mano jaunieji nesikisa jie visko nori ka darau nors jiem nieko nesakau o paskutinei nakciai nepalikciau man jau daba sukas galva kaip suspeti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 08, 12:34)
mano jaunieji nesikisa jie visko nori ka darau nors jiem nieko nesakau o paskutinei nakciai nepalikciau man jau daba sukas galva kaip suspeti
bet tai kiek matau dvejose svociausi.. tai ir pasiruosimo daugiau... na as renkuosi ka randu, paskui viska surisiu i viena.
na naudosiu ta pati scenariju abiejuose (sveciai kiti) tik gal ka nors pakeisiu antrose jei pirmose nepasiteisins labiausiai jaudinuosi del pirmuju nes pirmas kartas o dar ir broliuka tuoksim tai reikia pasistengti
Labutis
Na, aš jau po didžiųjų vargų Ir labai ačiū Jums, svočiutės, labai daug pagelbėjot Sutuokėm broliuką, piršliais su MB buvom pirmą kartą, manau, jog viskas gerai pavyko, bent jau atsiliepimai tikrai geri Svarbiausia, kad jaunavedžiai labai patenkinti Šaunus muzikantas buvo, tai tarpusavyje puikiai susišnekėjome ir papildėme vienas kitą
Sėkmės visoms svočiutėms
Na, aš jau po didžiųjų vargų Ir labai ačiū Jums, svočiutės, labai daug pagelbėjot Sutuokėm broliuką, piršliais su MB buvom pirmą kartą, manau, jog viskas gerai pavyko, bent jau atsiliepimai tikrai geri Svarbiausia, kad jaunavedžiai labai patenkinti Šaunus muzikantas buvo, tai tarpusavyje puikiai susišnekėjome ir papildėme vienas kitą
Sėkmės visoms svočiutėms
Sandrozka - liepos 2 d., pirsliausiu Siauliuose
Niu nzn net, buvome Klp tuo metu ir uzsukome, galvojau kokiu serveteliu, maiseliu akmeneliams, siaip vienkartiniu indu - tai nieko nenupirkau, gal nesijaucia dar atrejanciu vestuviu nuotaikos
Man tas pats, scenariju rasiau beveik 3 men., nes prisedu kai vaikai leidzia tik
Pas mus antra diena irgi be korimu ten ir kitu ceremoniju, bus pirtele, baseinas, tai ziuresime pagal situacija ka ten nuveikus
Prasom konkreciau kas pasiteisino, kas ne, lauksime detalesnio pasakojimo
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 07, 17:47)
o ko jus nerandat?
Niu nzn net, buvome Klp tuo metu ir uzsukome, galvojau kokiu serveteliu, maiseliu akmeneliams, siaip vienkartiniu indu - tai nieko nenupirkau, gal nesijaucia dar atrejanciu vestuviu nuotaikos
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 07, 19:00)
kadangi turiu maza kleckiuka tai ruosiuosi po biski
Man tas pats, scenariju rasiau beveik 3 men., nes prisedu kai vaikai leidzia tik
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 08, 13:04)
nu va, saunuole, dbr bus aiskiau
mazdaug issiaiskinau, kokiu vestuviu nori jaunieji. Tai sake kaip ir iki 24 val, o antra diena be pirslio korimo . Gal ir gerai, vis maziau ruostis
mazdaug issiaiskinau, kokiu vestuviu nori jaunieji. Tai sake kaip ir iki 24 val, o antra diena be pirslio korimo . Gal ir gerai, vis maziau ruostis
Pas mus antra diena irgi be korimu ten ir kitu ceremoniju, bus pirtele, baseinas, tai ziuresime pagal situacija ka ten nuveikus
QUOTE(rima1 @ 2011 02 08, 14:59)
Labutis
Prasom konkreciau kas pasiteisino, kas ne, lauksime detalesnio pasakojimo
Sveikos, mielos, nenuilstančios, idealių minčių pilnos buvusios ir esamos svociutes stai ir pasitaike proga mums su vyru pirsliauti draugu vestuvese, vargo daug, norisi viska padaryti idealiai ir graziai, tad kreipiuosi pagalbos i jus, nes be jusu niekaip neapseisiu labai daug prirasyta jusu ir prigalvota, taciau neturiu tiek laiko sedeti prie kompiuterio. buciau jums labai dekinga, jei isileistumet ir mane i ta stebuklinga pasto dezute prizadu pasidalinti savo idejomis ir su jumis
Va noriu paklaust del islydetuviu is namu... Pas jauniki susirenka pabroliai ir pirslys, o tai svocia tik pas jaunaja? Siaip jaunikis mano brolis, tai kazkaip noretusi ir man ji islydet is tevu namu, tai kaip cia padarius , tai gal man isleist ji is namu ir ant 200 km/h nuvaryt pas jaunaja ir jau ten jo laukt. Kaip darot svociutes?
