Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(Rioma @ 2011 01 07, 14:32)
as tai i worda isikeliau ir tada jau uz kampucio paemus tampyk ir pasidaryk toki dydi kokio nori....  smile.gif

Rioma, o gal tu turi wordini varianta kiek esi isitempus ji?
Atsakyti
gal kuri turit issisaugojusi sablona nes man nepavyksta jo tampyt doh.gif gel i emaila atsiustumet jei zinoma negaila baltikauskiene@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 01 07, 11:29)
Ta prasme tas storas popierius toks is kurio daro stalo korteles, kvietimus, tokie blizgus auksiniai/sidabriniai ir t.t. Bijau prisipirkt ne tokiu doh.gif

Net nznau kaip paaiskinti... neblizgus popierius, bet galima juk ir is blizgaus daryt...
Tiesiog storas popierius, toks kaip kartonas panasiai...
Va kaip mano torto gaminimas vyksta ax.gif
Jaunuju statulele kazkaip ant virsaus pritaisysiu, o papuosiu torta medziaginem tokiom gelytem (siuvimo reikmenu parduotuvej radau..)
Ir dar pasizadejimus spausdinau tiesiai ant torto gabaliuku, kad nereiketu dar papildomai daryt korteliu ar klijuot ant sono...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rioma: 07 sausio 2011 - 12:50
QUOTE(Rioma @ 2011 01 07, 14:50)
Net nznau kaip paaiskinti... neblizgus popierius, bet galima juk ir is blizgaus daryt...
Tiesiog storas popierius, toks kaip kartonas panasiai...
Va kaip mano torto gaminimas vyksta  ax.gif
Jaunuju statulele kazkaip ant virsaus pritaisysiu, o papuosiu torta medziaginem tokiom gelytem (siuvimo reikmenu parduotuvej radau..)
Ir dar pasizadejimus spausdinau tiesiai ant torto gabaliuku, kad nereiketu dar papildomai daryt korteliu ar klijuot ant sono...

Saunuole esi thumbup.gif Aciu, kad pasidalinai 4u.gif As tai jau baigiu pasidaryt pasizadejimu korteles desiu i vidu kartu su saldainiais sveciams smile.gif Padarysiu atskira dezute jaunuju pazadams ir ten juos sudes sveciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 01 07, 13:44)
Rioma, o gal tu turi wordini varianta kiek esi isitempus ji?

turiu, parasyk i az savo pastuka, permesiu
Atsakyti
QUOTE(Rioma @ 2011 01 07, 14:55)
turiu, parasyk i az savo pastuka, permesiu

Dekui, zodziu i wordini lapa dejai po du sablonus smile.gif Tai mano tada gavosi didesnis kai iskart spausdinau jpg formatu, reiks tavaji varianta atsispausdint kaip pvz thumbup.gif O keliu aukstu tu darysi?
Papildyta:
O kokius darote medalius? As sugalvojau ant medinio, atspausdinsiu medali ant lipnaus popieriaus ir uzklijuosiu, parodau viena pvz 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'una: 07 sausio 2011 - 13:15
QUOTE(L'una @ 2011 01 07, 14:13)
Dekui, zodziu i wordini lapa dejai po du sablonus smile.gif Tai mano tada gavosi didesnis kai iskart spausdinau jpg formatu, reiks tavaji varianta atsispausdint kaip pvz thumbup.gif O keliu aukstu tu darysi?
Papildyta:
O kokius darote medalius? As sugalvojau ant medinio, atspausdinsiu medali ant lipnaus popieriaus ir uzklijuosiu, parodau viena pvz 4u.gif
user posted image

Siaip 2 aukstu, ale biski susimoviau... jei nori daryt kelis aukstus, tai ir gabaliuku dydziai turi skirtis t.y. apatinio austo gabaliukai didziausi, antro mazesni ir t.t. as kazkaip visus vienodo dydzio pasidariau fool.gif tik po to susipratau.. blush2.gif ale jau gaila darbo buvo, nes jau buvau viska iskarpius.. tai kazkaip susideliosiu.. nu nezinau dar, bet ka nors suchimicinsiu ax.gif
iki medaliu tai dar nepriejau... o ant ko medinio tu juos klijuosi?
Atsakyti
QUOTE(Rioma @ 2011 01 07, 15:26)
Siaip 2 aukstu, ale biski susimoviau... jei nori daryt kelis aukstus, tai ir gabaliuku dydziai turi skirtis t.y. apatinio austo gabaliukai didziausi, antro mazesni ir t.t.  as kazkaip visus vienodo dydzio pasidariau  fool.gif    tik po to susipratau..    blush2.gif ale jau gaila darbo buvo, nes jau buvau viska iskarpius.. tai kazkaip susideliosiu.. nu nezinau dar, bet ka nors suchimicinsiu  ax.gif
iki medaliu tai dar nepriejau...  o ant ko medinio tu juos klijuosi?

Klijuosiu ant apvaliu mediniu apskritimu rolleyes.gif Kadangi laiko iki svociavimo marios tai as visko po biskeli prisedus pasidarau, kad tas pats neatsibostu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'una: 07 sausio 2011 - 13:29
QUOTE(L'una @ 2011 01 07, 14:28)
Klijuosiu ant apvaliu mediniu apskritimu rolleyes.gif Kadangi laiko iki svociavimo marios tai as visko po biskeli prisedus pasidarau, kad tas pats neatsibostu biggrin.gif

O is kur tu mediniu apskritimu gavai? ax.gif
Mum tai veseile vasario 5.. laiko jau neber , o dar ne kazink ka turiu doh.gif
Ale kazkaip nepanikuoju....
Atsakyti
QUOTE(Rioma @ 2011 01 07, 15:34)
O is kur tu mediniu apskritimu gavai?  ax.gif
Mum tai veseile vasario 5.. laiko jau neber , o  dar ne kazink ka turiu  doh.gif
Ale kazkaip nepanikuoju....

Turiu vyra staliu ax.gif tai kas liecia pjaustymo lentas, kocelus, saukstus, rupintis nereikia man biggrin.gif
Juo laiko isties mazai, saunu, kad esi saltu nervu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'una: 07 sausio 2011 - 13:40
Aciu kas atsiuntet 4u.gif su tuo netikru santuokos liudijimu varkstu vakar rastinej meginom spauzdinti ale dydziu nejo sureguliuot doh.gif kad but abu vienodi doh.gif noriu iskart spauzdinti kad butu ant abieju pusiu tai vis taikau taikau ir vistiek neitaikau doh.gif jauciu ir liksiu be jo doh.gif na jei kartais itaikyciau meginsiu vel eit sviest o sakykit kazka buvau skaicius kad kazkuri neset kad ir iskirptu rastinej gal pamenat kur tai buvo? pas mus yra viskas jusu kontorai kazi ten man sia paslauga atliktu g.gif
Atsakyti
[quote=Rioma,2011 01 07, 13:50]

user posted image

hm, gera mintis bigsmile.gif

Beje, sveikos svociutes, senokai buvau jau cia. Na ka, baigesi sventes kibsim vel i darbukus.. biggrin.gif
Atsakyti