labukas! pirmiausia sveikinu visas su Naujais Metais.
Musu vesele praejo sklandziai, graziai ir gerai. Gavau labai daug pagyros zodziu, jog esame puikus pirsliai. Beda viena. Ruosiausi puse metu, o viskas taip greitai baigesi
lyg ir truksta dabar kazko
Zinoma jaudulys dare savo... per ta skubejima islydejimo metu... pamerges sega gelytes pabroliams, o jie be puoksteliu merginoms.. pasiziuriu puokstes dezuteje po stalu
na ka, veliau jau be ceremoniju issidalino. o siaip bendroje visumoje gerai viskas.. labai graziai atrode sirdis kuria daviau issikirpti tik parvaziavus. laikrastuko pardavimas praejo puikiai.. nors kaina buvo litas. tik vienas kitas po lita ir dejo... didzioji dauguma po 50.20.10 litu dejo
as siaubingai susaliau...kadangi suknele mano plonyte,bet ilga, buvau su iki keliu kojinytem ir bateliais. ir plonyciu paltuku (skirtu siltam rudeniui)... tai man siaubingai salta buvo. baznycioj irgi salta, bet kai isejom is baznycios isgerti sampano, tai mano koju pirstai aptirpe buvo
viso to pasekoje antra diena guliu su 38
aij dar bajeris buvo... susedam mes i autobusiuka o filmuotojas ir fotografas su savom masinom... na ka mes pasitariam kur vaziuojam ir nulekiam prie tilto... islipam, ner nei fotografo, nei filmuotoj... pasirodo jiems nepranesem kur vaziuojam!!! filmuotojas nuleke i kryziu kalna, fotografas apskritai pasimete, nes nevietinis
na su fotografu susiskambino... o filmuotojas turejo tik mano numeri, nes as su juo viska derinau!!!! o mano telefono garsas isjungtas, telefonas rankineje, rankine pas giminaite.....
tai gerai, kad isgirdo vibruojant rankineje ir atsiliepe
perdave vyro numeri, tai taip visi vel susitikome
matot kaip buna...
Na ka, einu lovon, reikia sveikti:-)
sekmes besiruosiancioms!
primink kaip ten kas su ta kerpama sirdimi darosi,kazkur skaiciau dabar neatseku kurioj temoj.aciukas