Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

Sveikutės,
Apie kokią Tarasovų dainą kalbate, parašykite prašau pavadinimą. Aš taip pat būčiau dėkinga jeigu atsiūstumėte man netikrą santuokos liudijimą ax.gif
Atsakyti
sveikos darbštuolės drinks_cheers.gif pakvietė mane ir draugą mano liudininkais pabūt, vestuvės lapkričio 6 d., labai jau greit. vestuvės bus kuklios, tik CMB, fotosesija ir baliukas namuose. kadangi tik šiandien gavome pakvietimą jais būti, tai nebuvo kada su jaunaisiais susėsti pokalbiui (tikiuosi vakare sulaukti svečiuose jų). muzikantų nebus, žmonių apie 15 g.gif orų prognozės verčia iš koto: lietus, vėjas, šlapdriba doh.gif jau kelintą dieną paskaitinėju vieną kitą tema čia, semiuosi idėjų, tik trūksta to nuoseklumo, nes vestuvėse nesu dalyvavusi blush2.gif tai gal kas nors pasakys kokios pareigos liudininkų? g.gif ką turėtumėm svarbiausio žinoti? pvz. kas paduoda žiedus CMB? ar jaunikis iš kišenės juos išsitraukia? žinau, kad pasus reiks turėti, o kas dar? širdis nerimsta ir nujaučiu, kad teks mažumėlę "papiršliaut", nes muzikantų nebus, vedėjo taip pat doh.gif būsiu dėkinga už bet kokį komentarą ar nuorodą ar dar ką nors 4u.gif

p.s. savo iniciatyva bandau suorganizuoti kitam savaitgaliui šiokį tokį margvakarį, patarimai taip pat praverstų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 20 spalio 2010 - 15:49
na va, turėjom vakar pokalbį su jaunaisiais. dabar išvis niekas nebeaišku doh.gif iš pradžių sakė, kad nieko nebus, paprasta vakarienė, jokių tradicijų. pokalbio eigoje "išlenda" komentarai apie lėlės plovimą ir vystymą, malkų skaldymą ir suoliuką bei piršlio karimą doh.gif tikisi kažkokios programos iš mūsų. KAIP pasiruošti per DVI savaites (kai darbo dienom dirbam) ir vestuvėm ir mergvakariui? blink.gif jau nekalbu apie tai, kad pačiai reikia pas kirpėją, suknelę nusipirkti, batus, pasiruošti kraitelį vykstant į gamtą. o kiek dar visko nežinau... verysad.gif užpuolė lengva panika.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2010 10 21, 08:53)
na va, turėjom vakar pokalbį su jaunaisiais. dabar išvis niekas nebeaišku doh.gif  iš pradžių sakė, kad nieko nebus, paprasta vakarienė, jokių tradicijų. pokalbio eigoje "išlenda" komentarai apie lėlės plovimą ir vystymą, malkų skaldymą ir suoliuką bei piršlio karimą doh.gif tikisi kažkokios programos iš mūsų. KAIP pasiruošti per DVI savaites (kai darbo dienom dirbam) ir vestuvėm ir mergvakariui? blink.gif jau nekalbu apie tai, kad pačiai reikia pas kirpėją, suknelę nusipirkti, batus, pasiruošti kraitelį vykstant į gamtą. o kiek dar visko nežinau... verysad.gif užpuolė lengva panika.

labas. labai jau panikuojantis tavo prašymas. mirksiukas.gif nepanikuok. viską suspėsi. jei nori, atsiūsiu savo scenarijų. pasidariau jį kitų svočiučių pagalba. tik mano jis vienos dienos. reiktų tavo el pašto adresiuko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 10 21, 10:13)
labas. labai jau panikuojantis  tavo prašymas.  mirksiukas.gif nepanikuok. viską suspėsi. jei nori, atsiūsiu savo scenarijų. pasidariau jį kitų svočiučių pagalba. tik mano jis vienos dienos. reiktų tavo el pašto adresiuko. mirksiukas.gif

tai, kad panikoj ir esu jau, nei aš įsivaizduoju kaip tos vestuvės turi vykti, nei eigos - nieko doh.gif parašiau AŽ el pašto adresą, nu būsiu be proto dėkinga. net nėra laiko prabėgti visas svočių temeles. o vestuvės irgi vienos dienos (tikiuosi nepasikeis viskas paskutinę minutę) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 19, 19:18)
Sveikutės,
Apie kokią Tarasovų dainą kalbate, parašykite prašau pavadinimą. Aš taip pat būčiau dėkinga jeigu atsiūstumėte man netikrą santuokos liudijimą ax.gif

V.V Tarasovai Nieko nera geriau
Atsakyti
Sveiki perskaiciau kad turite vienos dienos scenariju gal galetumet atsisuti man El pastas zalias888@gmail.com..labai buciau dekinga na oa s galiu permesti ka as turiu.. 4u.gif smile.gif gal kartais dar turit vadinama kelialapi ar kelione nu toki bajeristi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mafuke @ 2010 10 21, 16:42)
Sveiki perskaiciau kad turite vienos dienos scenariju gal galetumet atsisuti man El pastas zalias888@gmail.com..labai buciau dekinga na oa s galiu permesti ka as turiu.. 4u.gif  smile.gif gal kartais dar turit vadinama kelialapi ar kelione nu toki bajeristi biggrin.gif

