Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

sveikutes esamoms ir busimos svociutes 4u.gif va uzkviete ir mus buti pirsliais tik dar laiko daug iki liepos 23 bet kadangi turiu mazaji kompiuterista tai prie kompo eina sedeti tik kai jis miega pietu miegelio doh.gif skaitau temeles nuo pradziu radau nemazai ideju bet noreciau ir i jusu pasteli uzsukti pasisemti ideju is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes,

jungiuosi i jusu buri. Ir turiu klausimu nemazai blush2.gif busim liudininkais kovo 12 d., pirma kart gyvenime,tai galvoje visiska painiava doh.gif vestuves kuklios apie 14 zmoniu, bewt vistiek norisi graziai pravesti vakara.
kol kas turiu kelias idejas kurias galvoju panaudot tai :pazadu tortas, ideja su akmenukais patiko, netikras liudijimas, ant tilto duosim jauniesiems surakint 2 spynas,kaip sirdziu simbolius ir raktus ismesim. turiu ideja jei bus fejerverkas 12 val. kad kol jaunieji ji stebes, salej isdeliot is mazu zvakuciu didele sirdi,ir gryze jaunieji joje susoktu valsa, maciau sita vienose vestuvese,tai labai grazu buvo. Bet problema,kad muzikantas bus tik iki 12 val. ir gali but kad sale bus maza ir nebus tam reikalui vietos doh.gif tai del sito labai abejoju dar g.gif dar klausimas del seimos zidinio, ji gi turi uzdegt jaunuju tevai,o jeigu abieju tevai jau mire g.gif ar visai jo nedaryt (nors man labai grazi sita apeiga) ar kazka sugalvot kita, kad visi sveciai uzdegtu, su ta mintim,kad visi is savo seimu dovanoja [po kibirksti ar panasiai. Gal kas esat susidurusios su sita situacija g.gif nu visiskai neismanau ka siuo klausimu daryt doh.gif

Buciau dekinga,jei atsisustumet prisijungimo duomenis i svociu pasta 4u.gif

QUOTE(Rioma @ 2011 01 06, 01:12)
Paštuką jau iššniukštinėjau, bet nieko panasaus nemaciau....
Noraa, gal turi kur išsisaugojus tas dovanėlių idėjas? 
Būčiau be galo dėkinga  4u.gif

galiu kelias idejas pasiulyt,kurias atsimenu is vienu vestuviu,bet jos buvo pries koki 20 metu doh.gif buvo: virtuvinis kombainas- tarka, prancuziska skrybelaite- statybininko salmas.
mastau ir pati apie ta loterija,tai ideju ir man reikia
Atsakyti
QUOTE(Donatella @ 2011 01 17, 20:55)
Sveikos svociutes,

jungiuosi i jusu buri. Ir turiu klausimu nemazai  blush2.gif  busim liudininkais kovo 12 d., pirma kart gyvenime,tai galvoje visiska painiava  doh.gif vestuves kuklios apie 14 zmoniu, bewt vistiek norisi graziai pravesti vakara.
kol kas turiu kelias idejas kurias galvoju panaudot tai :pazadu tortas, ideja su akmenukais patiko, netikras liudijimas, ant tilto duosim jauniesiems surakint 2 spynas,kaip sirdziu simbolius ir raktus ismesim. turiu ideja jei bus fejerverkas 12 val. kad kol jaunieji ji stebes, salej isdeliot is mazu zvakuciu  didele sirdi,ir gryze jaunieji joje susoktu valsa, maciau sita vienose vestuvese,tai labai grazu buvo. Bet problema,kad muzikantas bus tik iki 12 val. ir gali but kad sale bus maza ir nebus tam reikalui vietos  doh.gif  tai del sito labai abejoju dar  g.gif dar klausimas del seimos zidinio, ji gi turi uzdegt jaunuju tevai,o jeigu abieju tevai jau mire  g.gif  ar visai jo nedaryt (nors man labai grazi sita apeiga) ar kazka sugalvot kita, kad visi sveciai uzdegtu, su ta mintim,kad visi is savo seimu dovanoja [po kibirksti ar panasiai. Gal kas esat susidurusios su sita situacija  g.gif  nu visiskai neismanau ka siuo klausimu daryt  doh.gif

Seimos zidini gali iteikti ir liudininkai ar pirsliai.
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2011 01 15, 19:31)
Na tikiuosi pralysiu, et norisi kad viskas butu idealu, jei jau sutikau, tikiuosi viskas bus gerai  mirksiukas.gif

