Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(zwezda0702 @ 2010 09 22, 14:54)
na kas kaip ta zaidima vadina,ir kas ziurint praveda,man,mano pacios vestuvese darytas pries 3 metus,dare svocia.cia sutrumpintas vaizdelis yra http://www.youtube.c...h?v=W-IDUOll49A  .

va panasiai ir buvo..... tik musiski zaidima lydejo dar ir kiekviena karta nuotaikinga muzika atitinkanti tam tikra vaizdeli... ir aisku vskas priklauso nuo dalyvaujanciu vaidinimo meistriskumo smile.gif dazniausiai buna laaaabai juokinga...
Atsakyti
QUOTE(Kristina! @ 2010 09 18, 15:21)
Aš su liudininkais jaus kalbėjau, jie nieko neorganizuoja, tik po šampano taurę, bet net žodžių jokių nesakys. Tie samdyti žmonės bus tik vakare. O tų užduočių irgi nėra ką sugalvoti, nes viskas čia vyks jaunojo pusėj, dar be jaunosios, tik šeimos nariai nori išlydėti. Gal dar kam kils kokių minčių?

Pas mus buvo panaši situacija. Mes nupirkom abiejų tėvam po žvakidę su angelais. Ir pasakėm žodžius, kad kiekvienas žmogus yra angelas su vienu sparnu ir ateina laikas jam keliauti ir susirasti sau kitą angelą, kad turėtų 2 sparnus ir galėtų skristi. Ir paprašėm tėvų, kad nuo šių žvakių uždegtų vaikam šeimos židinį. Tik čia reikia susitarti, kad ir janąją išlydint kasnors taip padarytų.
Arba tiesiog padovanokit tėvam angelo statulėlę kažkokią, tik mintis būtų tokia, kad, kadangi vienas angelas palieka šiuos namus, tai dovanojam angelą prisiminimui. Ir prieš išskrendant prašom jį palaiminti.
Jai išlydėjime dalyvauja broliai, seserys, galima paimt kokį lininį rankšluostį ir paprašyt, kad jie jį patiestų, tada jaunasis atsiklaupia, kad tėvai jį palaimintų.

Per mūsų vestuves piršliai išlydint vyrą davė visiems midaus iš rago. Sakė, kad senovės lietuviai prieš važiuodami ieškot nuotakų gerdavo midų iš rago. Čia irgi galima pradėt nuo tėčio ir mamos ir prašyt, kad jie palaimintų sūnų į kelionę.

....jaigukartojuosi, tai nepykit. Dar tik pradėjau skaitinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitau ir negaliu sustot..... negaliu atsistebėt kokios čia visos išradingos. Buvau čia prieš 2 metus. Puikiai pavyko pasiruošti šios temos pagalba. Dabar kai skaitau, vėl randu kalnus naujų idėjų. Neįtikėtina. Ačiū Jums, kad esate 4u.gif
Šį savaitgalį ruošiuosi "piršliauti" sau biggrin.gif Bus 10 metų nuo mūsų vestuvių ir ruošiamės sau šventę pasidaryti. Norisi kažkokių atrakcijų. Bet jau labai laikas spaudžia, tai turiu didelį prašymą gal galit man biskį padėt. I gmail'ą piršliams įėjau, bet kažkaip neradau ten. Gal koks kitas paštas yra?
Gal kas galėtumėt man į el. pašta laima.ciup@gmail.com atsiųsti ar pasufleruoti kur rasti:
1. Gražius žodžius, kokius skaito jaunieji prieš 12. Na kažką gražaus tiesiog
2. Pažadų korteles. Na kas dedama į tortą

ar gal dar kokių idėjų turit šiai progai?
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 09 22, 08:53)
nesuprantu kodel neieinu i pastuka, gal galetumet parasyt mirksiukas.gif

Na isbandziau, viskas gerai. Tik jei ko nerasit, dar uzeikit i dokumentus, kairei pusei. Nes kazkas pratryne viska ir kai kas liko issaugota dokumentose.
Atsakyti
Na viską radau tame pašte. Liko dabar tik padirbėt iš peties.
Ko trūksta, tai tik daugiau minčių vestuvinei priesaikai. Galvoju gal būt gražu kąnors vienas kitam pasakyt prieš iššaunant šampaną 12?
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 09 22, 14:54)
na kas kaip ta zaidima vadina,ir kas ziurint praveda,man,mano pacios vestuvese darytas pries 3 metus,dare svocia.cia sutrumpintas vaizdelis yra http://www.youtube.c...h?v=W-IDUOll49A  .

