias jsu pasiulote.
turiu viena kalusimeli....pirmos denos scenariju jusu superiniu ideju deka praktisia baigiau, o db iskilo klausimas del antros dienos:)
gal galite pasakyti seka ?a?
ir dar merginos kiek mazdaug zaidimu jus suzaidete per pirma diena ? nes nenoriu ir manau nereikia per daug gali gi atsibosti:)
ir ar ziadete ziadimus per antra diena?
as zadu antra diena pabrolius pakrutinti gal zinote toki zaidimuka jei nezinote pasakysiu: nupiesti nuoga moteri ar iskirpti na kaip fantazija nesa ir uzkloti ja didedeliu ranksluosciu ant zemes tada pabroliai ant to ranksluoscio turi daryti atsispaudimus , o kaip padaro parodyti kodel jie taip stengesi:)
o ka pamergem reikia sugalvoti?
dar zadu pasaka kaip jaunikis augo pasekti:)

tai butu malonu ,kad man parasytumete 2 dienos eigute smile.gif ACIU
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na ka ,pradesiu pasakot,pradesiu nuo to,kad tikrai nereikia daug prisiruost,nes visko kaip ir noretum neiseina panaudot,na ziurint kokie dar sveciai,musu gimine labai megsta pabaliavot,tai puse veseles prasokom,bet aisku ir as daug savo darbu ikisau,poto sveciai snekejo,kad slepiau talenta svociaut:))
na prasidejo kai jaunikis atvaziavo pas jaunaja,jis turejo zemelapi pg kuri vaziavo pas isrinktaja,atvaziaves sunkiai priejo prie jaunosios,nes pakeliui buvo visokiausiu kliuciu,ir saude ir dainavo,ir kovesi su pabaisa,is kurio pasieme jaunuosios bateli,su juo ir atejo pas ja..
na namie as pasnekejau,paskaitinejau....
cmb nustebino ziaurei,nes kai as tekejau pries 3 m,mano svocia mokejo uz sampana tik jaunesiems ir muzika 170-180lt,tai ir mes nusiteikem net didesnei kainai,visgi metai bega kainos kilo,prieina ten poto ir sako 29lt,as apakus sakau mum ir muzikos reikia,o ji sako tai bus bus ,viskas bus,tai va nuo 170 i 29 nuleido blink.gif
toliau varem i baznycia,ten tai pribloske,kai nepradejo ceremonijos kol pirslys neimes i auku dezute pinigu,nes kai as tuoj pacioj baznycioje tekejau,tai svotus pakvete i zakristija,trn dave pinigu ir ttt.dabar prie duru prieejo zakristijonas ir liepe auka imest,na nuejo kitas pirslys-pas lenkus marsalek ir imete,mes nezinojom kiek bet imete,tai vidury ceremonijos prieina zakristionas jau pas mano vyra pirsli ir sako nueikit i zakristija pas kuniga,jis islieke ir grizo su ispustom akim,sako:kunigas pasake per mazai idejot i ta auku dezute,tipo tik 100,prasom damoket vyras sako kiek,o tas 200lt cia minimumas,o maniskis gi toks priesininkas baznycios,visada sako kad baznycia tik zmones apvagineja,seip tiki Dieva,bet nevaiksto i baznycia,o as vis sakydavau baznycia neturi stavkiu,kiek duosi,tai po sio ivykio ir as nusiviliau...na ce tarp kitko,vaziojam toliau..
po baznycios ziedlapiai,sveciai,priejo prie masynu sampo,tai kaip pyle lietus,vistiek stovejome lauke,greit prasvesejo vaziavom ant tilto,prie baznycios ziede prasukom su masynom 7 ratus,kaip laimes simbolis,taip galva apsisuko:)ant tilto janieji mete akmenukus,likusius gerus kurios pasiliko pasakem kad idedu i namo fundamenta kai prades statytis nama:)labai suzaveti ta ideja buvo:)poto surakinom sirdys ir ismetem i upe raktuka,toliau gamta buvome karklenu parke,llaabai grazu ten ,bet ima mokesti uz asm -7lt..ten daug laiko praleidom,foto,klipai,valgem ,skaite jaunieji juokingas priesaikas,suzaidem tik viena zaidima su mandarinais kai rideno per kelnes,buvau paruosus ir futbola su darzovem,bet taip ir liko nepanaudotas,laiko nebuvo,poto vaziavom i liepkalnio kalna kur ziema slidinejama,afigennos nuotraukos is ten padarytos buvo..
prie sales broma,uz stalo cigonai,visko siulem aukso(auksines monetos sokoladukai setely tokiam) jaunasis stopke netikru doleriu davinejo,visa palyda po buteli dave ir saldainiu,galiausei pasakem apverskit jaunuju lekstes ir bus musu jaunuju foto kaip irodymas,ir to neuzteko,tada jau istraukem Liudijima kuri is cia nukopinus buvau ir basta be zodziu uzleido vietas,nors pasiprase dalyvaut musu vestuvese,leidom biggrin.gif
su netikru liudijimu irgi viskas ciki pavyko,davem kelems sveciams paziuret,jo vienas draugas net akys ispute,bet nieko nepasake,matyt tipo jo valia tokia,poto davem jaunajam perskaityt kokios dabar bus ju pavardes kad gimines zinotu,skaito ir patiket negali,sako jomajo klaida,cmb gi tare kad ...(jo pavarde bus zmonos) o irase zmonos,visas susinervino,muzikantas sako kazka cia meluoji ar panasei ,o jaunikis sako: blamba o kam svotai buvo,nedaziurejo,as jau ziuriu kad kalte ant musu meta atsistojau ir sakau na pajokavom pajokavom,nors svotai neatsakingi uz liudijimo spauzdinima,labai susinervavo bet poto vaiksciojo ir sake kad geras bajeris thumbup.gif
