Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(sostine_ @ 2010 08 30, 14:41)
klausykit, kas dovanojo milimona jauneisiems remelyje?? Kokio dydzio tas remelis turi buti? Neturiu po ranka kupiuru, negaliu pamatuot. Ir dar..ar tik gumos klijais galima jas sulipint, ar kas nors dar kaip bande?

rgs 4 ne uz kalnu  cool.gif

As dovanojau, panasiai kaip puse lapo A4 formato, klijavau popieriniais sausais klijais
Papildyta:
QUOTE(alicka @ 2010 08 30, 17:48)
siandien beveik visa diena sedziu temuteje:-) viska nuosekliai skaitau. ir "renkuosi" informacija.kaip gerai, kad esate jus...

thumbup.gif kad randi kazka naudingo, jei kils klausimeliu prasom klausti, ar dalintis savo idejomis
Atsakyti
QUOTE(jusa2 @ 2010 09 01, 16:51)
Sveikos, merginos
uzsukau pasiguosti. Kazkokia siaubinga diena verysad.gif Pasiemiau isgraviruotas taures. Kazkoks kosmaras doh.gif  spausdintinem raidem, nors prasiau grazaus rasytinio srifto, kreivai, o dar beveik neiskaitomai. Zliumbiau ziuredama cry.gif O taures dekoruotos kristalais. Nezimau, ka reiks daryti.  Gal kazkaip taisyti imanoma???

Startuoju si sestadieni

console.gif uzjauciu... net nznau ka patart... negerai aisku gavos, bet gal demesis visas bus i bendra vaizda ir neatrodys taip blogai... nenusimink taip...
Atsakyti
QUOTE(jusa2 @ 2010 09 01, 15:51)
Sveikos, merginos
uzsukau pasiguosti. Kazkokia siaubinga diena verysad.gif Pasiemiau isgraviruotas taures. Kazkoks kosmaras doh.gif  spausdintinem raidem, nors prasiau grazaus rasytinio srifto, kreivai, o dar beveik neiskaitomai. Zliumbiau ziuredama cry.gif O taures dekoruotos kristalais. Nezimau, ka reiks daryti.  Gal kazkaip taisyti imanoma???

Startuoju si sestadieni

doh.gif jetus kaip gaila, nu kas per graveris, net neisivaizduoju ka tokiu atveju daryciau, gal reikejo akyt kad perdarytu jei tai galima. Stiprybes tau
Papildyta:
QUOTE(Gintare07 @ 2010 08 31, 13:58)
sveikos busimos ar buvusios svociutes. prasau jusu pagalbos help.gif gal kuri turit ar esat kazkur girdejusios,teksta, kaip auga jaunikis,cia tokia parodija labai juokinga apie jauniki,gal galetumet man kuri atsiust jei turit i az,aciu jums labai birthday.gif o ir dar kaiko man reiketu,neberandu as medaliuku,kazkuri turejo,bet svociuciu gmaile taipat nera verysad.gif

Kiek pamenu praeitoj temoi buvo , bet va puslapiuko neatsimenu
Atsakyti
Aciu merginos uz uzuojautas 4u.gif
Jau nusiraminau, susitaikiau. Kai pasiemiau taures amo buvau netekusi, tai nieko doro nepasakiau, tik tiek, kad blogai. Bet parvaziavus namo neiskenciau, toki maila parasiau, kad pasiule pinigus grazinti. Bet kad nelabai gelbeja, nes taures pirkau Kaune, o as tai Vilniuj. verysad.gif Nu zodziu, kaip nors.

Dar klausimelis. O ant ko dedat pazadu torta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusa2: 02 rugsėjo 2010 - 07:58
gal kuri turit sveciu priesaika?

tortas mano dar gabaliukais suklijuotas voliojasi nesudetas, nes jaunieji dar nezino kiek tiksliai arba +- sveciu bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 02 rugsėjo 2010 - 12:33
Labas, atėjau iki galo atlikti pareigą wub.gif
Darbas darbą veja, tačiau vis neprisėdu papasakoti,kaip man sekėsi.
Šeštadienio rytmetys prasidėjo nekaip - važiuodami į vestuves vos neužsimušėme ( tfu tfu tfu) ,sugalvojo vienas beprotis sukti ten,kur nereikia ir nerodydamas jokio posūkio signalo. cool.gif Nuvažiavę į sodybą laukėme vairuotojo,kol mus nuveš pas vestuvininkus. Tas užtruko 20 min. Žiūriu į laikrodį, o pagal mano scenarijų jau turi jaunikis nuotaką išsipirkti doh.gif Tai ką, praėjo ir be išpirkinėjimų biggrin.gif
Tėvų sutikimas praėjo gerai tik ,kai reikėjo laimint tėvams vaikus ir jauniesiems klauptis, toje vietoje tuo momentu prabėgo šuniukas ir prikakojo blush2.gif Mano MB puolė stalą uždėti ,kad svečiai nematytų, o jaunosios mama reguliavo antklodės paklojimą. 4u.gif
Bažnyčioje viskas praėjo puikiai - ir žiedlapius mėtėm, ir balandžius leidom, ir šampaną gėrėm smile.gif
GAmtoje, tai KOŠMARAS. Su palyda tai mums žiauriai nepasisekė. schmoll.gif Nieko nenori, niekas nepatinka, sėdi išsižioję. Mes su MB kaip klounai bandėm įvairiausiais būdais kalbint, linksmint, bet... Kai jaunieji ateidavo po fotosesijos, tai tada kalbėdavo, o kai išeidavo - tylėdavo doh.gif Net filamtorius, fotografas ir limuzino vairuotojas pastebėjo ir garsiai pasakė, kad tokios palydos dar nėra matę. schmoll.gif Va, man tas ir buvo sunkiausia. verysad.gif
Grįžus stalo išpirkimas praėjo sklandžiai - pavyko išsipirkti maišais žirnių, miltų, cukraus ir kt., bet viską vainikavo šampano butelis apipintas saldainiais ir netikra (valgoma) 200 eurų kupiūra.
Prie stalo vyko viskas sklandžiai, nes buvo geri muzikantai - prieš išvykstant palikau savo scenarijų, tai vieni kitiems akį pamerkiam ir dirbam. Mes vedėm oficialiąją dalį,o jie buvo pasiruošę visus žaidimus. Taigi, visus savo žaidimus paslėpiau po stalu, o kitą dieną parsivežiau į namus biggrin.gif Tiesiog, jų nereikėjo cool.gif
Kas labiausiai suintrigavo - tai netikras santuokos liudijimas. Jaunikis iš tiesų išbalo, po to sakė, kad nugara buvo šlapia po tokios info. Jaunikio mama puolė ant savo sūnaus, kodėl jis taip pasielgė, o jaunosios tėtis : ,,Nu, ką dabar daryt, juk negalioja. Reiks perdaryti pirmadienį" Išaiškėjus tiesai visi juokėsi iki ašarų lotuliukas.gif
Svečiams labai patiko pažadų tortas wub.gif Niekas dar nebuvo matę (ir muzikantai), todėl sulaukė didelio susižavėjimo.
Dvyliktą valandą lauke leidom į dangų žibintus.Tiesa, norėjom padaryti iš žvakučių degantį kelią, bet VĖJAS viską sugadino. Būtų gražiai atrodę.
Išlydėjus miegoti, visi svečiai ir dingo Įeinu į salę, ogi žiūriu tik muzikantai groja, o scvečio nė vieno. Tada su MB ėmėmės iniciatyvos - pradėjom šokti., bet tuščia. Tada užtraukiau kartu su muzikantais vieną dainą ir pradėjo kas iš kur lįsti svečiai ir žiūrėti iš kur tas moteriškas balsas sklinda lotuliukas.gif Taip prikėlėm pusę svečių, kurie uliavojo šokio iki 6,30 val ryto.
Sekmadienį apdovanojom svečius, įšventinom jaunuosius į šeimininkus, prisidėjom pilną mašiną vaišių ir grįžom namo
Tai va, tokia mano istorija.
Daugiau nebeteks man piršliaut, bet užsuksiu pas jus.
Galvoju, gal reikia įmesti į paštą savo scenarijų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 09 02, 20:48)
Labas, atėjau iki galo atlikti pareigą  wub.gif
Darbas darbą veja, tačiau vis neprisėdu papasakoti,kaip man sekėsi.
Šeštadienio rytmetys prasidėjo nekaip - važiuodami į vestuves vos neužsimušėme ( tfu tfu tfu) ,sugalvojo vienas beprotis sukti ten,kur nereikia ir nerodydamas jokio posūkio signalo. cool.gif  Nuvažiavę į sodybą laukėme vairuotojo,kol mus nuveš pas vestuvininkus. Tas užtruko 20 min. Žiūriu į laikrodį, o pagal mano scenarijų jau turi jaunikis nuotaką išsipirkti  doh.gif  Tai ką, praėjo ir be išpirkinėjimų  biggrin.gif
Tėvų sutikimas praėjo gerai tik ,kai reikėjo laimint tėvams vaikus ir jauniesiems klauptis, toje vietoje tuo momentu prabėgo šuniukas ir prikakojo    blush2.gif  Mano MB puolė stalą uždėti ,kad svečiai nematytų, o jaunosios mama reguliavo antklodės paklojimą. 4u.gif
Bažnyčioje viskas praėjo puikiai - ir žiedlapius mėtėm, ir balandžius leidom, ir šampaną gėrėm smile.gif
GAmtoje, tai KOŠMARAS. Su palyda tai mums žiauriai nepasisekė. schmoll.gif  Nieko nenori, niekas nepatinka, sėdi išsižioję. Mes su MB kaip klounai bandėm įvairiausiais būdais kalbint, linksmint, bet... Kai jaunieji ateidavo po fotosesijos, tai tada kalbėdavo, o kai išeidavo - tylėdavo  doh.gif  Net filamtorius, fotografas ir limuzino vairuotojas pastebėjo ir garsiai pasakė, kad tokios palydos dar nėra matę. schmoll.gif  Va, man tas ir buvo sunkiausia. verysad.gif
Grįžus stalo išpirkimas praėjo sklandžiai - pavyko išsipirkti maišais žirnių, miltų, cukraus ir kt., bet viską vainikavo šampano butelis apipintas saldainiais ir netikra (valgoma) 200 eurų kupiūra.
Prie stalo vyko viskas sklandžiai, nes buvo geri muzikantai - prieš išvykstant palikau savo scenarijų, tai vieni kitiems akį pamerkiam ir dirbam. Mes vedėm oficialiąją dalį,o jie buvo pasiruošę visus žaidimus. Taigi, visus savo žaidimus paslėpiau po stalu, o kitą dieną parsivežiau į namus  biggrin.gif Tiesiog, jų nereikėjo cool.gif
Kas labiausiai suintrigavo - tai netikras santuokos liudijimas. Jaunikis iš tiesų išbalo, po to sakė, kad nugara buvo šlapia po tokios info. Jaunikio mama puolė ant savo sūnaus, kodėl jis taip pasielgė, o jaunosios tėtis : ,,Nu, ką dabar daryt, juk negalioja. Reiks perdaryti pirmadienį" Išaiškėjus tiesai visi juokėsi iki ašarų lotuliukas.gif
Svečiams labai patiko pažadų tortas  wub.gif  Niekas dar nebuvo matę (ir muzikantai), todėl sulaukė didelio susižavėjimo.
Dvyliktą valandą lauke leidom į dangų žibintus.Tiesa, norėjom padaryti iš žvakučių degantį kelią, bet VĖJAS viską sugadino. Būtų gražiai atrodę.
Išlydėjus miegoti, visi svečiai ir dingo  Įeinu į salę, ogi žiūriu tik muzikantai groja, o scvečio nė vieno. Tada su MB ėmėmės iniciatyvos - pradėjom šokti., bet tuščia. Tada užtraukiau kartu su muzikantais vieną dainą ir pradėjo kas iš kur lįsti svečiai ir žiūrėti iš kur tas moteriškas balsas sklinda lotuliukas.gif  Taip prikėlėm pusę svečių, kurie uliavojo šokio iki 6,30 val ryto.
Sekmadienį apdovanojom svečius, įšventinom jaunuosius į šeimininkus, prisidėjom pilną mašiną vaišių ir grįžom namo 
Tai va, tokia mano istorija.
Daugiau nebeteks man piršliaut, bet užsuksiu pas jus. 
Galvoju, gal reikia įmesti į paštą savo scenarijų?  g.gif

o kur vestuvės buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 09 02, 20:48)

Smagu kad viskas gerai baigėsi. bigsmile.gif

As vis dar paskutinius darbelius dirbu. Liko dar viena diena ir naktis mirksiukas.gif Kol kas rami kaip belgas bet pavargusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jusa2 @ 2010 09 02, 09:56)
Aciu merginos uz uzuojautas 4u.gif
Jau nusiraminau, susitaikiau. Kai pasiemiau taures amo buvau netekusi, tai nieko doro nepasakiau, tik tiek, kad blogai. Bet parvaziavus namo neiskenciau, toki maila parasiau, kad pasiule pinigus grazinti. Bet kad nelabai gelbeja, nes taures pirkau Kaune, o as tai Vilniuj.  verysad.gif Nu zodziu, kaip nors.

Dar klausimelis. O ant ko dedat pazadu torta?

Svarbiausia, tai nesinervuoti mirksiukas.gif Nu, jau kaip yra taip, jeigu siulo grazinti pinigus paimk tuos pinigus, o gal taures imanoma nupirkti Vilniuje? Arba nupirkti pigesnes ir paciai pasipuosti kokiom gelem. Jai jeigu isgraviruotos abejoju ar ka cia pataisysi pati. Na, o dar vienas variantas, tai jeigu pacios taures nesiziuri padaryk grazu ipakavima, tai ispudis visas bus sutelktas i dovanos pateikima mirksiukas.gif
Sekmes jums merginos dirbancios rytoj ar net jau ir siandien.
As tai rytoj isleidziu vyra vesti vestuviu, bet jauciuaosi kaip, kad pati dalyvauciau, nes turiu pridaryti dar dovaneliu-priziuku.
Atsakyti
Na ką, ir aš bandysiu papasakoti - kad bus nerišliai perspėju iš karto ir atsiprašau.
Dar kartelį ačiū visoms padėjusioms 4u.gif
Aš išvažaiavau penktadienį, susikroviau dėžes ir išdūmiau... Pirmas siurprizas buvo,kai kirpėja paankstino laiką ant pusvalandžio... 6.30. Atsikėliau, bet kai ji pradėjo savo nuožiūra daryt man šukuoseną, ne tokios kokios prašiau jau apsiniaukiau... tai ji man tipo nuleido 20 lt,o išejus iš kirpyklos iškrito pusė špilkų ir gavau sodyboj pati dasibaiginėt šukuoseną... doh.gif
Jaunikis atvažiavo per anksti... tai gavo palūkuriuot... bet išpirkimas ėjosi labai puikiai. Išdėliojau pėdutes su būdvaržiais kokia yra jo nuotaka ir jis turėjo dėti koją tik ten, kur tiko jo išrinktąjai. Vėliau dėjo pinigėlių, kiek nori su ja gyventi, tai 300 paklojo smile.gif). Rinkosi nuotaką iš lūpų dažų atspaudų, o po to kirpdamas juosteles bandė prisikviesti nuotaką. Palaiminimas ir išdūmėm į bažnyčią... nieks neleido iš vakaro jos papuošt, tai ant greičio sumėtėm papuošimus prieš ceremoniją (beje jeigu kam patiks galėčiau už savikainą ir perleist 12vnt).
Apženyjo, išgėrėm šampano, susveikino visi. Juanieji išejo darytis nuotraukų o mes su visiais svečiais prie suolelių užkandėlės... bet irgi toookie jau nepaslankūs svečiai, niekaip neišjudinsi... tai pavyko tik tas žaidimas su klausimų-atsakymų kortelėmis, tai nors prisijuokėm. Ant tilto jauniesiems labai patiko akmenukai,dar surakino širdeles ir laišką gandrui įkišom į balioną, jaunasis pripūtė ir paleido nuo tilto į vandenį.PO to važiavom į kryžių kalną, mūsų garbei kaip tik naikintuvai praskrido lotuliukas.gif dar su kareiviais prisifotkino ir gryžom namo.. o ten jau laukė siaubas - vardu muzikantas... Neduok die kam nors tokį turėt... kai gausiu nuotraukas įdėsiu - net jeigu tai paskutinis būtų muzikantas žemėje jo neimkit - jau geriau grotuvas ir kompaktai. Sutikimas klaikus, be jokios muzikos, atliko jie tas kelias užduotėles kaip lėkštės daužymas, pašlavė su šluota ir