Nesuprantu negu taip sunku paskaitinet, cia visko tiek daug...............
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 11 14, 19:15)
hmm, na dar visko nespejau perskaityti, tai ji turbūt kažkurioj temoj bus.. o šeip tai mane ji laaaabai domintu
na stai pagaliau susiradau, tai ir imetu
ISTORIJA APIE 4 ZVAKES:
SVOČIA:
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
-,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų."
Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.
PIRŠLYS:
Brangieji, Jūs katik perėmėte iš savo tėvų šeimos židinio ugenelę, todėl mes jums linkime, kad jūsų širdyse niekada neužgestų viltis jūsų širdyse, kaip tas vaikas, atrastų vilties kibirkštėlę, kuri uždegtų tikėjimą, ramybę ir meilę. Mes jums norime padovanoti šias keturias žvakes, visada prisiminkite, kad ir kaip bus sunku, nepraraskite savo širdyse vilties.
mano jaunoji pasake, kad daina pirmajam sokiui atliks jos drauge( labai gerai dainuoja, stirpus balsas) daina Celine Dion - The Power of Love dabar turiu pamastymo kaip graziai pristatyti publikai...
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 11 16, 23:18)
labai gražu
Papildyta:
vakar nupirkau bazėj netikrą santuokos liudijimą, sumokęjau net 10lt, pasai jauniesiems bei pirsliams po 12.. wau, net negalvojau kad tokios kainos vyrauja, tai manau padarysiu pasti.
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 11 17, 14:16)
labai gražu
Papildyta:
vakar nupirkau bazėj netikrą santuokos liudijimą, sumokęjau net 10lt, pasai jauniesiems bei pirsliams po 12.. wau, net negalvojau kad tokios kainos vyrauja, tai manau padarysiu pasti.
Papildyta:
Ot, lupikautojai Iš tiesų, geriau pasidaryt pačiai
as turiu santuokos liudijimo kopija..... kaip tirkas santuokos liudijimas ;-)
IDOMU BUTU PAMATYTI
QUOTE(ramux @ 2010 11 17, 15:35)
Ot, lupikautojai Iš tiesų, geriau pasidaryt pačiai
tai wa, kad galėjau pasidaryti, bet ką jau padarysi
nieko, visą kitą pati pasidarysiu
Papildyta:
jei kam reiks parasykit į až atsiųsiu
Gal galetu kuri nors parasyti kaip ieiti i svociu ta pasta ? Lauksiu az
Horoskopa kuri cia idejote, as galvoju graziai apipavidalinti ir pakabinti kur nors saleje, lai pasikaito, kas nores
Jau susideliojau pirma diena, tai taip sausa viskas.... Na kitiems gal nieko, bet as kai per paskutinius 5 metus buvusi n vestuviu, nes visi aplinkui atrodo jau apsizenijo, tai man taip viskas zinoma Niu bet kitiems, kad nebuve vestuvese, tai manau turetu buti idomu Ypac neisivaizduoju ka 12 val daryti, fejerverkai jau nusibode.... Dangaus zibintus viena ausimi lyg girdejau, kad zada uzdrausti...
Viena zaidimuka bet jau pagerusiems vyrukams si savaitgali maciau jubiliejuje. Gal kuriai patiks. Priperki daug mazu saldainiuku, duodi vyrams issilupti ir i zandus detis, tada sakyti "Skeltos lupos, pusti zandai" ir taip vis didini saldainiu kieki.