pradejau poto nuo graziu zodziu kad ju siand zalios seimos gimtadienis,kad zaluma tai kaip pavasari pirmos zoles,geliu ir medziu augimas,taip ir ju seima,na ten zodzius skaiciau sunku papasakot dabar po zodziu davem pasodint toki vazona zalia,kad augtu ir stipretu ir leistu ziedus kaip ir ju seima,poto kaip pas kiekviena augala yra saknys tai ir pas mus yra -musu tevai cia musu saknys isgerem uz tevus,sudainavom 100metu,poto toliau begyje suzaidem zaidimuka,atnesem sakele su daug daug zaliu lapu ir paleidom per svecius galejo nuo 1-3 lapeliu nuskint,kas paskutinis nuskins lapeli vyras ar moterys ,tokios lities vaikas pirmas bus.. poto norejau iterpt pazadu torta,bet laiko pritruko tai tevu sokis,poto valsas,poto musu palydos sokis,poto jau ir 12 seimos zidinis,norejau 4 zvakiu pasaka paskaityt,bet nepavyko....poto norejau aprengt jau jaunuosius i ziurstus,skarele ir kocela ir tt..vel nepaviko,nes laikas buvo kankanui ir puokstes metimui,kankana susoko panos labai fainai po suknele turejo pasiutus spec.kelnaites tokias ilgas su palerinom,poto atsisuko pas jauniki uzpakaliu pakraipyt pakele sukneles o ten tie trauzai juoko kaip dave...gulbiu ezera irgi fainai susoko su sijonais pustais tokiais ,be kelniu ir su baltom kojimem su bantukais:)
pazadu tortas mano iskeliavo tik kita diena,bet visiem labai paatiko..
dar labanakciui jaunuosius aprengem bendra tokia pizama ,viduri pizamos didele sirdys-kisene,sveciai rase palinkejimus,pastaba ir pasiulimus pirmai nakciai,aisku pilna krepseli sudejom su energezeriu,preziku su grafke,vaisiai sampas,kamasutros lapu ,pabroliai gavo masyniukus ir pasakiau jiems nakti galit vazinetis i visas puses ,bet pas paneles...ir davem greit stringus pamergem su plytos zenklu uzklijuotu,kad i ta vieta jims uzdrausta,tai bernai prasidejo ten zvengt vienas sako,ai uz plyta 300lt bauda duos ir vsio,kitas,ai man teisiu reikia,nenoriu prarast ,p kai kuri pasake tai gudruciai,galima zenkla ir apvaziuot is kitos puses..na prisijuokem,islidejom jaunuosius,lauke buvo is zvakuciu didele sirdis uzdegta,jaunieji tuoji sirdy nusifilmavo filmo pirmos dienos pabaigai.pries tai mes su pirsliais nesem patiliukais varske i jaunavedziu kambary,po lova padejom,ryte atnesem jau visiems suspausta sury,parodem pedutes,pasakojom kad stebejom juos,kad naktys veltui nepraeitu,na toliau zaidimai is ryto buvo greiciau atsikelt pabroliams,uzsaldytu kojiniu zaidimukas labai praverte thumbup.gif na degtines saldinimas ,diplomai ir tt,torto pjovimas..jau i pabaiga kai jaunieji pradejo jau ruostis islidinet svecius,pradejo tortus jims pjaustyt,butelius davinet,kai sveciai jau iseidinejo,tuo laiku tada as pritaikiau ziurstus,skareles,kocelus ir ttt.pasakiau,kad va baigesi nuostabioji svente,prasideda kasdienybe,ir sakau reikia pratintis prie skareles,ziurstus uzdejau ,bet tokius sexy kur vyrui ant ziursto vyras su stringais,moteriai su apat,trikotazu,kad ir virtuveje liktumete sexy..daviau kocela,vyrui irankiu dezute,taaipogi ir kad laisvalaikio nepamirstu,jaunajam laikrasty ir alaus,jaunajaai zurnala,nagu laka..
na svente tikrai super paviko,gavom ir mes diplomus kad saunus pirsliai buvom,poto dar po sales artimesni namie baliavojom iki paryciu,tai jaunieji labai dekoju mum,sako muzikantai mazai dirbo,nes mes tik snekejom,zaidem,juokavom ir tt.smile.gif
aisku dauguma ideju is cia,dar karteli ACIU JUMS VISOMS KAD ESATE IR DALINATES VISOS IDEJOMIS bis.gif bis.gif bis.gif veliau imesiu ka turesiu i pastuka,nors nespejau daug ko nufotkint,bet zodzius,scenariju imesiu,ten bus ir lt,ir rusu,ir lenku kalbu biggrin.gif
Papildyta:
imetu musu sokio video,bet sveciu fotiku filmuota,kokybe nelabai ir ne nuo pradziu,bus originalas,imesiu originala.
http://www.youtube.c...h?v=ahlcNOcjpgA
Papildyta:
o cia musu pirsliai dainavo vyriska daina biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=6Sjd4IpmktU
Atsakyti
Tai ką, aš irgi po visko.
Kam ten oras buvo super? Zvezda, tau? Nu nifiga sebe...skazala ja sebe: ))) tai lyja, tai saulė, lašnoja, lyja...nesąmonė.

