Sveikutės
OO, kaip pas Jus darbeliai verda
Man jau nors vestuvės praėjos, bet vis tiek senu papratimu vis įlendu pasiskaitinėti, dar visi praėję įvykiai šviežūs
QUOTE(Sandrozka @ 2011 02 08, 15:34)
Prasom konkreciau kas pasiteisino, kas ne, lauksime detalesnio pasakojimo
Kaip jau minėjau, vestuvės praėjo šauniai, svarbiausia, kad jauniesiems labai patiko
Jokio išlydėjimo nedarėm, vieni liudininkai buvo zakse (jaunosios brolis su drauge), o mudu su MB - bažnyčioj (mano brolis ženijosi), tai mes tik bažnyčioj ir prisijungėm
Grįžus laukė užsėstas stalas, bet gana greitai susitarėm, buvau netikrai jaunajai padariusi puokštę iš saldainių, labai tiko ir patiko
Prieš tai dar susiderinom su muzikantu, pateikiau jam vakaro planelį, tai pradžioj muziakntas galvojo, kad tik tiek tesu ir pasiruošusi
Kaip pirmą kartą eidama, nepagalvojau, kad jam reikėjo visą scenarijų atspausdinti, o aš tik trumpai tebuvau jam aprašiusi
Na, bet muzikantas buvo
Puikiai papildėm vienas kitą, visą vakarą tarėsi su manim, žaidimų jisai turėjo, aš nebuvau pasiruošusi, bet ir nereikėjo, tik perdaviau jam prizus. Šauni publika buvo susirinkusi, tai tikrai nieko sunkaus nebuvo
Šeimos židinį degėm su gintaro dulkėm, labai gražu, t.y tėveliai uždegė, o aš buvau nupirkusi židinį - molinį namelį, jauniesiems labai patiko. Muzikantas buvo tik vieną vakarą, antrą dieną jau reikėjo vieniems pravest, bet irgi viskas neblogai išėjo, abu jaunieji buvo išventinti į gaspadorius, dariau loteriją visiems svečiams, piršlio nieks nekorė, tik išeidami svečiaii prisiminė, kad piršlio nepakorė
Tiesa, pažadų torto nebespėjau padaryti, tai paruošiau korteles ir svečiai prisistatydami jas išsitraukė, užrašė savo vardą ir perdavė jauniesiems. Tai va, trumpai tiek
Dar buvau tėvams nupirkusi po žvakidę - švyturį, kad visad lauktų vaikų sugrįžtančių, bet sudaužiau abudu
Pasidėjau ant palangės ir nukrito
QUOTE(ramux @ 2011 02 09, 17:53)
Aš taip pat buvau pasidariusi scenarijaus kopiją ir išvažiuojant iš jaunosios namų padaviau muzikantams. Jie per tą laiką paskaitinėjo, susidėliojo, kuriai vietai kuri daina geriausiai tiktų, kada jų žodis, kada mūsų.
Įlendu pasižiūrėti,kaip Jums sekasi...Ir būrelis naujų svočiučių nemažas
Man įdomu,kaip kraštietėms sekasi
( mažeikiškėms)
Tikrai, reikia muzikantams scenarijaus kopijos, tada žymiai lengviau:)
Tai sėkmės būsimosioms svočiutėms