QUOTE(Mija23 @ 2011 02 12, 16:58)
as vakar ir pradejau dvejoti del laikrascio, nes ir taip nemazai cia visko gausis daryt, tai gal ir be jo apsieisim
sakiau, pasiulysiu vyrui padaryt, jei apsiims, tai tada tegul daro, o man ir taip per akis visko, tik spet padaryt
Papildyta:
na kolkas panasu, kad vienos is pirmuju busim, bet jauciu laikui begant atsiras ir anksciau svociaujanciu, nes ne visi gi taip anksti pradeda ruostis
del medaliu, tai butinai parodysiu, bet dar net nesugalvojau, nei kokiu, nei kiek reikes, brolis dabar uzsiemes kaziukui ruosiasi, tai va praeis sita svente, tada pasnekesim kas ir kaip, o ir as gal jau busiu sugalvojus kiek ir kam ju reikes
vestuves musu bus Kaune, tiksliau kazkur biski uz Kauno sodyboj, jaunieji ir daug sveciu vaziuos is UK, o mes is ESP
zodziu per vestuves susirinksim visi is viso svieto
o kur tau bus vestuves? Vilniuje?
aga
Vilniuje
kazkaip galvojau kad ir tau Vilniuje
alia jau butu super daug panasumus
Papildyta:
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 13, 17:48)
Neisivaizduoju kur dar seimos zidinio ieskot, bet manau gal per Kaziuka ka rasiu. Tiks svarstau ar cia molinis butu graziau ar koks su stiklu...
Seimos zidinys ne SVOCIOS RUPESTIS, SEIMOS ZIDINY PERDUODA TEVAI TAI TEVAI JY IR TURI NUPIRKTI.
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 12, 17:37)
tai manau nedarysiu to laikrascio apsieisim ir be jo
sriukis geguzes 14
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Sandrozka liepos 2
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
zylute 1 rugpjūčio 27
karamele_21 rugpjūčio 27 ir liepos 23
agora26 rugpjūčio 6
Svociu ratas tik pleciasi
ot VESELIJU METAS ta vasarele
ir krize pagal sarasiuko dydi nelabai jauciasi o zmones sako kad krize lietuvoj
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 12, 19:04)
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų." Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.
sie zodziai tikrai grazus
alia baisiai ilgi as galvoju kad jau kai bus degamas seimos zidinys (jau po vidurnakcio) sveciai bus ikause gerokai ir nelabai gal jau klausys tokiu ilgu eiliu tai as pagalvojau kad va tokius zodelius paskaitysiu:
Štai ir suvedė Jus
Šviesūs meilės keliai
Šiandien prisiekėt Jūs
Būt drauge amžinai
Ant Jūs rankų jaunų
Žėri aukso žiedai
Skamba džiaugsmas širdy
Lyg sidabro varpai
Šiandien Jūs jau šeima
Linksmi,gražūs,jauni
Lai nesunkūs Jums bus
Šeimos pančiai šventi
Tegul džiaugsmas šviesus
Jūsų kelią lydės
Lai šeimos židiny
Niekad laimė neblės.
Radau juos kazkurioj temoj vienos svociutes paskelbtus. tai man jie labai patiko.