Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(loretita2 @ 2011 01 10, 23:17)
Mus ir pakviete pries pusmeti, bet tas laikas taip greit prabego, uzjauciu tas kurias pakviecia pries menesi. As taip dziaugios , taip netiketai atradusi krautuvele klaipedoi, ten visokiu dalykeliu vestuvems, pagrinde siutu ranku darbo, tai nusipirkau pantalonus zaidimams, nardymo akinukus, antrankius(nors dar neiki galo sumasciau ka darysiu) ir kitokiu smulkmenu

Loretita2, o kur randasi tu grazumynu krautuvele?Ar dideles kainos?
Atsakyti
QUOTE(Mama_aura @ 2011 01 10, 18:06)
Laba diena 4u.gif  ir as noreciau prie jusu prisijungti. Man birzelio 4 d. dar tolokai bet laikas juk greitai bega. Ir net nezinau kiek cia man ka ruostis. Kviecia mus i liudininkus, bet tuokiasi mano brolis tai kazkaip del jo norisi pasisitengti. Vakare bus vedejas tai manau, kad vakarui tai tikrai reikia tik min.  g.gif

O man ta pacia diena! kaledu bumas baigesi reiks pradet veselei ruostis tie 5 menesiai ne tiek ir daug dar kai du bambizai ant galvos lipa doh.gif
beje ir as noriu apie ta parduotuve zinot ax.gif
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif
Svočiutės - jūs nerealios thumbup.gif Tiek daug įdomybių čia prisirankiojau bigsmile.gif
beliko tik atsirinkti ką pritaikyti pačiai ax.gif

QUOTE(Mama_aura @ 2011 01 10, 16:06)
Laba diena 4u.gif  ir as noreciau prie jusu prisijungti. Man birzelio 4 d. dar tolokai bet laikas juk greitai bega. Ir net nezinau kiek cia man ka ruostis. Kviecia mus i liudininkus, bet tuokiasi mano brolis tai kazkaip del jo norisi pasisitengti. Vakare bus vedejas tai manau, kad vakarui tai tikrai reikia tik min.  g.gif

Mano brolis irgi tuokiasi, bet jau visai čia pat, vasario 5 d. doh.gif Tik man atvirkščiai, liudininkai bus kiti, o manęs paprašė vakarą užimti g.gif Vestuvės kuklios - svečių apie 30 smile.gif

QUOTE(loretita2 @ 2011 01 10, 21:17)
Mus ir pakviete pries pusmeti, bet tas laikas taip greit prabego, uzjauciu tas kurias pakviecia pries menesi. As taip dziaugios , taip netiketai atradusi krautuvele klaipedoi, ten visokiu dalykeliu vestuvems, pagrinde siutu ranku darbo, tai nusipirkau pantalonus zaidimams, nardymo akinukus, antrankius(nors dar neiki galo sumasciau ka darysiu) ir kitokiu smulkmenu

Mane irgi labai domina ši parduotuvėlė Klaipėdoj blush2.gif
Atsakyti
As su klausimeliu mergaitems, kurios svociavo ar siaip dalyvavo vestuvese ziema...
Ar zaidet kazkokius zaidimus lauke.. juk vistiek bus kazkoks tarpas kai nebus ka veikt, kol jaunieji fotkinsis ar panasiai.. ka veikete tuo tarpu? Jei zaidet tai kokius zaidimus?
Atsakyti
Pagimdziau leliu, darbai apstojo visiskai doh.gif nors laiko dar turiu pakankamai, reiks sakiau kai nelis nuvaziuot prie juros akmenuku graziu smile.gif
Atsakyti
Merginos. kokia dovanotumete dovanele teveliui jei tokie zodeliai: Jaunosios tėčiui dovanojame neišsenkamą turtą, kai tik jaunieji pasiskųs, kad trūksta turto, kad per mažai duodate, tai padėkite pagal pageidavimus.
(tėčiui išvynioti dovaną ir parodyti jauniesiems)

Ir dar kokius zodelius sakote ir kokiu momentu, kai dedate jaunajai ziurstuka su skarele, o jaunajam skrybelele?

Oi kiek klausimu, tikiuosi atsakysit ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 01 14, 13:45)
Pagimdziau leliu, darbai apstojo visiskai doh.gif nors laiko dar turiu pakankamai, reiks sakiau kai nelis nuvaziuot prie juros akmenuku graziu smile.gif

Sveikinimai leliuko atejimo proga,isivaizduoju kaip sunku dabar ruostis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2011 01 14, 15:25)
Merginos. kokia dovanotumete dovanele teveliui jei tokie zodeliai: Jaunosios tėčiui dovanojame neišsenkamą turtą, kai tik jaunieji pasiskųs, kad trūksta turto, kad per mažai duodate, tai padėkite pagal pageidavimus.
(tėčiui išvynioti dovaną ir parodyti jauniesiems)

Reikėjo i AŽ parašyti ir paklausti biggrin.gif . Mes tėčiui dovanojome odinį diržą. ax.gif
Papildyta:
Jurga 251, sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Aciu, bus didesni tarpai tarp maitinimu tada vel reiks kibt i darbus smile.gif jaunavedziai tik kovo men viska tiksliai zinos tada dirbsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2011 01 14, 21:48)
Reikėjo i AŽ parašyti ir paklausti  biggrin.gif . Mes tėčiui dovanojome odinį diržą. ax.gif
Papildyta:
Jurga 251, sveikinimai  wub.gif

Labai atsiprasau blush2.gif , bet nebera laiko sekti temos kam rasyti ir kieno klausti, nes liko tik savaite ir jau panikuoti pradedu. Daugiau gyvenime nebesutiksiu per toki trumpa laika buti svocia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2011 01 15, 10:11)
Labai atsiprasau  blush2.gif , bet nebera laiko sekti temos kam rasyti ir kieno klausti, nes liko tik savaite ir jau panikuoti pradedu. Daugiau gyvenime nebesutiksiu per toki trumpa laika buti svocia  doh.gif

Ir aš pasiruošimui turėjau trumpą laiką 1,5 mėnesio doh.gif Žinau,ką tai reiškia...Tos temos dėka išsisukau, tai ,,išsisuksi" ir tu mirksiukas.gif Svarbiausia, be panikos 4u.gif
Atsakyti
Na tikiuosi pralysiu, et norisi kad viskas butu idealu, jei jau sutikau, tikiuosi viskas bus gerai mirksiukas.gif

tai merginos ka daret su tais zodziais visos dirzus pirko ir kodel juos? ax.gif
Atsakyti