loretita2, o kur klp ta graviura butu galima rasti? beje kiek kainuotu toks spynutes isgraviravimas gal zinot?
QUOTE(rale @ 2010 11 23, 22:02)
loretita2, o kur klp ta graviura butu galima rasti? beje kiek kainuotu toks spynutes isgraviravimas gal zinot?
Pajurio prekyviete, centre, jei klaipedete turetum zinoti, o kiek ima tai nezinau, bet daug kas ten graviruoja tai gal nebrangu. Ten dar gali paziuret vestuvine atributika, kur audiniais prekiauja, as ten apsiperku.
super radau!!! net nezinojau, kad pajurio mugeje galima rasti gravara aciu uz pagalba
Labas,
Barsite mane, nes perskaiciau tik kokias 5 temas.
Busiu liudininke , vestuves dar tik vasara, bet jau neramu. Vestuves netradicines, be graudziu posmu, kad asaros nebyretu, nes pati esu "skystalas" apsiverkciau beskaitydama.
Jus snekate apie kazkokia loterija, kas ten per daiktas? gal kas gali parasyti, ar imesti i a.d.paaiskinti kaip zaidzia.
ir gal turite kazkokiu palinkejimu, bet, kad butu apie gyvenima, gyvenimo prasme ar kazkas panasaus.
viska priimsiu, jei tik pasidalinsit geraja patirtimi
Aciu alicija.ali@gmail.com
Barsite mane, nes perskaiciau tik kokias 5 temas.
Busiu liudininke , vestuves dar tik vasara, bet jau neramu. Vestuves netradicines, be graudziu posmu, kad asaros nebyretu, nes pati esu "skystalas" apsiverkciau beskaitydama.
Jus snekate apie kazkokia loterija, kas ten per daiktas? gal kas gali parasyti, ar imesti i a.d.paaiskinti kaip zaidzia.
ir gal turite kazkokiu palinkejimu, bet, kad butu apie gyvenima, gyvenimo prasme ar kazkas panasaus.
viska priimsiu, jei tik pasidalinsit geraja patirtimi
Aciu alicija.ali@gmail.com
QUOTE(rale @ 2010 11 30, 10:21)
super radau!!! net nezinojau, kad pajurio mugeje galima rasti gravara aciu uz pagalba
Tai saunu kad radai, ar ziurejai ka tam skyriuje kur dar atributika prekiauja, gal ka pirkais. as ten kartais apsiperku, nes siuti tai nemoku:(
Sveikutės,aš ir vėl jungiuosi prie jūsų.pavasarį intensyviai čia darbavausi -bet.... vestuvės neįvyko dabar vėl pakviesti birželio 4 taigi vėl imsiuos darbo su jūsų pagalba tik tikiuos čia ne mūsų bloga aura ir šios vestuvės įvyks
sveikutes. dar klausimukas vienas!! ar svocia turi tureti isisegusi i suknele gele. kokia ji turi buti? didele, maza? spalva kaip ir sukneles?
QUOTE(rale @ 2010 11 20, 09:07)
as dalyvausiu mazose vestuvese. busim tik liudininkai, bet kai paklausem su vyru ar reikia ka pasiruosti sako, kad ne. Bet kalbant apie ta nereikia prasidejo kalba na gal kelis zaidmukus....na zodziu Is pradziu kalbejo, kad nebus ir baltos suknios ir tik namie vakariene, o viskas isaugo iki baltos sukneles ir sodybos dviem dienom, tai nenstebciau, kad is 15 sveciu pasidarys 30
o ideju temutese ne vienai sventei!!!
o ideju temutese ne vienai sventei!!!
skaitau ir galvoju ar ne as cia rasau tik kitu niku man ta pati situacija is nieko nereik atsirado nu gal butu neblogai tevai nori islydeti gal ir kokiu zaidimuku butu visai neblogai suzaist prasidejo gal man kas ta pastuko adresa ir slaptazodi imestu reikia ieskotis informacijos skaiciau keleta temuku bet viskas labai nekonkreciai aprasyta tai nelabai gaudaus kaip tuos zaidimukus zaist gal jusu pastuke rasiu sau reikalingos informacijos aciu labai
QUOTE(loretita2 @ 2010 12 02, 23:46)
Tai saunu kad radai, ar ziurejai ka tam skyriuje kur dar atributika prekiauja, gal ka pirkais. as ten kartais apsiperku, nes siuti tai nemoku:(
nu gi esu vistu vistu...ipuoliau kaip akis isdegus, pasakiau gravarui ko noriu ir vel atgal namo na ir nepaziurejau. reikes vel vaziuot Turiu leliuka namuose, kuri pati maitinu, va taip ir gaunas. O vyra buvau nusiuntusi visko paimti
Sveikos,
tik dabar prisiruosiau parasyti. As jau "atlaikiau" puseseres vestuveles.
Viskas praejo super, nes muzikantai buvo tikrai superiniai. Kalbeti daug neteko, bet kiek teko buvau pasiruosusi
Aciu svocios uz idejas. Pazadu tortas kiek girdejau atsiliepimus visiems patiko, turejau sveikinima nuo busimo vaikelio (cd pavidale, kalba vaikutis) oi verke busima mociute, jaunikis sadistais mus isvadino
Zaidimuku irgi pora turejau, tai pralindo smagiai
tik dabar prisiruosiau parasyti. As jau "atlaikiau" puseseres vestuveles.
Viskas praejo super, nes muzikantai buvo tikrai superiniai. Kalbeti daug neteko, bet kiek teko buvau pasiruosusi
Aciu svocios uz idejas. Pazadu tortas kiek girdejau atsiliepimus visiems patiko, turejau sveikinima nuo busimo vaikelio (cd pavidale, kalba vaikutis) oi verke busima mociute, jaunikis sadistais mus isvadino
Zaidimuku irgi pora turejau, tai pralindo smagiai