pas mus pulko nebus, tik jaunieji, pirsliai ir pijokai. Taip kad tenka viskuom man rupintis...
QUOTE(vauga @ 2010 10 02, 18:17)
o as biudzeta deliojuosi. Klausimas paprastas: kiek kg saldainiu emet isdalijimui (zaksas, gamta, kaimynai) ? Ir kiek sampano ,degtines?
Mes turejom gal kokis5kg saldainiu, o degtines nedaug ir kito gerimo, pagrinde sampanas buvo, bet jau isgere tai nemazai jo
Papildyta:
QUOTE((:linksma:) @ 2010 10 02, 14:03)
Sveikos svociutes teks ir man si dalia svociauti
Ui kiek cia visokiu idomiu jus prigalvojusios
As tai ieskau zodziu kokius butu galima pasakyti kai teveliai pasitinka su duona ir druska bei kvieciant jaunuju valsui.
Buciau dekinga jei kuri bruksteltumete kokiu zodeliu
Ui kiek cia visokiu idomiu jus prigalvojusios
As tai ieskau zodziu kokius butu galima pasakyti kai teveliai pasitinka su duona ir druska bei kvieciant jaunuju valsui.
Buciau dekinga jei kuri bruksteltumete kokiu zodeliu
Gal kazka tokio:
Priimkite iš savo tėvų rankų tris gyvenimo simbolius, kad būtumėte turtingi, sveiki ir laimingi, kad gyventumėte santarvėje, laužkite riekelę duonos, nes duona tai turtas, padažykite ją į druską, nes druska tai Jūsų bendro gyvenimo skonis, užgerkite vandeniu, nes vanduo tai gyvybė.
SKAMBA LĖTA TYLI MUZIKA
JAUNŲJŲ VALSAS
skaitau žodžius:
* Kaip saulė be dangaus, kaip upė be vandens, kaip žemė be lietaus, negaliu be Tavęs aš
Kaip spindulys aušros, ilgisi kol tamsu, kaip vyturys dienos, taip ilgečiaus Tavęs aš
Nieko nėra geriau, už Tavo šilumą, nieko nėra brangiau už laimę kartu
Plaka širdis stipriau ir nori būt kartu, taurę šiandien keliu už meilę be ribų
Šitų Violetos ir Viliaus Tarasovų dainos žodžių fone mūsų jaunavedžiai suksis valso ritmu. Taigi, brangieji JAUNAVEDŽIŲ VALSAS.
Labai aciu loretita2
sveikos, si sestadieni zeniju pesesere, jau atrodo viska pasiruosiau, bet prisiminiau dar toki dalykelį. daug kas cia naudojo akmenukus su zodziais "meile", istikimybe" ir pan.,kur juos reikia deti, kaip pateikti , kada ir su kuo?
as mastau gauti graikisku riesutu graviruotu siais zodziais, graziai atrodo, bet nesumastau kur juos ikomponuoti
tai kaip ten su tais akmenukais?
as mastau gauti graikisku riesutu graviruotu siais zodziais, graziai atrodo, bet nesumastau kur juos ikomponuoti
tai kaip ten su tais akmenukais?
Sveikutes
As po truputi kiek vaikai leidzia ziuriu MB sesers vestuves, ten buvo samdyti pirsliai, visokiu ideju yra.
Tai cia priklauso nuo kompanijos... As per 5 metus buvau 8 vestuvese, tai galiu pasakyti, kad labai skirtingai. Tik i gamta patartina nesivezti spalvotu gerimu, kad neapsipiltu sukneliu ir nebutu po to asaru
Pas mus stalu ispirkimu nebus, nenori jaunieji, nes ju manymu ilgai uztrunka, tokia betvarke truputi gaunasi...
Liuks ideja
As po truputi kiek vaikai leidzia ziuriu MB sesers vestuves, ten buvo samdyti pirsliai, visokiu ideju yra.
QUOTE(ramux @ 2010 10 02, 20:51)
Aš turėjau apie porą kg saldainių ir 3 šampano bei 3 brendžio- degtinės. Užteko. Žinoma, žiūrint, kiek kas sveikins ir t.t. Be to, išpirkimams, tai ir pamergėlės bei pabroliukai turėjo
Tai cia priklauso nuo kompanijos... As per 5 metus buvau 8 vestuvese, tai galiu pasakyti, kad labai skirtingai. Tik i gamta patartina nesivezti spalvotu gerimu, kad neapsipiltu sukneliu ir nebutu po to asaru
Pas mus stalu ispirkimu nebus, nenori jaunieji, nes ju manymu ilgai uztrunka, tokia betvarke truputi gaunasi...
