Na, atbuvom ir mes vestuves. Viskas labai puikiai pavyko, man patiko - atradau savyje kažką naujo Svečiai dėkojo ir sakė, kad laisvai galime eiti dirbti už pinigus Kadangi buvo labai mažos ir vienos dienos vestuvės, pasiruošiau sutrumpintą variantą. Tačiau labai džiaugiuosi, kad papildomai turėjaiu keletą tostų, gražių žodžių. Tas labai pravertė, ypatingai Marijos Teresės žodžiai apie gyvenimą.
Dėkui mergaitės, kad pasidalinate patirtimi, bet šio forumo būtų labai sunku pairuošti
smagu, kad puikiai viskas pasiseke:-) matai kaip gerai ir mazai laiko buvo, ir pasiruosti suspejai, ir pagiru gavai ... saunuole!!!
Mano scenarijus jau paruostas. Dar reiks permest akim ar nereiks nieko koreguoti. ir pradesiu tada zaidimus susidelioti, seimos darbu pasiskirstymo ramune, ka reikia siuti, ka reikia pirkti. bet dabar toks nenoras uzejes... tai nebeziuriu ir negalvoju... o po lapkricio 1 pradesiu ir labai labai noreciau, kad iki gruodzio pradzios baigciau, atsispauzdinciau ir pasideciau ik sventes:-) Labai tikiuosi, kad nereiks ir kaledom ruostis, ir dar vestuvem nepasiruosta bus...
Mano scenarijus jau paruostas. Dar reiks permest akim ar nereiks nieko koreguoti. ir pradesiu tada zaidimus susidelioti, seimos darbu pasiskirstymo ramune, ka reikia siuti, ka reikia pirkti. bet dabar toks nenoras uzejes... tai nebeziuriu ir negalvoju... o po lapkricio 1 pradesiu ir labai labai noreciau, kad iki gruodzio pradzios baigciau, atsispauzdinciau ir pasideciau ik sventes:-) Labai tikiuosi, kad nereiks ir kaledom ruostis, ir dar vestuvem nepasiruosta bus...
QUOTE(vasara_ @ 2010 10 23, 19:04)
loretita2 ačiū, kad nepatingėjai taip išsamiai parašyt. aš skaitau jau kelintą kartą ir stebiuosi kaip dar žmonės tokias vestuves kelia man iškart tėvų vestuvių nuotraukos prieš akis šmėžuoja skaitant nebus ten tiek daug visko, tiesiog padarysim išlydėjimą, sutiktuves, pirmąjį šokį ir kelis žaidimus ir vidurnakčiui ką nors manau bus gana, o paskui kas kaip nori tas taip tegul linksminasi.
Tai ,kad pas mus tokios buvo dvieju dienu, tai ir pasiruosusi buvau. O pati pasirink kas tinkamo, nes siais laikais mazai kas daro 2dienu, daugiausia buna antra diena laisvas stylius. Sekmes
Papildyta:
QUOTE(alicka @ 2010 10 25, 15:14)
Labai tikiuosi, kad nereiks ir kaledom ruostis, ir dar vestuvem nepasiruosta bus...
Pritariu ,kad jei tik iseina pasiruost kuo anksciau, poto galima tik pasikoreguoti viska, ir pirkinius lengviau bus susipirkti kai turi scenariju.
Kaip saunu kai sekasi, as tai priziukus po biski pirkineju cia Uk, kad paskui netaip jaustusi, kad pinigeliu reikia, su laikrasciu ko tais sustojau vis laiko pritrukstu
as laikrasti pasidariau ir sustojau ties horoskopu... tie jumoristiniai kur yra tai tokie nesvankus kai kurie...o ypac to zenklo kurio man reikia moteriai... nzn ka daryt. ar galima keist bet kokio zenklo teksta?
Šaulys (XI. 23 - XII. 21) - atsargiai su rankenomis galite netyčia nusišauti
Ožiaragis (XII. 22 - I. 20) - palankus metas didinti ragus, kol dar visai į ožio ragą nesusirietė.
Vandenis (I. 21 - II. 20) - akvalangą galite išmesti. Jūsų valdomi plotai sumažės - numatoma sausra.
Žuvys (II. 21 - III. 20) - venkite sliekų, virtų bulvių ir tešlos, kitaip pavirsite žuvies piršteliu.
Avinas (III.21-IV.20)- kaip buvote taip ir liksite avinu. Savaitgalį galite tapti riebiu šašlyku, tad venkite gruzinų.
Jautis (IV.21-V.21)-trukt už vadžių-vėl iš pradžių. Neužsiraukite ant toreadorų.
Dvyniai (V.22 - VI. 21) - laukite pagausėjimo šeimoje - trečias brolis trynys.
