Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(vasara_ @ 2010 11 04, 07:14)
Šilutėje, o tu?  drinks_cheers.gif

Marijampoleje bigsmile.gif
Atsakyti
Panos, o tuos pazadu tortus jus pacios darote?
Ar ju nusipirkti kazkur galima, nes as neturiu sugebejimu tokiems dalykams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 11 04, 10:32)
Marijampoleje bigsmile.gif

laikysim frontą beveik per visą Lietuvą lotuliukas.gif kai pagalvoju kiek dar visko nusipirkt reikia, o jau poryt šventė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 11 04, 10:54)
Panos, o tuos pazadu tortus jus pacios darote?
Ar ju nusipirkti kazkur galima, nes as neturiu sugebejimu tokiems dalykams  doh.gif

Kiek žinau, visos lyg ir pačios darė tuos tortukus. Nieko sudėtingo nėra mirksiukas.gif Temoj yra šablonas, pagal kurį išsikarpai ir sujungi. Puoši, kaip išmanai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2010 11 04, 15:05)
laikysim frontą beveik per visą Lietuvą lotuliukas.gif kai pagalvoju kiek dar visko nusipirkt reikia, o jau poryt šventė doh.gif

Nu jau as viska praktiskai susipirkus, susidejus, dar siek tiek alkoholio liko dapirkt ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 11 04, 16:06)
Kiek žinau, visos lyg ir pačios darė tuos tortukus. Nieko sudėtingo nėra  mirksiukas.gif  Temoj yra šablonas, pagal kurį išsikarpai ir sujungi. Puoši, kaip išmanai.  4u.gif

radau jau schemute, aciu.... panikuoju biski biggrin.gif
Ziurekit, o tie torto gabaliukai turi buti dvieju dydziu? Pirmam ir antram aukstui?
Kokius pazadus mastet, nes ten ju gana daug prigalvoti reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 11 04, 15:53)
radau jau schemute, aciu.... panikuoju biski biggrin.gif
Ziurekit, o tie torto gabaliukai turi buti dvieju dydziu? Pirmam ir antram aukstui?
Kokius pazadus mastet, nes ten ju gana daug prigalvoti reikia  blush2.gif

Aš dariau visus gabalėlius vienodus, nes mano tortas susidarė iš 55 . Pažadus panaudojau tuos, kurie yra svočiučių pašte. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 11 04, 17:22)
Aš dariau visus gabalėlius vienodus, nes mano tortas susidarė iš 55 . Pažadus panaudojau tuos, kurie yra svočiučių pašte.  4u.gif

Mano turetu buti is 30 gabaleliu. Nusipirkau popieriaus, ryt meginsiu ikisti pazystamam, kad atspauzdintu ant popieriaus ta schema smile.gif
O gal galit ir mane nukreipti i ta pasta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 11 04, 17:12)
Nu jau as viska praktiskai susipirkus, susidejus, dar siek tiek alkoholio liko dapirkt ir viskas thumbup.gif

aš tik vakar puokštę užsisakiau ax.gif dar draugas mano be batų, marškinių ir kaklaraiščio rolleyes.gif teks rytoj suktis kaip bitutei, šiandien susirašysiu ko reikia, o ryt į trasą blush2.gif ką padarysi kai jaunieji davė tiek nedaug laiko.
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 11 04, 17:44)
Mano turetu buti is 30 gabaleliu. Nusipirkau popieriaus, ryt meginsiu ikisti pazystamam, kad atspauzdintu ant popieriaus ta schema  smile.gif
O gal galit ir mane nukreipti i ta pasta?  blush2.gif

Nusiunciau
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 11 04, 23:50)
Nusiunciau

aciu sirdingai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 11 05, 09:58)
aciu sirdingai  4u.gif  wub.gif

tai nera uz ka , prasom naudotis , kazka savo ikelt, tam ir esam dalintis idejomis
Atsakyti