Cia parasau Seredite nares, na o vasara suprantu jus amno panasi situacija yra labai ir paskutine min apie 20 zmoniu ir t.t.t tai parasyk atsiusiu katuriu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos - svociutes, senokai buvau cia, tai jau galvojau ,kad temukes nebera, bet nudziugau ,kad ji vis gyvuoja, smagu ,kad yra dirbanciu. Uzjauciu kam teko pasiruosimas per trumpa laika. daug geru dalyku yra musu pastuke, kam reikia prasom rasyt man i az, nes cia skelbti viesai negalima, buvo geradaris zmogus kuris istryne musu sedevrus, o ju buvo nemazai. Gal kam reikia kokois atributikos vestuvem, turiu atliekama, perdaug nusipirkau. Sekmes darbuotis smile.gif
Atsakyti
dar turiu prašymuką (nekukliai aš čia) ax.gif gal galėtų kuri nors parašyti vestuvių eigą, na kaip dažniausiai būna. kas po ko seka jau grįžus namo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2010 10 22, 08:36)
dar turiu prašymuką (nekukliai aš čia) ax.gif  gal galėtų kuri nors parašyti vestuvių eigą, na kaip dažniausiai būna. kas po ko seka jau grįžus namo? g.gif

Kazkas panasaus, pasirink kas tinkama, nes nebutinai viskas taip pat turi buti
Scenarijus

Pirmas užsėdimas

1. Stalo išsipirkimas.
2. Tostas už tėvus.
3. Tostas už Jaunuosiuis.
4. Komendantų rinkimas.
5. Policininko, meilės ministro ir med. seselės rinkimai.
6. Vaiko lyties spėjimas(kopūstai).
7. Mįslės.
8. Svočios palinkėjimai Jaunajai.
9. Piršlio palinkėjimai Jaunajam.
10. Šeimos židinio perdavimas----------?
Scenarijus

Pirmi šokiai

1. Jaunūjų valsas.
2. Piršlio polka( su ragučiais)
3. Darbų paskirstymas(balionai).
4. Aistrų gesinimas(žaidimas su žvakėm).
5. Fejerverkai ----------------?
Scenarijus

Antras užsėdimas

1. Vainikėlio deginimas ir skarelės užrišimas(apie 24 val.).
2. Diplomai ir dovanos uošvei, anytai, šešurui.
3. Tostas jauniesems(surašyti būdvardžius).
4. Šeimos biudžetas(centai ryžiuose).
5. Šeimos galvos rinkimas(nuvynioti tualetinį popierių).
6. Palinkėjimai jauniesiems.
7. Vaiko lyties spėjimas(šliauštinukai).
8. Žaidimas – lėlių migdymas.
Scenarijus

Antri šokiai

1. Laikraštis.
2. Jaunūjų pokalbis ligoninėje(be žodžių – gestų kalba).
3. Balionų pūtimas poromis – laikui(žaidimas su valties pompa).
4. Alkotesteris(žaidimas girtumui nustatyti).
5. Porų skirstymas šokiui(su juotelėm).
6. Jaunūjų palydos pirmai nakčiai(ministerijos įsakymo skaitymas, spec rūbų įteikimas, maisto davinio išdavimas).
7. Jaunosios puokštės metimas.
Scenarijus

Antra diena
1. Svočios karvojus(su fontanais).
2. Jaunūjų sūris.
3. Pabrolių sveikatos, po nakties išdaigų, tikrinimas.
4. Skrybelės Jaunajam, prijuostės ir skarelės Jaunajai įteikimas.
5. 10 Svočios prisakymų Jaunajai.
6. Paskaita Jauniesiems “Maisto gaminimo įpatumai“ .
7. Tėvų pirkiniai(traukimas iš bankuhino).
8. Labaryčiai.
9. Piršlio korimas ir Piršlio testamentas.
10. Apdovanojimai
a) Mamytėms,
Tėveliui,
c) Jaunajai,
d) Jaunajam,
e) geriausia šokėja,
f) geriausias šokėjas,
g) šauniausias dainorius,
h) didžiausias pijokas,
i) komendantai,
j) policininkas,
k) med. seselė,
l) diplomai ir dovonos šeiminykėm,
m) diplomai ir dovanos muzikantam,
n) diplomas ir dovana šimkoriui
Atsakyti
loretita2 ačiū, kad nepatingėjai taip išsamiai parašyt. aš skaitau jau kelintą kartą ir stebiuosi kaip dar žmonės tokias vestuves kelia blink.gif man iškart tėvų vestuvių nuotraukos prieš akis šmėžuoja skaitant doh.gif nebus ten tiek daug visko, tiesiog padarysim išlydėjimą, sutiktuves, pirmąjį šokį ir kelis žaidimus ir vidurnakčiui ką nors g.gif manau bus gana, o paskui kas kaip nori tas taip tegul linksminasi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
ar tik ne siandien viena svociute startavo? sekmes jai 4u.gif
Atsakyti