Dar vienas zaidimas poroms gal tiktu labiau. Mergina turi be iskvepimo sakyti zodi "Myliu", o vyrukas daryti atsispaudimus. Is pat pradziu musu vyrai ten po kelis padare, kol vienas 22 nepadare. Tai toks azartas kitiems sukilo, liepem duoti koki fanta, ji issipirkti, o po to kartoti uzduoti. Tai visai neblogai gavosi
Horoskopa kuri cia idejote, as galvoju graziai apipavidalinti ir pakabinti kur nors saleje, lai pasikaito, kas nores
Jau susideliojau pirma diena, tai taip sausa viskas.... Na kitiems gal nieko, bet as kai per paskutinius 5 metus buvusi n vestuviu, nes visi aplinkui atrodo jau apsizenijo, tai man taip viskas zinoma Niu bet kitiems, kad nebuve vestuvese, tai manau turetu buti idomu Ypac neisivaizduoju ka 12 val daryti, fejerverkai jau nusibode.... Dangaus zibintus viena ausimi lyg girdejau, kad zada uzdrausti...
Viena zaidimuka bet jau pagerusiems vyrukams si savaitgali maciau jubiliejuje. Gal kuriai patiks. Priperki daug mazu saldainiuku, duodi vyrams issilupti ir i zandus detis, tada sakyti "Skeltos lupos, pusti zandai" ir taip vis didini saldainiu kieki.
Dar vienas zaidimas poroms gal tiktu labiau. Mergina turi be iskvepimo sakyti zodi "Myliu", o vyrukas daryti atsispaudimus. Is pat pradziu musu vyrai ten po kelis padare, kol vienas 22 nepadare. Tai toks azartas kitiems sukilo, liepem duoti koki fanta, ji issipirkti, o po to kartoti uzduoti. Tai visai neblogai gavosi
QUOTE(alicka @ 2010 11 14, 20:55)
idejau i laikrasti, kaip tik vietos buvo man like ir nezinojau ka daryti :-)
siandien susisiekiau su beveik visais sveciais kurie bus ir kuriu nebus vestuvese. visu paprasiau, kad nusifilmuotu save ir pasakytu jauniesiems sveikinima. tada sumontuosime filmuka. bus kazkas tokio, kaip sveikinimu koncertas. idesime jaunosios vaikystes foto, tada kalbes jos tevai, kazka palinkes, kazka gal but prisimins... tada jaunikio...o tada visi sveciai. as busiu "sveikinimu koncerto vedeje" ir filmuke pranesinesiu "sveikinimu" turetu buti grazu
siandien susisiekiau su beveik visais sveciais kurie bus ir kuriu nebus vestuvese. visu paprasiau, kad nusifilmuotu save ir pasakytu jauniesiems sveikinima. tada sumontuosime filmuka. bus kazkas tokio, kaip sveikinimu koncertas. idesime jaunosios vaikystes foto, tada kalbes jos tevai, kazka palinkes, kazka gal but prisimins... tada jaunikio...o tada visi sveciai. as busiu "sveikinimu koncerto vedeje" ir filmuke pranesinesiu "sveikinimu" turetu buti grazu
gerai sugalvojai, saunuole, tikrai bus idomu sveciams
Papildyta:
QUOTE(alicka @ 2010 11 17, 20:10)
as turiu santuokos liudijimo kopija..... kaip tirkas santuokos liudijimas ;-)
Idek i musu pastuka, bet ten kazkoks yra , gal tavo kitoks
Sveikos merginos
Pagal jusu patarimus ir pavyzdelius jau pasigaminau pazadu torta, laikrasteli vestuviu ir kitokiu reikaliuku
Norejau paklausti: Ar iteikiant jauniesiems taures, reikia kazka sakyti? Ar tiesiog atiduoti po santuokos ir tiek?
Pagal jusu patarimus ir pavyzdelius jau pasigaminau pazadu torta, laikrasteli vestuviu ir kitokiu reikaliuku
Norejau paklausti: Ar iteikiant jauniesiems taures, reikia kazka sakyti? Ar tiesiog atiduoti po santuokos ir tiek?
Sveikos merginos,
ruosiuosi vestuvems Pirmas kartas Zioplineju tai ne tas zodis - niekur nerandu pazadu torto schemutes Gal kas pagelbesit
ruosiuosi vestuvems Pirmas kartas Zioplineju tai ne tas zodis - niekur nerandu pazadu torto schemutes Gal kas pagelbesit