Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

Piršlį mačiau pirmą kartą gyvenime, vienintelis jo pakalbėjimas buvo per stalo išpirkimą... ir basta smile.gif Na negalėjo jis kitaip, nepykstu smile.gif)) O dėl piršlių polkos irgi prašiau muzikanto kad neskelbtų, sakau aš visai nenoriu jos... o tas kaip ožys, visą vakarą drumstė reikalus.... Tai pareiškė, kad piršlys šoks polką su ragučiais, nes svočia mol maivosi.... O piršlys atsistojo priešais ir laukia , kadaas su juo eisiu šokt smile.gif)) teko gelbėt padėtį- ir be ragučių ir su ragučiais sutrypėm.... ale tą čirpintoją tai pasmaugt norėjosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 09 04, 12:37)
Piršlį mačiau pirmą kartą gyvenime, vienintelis jo pakalbėjimas buvo per stalo išpirkimą... ir basta smile.gif  Na negalėjo jis kitaip, nepykstu smile.gif)) O dėl piršlių polkos irgi  prašiau muzikanto kad neskelbtų, sakau aš visai nenoriu jos... o tas kaip ožys, visą vakarą drumstė reikalus.... Tai pareiškė, kad piršlys šoks polką su ragučiais, nes svočia mol maivosi....  O piršlys atsistojo priešais ir laukia , kadaas su juo eisiu šokt smile.gif)) teko gelbėt padėtį- ir be ragučių ir su ragučiais sutrypėm.... ale  tą čirpintoją tai pasmaugt norėjosi  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif tai nieko tokio, svarbu svočia iškalbinga thumbup.gif
kai man tenka dažnai tokie atvejai, tai įpranti žmogus. tiesa, dažniausias variantas- kai ant drąsos pajama, tada jau labai veržiasi tostus sakyti lotuliukas.gif
O kai mum su SB tenka apženyt savus, tai kadangi žino, kad viskas bus padaryta, tai irgi nesivargina net galvos sukt. ir iškalba tikrai nepasižymi irnesakyk.gif kai reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 09 04, 11:37)
Piršlį mačiau pirmą kartą gyvenime, vienintelis jo pakalbėjimas buvo per stalo išpirkimą... ir basta smile.gif  Na negalėjo jis kitaip, nepykstu smile.gif)) O dėl piršlių polkos irgi  prašiau muzikanto kad neskelbtų, sakau aš visai nenoriu jos... o tas kaip ožys, visą vakarą drumstė reikalus.... Tai pareiškė, kad piršlys šoks polką su ragučiais, nes svočia mol maivosi....  O piršlys atsistojo priešais ir laukia , kadaas su juo eisiu šokt smile.gif)) teko gelbėt padėtį- ir be ragučių ir su ragučiais sutrypėm.... ale  tą čirpintoją tai pasmaugt norėjosi  lotuliukas.gif

o tai iš kur tas čirpintojas yra? kokio jis amžiaus, kad toks senamadiškas? net pradėjau krizenti kaip perskaičiau tavo epitetą jam lotuliukas.gif.
Atsakyti
Jis nuo Šiaulių kažkur.. ir nesenas visai, tik 53 metų.... bet nė vienos šiuolaikinės dainos.. o beje ir nė vienos normalios liaudiškos... Mamoms dainavo "tau mano mamyte, žibuoklių žiedai..." dar turėjom "šerno vyduriai išvirtę"... kelias hiperbolės ir poliarizuotų stiklų dainas.... Kai draugė paprašė, kad padainuotų ką nors iš sadūnų - atsakė,kad nemoka, gegužio žiedai - pasenę, o "niekad nieks nemylėjo manes" jam nepatinka ir reik ieškot sąsiuviniuose žodžių.... Jau nebekalbu apie kokias Cicino, mango, ar kitų atlikėjų dainas, nebuvo nė vienos!!! schmoll.gif Tik ant skruzdėlyno tokį lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=TingiKace,2010 09 04, 13:28]
Jis nuo Šiaulių kažkur.. ir nesenas visai, tik 53 metų.... bet nė vienos šiuolaikinės dainos.. o beje ir nė vienos normalios liaudiškos... Mamoms dainavo "tau mano mamyte, žibuoklių žiedai..." dar turėjom "šerno vyduriai išvirtę"... kelias hiperbolės ir poliarizuotų stiklų dainas.... Kai draugė paprašė, kad padainuotų ką nors iš sadūnų - atsakė,kad nemoka, gegužio žiedai - pasenę, o "niekad nieks nemylėjo manes" jam nepatinka ir reik ieškot sąsiuviniuose žodžių.... Jau nebekalbu apie kokias Cicino, mango, ar kitų atlikėjų dainas, nebuvo nė vienos!!! schmoll.gif Tik ant skruzdėlyno tokį lotuliukas.gif
[/quote/]

