Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(Rioma @ 2011 01 07, 13:34)
O is kur tu mediniu apskritimu gavai?  ax.gif
Mum tai veseile vasario 5.. laiko jau neber , o  dar ne kazink ka turiu  doh.gif
Ale kazkaip nepanikuoju....

Pirmiausia didziausias aciu visos uz geranoriskuma padeti, akmenukai jau paruosti, snd bandau tortuka darytis ir visa eiga deliotis..
tai jai tu panikuoji as tada jau panikoje doh.gif pradejau ir as nervuotis
Rioma buciau dekinga jeigu ir man permestum ta varianta tortuko ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dairina: 07 sausio 2011 - 20:06
QUOTE(alicka @ 2011 01 04, 11:08)
labukas! pirmiausia sveikinu visas su Naujais Metais.

Musu vesele praejo sklandziai, graziai ir gerai. Gavau labai daug pagyros zodziu, jog esame puikus pirsliai. Beda viena. Ruosiausi puse metu, o viskas taip greitai baigesi doh.gif  lyg ir truksta dabar kazko smile.gif

Zinoma jaudulys dare savo... per ta skubejima islydejimo metu... pamerges sega gelytes pabroliams, o jie be puoksteliu merginoms.. pasiziuriu puokstes dezuteje po stalu doh.gif  na ka, veliau jau be ceremoniju issidalino. o siaip bendroje visumoje gerai viskas.. labai graziai atrode sirdis kuria daviau issikirpti tik parvaziavus. laikrastuko pardavimas praejo puikiai.. nors kaina buvo litas. tik vienas kitas po lita ir dejo... didzioji dauguma po 50.20.10 litu dejo thumbup.gif
as siaubingai susaliau...kadangi suknele mano plonyte,bet ilga, buvau su iki keliu kojinytem ir bateliais. ir plonyciu paltuku (skirtu siltam rudeniui)... tai man siaubingai salta buvo. baznycioj irgi salta, bet kai isejom is baznycios isgerti sampano, tai mano koju pirstai aptirpe buvo verysad.gif  viso to pasekoje antra diena guliu su 38 verysad.gif
aij dar bajeris buvo... susedam mes i autobusiuka o filmuotojas ir fotografas su savom masinom... na ka mes pasitariam kur vaziuojam ir nulekiam prie tilto... islipam, ner nei fotografo, nei filmuotoj... pasirodo  jiems nepranesem kur vaziuojam!!! filmuotojas nuleke i kryziu kalna, fotografas apskritai pasimete, nes nevietinis doh.gif  na su fotografu susiskambino... o filmuotojas turejo tik mano numeri, nes as su juo viska derinau!!!! o mano telefono garsas isjungtas, telefonas rankineje, rankine pas giminaite..... doh.gif tai gerai, kad isgirdo vibruojant rankineje ir atsiliepe doh.gif  perdave vyro numeri, tai taip visi vel susitikome thumbup.gif  matot kaip buna...
Na ka, einu lovon, reikia sveikti:-)

sekmes besiruosiancioms!

primink kaip ten kas su ta kerpama sirdimi darosi,kazkur skaiciau dabar neatseku kurioj temoj.aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2011 01 07, 20:01)
Pirmiausia didziausias aciu visos uz geranoriskuma padeti, akmenukai jau paruosti, snd bandau tortuka darytis ir visa eiga deliotis..
tai jai tu panikuoji as tada jau panikoje  doh.gif  pradejau ir as nervuotis
Rioma buciau dekinga jeigu ir man permestum ta varianta tortuko  ax.gif  4u.gif

man kazkur mamyte atsiunte jei dr nieks nepagelbejo tsi gsliu psdet tik el pasta atsiuskit 4u.gif As seip ikeliau i pastuka jei turit adresiuka tai ten surasit kur tortas kairej puseje paste 4u.gif Aciu visom uz pagalba labai labai tortas jau padarytas thumbup.gif tik su tuo liudijimu tebevarkstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2011 01 06, 13:58)
tikrai tureciau dar tureti,pabandysiu paieskoti.o kada tau vestuves?
Papildyta:
radau ir siaip pavyzdziu pas mane tos loterijos.parasyk savo el.pasta man i az.persiusiu. 4u.gif

