na jei cia toks pasto deficitas tai tiek jau to, o skaityti kiek pajegiu tiek skaitau
perskaiciau iki 18 temos ir viskas pabodo nes toliau tas pats per ta pati buvo arba apie apranga puokstes ir panasiai tai naudingiausios buvo 5,6,7,8 temos ten labai daug info
P.S. o pasto duomenis visiem paraso
tik manau kad pasitaiko ir tokiu kurie neivertina kitu pastangu ir ta pasteli pratrina, o tai buvo jau ne karta

QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 08, 20:14)
perskaiciau iki 18 temos ir viskas pabodo nes toliau tas pats per ta pati buvo arba apie apranga puokstes ir panasiai tai naudingiausios buvo 5,6,7,8 temos ten labai daug info
tik manau kad pasitaiko ir tokiu kurie neivertina kitu pastangu ir ta pasteli pratrina, o tai buvo jau ne karta 

dar ir taip buna

o siaip jo, pastebejau, kad pirmosios temos naudingiausios

labukas,mes eisim liepos men 16d ,jau po biski ruosemes,mergaites padekit su pirslio korimu,ka sakit kad pirsli nekartu
as turiu pazyma kad pirslelis yra vienitelis toks likes ir irasytas i raudonaja knyga ir uz jo naikinima bus baudziama na kazkas tokio jei nori galiu atsiusti
parasyk az pastuka
As irgi nenoriu but nasle tokia jauna

parasyk az pastuka

QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 08, 21:59)
as turiu pazyma kad pirslelis yra vienitelis toks likes ir irasytas i raudonaja knyga ir uz jo naikinima bus baudziama na kazkas tokio jei nori galiu atsiusti
parasyk az pastuka

parasyk az pastuka

buciau dekinga anjurik@gmail.com
As 8 temas ir perskaiciau, dabar maza leliuka turiu tai vis laiko maza
O svociausiu liepos 16d. Zarasuose ir liepos 23d.Utenoje
O svociausiu liepos 16d. Zarasuose ir liepos 23d.Utenoje
ir aš ir aš
jovituxss birželio 4 d.
kažkaip ramu čia buvo paskutinį mėn porą dienų neprisėdai ir oho kiek pripliurpėt
pas mane irgi pipirai trukdo normaliai ruoštis,žiūriu kaip ir pas dauguma dabar čia esančių.Tiesa kuri ten rašė kad akmenuku sode prisirinko
pas mane tai viskas vis dar apsnigta

kažkaip ramu čia buvo paskutinį mėn porą dienų neprisėdai ir oho kiek pripliurpėt

Jurga 251
ir as liepos16

QUOTE(boruzite @ 2011 02 08, 21:44)
labukas,mes eisim liepos men 16d ,jau po biski ruosemes,mergaites padekit su pirslio korimu,ka sakit kad pirsli nekartu
Mes kažkada su vyru piršliavom,muzikantai tokie nevykėliai pakliuvo,galvojam kaip čia išvengti piršlio korimo,dar tikrai pakars

QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 08, 20:14)

nu nezinau kam sauna i galva istrinti kitu idejas, juk tai nenormalu

Apie piršlio korimą čia kažkurioj temoj ... gal net šitoj
radau piršlio gynybinę kalbą su baudžiamųjų staripsnių paminėjimais kas būna už korimą budeliams. Man visai patiko tai nusikopinau. Dar savo dakursiu, tai lai tik pabando mano piršlelį bent pirštu paliesti.
SOS Gal kas turit pažadų pavyzdžių.
Ką ten pasižada jauniesiems.
Bent jau kurlink mintis nukreipti, nes aš vistiek savo dadėsiu. Ir sakiau darysiu ne tortą, bet gal dar kažką kitą sugalvosiu (dar dėlioju kaip čia ką sugalvoti ir kad įgyvendinus būtų gražu ir įdomu). Paskui galėsiu ir jums pasirodyti.

SOS Gal kas turit pažadų pavyzdžių.

Bent jau kurlink mintis nukreipti, nes aš vistiek savo dadėsiu. Ir sakiau darysiu ne tortą, bet gal dar kažką kitą sugalvosiu (dar dėlioju kaip čia ką sugalvoti ir kad įgyvendinus būtų gražu ir įdomu). Paskui galėsiu ir jums pasirodyti.