Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(Jurga 251 @ 2010 11 02, 15:58)
Vis skaitau temas po biski doh.gif  smile.gif

Nu jau aš viska perskaičius, viska susidėliojus, dar liko smulkmenos ir būsiu visai pasiruošus šeštadieniniai šventei.
Atsakyti
Oi man iki liepos dar toli as po truputi ruosiuos, bet man jau dabar baisu kiek cia visko daug
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2010 10 26, 09:36)
Šaulys (XI. 23 - XII. 21) - atsargiai su rankenomis galite netyčia nusišauti
Ožiaragis (XII. 22 - I. 20) - palankus metas didinti ragus, kol dar visai į ožio ragą nesusirietė.
Vandenis (I. 21 - II. 20) - akvalangą galite išmesti. Jūsų valdomi plotai sumažės - numatoma sausra.
Žuvys (II. 21 - III. 20) - venkite sliekų, virtų bulvių ir tešlos, kitaip pavirsite žuvies piršteliu.
Avinas (III.21-IV.20)- kaip buvote taip ir liksite avinu. Savaitgalį galite tapti riebiu šašlyku, tad venkite gruzinų.
Jautis (IV.21-V.21)-trukt už vadžių-vėl iš pradžių. Neužsiraukite ant toreadorų.
Dvyniai (V.22 - VI. 21) - laukite pagausėjimo šeimoje - trečias brolis trynys.
Vėžys (VI.22 - VII.22) - jūs žuvę. Šiuolaikinė medicina tuoj išras vakciną prieš jus.
Liūtas (VII. 23 - VIII.22) - liūtų era baigiasi. Dabar skruzdėliukų metas.
Mergelė (VIII.23-IX.22) – jei norėsite visuomet išlikti mergele- niekuomet neveskite/neištekėkite.
Svarstyklės (IX. 23 - X. 23) - atsargiai rinkitės svarsčius - galite gauti trūkį.
Skorpionas (X.24-XI.22) – geras ženklas gauti dovanų Ford Scorpio.

svekutes, o kur pritaikyti reikia sita reikala? Labai fainas biggrin.gif
Pakviete puske buti liudininke vestuvese, tai suku galvele dabar isokiu idomybiu smile.gif
Atsakyti
Laabuka visoms besiruošiančioms svočiutėms biggrin.gif kaip gera vestuvėse būti svečiu ax.gif na va, aš jau po draugų vestuvių. Vestuvės buvo kuklios be muzikantų, bet piršlienė ir piršlys thumbup.gif visus diplomus ji įrėmino į rėmelius. tikrai gražiai atrodo, darė nominacijas.. iš pradžių skaitė žodžius (pvz.,mano vyras su jaunuoju kartu tarnavo - tai viskas buvo susiję su karuomene - dalinosi koše, viena kaldra... ir t.t nelabai pamenu nes buvo tiek juoko, paskui kita nominacija apie mane - kad va donatas pamilo tokia grazią mergelę didelių gražių akių.. biggrin.gif )

na ir taip apie visus svečius smile.gif

dabar turiu lėkti pas mažąja, papasakosiu daugiau vėliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurga 251 @ 2010 10 26, 09:36)
Šaulys (XI. 23 - XII. 21) - atsargiai su rankenomis galite netyčia nusišauti
Ožiaragis (XII. 22 - I. 20) - palankus metas didinti ragus, kol dar visai į ožio ragą nesusirietė.
Vandenis (I. 21 - II. 20) - akvalangą galite išmesti. Jūsų valdomi plotai sumažės - numatoma sausra.
Žuvys (II. 21 - III. 20) - venkite sliekų, virtų bulvių ir tešlos, kitaip pavirsite žuvies piršteliu.
Avinas (III.21-IV.20)- kaip buvote taip ir liksite avinu. Savaitgalį galite tapti riebiu šašlyku, tad venkite gruzinų.
Jautis (IV.21-V.21)-trukt už vadžių-vėl iš pradžių. Neužsiraukite ant toreadorų.
Dvyniai (V.22 - VI. 21) - laukite pagausėjimo šeimoje - trečias brolis trynys.
Vėžys (VI.22 - VII.22) - jūs žuvę. Šiuolaikinė medicina tuoj išras vakciną prieš jus.
Liūtas (VII. 23 - VIII.22) - liūtų era baigiasi. Dabar skruzdėliukų metas.
Mergelė (VIII.23-IX.22) – jei norėsite visuomet išlikti mergele- niekuomet neveskite/neištekėkite.
Svarstyklės (IX. 23 - X. 23) - atsargiai rinkitės svarsčius - galite gauti trūkį.
Skorpionas (X.24-XI.22) – geras ženklas gauti dovanų Ford Scorpio.