QUOTE(loretita2 @ 2010 10 04, 23:05)
Liuks ideja
QUOTE(loretita2 @ 2010 10 04, 23:05)
Mes turejom gal kokis5kg saldainiu, o degtines nedaug ir kito gerimo, pagrinde sampanas buvo, bet jau isgere tai nemazai jo
Papildyta:
Gal kazka tokio:
Priimkite iš savo tėvų rankų tris gyvenimo simbolius, kad būtumėte turtingi, sveiki ir laimingi, kad gyventumėte santarvėje, laužkite riekelę duonos, nes duona tai turtas, padažykite ją į druską, nes druska tai Jūsų bendro gyvenimo skonis, užgerkite vandeniu, nes vanduo tai gyvybė.
SKAMBA LĖTA TYLI MUZIKA
JAUNŲJŲ VALSAS
skaitau žodžius:
* Kaip saulė be dangaus, kaip upė be vandens, kaip žemė be lietaus, negaliu be Tavęs aš
Kaip spindulys aušros, ilgisi kol tamsu, kaip vyturys dienos, taip ilgečiaus Tavęs aš
Šitų Violetos ir Viliaus Tarasovų dainos žodžių fone mūsų jaunavedžiai suksis valso ritmu. Taigi, brangieji JAUNAVEDŽIŲ VALSAS.
Papildyta:
Gal kazka tokio:
SKAMBA LĖTA TYLI MUZIKA
JAUNŲJŲ VALSAS
skaitau žodžius:
kokia grazi ideja!!! aciu.. nepykit, bet nusikopijuosiu:-) nu man taip grazu :-)
o kokia ta leta muzika grojo kol skaitet tuos zodzius. tos pacio dainos?
Na dar ne viska perskaiciau stengiuos kiekviena diena po tema, bet man su tais akmenukais ir dar kol kas neaisku,matyt dar nedaejau iki ju
QUOTE(Jurga 251 @ 2010 10 05, 21:19)
bet man su tais akmenukais ir dar kol kas neaisku,
kaip jau ir minėjo ant vienų akmenukų būna surašyti teigiami jausmai (meilė, pagarba ir t.t.), o ant kitų akmenukų neigiami (melas, pavydas ir t.t.)
Tuos akmenukus duoda jauniesiems, kad jie išsirinktų, kurie iš tų akmenukų reikalingi laimingos santuokos pamatams. Paprastai tą ceremoniją atlieka ant tilto, kad jaunieji nereikalingus akmenukus į vandenį galėtų išmesti, o reikalingus pasiliktų.
QUOTE(Shoricel @ 2010 10 05, 22:31)
kaip jau ir minėjo ant vienų akmenukų būna surašyti teigiami jausmai (meilė, pagarba ir t.t.), o ant kitų akmenukų neigiami (melas, pavydas ir t.t.)
Tuos akmenukus duoda jauniesiems, kad jie išsirinktų, kurie iš tų akmenukų reikalingi laimingos santuokos pamatams. Paprastai tą ceremoniją atlieka ant tilto, kad jaunieji nereikalingus akmenukus į vandenį galėtų išmesti, o reikalingus pasiliktų.
Aciu labai
Tikrai labai grazus zodziai *(jaunuju valsui, ir tevu sutikimui)
mergaites sorry, bet cia ne mano asmeniskai, bet juk tam ir esam ,kad dalintumems idejomis, prasom naudot. O muzika parenka muzikantai, jau jie zinos ir mokes kokia tylia ,ramia muzikele.
Cia kazkas klause del akmenuku, tai jau paaiskino, o as noriu parasyt del riesutu, esme ta pati, tik juos reik neismesti, o nereikalingus galima butu suvalgyti:)
Cia kazkas klause del akmenuku, tai jau paaiskino, o as noriu parasyt del riesutu, esme ta pati, tik juos reik neismesti, o nereikalingus galima butu suvalgyti:)
QUOTE(loretita2 @ 2010 10 06, 22:32)
del riesutu, esme ta pati, tik juos reik neismesti, o nereikalingus galima butu suvalgyti:)
aš tai nelabai norėčiau valgyti riešutą, ant kurio būtų užrašyta: pyktis, melas ir visos kitos blogos emocijos