zaidimas super!!! reiks ko gero ir man toki daryti

sveikutes. sustojau ruostis. susirgau. viskas prasidejo nuo lengvo kosejimo ir perejo i sunku kosejima, be temperaturo.. bet koseju taip, kad sienos dreba.. nu zodziu.. siandien jau antibiotikus israse verysad.gif o del scenarijaus tai pasirasiusi iki 1 sedimo. jau beveik viska mintinai moku, kai pati rasau, nei skaityt ko gero nereiks mirksiukas.gif
Atsakyti
va as irgi susirgau, o pradejau daryt laikrastuka Del vakaro nutariau tegu veda muzikantai, nes zinau as juos thumbup.gif man bus ramiau,kur nekur isikisiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2010 09 23, 15:40)
sveikutes. sustojau ruostis. susirgau. viskas prasidejo nuo lengvo kosejimo ir perejo i sunku kosejima, be temperaturo.. bet koseju taip, kad sienos dreba.. nu zodziu.. siandien jau antibiotikus israse verysad.gif  o del scenarijaus tai pasirasiusi iki 1 sedimo. jau beveik viska mintinai moku, kai pati rasau, nei skaityt ko gero nereiks mirksiukas.gif

Mano dukros ir susirgo, sako ,kad gripas prasidejo. daugiau arbatos, ar kavutes pagerintos.
Atsakyti
As ne i tema, bet ryt vyrui renginys: kokios arbatos geriausiai kosuli malsina ir kas pagerinta kavute? ax.gif
Atsakyti
Kavute tai brendžiukas, matyt, pagerina mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakarelis,
stoju ir as i svociukiu kluba smile.gif
Is pradziu dziaugiausi tokiu pasitikejimu, smagu buvo, bet kai pradejau ruostis, tai plaukia piestu stojasi... doh.gif Dar vestuves bus lietuviskos-rusiskos, o rusakalbiai bus is Rusijos, lietuviskai nei zodzio, tai ka daryt, verst viska?? Oj nzn sad.gif pasibedavojau, vienzo smile.gif

QUOTE(cikariux @ 2010 09 16, 19:51)
Sveikutes,
matau,kad scenariju galima rasti paste... bet paaiskinkit zioplai busimai svociutei,kur man ji rast  g.gif
Aisku geda,bet labai reikia.
Aciukas padejusioms  4u.gif

ir as noriu blush2.gif

QUOTE(ramux @ 2010 09 19, 11:45)
Pakartoju dar  kartą iš praeitos temos pažadų torto šabloną. Manau, kad daug kam pravers  ax.gif
PAŽADŲ TORTO GAMYBA

issikirpsiu ,ale ka su juom daryt? blush2.gif

QUOTE(loretita2 @ 2010 09 21, 22:03)
Pedutes yra bendram pastuke, nepatingekit apsilankyti. Jei reik adreso rasykit i az, bet man atrodo kad jums siunciau ji.

prasyciau ax.gif
mano emailas: vaivapt@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(mazmona @ 2010 08 28, 11:01)
[color=red]Ši tema skirta pasidalinti asmenine patirtimi, o ne Jūsų el.pašto adresams vardinti ir prašymams atsiųsti scenarijų- tam yra AŽ.
Visų pirma perskaitykite visas temas, pažiūrėkite, kas turi scenarijus ar kitą Jus dominančią medžiagą ir kreipkitės į SM'ietį/ -ę asmeniškai.[/size]

atisprasau ,tik dabar perskaiciau. Einu ieskot, kas turi scenariju...
ale visas temas perskaityt man gali buti misija imposible doh.gif doh.gif doh.gif
Na nors kelias gal pradziai iveiksiu...
bet jei kuri susimylesite ir atsiusite, tai lenkiuosi iki zemes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lilė- @ 2010 09 24, 16:32)
Kavute tai brendžiukas, matyt, pagerina  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif teisingai, mano isbandytas kazkada receptukas
Atsakyti