Raportuoju. Prijom?
Jaunikis pas nuotaką
-Nupiešti jaunosios portretą užrištomis akimis, deja, jam padėjo jo piršliai..
-pasirinkti, kartų, salų ar sūrų gyvenimą. Vargšas, taip jaudinosi. Gal padėk sako? Pabroliai neprasti buvo, pasisiūlė jam padėt, ir ką, iš pirmo karto pataikė į saldų lotuliukas.gif
Nus, sakau, visas užduoptis įveikei, gali eiti pas jaunąją. Nuėjo, Ops, durys užrakintos. Pamiršau skau, raktą duoti ir padaviau stiklinę, pilną ledo su raktu ant dugno-įdėjau nakčiai į šaldiklį. Atsargai turėjau antrą raktą, bet tas pradėjo daužyt į grindis stiklinę, rankose šildyt..Netgiu būt pavykę, bet pakišom normalų raktą, nekankindami jo daugiau.

Bažnyčia. Mokėjo jaunikis, nžn, kiek jis davė, bet manau, 200lt yra kaip tik pats tas. Reikia skirti, kur yra paprastos mišios už tave, o kur šventinės. Kunigams pinigai iš dangaus nebyra, jei ką (čia apie tai, kad bažnyčia neskaičiuoja, kiek kas davė, jie neslepia pinigų maišuose, o manyti "kiek numesi, tiek tiks"-žema. Kad kunigas liepė dadėti, nedėrėjo..bet kiekvienas elgiasi kaip išmano.