tai merginos ka daret su tais zodziais visos dirzus pirko ir kodel juos? ax.gif

na bent as tai dirza, nu kad zodziai tokie ir jumoro forma, ir panaudos ji sau.
Papildyta:
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 01 14, 12:45)
Pagimdziau leliu, darbai apstojo visiskai doh.gif nors laiko dar turiu pakankamai, reiks sakiau kai nelis nuvaziuot prie juros akmenuku graziu smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif didziausi sveikinimai
Atsakyti
loretita, aciu uz duomenis mirksiukas.gif
man jau naktim nesimiega ir vos ne sapnuojasi ta vesele,nors atrodo dar negreit doh.gif
norejau paklaust su kuo rasot ant akmenuku?
Atsakyti
Sveikutes, noreciau ir as isijungti i Jusu buri, pakviesti mes i liudininkus birzelio 25d , laiko dar nemazai, bet..... Pirmas kartas mums bus, todel labai jaudinuos ir tiesa pasakius net neisisivaizduoju nuo ko pradet doh.gif vestuves mano pusseseres, zmoniu bus apie 50, bet is musu labai daug nesitikima, nes eme muzikantus, kurie ves vakara, bet vistiek reikia ruostis, nes ryte is namu isvaziuosim, gamta, stala sake lyg zada uzsest, tai va reikes issipirt ir tt....
labai dziaugiuosi, kad radau tokia temele, kad Jus darbstuoles ir saunuoles, surinke viska i viena kruva thumbup.gif reikia tik paskirt laiko ir perskaityt temeles ax.gif ta ir pradejau daryt.... bigsmile.gif
Jei galima ir as labai noreciau pastuko duomenu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as pas jus. man vasario 19d vestuves, kuklios, be dideliu tradiciju. Busim liudininkais bet kad nebutu vien valgymo ir gerimo norisi kazka sugalvoti, kokiu zaidimuku lengvu. Gal galeciau ir as gauti pasijungimus i pastuka blush2.gif perskaiciau visa tema, dabar eisiu dar senesniu paskaityt. Antra karta vestuvese busim liudininkais, bet antra karta pranesa pries menesi, ir jau po pirmuju sakiau niekada niekada daugiau, bet kazkaip nemoka su MB pasakyt ne nors ir pasilauzom biski ax.gif O cia dar kai brolis tai kur nesutiksi ax.gif
Atsakyti
loretita2 aciu uz duominis kai ka padarysiu butinai parodysiu ir imesiu i pastuka, kolkas viskas galvoj ir padrikai. skaiciau temas ir uzkliuvo ta paklode su natom thumbup.gif bet kada ja ir kaip pristatot? jauciu kad islydint miegot? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 01 18, 15:31)
loretita2 aciu uz duominis kai ka padarysiu butinai parodysiu ir imesiu i pastuka, kolkas viskas galvoj ir padrikai. skaiciau temas ir uzkliuvo ta paklode su natom  thumbup.gif  bet kada ja ir kaip pristatot? jauciu kad islydint miegot? g.gif  blush2.gif

jo,jinai iteikiama islydint miegot, mastau sita ideja pasiskolint,bet kaip pristatyt irgi dar nesugalvojau schmoll.gif
durniausia,kad nepazystu nieko is sveciu,tai net nezinau kas per liaudis, net nezinau ar tiketis stalo uzsedimo,nes sako kad vestuves simboliskos 14 sveciu g.gif ,del to esu biski pasimetus doh.gif
Atsakyti
manau stalo ispirkimui atsargoje koki vokeli su pirslio pinigais neblogai turet ale siaips laikais uz pinigus viska galima nupirkt ispirkt jei nereiks nereiks. pas mus tai visko bus nes vestuves 2 dienu ir 60 sveciu doh.gif dar daug laiko o jau dabar kinkos dreba pagalvojus doh.gif
Atsakyti
[quote=vaida kleinauskiene,2010 11 09, 17:17]
Sveikutės visos kurios lankotės šiame puslapiukyje.Prieš kelias dieneles buvau vestuvių liudininkė. Ruošiantis vestuvėms čia radau daug šaunių idėjų ir gražių sveikinimų. Kelis tiesą sakant pasiskolinau blush2.gif .Tačiau kelis kūriau pati blush2.gif . Na ir pagalvojau gal kam patiks ir gal kam kada nors pravers smile.gif , taigi :
Norėtum palinkėt Jums Laimės-tik nesibaigiančios,ilgos! Norėtum palinkėt Jums Meilės-labai karštos, labai tvirtos! Norėtum palinkėt Linutei svorio 8-10 kilogramų plius. O Vygantui linkėsim mes kantrybės, kai vidurį nakties išgirs Jis „tylų“ ACH, KAIP AŠ NORĖČIAU... Brangusis ar galėtum ? atnešti man ledų? ir dar gal marinuotų agurkėlių, bei šokolado, silkutės ir gabalėlį lašinių!!! Linutei palinkėsim skausmo- kurį kiekvienai moteriai iškęst –Garbė ! O Vygantui linkėsim slaugės- su taurele vaistų nuo drebančios širdies. Ir pagaliau Jums linkim Laimės ašarų ,Džiaugsmingo virpulio Širdies-Kai Jūsų pirmas Vaiko riksmas –Jums ausyse gražiausia muzika skambės !!!

Nerealiai grazus zodziai wub.gif na jus tikra poete....as juos pasiskolinsiu ir padeklamuosiu jauniesiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balandine6 @ 2010 10 14, 13:58)
Geras smile.gif Aciu labai, butinai panaudosiu smile.gif Jau dabar isivaizduoju kiek juoko bus...
Ale, ir toks dar negirdetas visai...

PRITARIU thumbup.gif man sitas zaidimelis irgi patiko...ir as bandysiu jy panaudoti blush2.gif
Atsakyti