Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(Signa... @ 2010 11 20, 14:46)
super  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kazin besilaukianciai jaunajai tiktu toks?

musu jaunoji ir laukiasi, bet jie jau zino lyti. as jo nepanaudosiu. siaip parasiau gal kam patiks 4u.gif
Besilaukianciai ir nezinanciai lyties duoti tokia uzduoti, manau, pavojinga. Neaisku kaip sureaguos. Pati zinau is patirties del vis ko verkdavau doh.gif Dar priklausomai ir koks humoro jausmas poto kad neuzpyktu. Pilvas ant nosies pradejes lipt, o svocia aiskina, kad dar su lelem lai zaidzia g.gif Na cia aisku tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
beje, o kur graviruoja? pas juvelyrus? noreciau spynele isgraviruoti smile.gif
Atsakyti
Na gal ir teisi jus biggrin.gif
humoro jausma ji turi nebloga, bet gal geriau nerizikuosiu smile.gif
Graviruoja graveriai... juvelyrai... nzn, neteko susidurti dar biggrin.gif
Atsakyti
Gal galetu kuri nors parasyti kaip ieiti i svociu ta pasta ? 4u.gif Lauksiu az rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GELYTE 2 @ 2010 11 20, 18:58)
Gal galetu kuri nors parasyti kaip ieiti i svociu ta pasta ?  4u.gif  Lauksiu az  rolleyes.gif

Man taip pat aktualu rolleyes.gif - būsim liudininkais, tad reiks ir vestuves "pareguliuoti" doh.gif Net nežinau, nuo ko pradėti. Jei galit ir man brukštelkit : mirksiukas:
Atsakyti
ir man reiketu ten papult i ta pasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rale @ 2010 11 20, 14:14)
beje, o kur graviruoja?  pas juvelyrus? noreciau spynele isgraviruoti smile.gif

Graviruojame pas graveri, bent klaipedoi labai geras yra, o juvelyrai manau taiso tik juvelirinius darbus ar jos gamina
Papildyta:
Visoms adresiukas nusiustas, darbuokites mergynos smile.gif
Atsakyti
Labutis,
cia tikras darbsciuju burelis doh.gif thumbup.gif
mano brolio vestuves ateinancia vasara, liepos menesi. su draugu busime liudininkais (ne pirsliais). realiai nereikes atlikti nieko, isskyrus padeti parasus. visgi norisi kazka pasiruosti vienu ar kitu momentu... gal kas tokioje pacioje situacijoje esate atsidurusi? gal galite patarti ka kokioje vietoje, kokiu metu? tikrai nesinori susireiksminti... o ir jaunieji apsoliuciai nieko nereikalauja ir manau net nesitiki is musu g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

turiu prasyma, gal galite atsiusti man ka imanoma i pasta (pueella@gmail.com), nes uz menesio turiu pravesti sesutes vestuves... unsure.gif jos nedideles, bet norime jauniesiems ir ta nedidele svente padaryti ispudinga ir isimintina, o uz pusmecio draugu vestuvese pirsliausime, o ten jau bus vestuves dvieju dienu, tai ten jau reikes dar rimciau ruostis showoff.gif , buciau labai labai dekinga, nes matau, kad Jus visos daug ziniu ir patirties jau turite. Is anksto aciu!!! Isgelbetumete mane... ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(rale @ 2010 11 20, 13:36)
as labai noreciau pamatyti  :a vienoj radau zaidima su kopustais biggrin.gif labai patiko lotuliukas.gif nesu maciusi nei vienose vestuves - nepasitaike schmoll.gif
cia zaidimas skirtas jauniesiems isdurti  tongue.gif
duodami du kopustai ir pasakoma, kad viduj yra ideti lapeliai su uzrasais vienam - berniukas, kitam - mergyte, ir kuris greiciau suras lapuka, tas pirmas ir gims, tada jaunieji pradeda lupt kopusta, ir pamato, kad ten nieko nera, tada svocia sako - stai jum jaunieji vienam masinyte, kitam lelyte, pazaiskit dar, nes per anxti jum dar apie vaikus galvoti, kas vaiku kopustuose iesko  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mes darėm tokį, matytumėt, kaip abu įnirtingai lupo lotuliukas.gif , jaunoji ir manikiūro negailėjo biggrin.gif, o poto jau kai pavargo, tai sakėm, jums reikia dar pagalbos iš aplinkinių , krikštatėvius išrinkom smile.gif , pamergėm davėm lėlytes išvyniot iš daugybės popierių ir siūlų, o pabroliai gėrė iš kūdikių buteliukų mūsų darytą gėrimą su laipsniais lotuliukas.gif , kas greičiau tie krikštatėviai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rale @ 2010 11 20, 14:36)
as labai noreciau pamatyti  :a vienoj radau zaidima su kopustais biggrin.gif labai patiko lotuliukas.gif nesu maciusi nei vienose vestuves - nepasitaike schmoll.gif
cia zaidimas skirtas jauniesiems isdurti  tongue.gif
duodami du kopustai ir pasakoma, kad viduj yra ideti lapeliai su uzrasais vienam - berniukas, kitam - mergyte, ir kuris greiciau suras lapuka, tas pirmas ir gims, tada jaunieji pradeda lupt kopusta, ir pamato, kad ten nieko nera, tada svocia sako - stai jum jaunieji vienam masinyte, kitam lelyte, pazaiskit dar, nes per anxti jum dar apie vaikus galvoti, kas vaiku kopustuose iesko  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ta zaidima ir mes darem biggrin.gif visiems labai patiko, ypac patiens jauniesiems, tai juoko buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 11 23, 00:23)
Visoms adresiukas nusiustas, darbuokites mergynos smile.gif

atsiusk prašau ir man, vasara bus vestuvės, teks jas paplanuoti. ačiuks.
Atsakyti