Vėžys (VI.22 - VII.22) - jūs žuvę. Šiuolaikinė medicina tuoj išras vakciną prieš jus.
Liūtas (VII. 23 - VIII.22) - liūtų era baigiasi. Dabar skruzdėliukų metas.
Mergelė (VIII.23-IX.22) jei norėsite visuomet išlikti mergele- niekuomet neveskite/neištekėkite.
Svarstyklės (IX. 23 - X. 23) - atsargiai rinkitės svarsčius - galite gauti trūkį.
Skorpionas (X.24-XI.22) geras ženklas gauti dovanų Ford Scorpio.
Ožiaragis (XII. 22 - I. 20) - palankus metas didinti ragus, kol dar visai į ožio ragą nesusirietė.
Vandenis (I. 21 - II. 20) - akvalangą galite išmesti. Jūsų valdomi plotai sumažės - numatoma sausra.
Žuvys (II. 21 - III. 20) - venkite sliekų, virtų bulvių ir tešlos, kitaip pavirsite žuvies piršteliu.
Avinas (III.21-IV.20)- kaip buvote taip ir liksite avinu. Savaitgalį galite tapti riebiu šašlyku, tad venkite gruzinų.
Jautis (IV.21-V.21)-trukt už vadžių-vėl iš pradžių. Neužsiraukite ant toreadorų.
Dvyniai (V.22 - VI. 21) - laukite pagausėjimo šeimoje - trečias brolis trynys.
Vėžys (VI.22 - VII.22) - jūs žuvę. Šiuolaikinė medicina tuoj išras vakciną prieš jus.
Liūtas (VII. 23 - VIII.22) - liūtų era baigiasi. Dabar skruzdėliukų metas.
Mergelė (VIII.23-IX.22) jei norėsite visuomet išlikti mergele- niekuomet neveskite/neištekėkite.
Svarstyklės (IX. 23 - X. 23) - atsargiai rinkitės svarsčius - galite gauti trūkį.
Skorpionas (X.24-XI.22) geras ženklas gauti dovanų Ford Scorpio.
Ką sako skirtingi zodiako ženklai po sekso?
Avinas: O dabar dar kartelį! Jautis: Paduok picą valgyti noriu. Dvyniai: Nematei televizoriaus pultelio? Vėžys: Tai kada tuoksimės? Liūtas: Aš juk buvau nuostabus, a? Mergelė: Kelkis, eisiu išplausiu paklodes. Svarstyklės: Man patiko, jei tau patiko. Skorpionas: Gal vis dėlto tave atriš-ti? Šaulys: Man neskambink, paskambinsiu pats. Ožiaragis: Turi vizitinę? Gal apsikeičiam? Vandenis: O jei dabar pabandytume tą patį, tik be drabužių? Žuvys: Tai koks, sakei, tavo vardas?
Avinas: O dabar dar kartelį! Jautis: Paduok picą valgyti noriu. Dvyniai: Nematei televizoriaus pultelio? Vėžys: Tai kada tuoksimės? Liūtas: Aš juk buvau nuostabus, a? Mergelė: Kelkis, eisiu išplausiu paklodes. Svarstyklės: Man patiko, jei tau patiko. Skorpionas: Gal vis dėlto tave atriš-ti? Šaulys: Man neskambink, paskambinsiu pats. Ožiaragis: Turi vizitinę? Gal apsikeičiam? Vandenis: O jei dabar pabandytume tą patį, tik be drabužių? Žuvys: Tai koks, sakei, tavo vardas?
QUOTE(Jurga 251 @ 2010 10 26, 09:36)
nu patiko labai tavo horoskopas, nusiusk ji i pastuka, gal kam dar prireiks.
Siandien musu junieji pakeite savo planus... vestuves turejo buti vienos dienos kavineje. o dabar bus uz miesto sodyboje su nakvyne zinoma patogiau visiems nes bus sveciu is kitu miestu ir butu problema su ju apgyvendinimu.
tai reiks pasikoreguoti scenariju kai kurias vieteles, bei pasirupinti svocios suriu
tai reiks pasikoreguoti scenariju kai kurias vieteles, bei pasirupinti svocios suriu
Nu mergaites, kaip laikotes
As startuoju jau kita sestadieni lapkricio 6 d. kas su manim
QUOTE(Auksutis @ 2010 10 27, 13:57)
Nu mergaites, kaip laikotes
dabar startuojanciu nedaug:-) ne vasaros metas, kad kompanijos turejo
man truksta minciu del 24.00val. viena varianta turiu.. skaiciau daug ideju su zibintais, saltom ugnelem, helio balionais. man tai jau taip nusibode... ir dar vesele ziema... ka galima grazaus padaryti viduje?