horoskopus aš tai dėsiu į laikraštuką, bet galima ir prie stalo paskaityti biggrin.gif
Atsakyti
na damutės, dėliojuosi ir aš paskutinius taškus, šeštadienį jau šventė. mergvakaris praėjo puikiai, tikiuosi, kad ir vestuvės praeis taip pat bigsmile.gif man tik nuo savęs tosto trūksta, norėtųsi ko nors linksmo, visur tik rimti posmai... schmoll.gif reikia panaršyti interneto platybes, gal užmatysiu ką nors tinkamo...
Papildyta:
QUOTE(Auksutis @ 2010 10 27, 14:57)
Nu mergaites, kaip laikotes bigsmile.gif

As startuoju jau kita sestadieni lapkricio 6 d. kas su manim bigsmile.gif

aš kartu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2010 11 03, 15:47)
na damutės, dėliojuosi ir aš paskutinius taškus, šeštadienį jau šventė. mergvakaris praėjo puikiai, tikiuosi, kad ir vestuvės praeis taip pat bigsmile.gif man tik nuo savęs tosto trūksta, norėtųsi ko nors linksmo, visur tik rimti posmai... schmoll.gif reikia panaršyti interneto platybes, gal užmatysiu ką nors tinkamo...
Papildyta:
aš kartu bigsmile.gif

jegis gal turi kokius zodzius kaip pristatyti suri ar torta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 11 03, 17:01)

o kaip pradeti vakara? Na ta prasme, kai jau gryzti i sventes vieta pirmoji ta kalba. Apie ka ji turetu buti? Neturiu supratimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 11 03, 11:30)
svekutes, o kur pritaikyti reikia sita reikala? Labai fainas biggrin.gif
Pakviete puske buti liudininke vestuvese, tai suku galvele dabar isokiu idomybiu smile.gif

as ir i laikrasti dejau
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 11 03, 18:18)
o kaip pradeti vakara? Na ta prasme, kai jau gryzti i sventes vieta pirmoji ta kalba. Apie ka ji turetu buti? Neturiu supratimo  doh.gif

aš vakarą pradėsiu su sutiktuvėmis tėvų (su duona, druska ir alkoholiu). kadangi stalo užgrobimo nebus, tai pakviesiu visus pasveikinti naują šeimą, pasakysiu tostą ir po to kiti pratęs su sveikinimais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksutis @ 2010 11 03, 18:01)

parašyk į až savo kontaktus, atsiųsiu vieną apie sūrį (čia turbūt tas, kur jaunieji per naktį turi suspausti?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2010 11 03, 16:18)
o kaip pradeti vakara? Na ta prasme, kai jau gryzti i sventes vieta pirmoji ta kalba. Apie ka ji turetu buti? Neturiu supratimo  doh.gif

Kai grisim tai tevai pasitiks su duona ir vandeniu, tai paskaitysiu tokius zodzius, o po to prie stalo pirslys pasakys kur buvom, ka veikem ir taip toliau. Po vestuviu as viska sumesiu i pastuka.

QUOTE(vasara_ @ 2010 11 03, 17:20)
aš vakarą pradėsiu su sutiktuvėmis tėvų (su duona, druska ir alkoholiu). kadangi stalo užgrobimo nebus, tai pakviesiu visus pasveikinti naują šeimą, pasakysiu tostą ir po to kiti pratęs su sveikinimais mirksiukas.gif
Papildyta:

parašyk į až savo kontaktus, atsiųsiu vieną apie sūrį (čia turbūt tas, kur jaunieji per naktį turi suspausti?) g.gif

grinmuziejus@gmail.com

Beje, kur svociavoji bigsmile.gif
Atsakyti
mergaites, o galeciau gauti as kokiu nors zodziu?
Cia viskas skaitau i kazkoki pastuka sukelta, kaip i ji patekti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 11 03, 22:44)
Beje, kur svociavoji bigsmile.gif

Šilutėje, o tu? drinks_cheers.gif
Atsakyti