Fotografas vietoj bažnyčios nuvažiavo į zagsą, tai pusė mišių buvo fotkinama paprastom muilinėm....Zagsas..
Plaukėm Nerim, kol vaikščiojome po miestą-fotkinomės, ir į kavinę.

Netikro santuokos liudijimo niekas neišsigando, jaunieji po to pasakė, kad suprato, jog bajeris. Nepraėjo taip sakant.

tėvų šokis, diplomai tėvams

Komendantų rinkimai-lapukai su žodžiais "sveikiname, šiandien jus esate išrinktas šios šventės komendantu" pakišti po kėdėmis. Įteikti kaklairaisčiai su užrašu Komendantas, įvairių dydžių dovanų maišiukai, į kuriuos rinko kamštelius. Prizai- 0.5l. 0.3l ir 0.2l Sobieski pakabinti ant kaklo. O visiems-už darbą stikliukai su jaunųjų lipdukais ant jų.

valsas, muilo burbulai

Nurodymas jauniesems, kokia turi būti žmona, koks vyras, priklijavau dovanų popierių ant 2 kočelų ir susukau jį.

vaiko lytis-kopūstas (jaunoji žinojo tą bajerį, tad..), bet kai davėm lelių ir mašinėlių pažaisti, svečiam buvo lb smagu. Trilitrinis sloikas, pilnas baltų 2 ir 5Tukų, gavosi apie 90lt.-vaiko reikmėms ir šampė su saldainiais-apklijavau "sIURPRIZU", fantastiškai atrodė.

rūtų vainikėlio deginimas, židinys, bengališkos ugnelės

torto pjaustymas-prieš tai į tortą su kt piršliene įkišome 3 mažus čiulpiamus saldainius, ir liepėme jų ieškoti bevalgant tortą. Pirmas radęs gavo Tez tour kelionę-tez tour voke talonėliai, kiti du žmonės-paguodos prizą, vakarienę kinų restorane,t.y. ryžiai, pagaliukai ir žvakytės.

išlydėjimas miegoti, abiem buvo uždėti plačiausi naktiniai..sušoko šokį, atsisveikino ir išėjo.

Ačiū jums!!!! Daugiau veselių nenusimato šiemet, bet aš liksiu connected.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sostine_: 08 rugsėjo 2010 - 21:57
sveiki 4u.gif
spalio pradžioj ir man teks papiršliauti.
dabar skaitinėju prieš tai buvusias temas, kad bereikalingais klausimais jūsų neužverščiau, tačiau, kol kas man ramybės neduoda vienas klausimėlis:
Kaip supratau, dabar ant tilto populiaru kabinti ne spynas, o surakinti širdeles ir raktą į upę išmesti (ar aš čia kažką ne taip supratau g.gif) man patiko ta mintis su širdutėmis, tačiau kokios tos širdutės turi būti, kurs jas galima nusipirkti?
Atsakyti

toliau varem i baznycia,ten tai pribloske,kai nepradejo ceremonijos kol pirslys neimes i auku dezute pinigu,nes kai as tuoj pacioj baznycioje tekejau,tai svotus pakvete i zakristija,trn dave pinigu ir ttt.dabar prie duru prieejo zakristijonas ir liepe auka imest,na nuejo kitas pirslys-pas lenkus marsalek ir imete,mes nezinojom kiek bet imete,tai vidury ceremonijos prieina zakristionas jau pas mano vyra pirsli ir sako nueikit i zakristija pas kuniga,jis islieke ir grizo su ispustom akim,sako:kunigas pasake per mazai idejot i ta auku dezute,tipo tik 100,prasom damoket vyras sako kiek,o tas 200lt cia minimumas,o maniskis gi toks priesininkas baznycios,visada sako kad baznycia tik zmones apvagineja,seip tiki Dieva,bet nevaiksto i baznycia,o as vis sakydavau baznycia neturi stavkiu,kiek duosi,tai po sio ivykio ir as nusiviliau...na ce tarp kitko,vaziojam toliau..