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 09 04, 12:28)
Jis nuo Šiaulių kažkur.. ir nesenas visai, tik 53 metų.... bet nė vienos šiuolaikinės dainos.. o beje ir nė vienos normalios liaudiškos... Mamoms dainavo  "tau mano mamyte, žibuoklių žiedai..." dar turėjom "šerno vyduriai išvirtę"... kelias hiperbolės ir poliarizuotų stiklų dainas.... Kai draugė paprašė, kad padainuotų ką nors iš sadūnų  - atsakė,kad nemoka, gegužio žiedai - pasenę, o "niekad nieks nemylėjo manes" jam nepatinka ir reik ieškot sąsiuviniuose žodžių.... Jau nebekalbu apie kokias Cicino, mango, ar kitų atlikėjų dainas, nebuvo nė vienos!!!  schmoll.gif  Tik ant skruzdėlyno tokį  lotuliukas.gif

blink.gif tai kuo jis grojo, kad reikia sąsiuvinio? seniai nemačiau muzikanto iš popiergalio dainuojančio. biggrin.gif mūsiškiai dainavo lietuviškas, keletą rusiškų ir itališkų buvo paleidęs. man asmeniškai patiko rusiškos dainos. belyje rozi ir pan. seniai buvau girdėjusi, tai man patiko. kitos dainos taip pat buvo geros thumbup.gif.
Atsakyti
Labas. Štai ir aš biggrin.gif
TingiKace, šaunuolė,kad susitvarkei su tokiu moliu muzikantu. Aš ir muzikantus perspejau,kad nebūtų jokių piršlio polkų, nes nemokam ir t.t. Jie mums pasiūlė sušokti rokenrolą, bet ir šio atsisakėm, tačiau jie mūsų ,,nevargino" biggrin.gif Vietoj mūsų pravedė šokį - žaidimą su skrybėlėm. thumbup.gif Mes tik su MB pilstėm degtinę, šampaną kaip bausmę svečiams biggrin.gif
Kas dėl pasiurošimo, tai tikrai nereikia daug - sakau, savo žaidimus parsivežiau į namus.
Tiesa, su agurkais žaidėm, bet ir tai tik dviem minutėm buvo įdomu, o po to žiovavo mano palyda.
Kažkas manęs klausė, kur svočiavau, tai Tauragėje
Atsakyti
Labas rytas.

Svociutes mielos, reik patarimo. Mano jaunieji jau susituoke civilinej metrikacijoj. gruodzio menesi bus tuoktuves baznycioje ir visas balius. Mano jaunoji nori visu tradiciju. Islydejimas bus ko gero is jaunojo namu, ten bus ir jaunosios mama. Kaip cia reiktu daryti...man ta islydejima...be dideliu kalbu apie palikima gimtuju namu. bet,kad grazu butu ir i ta palaiminima pereit... g.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2010 09 05, 11:09)
Labas rytas.

Svociutes mielos, reik patarimo. Mano jaunieji jau susituoke civilinej metrikacijoj. gruodzio menesi bus tuoktuves baznycioje ir visas balius. Mano jaunoji nori visu tradiciju. Islydejimas bus ko gero is jaunojo namu, ten bus ir jaunosios mama. Kaip cia reiktu daryti...man ta islydejima...be dideliu kalbu apie palikima gimtuju namu. bet,kad grazu butu ir i ta palaiminima pereit... g.gif

4u.gif
Aš visuomet sakau, kad išlydėjimas- tai kažkas ypatingo. Ir kai jaunosios iš pradžių sako, kad nereikia tų bla bla bla (dar apsižliumbt galima, makiažas nutekės biggrin.gif ), bet jei jau tradicijų nors kiek prisilaikant, tai sakyčiau jei pasiruoši kokius gražius žodelius, ar net pati juos sukursi (jei artimi žmonės, manau visuomet galima rasti ką nors šilto, gražaus, mielo pasakyti).
Nenutekės nei tie makiažai, nei nieko mirksiukas.gif
O palaiminimas... Reikia gerai tėvus žinoti, kad su palaiminimu neišsimuštų žmonės iš vėžių. Todėl asmeniškai aš sakau, kad atėjo laikas vaikus (ar kitaip pasakysi, ne taip svarbu) išleist į ypatingą kelią....ir taip toliau, gal tėveliai norėtų ko nors palinkėti išlydėdami jaunuosius? taip išsisukama iš padėties mirksiukas.gif
dar apie tą palaiminimą: anksčiau buvo tokia mada paplitus klauptis prieš tėvus, vykdavo visas rimtas laiminimas. Ir tą žodį išgirdus kai kuriems tėveliams tikrai akys išsiplečia biggrin.gif geriau jau be tokių staigmenų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 09 04, 12:28)
Mamoms dainavo  "tau mano mamyte, žibuoklių žiedai..." dar turėjom "šerno vyduriai išvirtę"...  schmoll.gif  Tik ant skruzdėlyno tokį  lotuliukas.gif

doh.gif smile.gif ir siaubas ir juokas ima is tokio muzikanto, na is kur jie tokie imasi g.gif
O seip visoms atsvociavusioms pagyrimai, kaip bebutu jus saunuoles, randat iseiti is bet kokios padeties. SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O ka turit idomaus ir naujo sudekit i pastuka, kad naujos svociutes pasisemtu patirties.
Atsakyti
vartydama temas maciau toki blaivumo ar girtumo testa. kur tarkim geltonam fone parasyta melyna. ir reikia atspeti spalva.. kazin ar aiskiai parasiau doh.gif
jei kas turit, gal galetumet atsiust 4u.gif

kokia rami tema pasidare.. atejo ruduo, sumazejo veseliu... o ka daryt svociutem kurios pirsliau ziema.. su kuom bendraut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2010 09 06, 19:43)

kokia rami tema pasidare.. atejo ruduo, sumazejo veseliu... o ka daryt svociutem kurios pirsliau ziema.. su kuom bendraut verysad.gif

Nius, kad reikalas yra, užsuksim, nors patarimais jei tiks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti