Labas, atėjau iki galo atlikti pareigą
Darbas darbą veja, tačiau vis neprisėdu papasakoti,kaip man sekėsi.
Šeštadienio rytmetys prasidėjo nekaip - važiuodami į vestuves vos neužsimušėme ( tfu tfu tfu) ,sugalvojo vienas beprotis sukti ten,kur nereikia ir nerodydamas jokio posūkio signalo.
Nuvažiavę į sodybą laukėme vairuotojo,kol mus nuveš pas vestuvininkus. Tas užtruko 20 min. Žiūriu į laikrodį, o pagal mano scenarijų jau turi jaunikis nuotaką išsipirkti
Tai ką, praėjo ir be išpirkinėjimų
Tėvų sutikimas praėjo gerai tik ,kai reikėjo laimint tėvams vaikus ir jauniesiems klauptis, toje vietoje tuo momentu prabėgo šuniukas ir
prikakojo Mano MB puolė stalą uždėti ,kad svečiai nematytų, o jaunosios mama reguliavo antklodės paklojimą.
Bažnyčioje viskas praėjo puikiai - ir žiedlapius mėtėm, ir balandžius leidom, ir šampaną gėrėm
GAmtoje, tai KOŠMARAS. Su palyda tai mums žiauriai nepasisekė.
Nieko nenori, niekas nepatinka, sėdi išsižioję. Mes su MB kaip klounai bandėm įvairiausiais būdais kalbint, linksmint, bet... Kai jaunieji ateidavo po fotosesijos, tai tada kalbėdavo, o kai išeidavo - tylėdavo
Net filamtorius, fotografas ir limuzino vairuotojas pastebėjo ir garsiai pasakė, kad tokios palydos dar nėra matę.
Va, man tas ir buvo sunkiausia.
Grįžus stalo išpirkimas praėjo sklandžiai - pavyko išsipirkti maišais žirnių, miltų, cukraus ir kt., bet viską vainikavo šampano butelis apipintas saldainiais ir netikra (valgoma) 200 eurų kupiūra.
Prie stalo vyko viskas sklandžiai, nes buvo geri muzikantai - prieš išvykstant palikau savo scenarijų, tai vieni kitiems akį pamerkiam ir dirbam. Mes vedėm oficialiąją dalį,o jie buvo pasiruošę visus žaidimus. Taigi, visus savo žaidimus paslėpiau po stalu, o kitą dieną parsivežiau į namus
Tiesiog, jų nereikėjo
Kas labiausiai suintrigavo - tai netikras santuokos liudijimas. Jaunikis iš tiesų išbalo, po to sakė, kad nugara buvo šlapia po tokios info. Jaunikio mama puolė ant savo sūnaus, kodėl jis taip pasielgė, o jaunosios tėtis : ,,Nu, ką dabar daryt, juk negalioja. Reiks perdaryti pirmadienį" Išaiškėjus tiesai visi juokėsi iki ašarų
Svečiams labai patiko pažadų tortas
Niekas dar nebuvo matę (ir muzikantai), todėl sulaukė didelio susižavėjimo.
Dvyliktą valandą lauke leidom į dangų žibintus.Tiesa, norėjom padaryti iš žvakučių degantį kelią, bet VĖJAS viską sugadino. Būtų gražiai atrodę.
Išlydėjus miegoti, visi svečiai ir dingo Įeinu į salę, ogi žiūriu tik muzikantai groja, o scvečio nė vieno. Tada su MB ėmėmės iniciatyvos - pradėjom šokti., bet tuščia. Tada užtraukiau kartu su muzikantais vieną dainą ir pradėjo kas iš kur lįsti svečiai ir žiūrėti iš kur tas moteriškas balsas sklinda
Taip prikėlėm pusę svečių, kurie uliavojo šokio iki 6,30 val ryto.
Sekmadienį apdovanojom svečius, įšventinom jaunuosius į šeimininkus, prisidėjom pilną mašiną vaišių ir grįžom namo
Tai va, tokia mano istorija.
Daugiau nebeteks man piršliaut, bet užsuksiu pas jus.
Galvoju, gal reikia įmesti į paštą savo scenarijų?