Norejau paklausti kokioje Jus baznycioje buvot? Is tikruju tai kai moki uz sliuba tai yra auka, kiek nori tiek duodi... Mes mokejom 100 lt (per savo vestuves), ir tai kinugas pasake kad per daug...
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 09 08, 22:57)
Tai ką, aš irgi po visko.
Kam ten oras buvo super? Zvezda, tau? Nu nifiga sebe...skazala ja sebe: ))) tai lyja, tai saulė, lašnoja, lyja...nesąmonė.
nezinau kaip pas jus kokiose rajonuose buvote ir kokiu laiku,bet pas mus palijo tik kai isejom is baznycios po 15h,ir atvaziavus i sale kai stovejome prie bromos pradejo lyt,bet ne stipriai..tai vot mirksiukas.gif
Bažnyčia. Mokėjo jaunikis, nžn, kiek jis davė, bet manau, 200lt yra kaip tik pats tas. Reikia skirti, kur yra paprastos mišios už tave, o kur šventinės. Kunigams pinigai iš dangaus nebyra, jei ką (čia apie tai, kad bažnyčia neskaičiuoja, kiek kas davė, jie neslepia pinigų maišuose, o manyti "kiek numesi, tiek tiks"-žema. Kad kunigas liepė dadėti, nedėrėjo..bet kiekvienas elgiasi kaip išmano.
butent katoliku baznycia ir neturi skirti kur paprastos misios kur vestuves,cia kiek zinau cerkves turi savo stavkes,net pazyma kokia isimt ir tai kainuoja..o baznycios atzvilgiu man tai visai nepatiko,o gal tas pirslys negalejo sau leist duot 200lt,uztat ir dave 100,kiek zinom pirsliai ir taip gerai kisenes pakrato,bet ne tame esme,esme tame kai zmones net ne turtingi zenijasi,grynai nueina tik i baznycia gal is paskutiniuju sau leidzia iamzint sita gyvenimo zingsni,o cia dar terorizuoja baznycioje,tam ir yra aukos baznycioje,o ne stavkes..na cia mano pg biblija nuomone,o kad jiem pinigai nebyra is dangau cia aisku,bet turi jie tu pinigu ,kas moka valdyt,va mano rajone,ner nei stavkiu nei rinkliavu butinu kas menesi,o baznycia atkurta is karo laiku pastato,ir kunigas laabai fainas,atkure nerealei ir vidu ir isore,ir tikrai nereikalavo pinigu jokiu...na cia isijauciau ,sorry uz spama 4u.gif Ačiū jums!!!! Daugiau veselių nenusimato šiemet, bet aš liksiu connected.

o seip idejos tavo super,sveikinu 4u.gif
QUOTE(Shoricel @ 2010 09 08, 23:11)
sveiki 4u.gif
spalio pradžioj ir man teks papiršliauti.
dabar skaitinėju prieš tai buvusias temas, kad bereikalingais klausimais jūsų neužverščiau, tačiau, kol kas man ramybės neduoda vienas klausimėlis:
Kaip supratau, dabar ant tilto populiaru kabinti ne spynas, o surakinti širdeles ir raktą į upę išmesti (ar aš čia kažką ne taip supratau g.gif) man patiko ta mintis su širdutėmis, tačiau kokios tos širdutės turi būti, kurs jas galima nusipirkti?

na nezinau kokia ten dabar mada,bet bendrais sumetimais,man tai apkrauna tuos tiltus tik spynom ir tiek,poto gi jas nupjauna vistiek,o va sirdeles lieka jauniesiems visam laikui,ir tu sirdeliu visur yra vestuvinese parduose,galima ir paciai sumeistruot,svarbu fantazija veiktu biggrin.gif
QUOTE(Renatukx @ 2010 09 09, 12:02)

Norejau paklausti kokioje Jus baznycioje buvot? Is tikruju tai kai moki uz sliuba tai yra auka, kiek nori tiek duodi... Mes mokejom 100 lt (per savo vestuves), ir tai kinugas pasake kad per daug...