perkirto jau suskaldytą pliauską. Aš po to suorganizavau ėjimą per spalvotus kaspinus (na kur kitos per valsą darydavo) Tai juos iki tėvų tais kaspinais palydėjom. Po to tėvų sutikimas su duona ir druska. Ir įeinant jau į vidų išdėliojau 3 kelius ir sakau kurį pasirinksi ir kiek žmona žingsnelių žengs, tiek tau bus neištikima. Tai jaunikis tik pasižiūrėjo į mane, sako nu jau ne, jaunąją į glėbį ir įnešė į vidų. lotuliukas.gif Stalo išpirkimas per ilgas buvo, nors ir buvau ispėjusi muzikantą, kad tik simboliškai būtų. Pirmam užsėdimui pasveikinau jaunuosius, padovanojau išgraviruotas taures. Išsirinkom valdžią, ir padariau susipažynimą su tortu. Visiems patiko ir
prisikvatojo iš pasižadėjimų. Na o per pertraukėlę muzikantas ėmė mane mokint, kad mol per daug tu čia prisiruošus, gi sakei nieko nedarysi... bla bla bla... ir tas negerai ir ten ne vietoj... Na mano MB sako, gal tikrai, duok ir jam pasireikšt, saku tegu reiškiasi.. Po pirmo valso ir piršlių polkos jis mums pravedė choreografijos pamoką - šaudyklėlė taip, šaudyklėlė kitaip... čia ir buvo visas jo pasireiškimas...a ir dar keli anekdotai apie petriuką. Ir vistiek po to gavau velnių kad nemoku polkos su ragučiais šokti doh.gif Čia jau nebeišlaikiau - sakau žinot ką, man gana jau tų jūsų choreografijos pamokų, aš tai nors per daug pasiruošus, o tamsta iš vis nepasiruošęs... nė vienos normalios dainos... svečiai ėmė nuobodžiaut, nes nebuvo pagal ką šokti, teko visą scenarijų valanda paankstint. Per antrą užsėdimą tėvai įteikė židinį, nuėmėm nuometą, metėm puokštę... dvyliktą val. išėjom į lauką daviau fakelus, kad uždegtų širdį, ir po poros minučių nugriaudėjo puikūs fejerverkai. Miegot išsiunciau irgi pusvalandžiu anksčiau. Jaunųjų miegamajam padėjau pagalvėlę su meilės simfonija, iš baltų rankšluoščių išlanksčiau dvi gulbes ir iš žiedlapių išbėriau širdį.
Antra diena buvo labai trumpa, tik pusryčiai, pristačiau sūrį, atidaviau dovanas seneliams- tai buvo labai juokingos virtuvės pirštinės su senelio ir senutės veidukais. Svečiams įteikiau diplomus, o jauniesiems buvau padarisu diplomus alia vienas iš harvordo , o kitas iš Cambridžo lotuliukas.gif Ir pasakiau, kad balius baigtas.
Tai va, jeigu ne muzikantas, vestuvės būtų visai šaunios... Patarimas kitoms, neprisiruoškit labai daug, aš rodos taip minimaliai dariau, o vistiek visko nepanaudojau... Scenarijaus beveik neskaičiau, tik ten , kur eiliuota buvo - gavau viską savais žodžiais ir visai gerai gavosi... Turint omeny, kad viena vedžiau.. piršlys man visai nepadėjo. Daugiau tokų ciūdų nenorėčiau, nors kažkas ir užsiminė, kad galėčiau eit samdoma svočia dirbt... Sakau ačiū , kad gal apseisiu ir valio , kad viskas baigėsi thumbup.gif
Atleiskit už nerišlumą... ir sėkmės besiruošiančioms... Jeigu ko reiks, rašykit ,ką turėsiu, tuo padėsiu.
O čia kai kurios pasiruošimų nuotraukėlės http://public.fotki....fika/vestuvems/
Atsakyti
Sveikos, seniai buvau užėjusi pas jus 4u.gif

QUOTE(SJA @ 2010 09 01, 13:24)
sveikos  4u.gif na, as jau irgi po svociavimo... ir zinot ka? labai dziaugiuosi, kad tik viena broli turiu ir daugiau nebereiks svociaut blink.gif

Te balionėlį, viskas ok, kartais taip nutinka,juk visokių žmonių būna 4u.gif

QUOTE(jusa2 @ 2010 09 01, 16:51)
Sveikos, merginos
uzsukau pasiguosti. Kazkokia siaubinga diena verysad.gif Pasiemiau isgraviruotas taures.

