Dar del loterijos noriu paklaust
ar ja spausdinat ant kazkokio special popieriaus, kaip ta kita puse atrodo?
ten rasot ... LOTERIJA, ar kazka panasaus?ar cia kiekvienos fantazija.
Sveikos dar karteli Aciu uz pastuko duomenis naudingos informacijos radau tik susiduriau su beda kaip man ta netikra santuokos liudijima pakoreguoti t.y irasyti ten i tas dalis ko truksta i worda ikelus man neina nieko rasyt nelabai ten gaudaus gal kas gales padet i az kad temos neterstumem Aciu
Oho yra cia kazkoks pastukas? as irgi keliausiu vasario menesi prisliauti renku informacija, gal galeciau gauti pasijungimo duomenis, pati nemazai turiu prikaupusi, taigi galeciau pasidalinti, o uzvien gal ir rausiu ka naudingo
vel kreipiuosi i jus pakviete mane i mergvakari. tema: jaunoji sekso mokine, mes sekso detytojos. mano destomo dalyko tema" saugus seksas" gal kam teko kazkas panasaus? neisivaizduoju ka rasyt, nuo ko pradet. destyt reik apie 10 minuciu
QUOTE(vietine1986 @ 2010 12 12, 01:01)
Sveikos dar karteli Aciu uz pastuko duomenis naudingos informacijos radau tik susiduriau su beda kaip man ta netikra santuokos liudijima pakoreguoti t.y irasyti ten i tas dalis ko truksta i worda ikelus man neina nieko rasyt nelabai ten gaudaus gal kas gales padet i az kad temos neterstumem Aciu
Susiradau per picasa pasitvarkiau
QUOTE(alicka @ 2010 12 12, 19:11)
vel kreipiuosi i jus pakviete mane i mergvakari. tema: jaunoji sekso mokine, mes sekso detytojos. mano destomo dalyko tema" saugus seksas" gal kam teko kazkas panasaus? neisivaizduoju ka rasyt, nuo ko pradet. destyt reik apie 10 minuciu
Vajezau..... uzjauciu
nenoreciau tokio mergvakario
QUOTE(vietine1986 @ 2010 12 13, 02:15)
Susiradau per picasa pasitvarkiau
na o as vargau su exeliu. exelyje susirasiau reikiamus duomenis ir poto perleidau per spausdintuva ant santuokos liudijimo ir viskas gavosi puikiai.
Papildyta:
na va..musu pirsliautos vestuves jau praejo.
viskas gavosi gan neblogai. nesitikejau, kad taip sugebesim pasiruosti vos per dvi savaites, nes vestuviu data buvo paskelbta iki vestuviu likus porai savaiciu.
Bet deka SM nebuvo dideles bedos.
Akmenukai, laiskas gandrui - gavosi gerai ir idomiai.
netikras santuokos liudijimas - gerokai isgasdino jaunaja.
pazadu tortas - super.
pasaka apie keturias zvakes ir ju iteikimas sujaudino jaunuosius iki asaru (net jaunikis brauke asara)
zaidimas su kopustais - jaunieji issidure nors jaunoji nescia ir zino ka tures zaidima palenkeme kita linkme, kad ras lapuka su skaiciu kiek vaiku uzgyvens kartu per gyvenima
sprogdinome gintaro dulkes 0.00 val. bet gavosi balaganas, nes ikause vyrukai kai kurie apsvilo zaide kaip mazi vaikai gave laisve degtukams, o nesivadovavo nurodymais.
islydejimui buvome isbraize paklode su natomis (kamasutros pozomis). tas pozas pirslys komentavo tai buvo labai posla bet ir juokinga
tai cia tokios idejos surinktos is SM.
Buvo ir kitko po truputi. Pirmas kartas....Atsiliepimai geri...
