Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

na jei cia toks pasto deficitas tai tiek jau to, o skaityti kiek pajegiu tiek skaitau
Atsakyti
perskaiciau iki 18 temos ir viskas pabodo nes toliau tas pats per ta pati buvo arba apie apranga puokstes ir panasiai tai naudingiausios buvo 5,6,7,8 temos ten labai daug info thumbup.gif
P.S. o pasto duomenis visiem paraso mirksiukas.gif tik manau kad pasitaiko ir tokiu kurie neivertina kitu pastangu ir ta pasteli pratrina, o tai buvo jau ne karta gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 08, 20:14)
perskaiciau iki 18 temos ir viskas pabodo nes toliau tas pats per ta pati buvo arba apie apranga puokstes ir panasiai tai naudingiausios buvo 5,6,7,8 temos ten labai daug info thumbup.gif
P.S. o pasto duomenis visiem paraso mirksiukas.gif  tik manau kad pasitaiko ir tokiu kurie neivertina kitu pastangu ir ta pasteli pratrina, o tai buvo jau ne karta gun_bandana.gif

dar ir taip buna doh.gif doh.gif
o siaip jo, pastebejau, kad pirmosios temos naudingiausios drinks_cheers.gif
Atsakyti
labukas,mes eisim liepos men 16d ,jau po biski ruosemes,mergaites padekit su pirslio korimu,ka sakit kad pirsli nekartu
Atsakyti
as turiu pazyma kad pirslelis yra vienitelis toks likes ir irasytas i raudonaja knyga ir uz jo naikinima bus baudziama na kazkas tokio jei nori galiu atsiusti ax.gif
parasyk az pastuka

As irgi nenoriu but nasle tokia jauna mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 08, 21:59)
as turiu pazyma kad pirslelis yra vienitelis toks likes ir irasytas i raudonaja knyga ir uz jo naikinima bus baudziama na kazkas tokio jei nori galiu atsiusti  ax.gif
parasyk az pastuka

As irgi nenoriu but nasle tokia jauna mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

buciau dekinga anjurik@gmail.com
Atsakyti
As 8 temas ir perskaiciau, dabar maza leliuka turiu tai vis laiko maza
O svociausiu liepos 16d. Zarasuose ir liepos 23d.Utenoje
Atsakyti
ir aš ir aš drinks_cheers.gif jovituxss birželio 4 d.
kažkaip ramu čia buvo paskutinį mėn porą dienų neprisėdai ir oho kiek pripliurpėt bigsmile.gif pas mane irgi pipirai trukdo normaliai ruoštis,žiūriu kaip ir pas dauguma dabar čia esančių.Tiesa kuri ten rašė kad akmenuku sode prisirinko blink.gif pas mane tai viskas vis dar apsnigta g.gif
Atsakyti
Jurga 251 drinks_cheers.gif ir as liepos16
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2011 02 08, 21:44)
labukas,mes eisim liepos men 16d ,jau po biski ruosemes,mergaites padekit su pirslio korimu,ka sakit kad pirsli nekartu

Mes kažkada su vyru piršliavom,muzikantai tokie nevykėliai pakliuvo,galvojam kaip čia išvengti piršlio korimo,dar tikrai pakars biggrin.gif o ir klausytis ju nesamoniu visai nesinorėjo.Tai padarėm taip- pašarvojom piršlį, paguldėm ant kėdžių gražiai, ant kaklo tokią virvelę parišom,žvakių uždegėm ir pasakėm,kad piršlys pats pasikorė ir nebėra ko bekarti. Taip išvengėm nemalonios procedūros,o muzikantus palikom kvailių vietoj. O paskui piršlys kaip Jėzus Kristus prisikėlė iš numirusių ir viskas-procedūra buvo baigta.
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 08, 20:14)
P.S. o pasto duomenis visiem paraso mirksiukas.gif  tik manau kad pasitaiko ir tokiu kurie neivertina kitu pastangu ir ta pasteli pratrina, o tai buvo jau ne karta gun_bandana.gif

nu nezinau kam sauna i galva istrinti kitu idejas, juk tai nenormalu doh.gif
Atsakyti
Apie piršlio korimą čia kažkurioj temoj ... gal net šitoj g.gif radau piršlio gynybinę kalbą su baudžiamųjų staripsnių paminėjimais kas būna už korimą budeliams. Man visai patiko tai nusikopinau. Dar savo dakursiu, tai lai tik pabando mano piršlelį bent pirštu paliesti.

SOS Gal kas turit pažadų pavyzdžių. 4u.gif Ką ten pasižada jauniesiems.
Bent jau kurlink mintis nukreipti, nes aš vistiek savo dadėsiu. Ir sakiau darysiu ne tortą, bet gal dar kažką kitą sugalvosiu (dar dėlioju kaip čia ką sugalvoti ir kad įgyvendinus būtų gražu ir įdomu). Paskui galėsiu ir jums pasirodyti.
Atsakyti