na, tikiuos viskas ok, su taurėm. O šiaip tai tokiu atveju- nepasikuklinti ir paprašyt perdaryt arba tikrai pinigus pasiimt. gal pamiršo, bet jei jum negražu, tai kas daryt.
Sėkmės savaitgalį 4u.gif

QUOTE(ramux @ 2010 09 02, 21:48)
bet tuščia. Tada užtraukiau kartu su muzikantais vieną dainą ir pradėjo kas iš kur lįsti svečiai ir žiūrėti iš kur tas moteriškas balsas sklinda :lotuliukas:  Taip prikėlėm pusę svečių, kurie uliavojo šokio iki 6,30 val ryto.

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(TingiKace @ 2010 09 03, 19:34)
Na  ką, ir aš bandysiu papasakoti - kad bus nerišliai perspėju iš karto ir atsiprašau.

console.gif nesijaudink. Aišku, nuotaiką pagadina tokie a la muzikantai... man irgi yra tekę ne kartą taip vyniotis. muzika tai kaip jos ir nėr.
na, bet pati šaunuolė drinks_cheers.gif Tai ir svarbiausia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 09 03, 18:34)
Na  ką, ir aš bandysiu papasakoti - kad bus nerišliai perspėju iš karto ir atsiprašau.
Dar kartelį ačiū visoms padėjusioms  4u.gif
Aš išvažaiavau penktadienį, susikroviau dėžes ir išdūmiau... Pirmas siurprizas buvo,kai kirpėja paankstino laiką ant pusvalandžio... 6.30. Atsikėliau, bet kai ji pradėjo savo nuožiūra daryt man šukuoseną, ne tokios kokios prašiau jau apsiniaukiau... tai ji man tipo nuleido 20 lt,o išejus iš kirpyklos iškrito pusė špilkų ir gavau sodyboj pati dasibaiginėt šukuoseną... doh.gif
Jaunikis atvažiavo per anksti... tai gavo palūkuriuot... bet išpirkimas ėjosi labai puikiai. Išdėliojau pėdutes su  būdvaržiais kokia yra jo nuotaka ir jis turėjo dėti koją tik ten, kur tiko jo išrinktąjai. Vėliau dėjo pinigėlių, kiek nori su ja gyventi, tai 300 paklojo smile.gif). Rinkosi nuotaką iš lūpų dažų atspaudų, o po to kirpdamas juosteles bandė prisikviesti nuotaką. Palaiminimas ir išdūmėm į bažnyčią... nieks neleido iš vakaro jos papuošt, tai ant greičio sumėtėm papuošimus prieš ceremoniją (beje jeigu kam patiks galėčiau už savikainą ir perleist 12vnt).
Apženyjo, išgėrėm šampano, susveikino visi. Juanieji išejo darytis nuotraukų o mes su visiais svečiais prie suolelių užkandėlės... bet irgi toookie jau nepaslankūs svečiai, niekaip neišjudinsi... tai pavyko tik tas žaidimas su klausimų-atsakymų kortelėmis, tai nors prisijuokėm.  Ant tilto jauniesiems labai patiko akmenukai,dar surakino širdeles ir laišką gandrui įkišom į balioną, jaunasis pripūtė ir paleido nuo tilto į vandenį.PO to važiavom į kryžių kalną, mūsų garbei kaip tik naikintuvai praskrido  lotuliukas.gif  dar su kareiviais prisifotkino ir gryžom namo.. o ten jau laukė siaubas - vardu muzikantas... Neduok die kam nors tokį turėt... kai gausiu nuotraukas įdėsiu - net jeigu tai paskutinis būtų muzikantas žemėje jo neimkit - jau geriau grotuvas ir kompaktai. Sutikimas klaikus, be jokios muzikos, atliko jie tas kelias užduotėles kaip lėkštės daužymas, pašlavė su šluota ir perkirto jau suskaldytą pliauską. Aš po to suorganizavau ėjimą per spalvotus kaspinus (na kur kitos per valsą darydavo) Tai juos iki tėvų tais kaspinais palydėjom. Po to tėvų sutikimas su duona ir druska. Ir įeinant jau į vidų išdėliojau 3 kelius ir sakau kurį pasirinksi ir kiek žmona žingsnelių žengs, tiek tau bus neištikima. Tai jaunikis tik pasižiūrėjo į mane, sako nu jau ne, jaunąją į glėbį ir įnešė į vidų.  lotuliukas.gif  Stalo išpirkimas per ilgas buvo, nors ir buvau ispėjusi muzikantą, kad tik simboliškai būtų. Pirmam užsėdimui pasveikinau jaunuosius, padovanojau išgraviruotas taures. Išsirinkom valdžią, ir padariau susipažynimą su tortu. Visiems patiko ir