QUOTE(alicka @ 2010 12 12, 20:11)
Vajezau, kas cia per tema sestadieni atsventem seses mergvakari labai jaudinaus, bet pavyko visos labai patenkintos antroji dalis buvo isvyka i vilniu, i strip dance sokiu pamoka, fotosesija ir vaises sampanu , labai patiko, ismokom vilioklio soki jei sudomins, galiu duoti nr. visai prie jusu temos tiktu manau... dar galesiu zaidimuku atsiusti, gal kas tiks? parasyk savo el.pasta
QUOTE(rale @ 2010 12 13, 22:31)
na o as vargau su exeliu. exelyje susirasiau reikiamus duomenis ir poto perleidau per spausdintuva ant santuokos liudijimo ir viskas gavosi puikiai.
Papildyta:
viskas gavosi gan neblogai. nesitikejau, kad taip sugebesim pasiruosti vos per dvi savaites, nes vestuviu data buvo paskelbta iki vestuviu likus porai savaiciu.
pazadu tortas - super.
pasaka apie keturias zvakes ir ju iteikimas sujaudino jaunuosius iki asaru (net jaunikis brauke asara)
zaidimas su kopustais - jaunieji issidure nors jaunoji nescia ir zino ka tures zaidima palenkeme kita linkme, kad ras lapuka su skaiciu kiek vaiku uzgyvens kartu per gyvenima
sprogdinome gintaro dulkes 0.00 val. bet gavosi balaganas, nes ikause vyrukai kai kurie apsvilo zaide kaip mazi vaikai gave laisve degtukams, o nesivadovavo nurodymais.
islydejimui buvome isbraize paklode su natomis (kamasutros pozomis). tas pozas pirslys komentavo tai buvo labai posla bet ir juokinga
Papildyta:
pazadu tortas - super.
as ta santuokos liuijima pasidariau kuris nelabia tikroviskas nes jis ne wordo formatu tik paskui suradau ta wordini varianta ir niekaip irgi neikertu kaip ji pakoreguot o kaip atitaiket i kurias vietas irasyt? jei spauzdinot jau ant atspauzdinto tuscio santuokos liudijimo 2:Sakykit o koki popieriu naudojot kokios spalvos?ir ar ta storesni nei paprastas spauzdinimo popierius ar ta paprasta?
QUOTE(vietine1986 @ 2010 12 14, 14:00)
as ta santuokos liuijima pasidariau kuris nelabia tikroviskas nes jis ne wordo formatu tik paskui suradau ta wordini varianta ir niekaip irgi neikertu kaip ji pakoreguot o kaip atitaiket i kurias vietas irasyt? jei spauzdinot jau ant atspauzdinto tuscio santuokos liudijimo 2:Sakykit o koki popieriu naudojot kokios spalvos?ir ar ta storesni nei paprastas spauzdinimo popierius ar ta paprasta?
na as tai ant tuscio exelio susirasiau visa teksta i tinkamas vietas, o tai dariau su bandymais tikiu kad yra kazkoks kitas budas, bet kadangi mano darbas pildyti ivairius dokumentus is ivairiu saliu kai neatitinka langeliai tik formos panasios tai esu atkalusi sistema jau is "akies" matau apytiksliai. Aisku irasydavau isleisdavau per printeri ir poto pakoreguodavau exelyje auksciau, zemiau, sutampiau eilutes. pasidariau per kokias 15-20 min. o po to nesiau kur spausdina viska. ten parinko storiausia popieriu perleido per gera spausdintuva, paprasiau kad iskirptu su savo aparatu, nes su zirklem taip nesigauna ir viskas gavos ciki gaila kad issitryniau buciau galejus atsiusti butu reikeje tik savo rekvizitus perrasyti.
gal but kas nors daro lengviau
QUOTE(rale @ 2010 12 14, 15:00)
gal but kas nors daro lengviau
na lengviausia su photoshopu
QUOTE(calykusu @ 2010 12 14, 15:36)
na lengviausia su photoshopu
nu blyn su photoschopu nekaip man sekasi bendrauti nu gal tik ir nelabia tikroji versija jei nieko kito nesugalvosiu