Manau, uztenka tiesiog keletos tostu ir grazaus palaiminimo, juk vestuves tai dvieju zmoniu svente ir jie abu kaip ir turi dalyvauti visuose "pramoginiuose" procesuose. Tiesiog kazka grazaus palinkekit broliui, gal net tevai patys ta gali padaryti ir viskas. Cia mano nuomone.
sveikos,sauniosios merginos,
gal kuri galetumete atsiusti to popierinio svocios torto dalele?Ir as bandyciau padaryti
Aciu labai uz pagalba.
mano emeilas:rasele75@yahoo.com
gal kuri galetumete atsiusti to popierinio svocios torto dalele?Ir as bandyciau padaryti
Aciu labai uz pagalba.
mano emeilas:rasele75@yahoo.com
Pakartoju dar kartą iš praeitos temos pažadų torto šabloną. Manau, kad daug kam pravers
PAŽADŲ TORTO GAMYBA
PAŽADŲ TORTO GAMYBA
QUOTE(ramux @ 2010 09 19, 12:45)
Pakartoju dar kartą iš praeitos temos pažadų torto šabloną. Manau, kad daug kam pravers
PAŽADŲ TORTO GAMYBA
PAŽADŲ TORTO GAMYBA
labai aciu
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 09 18, 00:26)
man jau stogas baigia nuvaziuoti. cia jus tokios saunuoles, tiek minciu turite, o man tiesiog dar nieks i galva nesauna taip patiko man pazadu torto aprasymas, bet as to sablono niekur nerandu!!!!! ar as tokia ziopla, ar jau per daug pavargus!!!! nors vestuves dar toli, bet su vaiku ruostis tai yra baisu!!! prasau svociukes, pagelbekit man... biuciau labai dekinga....
Papildyta:
as dar cia nauja ir ziopla tad jei ka nepykite ant manes...
Papildyta:
jau kazkas parase del sablono, bet siulau per daug nesinervuoti, jei laiko turi, tai po biski ir ruoskis, kai mazylis miega pietu arba vakare kai nueina mes kai ruosiames, maniskiui buvo 10 men, tai irgi buvo sunku, bet svarbiausia nesinervuok, jei ta diena mazylis daugiau demesio reikalauja, tai kita diena daugiau prisesi, svarbu, kad dar laiko turi viskas bus gerai
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 09 17, 23:26)
Svarbiausia ,kad turi laiko. tai viska spesi padaryti, tik nesinervink, susirasyk ant lapo ka reik daryti ir kai bus laisvo laiko , tai ir gaminsi darbelius.
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 09 19, 14:33)
jau kazkas parase del sablono, bet siulau per daug nesinervuoti, jei laiko turi, tai po biski ir ruoskis, kai mazylis miega pietu arba vakare kai nueina mes kai ruosiames, maniskiui buvo 10 men, tai irgi buvo sunku, bet svarbiausia nesinervuok, jei ta diena mazylis daugiau demesio reikalauja, tai kita diena daugiau prisesi, svarbu, kad dar laiko turi viskas bus gerai
sablona jau turiu jau baigiu nusiraminti.... jau dau prisiskaiciau, daug minciu... jei ka is pazystamu suzinosiu, butinai pasidalinsiu. eisiu uosvienes pakamantinet
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 09 19, 18:30)
Svarbiausia ,kad turi laiko. tai viska spesi padaryti, tik nesinervink, susirasyk ant lapo ka reik daryti ir kai bus laisvo laiko , tai ir gaminsi darbelius.
seip antra karta pirsliausiu, bet pirmas kartas buvo toks nevykes. Vestuves buvo tik simboliskos, daug is sito forumo buvau panaudojus, bet daug nesiruosiau, nes vestuves buvo nedideles.. apie pirmas vestuves.. muzikantas buvo TRAGEDIJA, prarekiau balsa, nes daresi balaganas, kol nepradejau rekt, tol kiti sveciai neklause... vienu zodziu baisiai nusivyliau. Jaunieji sake kad bus muzikantas LIUKS, bet gavosi atvirksciai.. tad dabar situ vestuviu bijau
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 09 19, 20:13)
seip antra karta pirsliausiu, bet pirmas kartas buvo toks nevykes. Vestuves buvo tik simboliskos, daug is sito forumo buvau panaudojus, bet daug nesiruosiau, nes vestuves buvo nedideles.. apie pirmas vestuves.. muzikantas buvo TRAGEDIJA, prarekiau balsa, nes daresi balaganas, kol nepradejau rekt, tol kiti sveciai neklause... vienu zodziu baisiai nusivyliau. Jaunieji sake kad bus muzikantas LIUKS, bet gavosi atvirksciai.. tad dabar situ vestuviu bijau
siaubas kai tokie muzikantai, tai poto baisu eit i pirslius antra kart, bet nenusimink viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 09 19, 20:44)
labai patiko loterija, saunuole. Turiu kitokia, bet panaudosiu ir tavaja, nusimato gimtadienis, tai bus saunu
na, brangiosios svociutes, as jau po viskasm... pavargau, tai ne tas zodis... LABAI LABAI NUOSIRDZIAI NORIU JUM VISOMS PADEKOTI. ACIU!!! vestuves pavyko super. ir tik sio forumo deka, nes visko is cia prisitraukiau. pasinaudojau scenarujumi, kuri man atsiunte viena forumiete. aciu dar karteli jai! nepanaudojau tik keliu zaidimu, nes muzikantai pasiule suzaisti ju zaidimus kelis, kuriuos sugalvojo patys ir jie dar buvo niekam nezinomi musu vestuvese. oi merginos, kaip svabu geri muzikantai.... ne tas zodis. mums pasiseke - musu buvo super - tokie eugenijus ir viktoras is lentvario. galiu juos tik pagirti... vestuves buvo rusu-lietuviu.... tai mes su jais dviem kalbom ir varem taip sakant na zodziu, kiek nerimavau ir kiek dirbau, tai ant tiek viskas pasiteisino i gera puse... dar karteli visoms aciu. kai jau turesiu kelias nuotraukas, imesiu, kai surasiu minutele...
ACIU BRANGIOS SVOCIUTES! IR SEKMES JUMS!
ACIU BRANGIOS SVOCIUTES! IR SEKMES JUMS!
sveikutes, gal galetu kas is jusu man padet? ruosiames tevu sidabrinems vestuvems, reikia zaidimuku kuriuos galetu zaisti jau pagyvenusio amziaus zmones... nes tokiu bus daugiausia, tai nesinori ju nepajudinti.... gal kas ka galit pasiulyt? gal turit tokiu zaidimu? butu geriau pre stalo kazka.... isanksto jums dekoju