Na seip pastuke turejo buti loterija, o jei nera tai gal idek savo versija. Dekojame
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 01 08, 01:08)
primink kaip ten kas su ta kerpama sirdimi darosi,kazkur skaiciau dabar neatseku kurioj temoj.aciukas 4u.gif

nezinau kaip kas dare forume, as ne is cia dariau. emiau 2 a1 formato lapus suklijavau. su guasu nupiesiau didele sirdi ir jaunieji ja turejo issikirpti ir pereiti per jos "vartus" kaip simboli pasiimdami tevu sirdi. kazka tokio :-) turiu foto jei domins i pasta atsiusiu
Atsakyti
sveikutes, as ir noriu prie jusu jungtis, nes siandien pakviete i vestuves doh.gif na pirslaiusi antra kart, taciau pirma buvo nedrasu ir laiko maziau, tad dabar noriu dar idomiau pasiruosti, nes puse gimines ta pati. tikiuosi man padesit. radau daug idomiu ideju , taciau dar nezinau ka reiskia blink.gif nes dar tik pradedu skaitineti. na pvz, kas tas pazadu tortas, gyvenimo pamtu akmenukai ir pns, bet manau paskaitinesiu ir susigaudysiu. musu biudzetas nera didelis, tad bandysiu kiek imanoma pati daryti. Merginos tikiuosi jus man padesit blush2.gif
Atsakyti
Labutis visoms svociutems, na ir ideju pas jus 4u.gif Labai noreciau pastuko jusu su informacija 4u.gif man dar aisku tolokai ir gal tolokai.. :0 bet jau jugsiuos prie jus labai jau man kniete gerai pasiruosti smile.gif Zinau kad su jusu temute pasiruosiu super!!!
Atsakyti
QUOTE(DianaS @ 2011 01 10, 14:29)
Labutis visoms svociutems, na ir ideju pas jus  4u.gif  Labai noreciau pastuko jusu su informacija  4u.gif  man dar aisku tolokai ir gal tolokai.. :0 bet jau jugsiuos prie jus labai jau man kniete gerai pasiruosti smile.gif Zinau kad su jusu temute pasiruosiu super!!!

Labukas, malonu, kad jungiesi prie musu, kuo musu ratas didyn tuo idejos fainyn mirksiukas.gif kada tu startuoji?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif ir as noreciau prie jusu prisijungti. Man birzelio 4 d. dar tolokai bet laikas juk greitai bega. Ir net nezinau kiek cia man ka ruostis. Kviecia mus i liudininkus, bet tuokiasi mano brolis tai kazkaip del jo norisi pasisitengti. Vakare bus vedejas tai manau, kad vakarui tai tikrai reikia tik min. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_aura @ 2011 01 10, 17:06)
Laba diena 4u.gif  ir as noreciau prie jusu prisijungti. Man birzelio 4 d. dar tolokai bet laikas juk greitai bega. Ir net nezinau kiek cia man ka ruostis. Kviecia mus i liudininkus, bet tuokiasi mano brolis tai kazkaip del jo norisi pasisitengti. Vakare bus vedejas tai manau, kad vakarui tai tikrai reikia tik min.  g.gif

Sveikute, labai gerai kad prisijungiai biggrin.gif padesim kuo galesim..
man tai vestuves tik rugpjucio 13, bet jau ruosiuosi, nelabai noresis per vasara sedeti prie pc ax.gif smile.gif
Atsakyti
labai dekui kad atsiuntet pastuka , zinoma daug ideju radau, bet pasakykit pas mane zmoniu bus apie 80 ir pazadu tortui pazadu mazokai g.gif o kai pagalvoju kad tortui tiek islankstyt reiks tai doh.gif o paskui kai viska uzpildys to torto gabaliukus atiduosit jauniesiems? vel torta sudet reiks/ ogo kiek klausimu iskilo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_aura @ 2011 01 10, 17:06)
Laba diena 4u.gif  ir as noreciau prie jusu prisijungti. Man birzelio 4 d. dar tolokai bet laikas juk greitai bega. Ir net nezinau kiek cia man ka ruostis. Kviecia mus i liudininkus, bet tuokiasi mano brolis tai kazkaip del jo norisi pasisitengti. Vakare bus vedejas tai manau, kad vakarui tai tikrai reikia tik min.  g.gif

Mus ir pakviete pries pusmeti, bet tas laikas taip greit prabego, uzjauciu tas kurias pakviecia pries menesi. As taip dziaugios , taip netiketai atradusi krautuvele klaipedoi, ten visokiu dalykeliu vestuvems, pagrinde siutu ranku darbo, tai nusipirkau pantalonus zaidimams, nardymo akinukus, antrankius(nors dar neiki galo sumasciau ka darysiu) ir kitokiu smulkmenu
Atsakyti