prisikvatojo iš pasižadėjimų. Na o per pertraukėlę  muzikantas ėmė mane mokint, kad mol per daug tu čia prisiruošus, gi sakei nieko nedarysi... bla bla bla... ir tas negerai ir ten ne vietoj... Na mano MB sako, gal tikrai, duok ir jam pasireikšt, saku tegu reiškiasi.. Po pirmo valso ir piršlių polkos jis mums pravedė choreografijos pamoką - šaudyklėlė taip, šaudyklėlė kitaip... čia ir buvo visas jo pasireiškimas...a ir dar keli anekdotai apie petriuką. Ir vistiek po to gavau velnių kad nemoku polkos su ragučiais šokti  doh.gif  Čia jau nebeišlaikiau - sakau žinot ką, man gana jau tų jūsų choreografijos pamokų, aš tai nors per daug pasiruošus, o tamsta iš vis nepasiruošęs... nė vienos normalios dainos... svečiai ėmė nuobodžiaut, nes nebuvo pagal ką šokti, teko visą scenarijų valanda paankstint. Per antrą užsėdimą tėvai įteikė židinį, nuėmėm nuometą, metėm puokštę... dvyliktą val. išėjom į lauką daviau fakelus, kad uždegtų širdį, ir po poros minučių nugriaudėjo puikūs fejerverkai. Miegot išsiunciau irgi pusvalandžiu anksčiau. Jaunųjų miegamajam padėjau pagalvėlę su meilės simfonija, iš baltų rankšluoščių išlanksčiau dvi gulbes ir iš žiedlapių išbėriau širdį.
  Antra diena buvo labai trumpa, tik pusryčiai, pristačiau sūrį, atidaviau dovanas seneliams- tai buvo labai juokingos virtuvės pirštinės su senelio ir senutės veidukais. Svečiams įteikiau diplomus, o jauniesiems buvau padarisu diplomus alia vienas iš harvordo , o kitas iš Cambridžo lotuliukas.gif  Ir pasakiau, kad balius baigtas.
Tai va, jeigu ne muzikantas, vestuvės būtų visai šaunios... Patarimas kitoms, neprisiruoškit labai daug, aš rodos taip minimaliai dariau, o vistiek visko nepanaudojau... Scenarijaus beveik neskaičiau, tik ten , kur eiliuota buvo - gavau viską savais žodžiais ir visai  gerai gavosi... Turint omeny, kad viena vedžiau.. piršlys man visai nepadėjo. Daugiau tokų ciūdų nenorėčiau, nors kažkas ir užsiminė, kad galėčiau eit samdoma svočia dirbt... Sakau ačiū , kad gal apseisiu ir valio , kad viskas baigėsi  thumbup.gif
Atleiskit už nerišlumą... ir sėkmės besiruošiančioms... Jeigu ko reiks, rašykit ,ką turėsiu, tuo padėsiu.
O čia kai kurios pasiruošimų nuotraukėlės http://public.fotki....fika/vestuvems/

šaunuolė, kad susitvarkei su visais nesklandumais thumbup.gif . o tai piršlį pažinojai ar pirmą kartą susitikot? tai per visą vakarą nieko ir nekalbėjo?
aš paprašiau muzikanto, kad neskelbtų piršlio polkos. nežinojom kaip ją šokti wub.gif . muzikantas manęs paklausė ir neskelbė. bet vakaro pabaigoje pasakė: padėkokim svočiai ir piršliui už pravestą vakarą. ir visvien iškvietė į salės vidurį šokiui. eidama galvojau: jau dabar tai bus, nei aš nei piršlys nenorim polkos. bet jis užgrojo valsą ir dainavo kažkokią dainą apie svočią. žodžiai buvo gražūs.
Atsakyti