Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(lialiauskiene @ 2010 12 12, 18:51)
Oho yra cia kazkoks pastukas? as irgi keliausiu vasario menesi prisliauti renku informacija, gal galeciau gauti pasijungimo duomenis, pati nemazai turiu prikaupusi, taigi galeciau pasidalinti, o uzvien gal ir rausiu ka naudingo smile.gif

Adresiuka parasiau

Papildyta:
QUOTE(alicija.ali @ 2010 12 10, 20:22)
Dar del loterijos noriu paklaust
ar ja spausdinat ant kazkokio special popieriaus, kaip ta kita puse atrodo?
ten rasot ... LOTERIJA, ar kazka panasaus?ar cia kiekvienos fantazija.  unsure.gif

As taispauzdinau truputi ant storesnio popieriaus, kita puse vienspalve. gali paveiksleli uzdeti, cia kaip sugalvosi
Atsakyti
sveikutes.norejau pasiklaust jusu del tu vestuviniu saldainiu popieriuku, gal kuri galit man durnai paaiskint kaip ten ta nuotrauka ikelt blush2.gif bandau bet man nieks nesigauna g.gif
Atsakyti
As taispauzdinau truputi ant storesnio popieriaus, kita puse vienspalve. gali paveiksleli uzdeti, cia kaip sugalvosi
[/quote]

Aciu, 4u.gif as taip ir galvojai, kad cia kaip sugalvosi su ta loterija. Na, as dar laiko turiu... tai sumyslisiu kazka.
Atsakyti
Sveikos gal kuri turit pazadu torto darymo nuorodele?buvau radus kazkur bet nepagalvojau issisaugoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 16 gruodžio 2010 - 18:37
QUOTE(vietine1986 @ 2010 12 16, 19:36)
Sveikos gal kuri turit pazadu torto darymo nuorodele?buvau radus kazkur bet nepagalvojau issisaugoti  blush2.gif

http://www.stampingt...plate_cake.html
Atsakyti
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 12 17, 14:40)

aciu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2010 12 17, 17:28)

prasau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=alicija.ali,2010 12 16, 19:24]
[/quote]

Aciu, 4u.gif as taip ir galvojai, kad cia kaip sugalvosi su ta loterija. Na, as dar laiko turiu... tai sumyslisiu kazka.
[/quote]
O dar kylo mintis, dabar yra daug ivairiu lipduku - paveiksliuku, vaikai juos megsta, ir nebrangu, ant lapelio nemazai paveiksleliu
Atsakyti
mergickos, stringu su jaunuju valsu!!!!! kaip pristatyti. daina atliks jaunosios drauge. nemeismastau
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2010 12 20, 12:02)
mergickos, stringu su jaunuju valsu!!!!! kaip pristatyti.  daina atliks jaunosios drauge. nemeismastau

Paziurek pastuke ten turetu buti pasiulymu
Atsakyti
vajei vajei kaip pergyvenuuuu... liko trys dienos!!! blink.gif Nors ir viskas jau paruosta ,liko smulkmenas rytoj susipirkt ir atsispauzdint dar kai ka... ale vis galvoju kad kazko nepadariau.. baime kokia
o dar maziuka mano vejaraupiai uzpuole, viskas nelaiku doh.gif verysad.gif

ka dar norejau klausti... kaip krepsi pasipuosti??? maciau, kad kazuri puosesi medziaga kaip sukneles, tas variantas man atkrenta....

Atsakyti
KAIP BIJAU KAIP BIJAU!!!!!! LIKO DVI DIENOS bijau.gif
Atsakyti