Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(alicka @ 2010 12 26, 14:03)
vajei vajei kaip pergyvenuuuu... liko trys dienos!!! blink.gif  Nors ir viskas jau paruosta ,liko smulkmenas rytoj susipirkt ir atsispauzdint dar kai ka... ale vis galvoju kad kazko nepadariau.. baime kokia
o dar maziuka mano vejaraupiai uzpuole, viskas nelaiku doh.gif  verysad.gif 

ka dar norejau klausti... kaip krepsi pasipuosti??? maciau, kad kazuri puosesi medziaga kaip sukneles, tas variantas man atkrenta....

Aš tik rišau kaspinus,kuriuos buvau priderinusi prie pamergėlių suknelių spalvos 4u.gif

QUOTE(alicka @ 2010 12 27, 19:34)
KAIP BIJAU KAIP BIJAU!!!!!! LIKO DVI DIENOS bijau.gif

Tik be streso, viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sekmes einancioms svociauti 4u.gif
Atsakyti
gal galima ir man ta prisijungima prie svociu pastuko 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, as irgi noreciau prisijingimo prie svociuciu pasto smile.gif 4u.gif jau beveik viska turiu susirinkusi, bet maza gal rasiu ka sau patobulinti ir savo mintim galesiu pasidalinti smile.gif
Atsakyti
Na ka, arteja toji diena.... Rytoj startuoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2010 12 29, 19:02)
Na ka, arteja toji diena.... Rytoj startuoju blink.gif

sekmingo starto smile.gif
Atsakyti
Lauksim pasakojimo kaip pasiseke 4u.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės 4u.gif

dar prieš kelias dienas kreipiausi į kai kurias iš Jūsų per AŽ (nes pati pastebiu, kad bendrame erzina prašančios ką nors atsiųsti) prašydama prieigos prie svočių pašto, tačiau atsakymo vis negaunu verysad.gif , o man kiekviena diena svarbi, nes būsiu liudininke po kelių savaičių vestuvėse, kur nebus piršlių, taigi didžioji atsakomybės dalis tenka man. Labai prašau pagalbos, gal kas galite atsiųsti bet kokį trumpą scenarijų, santuokos liudijimo kopiją ar laikraštuko šabloną, kad galėčiau bent kažką daryti, be to, kad uoliai skaitau visus Jūsų puslapius, tačiau ten dauguma nuorodų į paštą arba kai kuriuos jau neveikiančius puslapius. Ačiū iš anksto blush2.gif (shoko@inbox.lt)
Atsakyti
labukas! pirmiausia sveikinu visas su Naujais Metais.

Musu vesele praejo sklandziai, graziai ir gerai. Gavau labai daug pagyros zodziu, jog esame puikus pirsliai. Beda viena. Ruosiausi puse metu, o viskas taip greitai baigesi doh.gif lyg ir truksta dabar kazko smile.gif

Zinoma jaudulys dare savo... per ta skubejima islydejimo metu... pamerges sega gelytes pabroliams, o jie be puoksteliu merginoms.. pasiziuriu puokstes dezuteje po stalu doh.gif na ka, veliau jau be ceremoniju issidalino. o siaip bendroje visumoje gerai viskas.. labai graziai atrode sirdis kuria daviau issikirpti tik parvaziavus. laikrastuko pardavimas praejo puikiai.. nors kaina buvo litas. tik vienas kitas po lita ir dejo... didzioji dauguma po 50.20.10 litu dejo thumbup.gif
as siaubingai susaliau...kadangi suknele mano plonyte,bet ilga, buvau su iki keliu kojinytem ir bateliais. ir plonyciu paltuku (skirtu siltam rudeniui)... tai man siaubingai salta buvo. baznycioj irgi salta, bet kai isejom is baznycios isgerti sampano, tai mano koju pirstai aptirpe buvo verysad.gif viso to pasekoje antra diena guliu su 38 verysad.gif
aij dar bajeris buvo... susedam mes i autobusiuka o filmuotojas ir fotografas su savom masinom... na ka mes pasitariam kur vaziuojam ir nulekiam prie tilto... islipam, ner nei fotografo, nei filmuotoj... pasirodo jiems nepranesem kur vaziuojam!!! filmuotojas nuleke i kryziu kalna, fotografas apskritai pasimete, nes nevietinis doh.gif na su fotografu susiskambino... o filmuotojas turejo tik mano numeri, nes as su juo viska derinau!!!! o mano telefono garsas isjungtas, telefonas rankineje, rankine pas giminaite..... doh.gif tai gerai, kad isgirdo vibruojant rankineje ir atsiliepe doh.gif perdave vyro numeri, tai taip visi vel susitikome thumbup.gif matot kaip buna...
Na ka, einu lovon, reikia sveikti:-)

sekmes besiruosiancioms!
Atsakyti
Sveikos svociutes 4u.gif Jungiuosi ir as i jusu tarpa, liepos menesi ir mes startuosime siose pareigose, tai tiek ideju jusu deka, kad velniai zino kaip viska igyvendint doh.gif Reikia patarimo is kokio popieriaus darote pazadu tortui dezutes, ar paparastas ne per skystas? Aciu uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif

NEED HELP ! ! ! !

Daug kur skaitau, kad svociutes daro kazkokia tai loterija.. nu bet uzsimusk, nerandu niekur platesniu pasakojimu kas ir kaip.... blush2.gif

Gal Kuri turit nuorodele issisaugojus kur apie tai kalbama.. arba gal kuri galite mazdaug aprasyti kokia cia loterija buna... kada ji daroma, ar visi sveciai gauna loterijos bilietukus, kokie prizai buna ir t.t.

DIDELIS ACIU friends.gif
Atsakyti
as tai dariau loterija tokia visiems sveciams:pvz traukia lapuka ,ten uzrasyta namu zidinys,padovanoji degtukus,pvz ant lapuko-korteles uzrasyta automobilis bmw,padovanoji zaisline masinyte,visokiu tokiu prigalvoji smaiksciu ir kiekvienas svecias traukia ir gaunasi kaip atsiminimo dovanele visiems,pudra-miltai,kelione i ispanija-atvirukas su ispanijos vaizdu ir t.t.tikiuosi esme supratai.sekmes 4u.gif
Atsakyti