Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(_noraa_ @ 2011 01 05, 12:39)
as tai dariau loterija tokia visiems sveciams:pvz traukia lapuka ,ten uzrasyta namu zidinys,padovanoji degtukus,pvz ant lapuko-korteles uzrasyta automobilis bmw,padovanoji zaisline masinyte,visokiu tokiu prigalvoji smaiksciu ir kiekvienas svecias traukia ir gaunasi kaip atsiminimo dovanele visiems,pudra-miltai,kelione i ispanija-atvirukas su ispanijos vaizdu ir t.t.tikiuosi esme supratai.sekmes 4u.gif

thumbup.gif super
ale vestuvese 50 sveciu ... nezinau ar uzteks fantazijos prigalvot tiek smaiksciu dovaneliu doh.gif
Mergaites, jei kuriai kyla kokios mintys del tu smaiksciu dovaneliu prasom pasidalinkit 4u.gif

Atsakyti
as zinok 50 zmoniu ir padariau,gal pastuke svociu pasidairyk,lik ten buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2011 01 06, 00:15)
as zinok 50 zmoniu ir padariau,gal pastuke svociu pasidairyk,lik ten buvo g.gif

Paštuką jau iššniukštinėjau, bet nieko panasaus nemaciau....
Noraa, gal turi kur išsisaugojus tas dovanėlių idėjas?
Būčiau be galo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
tikrai tureciau dar tureti,pabandysiu paieskoti.o kada tau vestuves?
Papildyta:
radau ir siaip pavyzdziu pas mane tos loterijos.parasyk savo el.pasta man i az.persiusiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 01 04, 22:11)
Sveikos svociutes 4u.gif Jungiuosi ir as i jusu tarpa, liepos menesi ir mes startuosime siose pareigose, tai tiek ideju jusu deka, kad velniai zino kaip viska igyvendint doh.gif  Reikia patarimo is kokio popieriaus darote pazadu tortui dezutes, ar paparastas ne per skystas? Aciu uz atsakymus mirksiukas.gif

Kaip tik dabar darau pazadu torciuka smile.gif
Is storo popieriaus... paprastas kopijavimo popierius tikrai bus per plonas ax.gif
Atsakyti
Merginos bukit geros pagelbekit,vestuves sausio 22d. bet nieko neturiu nes tik vakar pakviete i liudininkus pussere, atsisake jai svociai nes kazkokios jiems ten problemos... Ispradziu ir as nenorejau sutikti, bet itikoninokad vestuves juk nedideles tik 25 zmones, ir kad nieko labai nesitiki, kad pasiruosiu nes liko tik dvi savaites. Apie vestuves nieko nenusimanau nes pati paskutini karta buvau pries 9 metus ir tai savose kuriose jokiu tradiciju nebuvo tik susirasymas. Padekit doh.gif doh.gif ,
Atsakyti
Labas merginos,skaiciau jusu temute,bet tiek neaiskumu,kad ne tas zodis. O esme va kame,draugai pakviete pirsliauti dviem dienom rugpjuti. O as niekad nesu to darius,kazkoks kosmaras,rankos kojos nutirpo isgirdus prasyma. Nezinau nei nuo ko pradeti,nes visiskai zalia esu. Maza to pirsli antra diena nori,ne karti,o skandinti doh.gif Man visiska panika,jau dabar naktimis nemiegu. Vestuvese bus 50 zmoniu. Bandau kazkur info ieskotis,niekur nieko nerandu,apart vieno ir to paties scenarijaus, be jokiu sab lonu,komendantu zenkliuku pavyzdziu ar laikrastuko pavyzdzio. Nes pas mus vestuvese to nebuvo,tik pas giminaite prie bel;ia kiek metu kazkas panasaus buvo,bet nepamenu visiskai.
Tai vat kreipiuosi i jus mielosios pagalbos,gal galit atsiusti koki scenariju man i el pastuka,nes kiek suprantu pasidalinat savo patirtimi su merginomis. Tik jei nesunku,nes esu labai pasimetusi unsure.gif Ar prieiga prie pirslieniu pastuko galima butu gauti,ideju pasisemti. unsure.gif Buciau be galo dekinga. Mano el pastukas butu: jurcikasv@gmail.com

Aciu labai. 4u.gif manau daznokai pas jumis uzbegsiu pasikonsultuoti,pasitarti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rioma @ 2011 01 06, 19:33)
Kaip tik dabar darau pazadu torciuka  smile.gif
Is storo popieriaus...  paprastas kopijavimo popierius tikrai bus per plonas  ax.gif

Ta prasme tas storas popierius toks is kurio daro stalo korteles, kvietimus, tokie blizgus auksiniai/sidabriniai ir t.t. Bijau prisipirkt ne tokiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As cia pas jus vel su klausimu ax.gif sakykit kaip jus vieciat ta pazadu torto pvz jis ten su vidom reklamom svieciasi jei is tos nuorodos svieciuosi o jei persimetu kitur tai labai jau mazas gabaliukas gaunasi blush2.gif liko tik savaite dabar tik prisiruosiaau juo uzsiimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2011 01 07, 12:34)
Sveikos 4u.gif  As cia pas jus vel su klausimu  ax.gif sakykit kaip jus vieciat ta pazadu torto pvz jis ten su vidom reklamom svieciasi jei is tos nuorodos svieciuosi o jei persimetu kitur tai labai jau mazas gabaliukas gaunasi  blush2.gif liko tik savaite dabar tik prisiruosiaau juo uzsiimti doh.gif

As atsidariau ta sabloniuka jpg formatu ir spaudziau "print", pasidariau viena pavyzdi tai ir man ne per didziausias gavosi, bet gal toks ir teturi buti unsure.gif Dar kai pirma karta su situo reikalu susiduri tai Mission Impossible doh.gif Vienintelis issigelbejimas cia rasti patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 01 07, 11:27)
As atsidariau ta sabloniuka jpg formatu ir spaudziau "print", pasidariau viena pavyzdi tai ir  man ne per didziausias gavosi, bet gal toks ir teturi buti unsure.gif Dar kai pirma karta su situo reikalu susiduri tai Mission Impossible  doh.gif Vienintelis issigelbejimas cia rasti patarimu 4u.gif

as persikelus meginau ji didinti bet man kazkoks kreivas gavosi issitampe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2011 01 07, 13:26)
as persikelus meginau ji didinti bet man kazkoks kreivas gavosi issitampe  doh.gif

as tai i worda isikeliau ir tada jau uz kampucio paemus tampyk ir pasidaryk toki dydi kokio nori.... smile.gif
Atsakyti