Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

Taigi, sako katais blogus dalykus reikia moketi ir nuryti, aisku, jeigu jau labai neskanus, galima ir ispjauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės, ką tik sužinojau, kad man už trijų savaičių reiks eit piršliaut. Net neįsivaizduoju kaip ten kas turi būt, kas po ko. Gal galėtumėte man kokį scenarijų atsiųst į až. Žaidimų susirasiu pati, tik va žodžių reik, ir kas po ko.Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Shoricel @ 2010 10 06, 22:42)
aš tai nelabai schmoll.gif  norėčiau valgyti riešutą, ant kurio būtų užrašyta: pyktis, melas ir visos kitos blogos emocijos

smile.gif tai jos gi suvalgai, kad ju nebutu(pykcio, melo ir tt)
Atsakyti
Sveikos busimos ir buvusios svociutes. Jungiuosi ir as i Jusu buriuka. Bet kol perskaitysiu visas temas...Kadangi dar daug laiko turiu (rugpjutis), tai kaip nors...Cia pas jus tokiu idomybiu radau, tai tikiuosi jaunieji bus patenkinti mano pasiruosimu...Noretusi kazkokios programos idomesnes, ne tokios kai buvo draugu vestuvese (eiline is interneto programa be jokiu pakeitimu, zodziu, nuobodi)... Tai tikiuosi bendrausim, planuosim ir viskas bus super...
Atsakyti
As tai suzinojau dar naujiena liepos 16 vienos vestuves,o kita savaitgali greiciausiai sesers vestuvese reiks svociaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2010 10 12, 10:30)
As tai suzinojau dar naujiena liepos 16 vienos vestuves,o kita savaitgali greiciausiai sesers vestuvese reiks svociaut doh.gif

Jei zinojai is anksto - susitvarkysi smile.gif

Skaitau temeles, tai tokiu idomiu dalyku randu. Mazmona rase apie zaidima su saldytomis kojinemis... Taip sudomino, bet dar "nedasikasiau" iki jo, ir net nenutuokiu kas cia galetu buti...

Niekur neradau netikro santuokos liudijimo... Gal kuri atsilieps ir atsius... Nors nauju svociuciu gal dar nelabai ir yra, bet senosios... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balandine6: 13 spalio 2010 - 12:22

Niekur neradau netikro santuokos liudijimo...

parasyk savo el pasto adresiuka, pabandysiu atsiusti 4u.gif
Papildyta:
Mazmona rase apie zaidima su saldytomis kojinemis...

aga man ir įdomu... aš ir dar nepriėjau iki jų ax.gif
Atsakyti
Palaukim, gal atsilieps...
Atsakyti
parasyk savo el pasto adresiuka, pabandysiu atsiusti 4u.gif

jau išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
[quote=balandine6,2010 10 13, 13:16]
Jei zinojai is anksto - susitvarkysi smile.gif

toks ten zinojimas,kai as ne Lt o viskas remiasi i pinigus, be to dar laukiuosi ax.gif doh.gif
gal galima ir man atsiusti Aciu 4u.gif kamuoliukas25@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 10 13, 09:43)
parasyk savo el pasto adresiuka, pabandysiu atsiusti  4u.gif

jau išsiunčiau  smile.gif

Aciu, bet as turejau omenyje ta liudijima su netikra jaunikio pavarde smile.gif Nu lauksiu vel, gal kuri atsilieps

Jurga, suprantu tavo situacija... As pvz kai isgeriu 50 gr, liezuvis taiiip atsirisa, kad kartais ir nevietoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balandine6: 13 spalio 2010 - 15:36
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 10 13, 12:48)
Mazmona rase apie zaidima su saldytomis kojinemis...

aga man ir įdomu... aš ir dar nepriėjau iki jų  ax.gif

Nusiperki pigiausių kojinių, sušlapini jas su visom etiketėm ir į šaldiklį. O ryte klausi, per kiek laiko vyrai maždaug apsimauna kojines? tada sakai, na o dabar patuikrinsim. Mes susodinom pabrolius ant suolo ir išdalinom tas kojines lede. na tai ir daužė į grindis, vienas į arbatos puodelį kišo... biggrin.gif Pirmas apsimovė tas, kurio koja ką tik iš gipso ištraukta buvo lotuliukas.gif
Atsakyti