cia buvo Petro ir Povilo baznycioje,svarbiausia,kad ir as pries 3m ten tuokiausi,tokiu bajeriu nebuvo,nors nezinau kiek ten svotai idejo,reiks del smalsumo kada paklaust,ypac nustebino,kai prie duru prileke,nepakvete i zakristija ,liepe imest i auku dezute pinigu,poto matyt nuleke iskart iskrapste auku dezute ir viduri ceremonijos iskvete jau pirsly i zakristija pas kuniga,na nors palauktu kol pasibaigs ceremonija,ligtais pabegtume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 09 09, 13:09)

na nezinau kokia ten dabar mada,bet bendrais sumetimais,man tai apkrauna tuos tiltus tik spynom ir tiek,poto gi jas nupjauna vistiek,o va sirdeles lieka jauniesiems visam laikui,ir tu sirdeliu visur yra vestuvinese parduose,galima ir paciai sumeistruot,svarbu fantazija veiktu biggrin.gif

atsiprašau už klausymą,
bet kur tų vestuvinių parduotuvių iėškot (Vilniuje)?
aš kažkaip nemačiau specializuotos vestuvinių prekių parduotuvės, todėl ir klausiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes visos,

As jau po viskam, uzsukau paziureti kaip jums sekasi (tikriausiai dar kuri laika uzbeksiu pas jus, kazkokia tai nostalgija smile.gif ) ir pabandysiu trumpai parasyti, kaip man sekesi.
Pradzia buvo nelabai vykusi, labai drebejo balsas, visi velavo. Zodziu, islydejimas is namu buvo skubotas. Nu bet nieko, teveliai graziai palaimino ir greitai isskubejom i baznycia. O cia irgi kamstis doh.gif Jau beveik laikas mums, o dar pora pries mus stovi neiejusi i baznycia. Teko palaukti. Ceremonija buvo labai grazi dviem kalbom - lietuviskai ir prancuziskai, kadangi musu jaunasis buvo ne lietuvis. Grojo gitara, dainavo. Po ceremonijos ziedlapiai, balandziai. Baznytele labai grazi, bet labai nepatogioje vietoje - iejimas tiesiai is gatves. Sveikinti ejom i toki skvereli, o masinos liko tolybej. Sveikintoju buvo labai daug, nes ir visi sveciai buvo baznycioje, pritrukom sampano, o paimti nera is kur doh.gif nu zodziu. O dar lietus uzejo, suslapom, mano padalkos beveik iki keliu slapios, nes suknele iki zemes buvo. Nuotaika siek tiek sugadino visa sita sumaistis. Bet nieko. Palyda i gamta nevaziavo, tik jaunieji foto sesija apturejo. O mes tiesiai i kavine. Tai kol nuvaziavom issidziovinau padalkas, nusiraminau. O toliau viskas ejosi gerai.
Kadangi mes i gamta nevaziavom, o jaunieji nenorejo tradicinio sutikimo su malku skaldymu ir bulviu skutimu, nors muzikantai buvo pasisove tai daryti, tai sutikom jaunuosius su akmeneliais ir paleidom gandrui laiska. Tada tevai sutiko su duona ir druska. Stala issipirkom gan lengvai, dar net nepanaudojau visko, ka buvau pasiruosusi.
Dar turejau vestuvine duona (tikriausiai zinot - didelis grazus kepalas duonos, isskoptas jo vidus ir prideta mazu kepaliuku duonytes), tai pries sedant prie stalo as pasakiau keleta zodziu apie duona, kad kiekviena diena ir kiekviena svente prasideda nuo duonos, kad duona kaip malda, kurios nesukalbeje pradeti sventes negalim ir jaunieji padalino ja visiems kaip draugiskumo ir padekos simboli.
O paskui viskas kaip ir pas visas - tostas uz jaunuosius uz tevelius, valdzios rinkimai, pazadu tortas, jaunuju valsas. Si eiliskuma man truputeli buvo sumaise, nes dar sviesoje norejo susokti valsa ir pasifotografuoti. Per valsa putem burbulus, graziai atrode ir pazadu tortas visus suzavejo ir pralinksmino. Muzikantai visiems sokiu programa nebloga suorganizavo. Paskui degem seimos zidini, teveliai kalbejo. Jaunieji graziai padekojo teveliams su prisiminimais ir ispudziais is pirmu susitikimu.
Kai pradejo dainuoti karti karti, isrinkom ilgiausiai santuokoje gyvenancia pora, kurios paprasem ir pamokyti, kadangi turi ilgiausia patirti. Uz tai padovanojom saldainiu medi. Buvo labai patenkinti. Aisku, nuo mokymo neissisukom ir mes smile.gif
Dar jaunieji dalinosi darbus plesydami ramunes ziedlapius.
Muzikantai pravede pora zaidimu, o savo paruostu zaidimu nepanaudojau, nes nebuvo kada ir taip ziurejau i laikrodi, kad tik viska suspeti.
Per vidurnakti leidom dangaus zibintus, sovem fejerverkus. Po to puokste, keliaraistis, tortas, sokiai. Islydint miegoti jauniesiems padovanojom meiles simfonija ant pagalves uzvalkalo, sampana "pirmoji naktis" su ju nuotrauka, dvi zvakes kaprizu ir nuodemiu sudeginimui, vestuvinio medaus su receptu ir naudojimo budu, kad ismoktu naudoti, gaminti ir kad uztektu visa gyvenima.
Dar buvom sugalvoje toki zaidima kaip paskutinis sokis su jaunaja, per kuri visi vyrai norintys paskutini karta pasokti su jaunaja tai galetu padaryti, dar galima ir pinigelius uz tai rinkti. O paskutinysis sokantis turetu pagrobti jaunaja, o jaunasis issipirkineti. Jaunoji dar buvo sugalvojusi ir persirengti tuo metu, jei jau lanai nuvargintu vestuvine suknele, bet ir sito zaidimo mums jau neprireike.
Antra diena buvo trumpa, tik pusryciai ir sriubyte. Tai mes tik apzvelgem trumpai nakti, parodem pedutes pro rakto skylute, ir atnesem suri. Ai dar atsakyma is gandro gavom.
Siaip susilaukem labai daug pagyru ir padeku. O as savo ruoztu labai dekoju jums visoms ACIU!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz idejas, patarimus.
Visoms sekmes didziausios!!! Gal but dar susieis keliai smile.gif

