Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

Sveikos mergaitės, tenka vis sugrįžt pas jus. Mums iškilo klausimų dėl išlydėjimo. Kaip jūs išlydit kai jaunieji susitinka tik bažnyčioj? Dabar turim išlydėt sesę. Norisi kažko negraudaus, gražaus ir paprasto. Bet kiek skaitinėjam scenarijų tai nieko į temą nerandu. Būna juokingi nuotakų išpirkimai, kur visiems nuotaiką pakelia. O kaip be jaunojo linksmai išlydėt nuotaką?
Atsakyti
Sveikos mergaitės, tenka vis sugrįžt pas jus. Mums iškilo klausimų dėl išlydėjimo. Kaip jūs išlydit kai jaunieji susitinka tik bažnyčioj? Dabar turim išlydėt sesę. Norisi kažko negraudaus, gražaus ir paprasto. Bet kiek skaitinėjam scenarijų tai nieko į temą nerandu. Būna juokingi nuotakų išpirkimai, kur visiems nuotaiką pakelia. O kaip be jaunojo linksmai išlydėt nuotaką?
Papildyta:
Atsakyti
labas mergaites. Gal kuri galetumet ideti i pastuka pedukes antrai dienai kazkaip neradau, gal ieskot nemokejau. Nors ir ne svocia bet jaunoji prase pasiruosti kad nebutu liudna
Atsakyti
turiu klausimeli jei vestuvese dalyvauja apie 60 zmoniu ar ne per ilgai uztruktu tas pazadu tortas ? 4u.gif

P.S. pedutes tikrai yra pastuke is ten parsisiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 01 27, 10:40)
P.S. pedutes tikrai yra pastuke is ten parsisiunciau mirksiukas.gif

aciu bandysiu ieskot dar sykeli
Atsakyti
QUOTE(neringulyte @ 2011 01 27, 16:22)
aciu bandysiu ieskot dar sykeli

jei nerasi parasyk az pastuka atsiusiu
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 01 27, 17:03)
jei nerasi parasyk az pastuka atsiusiu
mirksiukas.gif

va pas mane sveciu bus 80, tai as sakiau duosiu pazadu torto porai po gabaleli ir darysiu tarpelius muzikinius, na po daina kad nepabostu
Atsakyti
va tas pazadu tortas man labai patinka ir noriu padaryti tai teks ir man kaip nors suktis su pertraukelem kad neprailgtu g.gif
Atsakyti
Labuka visom svocioms 4u.gif
Bandau ir as i jusu buri jungtis , mes pirsliausim vasara, tai jau po biski ieskausi scenarijaus, visokiu idomybiu ax.gif
Tikiuosi ir as gausiu jusu spec. pastuka gathering.gif
Atsakyti
Ir as jungiuosi drinks_cheers.gif jau perzvelgiau buvusias temas, kaika issisaugojau, bet visvien idomu, kas ten paste gyvena blush2.gif Svociausiu liepos menesi rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip saunu ,kad musu ratas dideja 4u.gif
Atsakyti
Labutis mergaitės mirksiukas.gif

Jungiuosi ir aš į jūsų gretas mirksiukas.gif nors vestuves tik rugpjūčio 6 d. bet pagalvojau, kad nereikia tempti su laiku, o geriau palengva viską susiruošti. Mes piršliausim pirmą kartą, tai kol kas nežinau net nuo ko pradėti. doh.gif
Atsakyti