Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(mazmona @ 2010 10 14, 04:38)
Nusiperki pigiausių kojinių, sušlapini jas su visom etiketėm ir į šaldiklį. O ryte klausi, per kiek laiko vyrai maždaug apsimauna kojines? tada sakai, na o dabar patuikrinsim. Mes susodinom pabrolius ant suolo ir išdalinom tas kojines lede. na tai ir daužė į grindis, vienas į arbatos puodelį kišo...  biggrin.gif  Pirmas apsimovė tas, kurio koja ką tik iš gipso ištraukta buvo  lotuliukas.gif

Geras smile.gif Aciu labai, butinai panaudosiu smile.gif Jau dabar isivaizduoju kiek juoko bus...
Ale, ir toks dar negirdetas visai...
Atsakyti
Sveikutės,
Kreipiuosi į jus, gal galėsite pagelbėti smile.gif Ateinantį šeštadienį pakviesta būti liudininke. Vestuvių kaip ir nebus, tik taip norisi nors kokią smulkmę sugalvoti g.gif Noriu perpakuoti saldainius į kokius nors "vestuvinius" popieriukus. Gal kuri turite susikūrusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 14, 16:36)
Sveikutės,
Kreipiuosi į jus, gal galėsite pagelbėti smile.gif  Ateinantį šeštadienį pakviesta būti liudininke. Vestuvių kaip ir nebus, tik taip norisi nors kokią smulkmę sugalvoti g.gif Noriu perpakuoti saldainius į kokius nors "vestuvinius" popieriukus. Gal kuri turite susikūrusi ax.gif

Lyg ir mergytes kalbejo, jog i pastuka imete
Atsakyti
QUOTE(balandine6 @ 2010 10 15, 09:03)
Lyg ir mergytes kalbejo, jog i pastuka imete

bigsmile.gif būtų labai gerai bigsmile.gif tik va klausimas, kaip man ten patekti g.gif Jūsų skyrelyje lankausi pirmą kartą ax.gif
Ačiū
Atsakyti
parašyk į až pabandysiu atsiūsti
Atsakyti
Sveikutes, visos svociutes smile.gif skaitau jau antra para ka jus cia prigalvoje nu tiesiog tikrai saunuoles..na man su vyru teko netiketa dalia liudininkauti giminaiciu vestuves,pakviete tik va si savaitgali, nes kazkas juos pavede prizadejo ir va dabar atsisake buti liudininkais..vestuve spalio 23 si sestadieni, nzn net ka daryt nervas ima blink.gif ax.gif laiko visai nera nors ir sakem kad pravesim visas vestuves tegu nesitiki,nes dar maza vaika turim tai kur cia taip pasiruosi..bet kazka manau vistiek reikia negu sedesim kaip baltos varnos juolab jei dar kokia muzikantai papultu nekokie tai isvis sakes o sveciam juk nepasakysi kad laiko nebuvo ir t.t.t.t.t. gal kuri galetumet atsiusti i el pasta netikra santuokos liudijima, koki trumpesni scenariju jei aisku turit kas, gal dar taip kokiu bajeriuku ar kaip ten buna kokia testamentai 4u.gif as net neisivaizduoju dar ka man cia ruostis schmoll.gif verysad.gif el pastas: zalias888@gmail.com labai labai buciau dekinga...pazadu gauta info dalintis ir su kitom svociutem mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikute Mafuke, oj oj ir kuo gi tau padeti... padi dar nesudėliojau scenarijaus.. gal kuri iš mamyčių tikrai atsilieps. (na bandysiu vieną atsiųst).. tik nesijaudink, viskas bus gerai smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=kamilevilma 472,2010 10 18, 16:09]

dekui labai Kamilevilma uz atsiusta info tikrai jau kazkiek kazka turiu..labai nepatinka man tokie dalykai kai paskutiniu va metu pasakoma ir daryk ka nori, na bet kazka manau tikrai sugalvosiu..juolab mes moterys bunam kartais tokios isradingos 4u.gif tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos ir man reik netirko santuokos liudijimo... padekit, atsiuskit:-) help.gif

dar reik ideju dal valso. zodziu.. mane sukritikavo, kad netinka ta daina Tarasovu. nera ji valsas g.gif tai va. reik kazka kita mastyti. pasidalinki idejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2010 10 18, 19:03)
Merginos ir man reik netirko santuokos liudijimo... padekit, atsiuskit:-) help.gif 

dar reik ideju dal valso. zodziu.. mane sukritikavo, kad netinka ta daina Tarasovu. nera ji valsas g.gif  tai va. reik kazka kita mastyti. pasidalinki idejom 4u.gif

Na siaip per vestuves dabar mazai jau kas soka ta tradicini valsa, mazai kas jau moka sokti ji. Per savo vestuves sokau pagal Frank Duval "Touch My soul" nes tai buvo musu daina o draugai per vestuves soko pagal Vysniausko "Mazyte mano".Taigi nebutinai sokti valsa,na nebent jau labai tradicines vestuves. Tiesiog gal zodzius palikti tuos pacius tik dainos pavadinima pakeisti.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif o mes sokome standartini valsa per savo vestuves ir kai paziurim kartais va CD labai grazu 4u.gif na o siaip jau pradejau maziau pergyvent del savaitgaliniu vestuviu nes vakar isisnuomavau suknele tai dabar galima jau kibti prie minimalios programos nes kazka reiks vistiek pasakyt ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringulyte @ 2010 10 19, 08:57)
Na siaip per vestuves dabar mazai jau kas soka ta tradicini valsa, mazai kas jau moka sokti ji. Per savo vestuves sokau pagal Frank Duval "Touch My soul" nes tai buvo musu daina o draugai per vestuves soko pagal Vysniausko "Mazyte mano".Taigi nebutinai sokti valsa,na nebent jau labai tradicines vestuves. Tiesiog gal zodzius palikti tuos pacius tik dainos pavadinima pakeisti.

o ka reiskia"labai tradicines vestuves" ? jos arba tradicines arba ne jei yra tevu sutikimai su duonom ir druskom, stalu uzemimai ir t.t. tai jau tradicija, o valso sokimas jau nebe?? beabejo galima uzdeti bet kokia muzikele ir pagal ja linguoti, bet jei jau moka valsa sokti tai ir tegu soka.... nu cia mano nuomone tik...
Atsakyti