Papildyta:
irasiau Sandrozka
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 08, 11:49)
zylute 1 rugpjūčio 27
karamele_21 rugpjūčio 27 ir liepos 23
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos ?
agora26 rugpjūčio 6
Sandrozka liepos 2
karamele_21 rugpjūčio 27 ir liepos 23
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos ?
agora26 rugpjūčio 6
Sandrozka liepos 2
irasiau Sandrozka
Sandrozka jei del serveteliu, maiseliu, vienkartiniu indu tai begalo daug yra parduotuveje Pas Algimanta (cia pc azuolas) arba kur baze Gapijus yra skuodo gatveje. as ten pirkau juosteles saldainiu virvem daryti ir zymiai pigiau nei ad butu buve audiniuose
Pagaliau pabaigiau scenariju
ir dar sugalvojau ka dovanoti zaidimu nugaletojams, kad nereiktu pirkti visokiu nesamoniu padarysiu sirsiu medu ir sudesiu ji i mazus stiklainiukus (likusius nuo vaikisku tyreliu) ir padarysiu etikete ale vestuviu medus vartoti dviese. nes nezinau kaip bus su laiku ir kiek tu zaidimu zaisim o jei liks tai ir pati mielai islaizysiu ta meduti
Papildyta:
pas mus visi rinksis i sodyba susiras nakvynes vietas, susides daiktelius ir visi bus islydeti is ten o pas tave jei netoli tai gali bandyti ir taip siaip tai pirslys pas jaunaji, o svocia pas jaunaja...
Pagaliau pabaigiau scenariju
ir dar sugalvojau ka dovanoti zaidimu nugaletojams, kad nereiktu pirkti visokiu nesamoniu padarysiu sirsiu medu ir sudesiu ji i mazus stiklainiukus (likusius nuo vaikisku tyreliu) ir padarysiu etikete ale vestuviu medus vartoti dviese. nes nezinau kaip bus su laiku ir kiek tu zaidimu zaisim o jei liks tai ir pati mielai islaizysiu ta meduti
Papildyta:
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 08, 19:42)
Va noriu paklaust del islydetuviu is namu... Pas jauniki susirenka pabroliai ir pirslys, o tai svocia tik pas jaunaja? Siaip jaunikis mano brolis, tai kazkaip noretusi ir man ji islydet is tevu namu, tai kaip cia padarius , tai gal man isleist ji is namu ir ant 200 km/h nuvaryt pas jaunaja ir jau ten jo laukt. Kaip darot svociutes?
Papildyta:
irasiau Sandrozka
Papildyta:
irasiau Sandrozka
pas mus visi rinksis i sodyba susiras nakvynes vietas, susides daiktelius ir visi bus islydeti is ten o pas tave jei netoli tai gali bandyti ir taip siaip tai pirslys pas jaunaji, o svocia pas jaunaja...
Nu nelabai toli jaunikis nu jaunosios gyvena, per miesta perlekt ... nu gal taip ir darysiu
o del tu dovanu tai gal ir ideja tas sirsiu medus , is pradziu perskaiciau, kad medu dovanosi, tai pamaniau oho kiek kainuos , bet sirsiu medus tai visai neblogai...
o del tu dovanu tai gal ir ideja tas sirsiu medus , is pradziu perskaiciau, kad medu dovanosi, tai pamaniau oho kiek kainuos , bet sirsiu medus tai visai neblogai...
reik spirito susiveikt
QUOTE(PepsIngius @ 2011 02 08, 15:35)
buciau jums labai dekinga, jei isileistumet ir mane i ta stebuklinga pasto dezute prizadu pasidalinti savo idejomis ir su jumis
bukit geros,labai labai prasau, parasykit i az arba i.valinciene@yahoo.com
QUOTE(PepsIngius @ 2011 02 08, 18:50)
bukit geros,labai labai prasau, parasykit i az arba i.valinciene@yahoo.com
va jums loretitos2 atsakymas i prasyma
QUOTE(loretita2 @ 2011 02 01, 21:13)
pritariu, kad mergaites jau labai tingi skaityti senu temu, o ten tiek visko daug yra. O dabar tik praso, reiketu kazka ir savo ideti, pasidalinti savo mintimis ir darbeliais, kazka naujo idet i pasta, ko ten nera. Jei viska imsim is ten tai visos vestuves bus vienodos ir neidomios.
as irgi neturiu laiko , bet paaukojau keleta miego valandu ir susirankiojau is senu temu viska, ir jau remai scenarijaus yra... man irgi pasto niekas nedave, viska istraukiau is senu temu