QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 12, 11:51)
tai jeigu dvi dienas svesit, tai gal ir skaitys. As tai nedarysiu, nes visvien tik pavartys, manau jokio susidomejimo nesukels
.Kazkaip pastebejau, kad antra vestuvius diena, jau visi dazniausiai ruosiasi namo, buna balaganas sioks toks ir pirslio korimas kazkaip nesukelia aistru, matyt visi issisemia per nakti
tikrai pritariu!! labai teisingai pasakyta, kam save taip apkrauti su tais laikrasciais. juk ir taip juodai daug pasiruosimo visokio bus.
Papildyta:
QUOTE(Mija23 @ 2011 02 12, 00:06)
* vestuvems mums birzelio 25
, bet pradejau dabar ruostis, nes kaip ir sakiau turiu maza pipira, kuris ant galvos lipa ir laiko skaitymui ir visko rankiojimuisi turiu tik, kai jis miega pietu ir nakti
tai va ir bludinu...noriu pasiruosti iki geguzes vidurio, nes mes ne LT ir jaunieji musu nei Lt, nei salia musu
nes vasara grisim atostogoms, tai nenoresiu viso laiko skirti organizavimui, tuo labiau, kad reikes suknele susirast ir aisku viska supirkt, bet pagrinda noriu dabar padaryti. O tu visai neblogiete
manau puikiai galima pasiruost ir per maziau laiko, o jei dar iskalbinga esi, tai isvis
. As siaip irgi tokia gan iskalbinga savu rate
, bet va vestuvese daugiau nei puses nepazystu, tai nezinau kaip bus. Jaunieji musu nenori jokiu kalbu graudulingu, tai ju ir nebus beveik, sakiau gal poroj vietu pasakysiu ir viskas, o toliau kuo daugiau zaidimu sake nori
** deja neturiu, as planuoju daryt molinius medalius, nes brolis su broliene dirba su moliu, tik medaliu nedaro, bet gaus uzsakyma ir privales padaryt
***del muzikantu taip ir padarysiu, butinai reikes perkalbet, nes mus kviecia kaip ir i liudininkus, bet paskui jaunosi, kai pradejo sakyt ko nori, tai gaunasi beveik svotai busim, nors pati vakara sake ves muzikantai, bet bus islydejimas is namu, gamtoje ir antra diena reikes man reikstis. Vyras pas mane nekalbus labai, tai daugiausiai viskas man klius
Karamele, man tavo ideja su sirsiu medum irgi labai patiko, jei neiseis igyvendint savo sumanymo, tai gal irgi teks skolintis tavo minti
tai mieloji muset mes is cia visu bendraujanciu busim pacios pirmos kurios laikys svociuciu fronta
abidvi mes birzeli zenysim savo jaunuosius
teisingai tu sakai kad svarbiausia vestuvese zaidimai
nes tik su jais linksmos vestuves ir buna ypac gamtoj
o su medaliais tai tau baisiai pasiseke
kai padaris tau juos butinai pasirodyk
laaaabai norisi pasiziureti i ta rankom gaminta grozi
o kur tamstele svociausi??? kuriam mieste?
Papildyta:
QUOTE(juratele:) @ 2011 02 09, 21:00)
na labas vakarelis, traukit ir mane i sarasa as pirsliausiu liepos 16 diena, na jau ne pirma karta, apzendinom broli pries 3 metus, o dabar sese
gera reputacija uzsitarnavom, tad dabar vel prilipo
zmoniu virs 80, poru 10 na vienu zodziu nusisauk. temas issiskaitinejau, daug maz issirinkau, tik dar nesusideliojau. kas bjauriause kad bus antra diena ir pirsli kars, bet as tikiuosi pasinaudot vienos kazkurios merginos aprasimu del pirslio sarvojimo, bus kazkas naujo
dar mano jaunieji pasirase
http://rutube.ru/tra...b2a091a17882558 va taip padaryt, na tiksliau kazka panasaus. kadangi zendinom broli, tai puse gimines bus tos pacios, tai seno nieko neina panaudot
o dar kaip ir pas dauguma lelyte maza namie zuja
na dar vasara bus, tai nezinau kaip spesiu
na su jusu pagalba spesiu
oho
tamsteles laukia dideles vestuves
gerai kad jau su patirtim esi