Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(alicka @ 2010 10 27, 13:01)
dabar startuojanciu nedaug:-) ne vasaros metas, kad kompanijos turejo mirksiukas.gif

man truksta minciu del 24.00val.  viena varianta turiu.. skaiciau daug ideju su zibintais, saltom ugnelem, helio balionais. man tai jau taip nusibode... ir dar vesele ziema... ka galima grazaus  padaryti viduje? g.gif

mes tai leisim zibintus
Atsakyti
Gal matėt kuri, kaip graziai papuost pintine?
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 10 27, 14:04)
mes tai leisim zibintus

na as bandysiu organizuoti 24 val. kad visi sveciai priesaky su jaunaisiais i fakela mestu po ziubsneli gintaro dulkiu ir sakytu palinkejima, o jaunieji sugalvotu bendra nora smile.gif
Atsakyti
Mes tai su vyru šį savaitgalį einam į vestuves. Būsim svečiais. Nebus vestuvės tradicinės - liudininkai, tėvai, bet gal liudininkai bus ką sugalvoję (na aš taip tikiuosi ). jei ką įdomaus pamatysiu, tai būtinai parašysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksutis @ 2010 10 27, 14:20)

ta prasme pintinę, kur dedami saldainiai gėrimai?
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 10 27, 14:20)

Mano buvo papuosta is tokios medziagos kaip ir suknele, sone buvo gele ranku darbo.
Atsakyti
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 10 27, 15:45)
Mes tai su vyru šį savaitgalį einam į vestuves. Būsim svečiais. Nebus vestuvės tradicinės - liudininkai, tėvai, bet gal liudininkai bus ką sugalvoję (na aš taip tikiuosi ). jei ką įdomaus pamatysiu, tai būtinai parašysiu  smile.gif
Papildyta:
ta prasme pintinę, kur dedami saldainiai gėrimai?

nu taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano krepselis buvo toks, tik gele netokia
user posted image
Atsakyti
As tai mastau kaip reiks viska sutalpint i ta krepsi, ar kraut i dezes paskui dasikrovinet blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2010 10 28, 22:59)
As tai mastau kaip reiks viska sutalpint i ta krepsi, ar kraut i dezes paskui dasikrovinet blush2.gif  ax.gif

Aš buvau viską susidėliojusi į batų dėžutes ir ant viršaus užsirašius, kas kokioje yra. Tai po stalu buvau prisikrovusi dėžių dėžučių biggrin.gif
P.S. Nors man vestuvės jau senai praėjo, bet vis įlendu paskaitinėti,kaip sekasi kitoms svočiutėms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2010 10 28, 21:59)
As tai mastau kaip reiks viska sutalpint i ta krepsi, ar kraut i dezes paskui dasikrovinet blush2.gif  ax.gif

O as tai pasirinkau tokia nemaza dėžę, ja apsiklijavau dovanu popireiumi ir viska pagal eile susidejau. O i pintine isidesiu kas bus reikalinga diena.
Atsakyti
nu ir kur visos svociutes dinge bigsmile.gif
Atsakyti
Vis skaitau temas po biski doh.gif smile.gif
Atsakyti