Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(Signa... @ 2010 11 11, 19:45)
nu jo logiska, uztvirtinti reikia..... dekui labai smile.gif
Mergaites, o dar klausimukas: kai tevai inesa ir iteikia seimos zidini, man reikia kazka kalbeti, ar tai daro muzikantas? Ka reikia sakyti?

Aš sakiau žodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2010 09 05, 22:34)
4u.gif
Aš visuomet sakau, kad išlydėjimas- tai kažkas ypatingo. Ir kai jaunosios iš pradžių sako, kad nereikia tų bla bla bla (dar apsižliumbt galima, makiažas nutekės  biggrin.gif ), bet jei jau tradicijų nors kiek prisilaikant, tai sakyčiau jei pasiruoši kokius gražius žodelius, ar net pati juos sukursi (jei artimi žmonės, manau visuomet galima rasti ką nors šilto, gražaus, mielo pasakyti).
Nenutekės nei tie makiažai, nei nieko  mirksiukas.gif
O palaiminimas... Reikia gerai tėvus žinoti, kad su palaiminimu neišsimuštų žmonės iš vėžių. Todėl asmeniškai aš sakau, kad atėjo laikas vaikus (ar kitaip pasakysi, ne taip svarbu) išleist į ypatingą kelią....ir taip toliau, gal tėveliai norėtų ko nors palinkėti išlydėdami jaunuosius? taip išsisukama iš padėties  mirksiukas.gif
dar apie tą palaiminimą: anksčiau buvo tokia mada paplitus klauptis prieš tėvus, vykdavo visas rimtas laiminimas. Ir tą žodį išgirdus kai kuriems tėveliams tikrai akys išsiplečia  biggrin.gif geriau jau be tokių staigmenų  4u.gif

o kam islydet jei jau seniai tuose namuose nedbegyveni?
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 11 11, 21:45)
Mergaites, o dar klausimukas: kai tevai inesa ir iteikia seimos zidini, man reikia kazka kalbeti, ar tai daro muzikantas? Ka reikia sakyti?

o mes nieko nesakeme, atejo mamos su zidiniu, iteike, pasake ka norejo jos, o as tada 4 zvakiu pasaka skaiciau po iteikimo. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lelija.kl @ 2010 11 11, 22:02)

jei jaunieji ir teveliai to pageidauja, tai ir reikalingas islydejimas mirksiukas.gif nu cia priklauso nuo paciu jaunuju, musu norejo, tai viska ir darem pagal ju norus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 11 11, 18:57)
bet as zaviuosi, jusu fantazija  4u.gif
As tai pati nieko nesugalvoju  doh.gif 

Na jus matyt dar jauna:), va kai pabusit vedancioji kelis kartus tai viska mokesit ir sukursit, nevisada ir as turiu fantazijos, semiuosi ir is cia ideju.
Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2010 11 11, 20:45)

Seip cia kas sugalvoja, bent as skaiciau grazius zodzius, nes pasaka apie 4zvakes nezinojau
Papildyta:
QUOTE(lelija.kl @ 2010 11 11, 21:02)

Tai ir nereikia, lydekit is ten kur gyvena arba is kur isvyks svita.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 11 10, 22:33)
g.gif manau gali buti i laikrasti ideti, jei tiki darai. Arba duoti istrauk klausyma ir ,kad svecias pasakytu atsakyma, jei neatspeja, paimti fanta ir ji issipirkti

labai gera mintis smile.gif na as tai galvoju gal prie stalo, aisku jei bus laiko... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 11 11, 23:30)
Na jus matyt dar jauna:), va kai pabusit vedancioji kelis kartus tai viska mokesit ir sukursit, nevisada ir as turiu fantazijos, semiuosi ir is cia ideju.
Papildyta:

Seip cia kas sugalvoja, bent as skaiciau grazius zodzius, nes pasaka apie 4zvakes nezinojau
Papildyta:

Tai ir nereikia, lydekit is ten kur gyvena arba is kur isvyks svita.

hmmm apie ta pasaka dar ir negirdejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 11 12, 22:50)
labai gera mintis  smile.gif  na as tai galvoju gal prie stalo, aisku jei bus laiko...  4u.gif
Papildyta:
hmmm apie ta pasaka dar ir negirdejus  g.gif

mes kai ruosiames ptrsliaut birzelio menesi tai ji buvo labai populiari ax.gif jei yra norinciu galesiu dar kartele sitoj tmoj imesti mirksiukas.gif man tai ji labai grazi ir tikrai pasiteisino, visiems patiko thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 11 14, 17:48)
mes kai ruosiames ptrsliaut birzelio menesi tai ji buvo labai populiari ax.gif  jei yra norinciu galesiu dar kartele sitoj tmoj imesti mirksiukas.gif man tai ji labai grazi ir tikrai pasiteisino, visiems patiko thumbup.gif  4u.gif

hmm, na dar visko nespejau perskaityti, tai ji turbūt kažkurioj temoj bus.. o šeip tai mane ji laaaabai domintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 11 10, 22:33)
g.gif manau gali buti i laikrasti ideti, jei tiki darai. Arba duoti istrauk klausyma ir ,kad svecias pasakytu atsakyma, jei neatspeja, paimti fanta ir ji issipirkti

idejau i laikrasti, kaip tik vietos buvo man like ir nezinojau ka daryti :-)

siandien susisiekiau su beveik visais sveciais kurie bus ir kuriu nebus vestuvese. visu paprasiau, kad nusifilmuotu save ir pasakytu jauniesiems sveikinima. tada sumontuosime filmuka. bus kazkas tokio, kaip sveikinimu koncertas. idesime jaunosios vaikystes foto, tada kalbes jos tevai, kazka palinkes, kazka gal but prisimins... tada jaunikio...o tada visi sveciai. as busiu "sveikinimu koncerto vedeje" ir filmuke pranesinesiu "sveikinimu" turetu buti grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2010 11 14, 20:55)
idejau i laikrasti, kaip tik vietos buvo man like ir nezinojau ka daryti :-)

siandien susisiekiau su beveik visais sveciais kurie bus ir kuriu nebus vestuvese. visu paprasiau, kad nusifilmuotu save ir pasakytu jauniesiems sveikinima.  tada sumontuosime filmuka. bus kazkas tokio, kaip sveikinimu koncertas. idesime jaunosios vaikystes foto, tada kalbes jos tevai, kazka palinkes, kazka gal but prisimins... tada jaunikio...o tada visi sveciai. as busiu "sveikinimu koncerto vedeje" ir filmuke pranesinesiu "sveikinimu" turetu buti grazu 4u.gif

wau, niu ir šaunuolė tu thumbup.gif turetų atrodyti puikiai, juk tokią ypatinga diena. Šaunuolė mūsų svočiutė clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 11 15, 14:24)
wau, niu ir šaunuolė tu  thumbup.gif  turetų atrodyti puikiai, juk tokią ypatinga diena. Šaunuolė mūsų svočiutė  clap.gif  clap_1.gif

blush2.gif aciuks.gif
Atsakyti
labas vakaras,gelbekit doh.gif reikia vestuviu scenariju
anjurik@gmail.com ACIU visiems kas pades
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2010 11 15, 21:55)
labas vakaras,gelbekit  doh.gif  reikia vestuviu scenariju
anjurik@gmail.com ACIU visiems kas pades

prasau po kopija ir man sandrakun@gmail.com ax.gif ax.gif ax.gif

aciu!
Atsakyti