Tikiuosi nenusibodau savo ilga litanija blink.gif

Dar pamirsau. Cia siek tiek nuotraukyciu is paruosiamuju darbu
http://public.fotki....jusa2/vestuves/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusa2: 09 rugsėjo 2010 - 15:07
Sveikos... Vat nustebino mane drauges vestuves... zinoma tai neplanuota, bet kaip ciootkai http://www.alfa.lt/s...010-09-03_16-36
Atsakyti
QUOTE(jusa2 @ 2010 09 09, 17:05)
Sveikutes visos,

As jau po viskam, uzsukau paziureti kaip jums sekasi  (tikriausiai dar kuri laika uzbeksiu pas jus, kazkokia tai nostalgija smile.gif ) ir pabandysiu trumpai parasyti, kaip man sekesi.

Nu kokia šaunuolė 4u.gif Tikrai. Ir paruošiamieji darbai labai super thumbup.gif

QUOTE(pelika @ 2010 09 09, 21:55)
Sveikos... Vat nustebino mane drauges vestuves... zinoma tai neplanuota, bet kaip ciootkai  http://www.alfa.lt/s...010-09-03_16-36

bigsmile.gif va čia tai geeeras thumbup.gif Smagu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 09 08, 16:29)
sveikos 4u.gif
na ka ,pradesiu pasakot,pradesiu nuo to,kad tikrai nereikia daug prisiruost,nes visko kaip ir noretum neiseina panaudot,na ziurint kokie dar sveciai,musu gimine labai megsta pabaliavot,tai puse veseles prasokom,bet aisku ir as daug savo darbu ikisau,poto sveciai snekejo,kad slepiau talenta svociaut:))

thumbup.gif Greit neliks poreikio samdomoms svočioms, reikės likt tiktai renginio vedėja lotuliukas.gif Kokios šaunuolės jūs visos 4u.gif
Atsakyti