o dabar kreipiuosi i jus su prasymu....
gal kuri galite nurodyti, kur galeciau rasti tas ******, kur ryte rodomos ant lapo, tipo pro rakto skylute toki vaizda matem....???????????? kazkur maciau ir svociuciu temose, na bet neatkasu kur nors tu ka....
labai prasau, atsiuskite ir man tas pedute buciau laaabai dekinga
QUOTE(Shoricel @ 2010 09 15, 15:18)
sveikos svočiutės dar kartą
o kur šiais laikais Vilniuje galima būtų rūtų gauti?
manęs jaunoji prašo pagalbos, nes pati niekur neranda.
o kur šiais laikais Vilniuje galima būtų rūtų gauti?
manęs jaunoji prašo pagalbos, nes pati niekur neranda.
Butum klaipedoi tai pasakyciau, pas mus kaimynai augina. jei nerasi atsiusiu laisku
QUOTE(loretita2 @ 2010 09 15, 23:03)
Butum klaipedoi tai pasakyciau, pas mus kaimynai augina. jei nerasi atsiusiu laisku
dėkui
bandysiu gal turguje bobulyčių pasiklausinėti, gal jos augina. Bet labai jau gėdinuosi eit ir klaust.
Jei nerasiu, prašysiu...
QUOTE(Shoricel @ 2010 09 15, 23:36)
dėkui
bandysiu gal turguje bobulyčių pasiklausinėti, gal jos augina. Bet labai jau gėdinuosi eit ir klaust.
Jei nerasiu, prašysiu...
Jei nerasiu, prašysiu...
Gerai, tik nelauk paskutines dienos:)
Sveikutes,
matau,kad scenariju galima rasti paste... bet paaiskinkit zioplai busimai svociutei,kur man ji rast
Aisku geda,bet labai reikia.
Aciukas padejusioms
matau,kad scenariju galima rasti paste... bet paaiskinkit zioplai busimai svociutei,kur man ji rast
Aciukas padejusioms
QUOTE(cikariux @ 2010 09 16, 20:51)
Sveikutes,
Aciukas padejusioms
Aciukas padejusioms
Paaiskinau per az:)
Sveikos, mielos svočiutės
Nežinau į ką kreiptis pagalbos, sakau, jūs viską žinot ir patart galit . Žodžiu, reikalas toks. Veda mano brolis, vestuvės mažos, piršlių nebus, bus tik liudininkai, vakarą organizuoja samdyti žmonės, o mano tėvai nori iš namų išlydėti ir prašo, kad padėčiau suorganizuot. Kai buvo mano pačios išlydėtuvės, piršliai viską suorganizavo, todėl aš neturiu jokio supratimo, ką reikia kalbėti, ką daryti. Suprantu, kad tėvai norės palaiminti, bet ką dar sugalvoti? Labai prašau Jūsų pagalbos ir esu dėkinga, jei padėsit.
Nežinau į ką kreiptis pagalbos, sakau, jūs viską žinot ir patart galit . Žodžiu, reikalas toks. Veda mano brolis, vestuvės mažos, piršlių nebus, bus tik liudininkai, vakarą organizuoja samdyti žmonės, o mano tėvai nori iš namų išlydėti ir prašo, kad padėčiau suorganizuot. Kai buvo mano pačios išlydėtuvės, piršliai viską suorganizavo, todėl aš neturiu jokio supratimo, ką reikia kalbėti, ką daryti. Suprantu, kad tėvai norės palaiminti, bet ką dar sugalvoti? Labai prašau Jūsų pagalbos ir esu dėkinga, jei padėsit.
Manau, kad nelabai jau cia daug prigalvosi del to islydejimo, mano manymu, cia nebent, kai jaunikis atvaziuos galima jam priglvoti kliuciu, kad taip greitai nuotakos nepamatytu O tu atrakciju taigis visokiu. Mes, pamenu peduciu pripiesem ir ant saligatvio isklijavom mazdaug zingsnio atstumu, ir kas kart zenges ant pedutes jaunikis turejo atsakyti i koki nors klausima apie nuotaka (pvz. kokios spalvos jos akys?kaip ji juokiasi? koks batu dydis? ir t.t.). Poto buvo pasleptas nuo duru raktas ir turejo surasti. Veliau visos durys buvo aplipintos juostelem, kaip grotas padare ir kiekviena karta kirpdamas turejo sakyti kokiais vardais vadina savo busimaja, arba dar kartais vardina jos geiausias ir mieliausias savybes...
Na, o toliau, juk ateina, pamato vienas kita, jaunikis iteikia puokste, jaunoji isega gelyte, kazka pasneka liudininkai, jeigu yra pulkas jis pristatomas, tevai palaimina.
Vienos drauges vestuvese tai vyras pas ja atejo su muzikanatis ir palyda ir sustoja visi prie jos namu dainavo ale serenada Tai tada jam ten svocia vis isvesdavo kokia tai mergina parodyti, kol pagaliau pamate nuotaka.
Na, cia manau, priklauso nuo entuziazmo, nusiteikimo, aktyvumo ir aisku oro
Kita vertus, jeigu reikia pasitikslinti ir pas pacius liudininkus ir pas tuos samdytus zmones, kas ka daro. Nes mes su vyru kai buvom liudininkai, tai tiesiog pasirupinom, kad veiksmas vystytusi tiek vienoj tiek kitoj vietoj, aisku, be pagalbos neapseisi, bet pamastyta buvo tiek apie junojo, tiek apie jaunosios islydejima.
Na, o toliau, juk ateina, pamato vienas kita, jaunikis iteikia puokste, jaunoji isega gelyte, kazka pasneka liudininkai, jeigu yra pulkas jis pristatomas, tevai palaimina.
Vienos drauges vestuvese tai vyras pas ja atejo su muzikanatis ir palyda ir sustoja visi prie jos namu dainavo ale serenada Tai tada jam ten svocia vis isvesdavo kokia tai mergina parodyti, kol pagaliau pamate nuotaka.
Na, cia manau, priklauso nuo entuziazmo, nusiteikimo, aktyvumo ir aisku oro
Kita vertus, jeigu reikia pasitikslinti ir pas pacius liudininkus ir pas tuos samdytus zmones, kas ka daro. Nes mes su vyru kai buvom liudininkai, tai tiesiog pasirupinom, kad veiksmas vystytusi tiek vienoj tiek kitoj vietoj, aisku, be pagalbos neapseisi, bet pamastyta buvo tiek apie junojo, tiek apie jaunosios islydejima.
man jau stogas baigia nuvaziuoti. cia jus tokios saunuoles, tiek minciu turite, o man tiesiog dar nieks i galva nesauna taip patiko man pazadu torto aprasymas, bet as to sablono niekur nerandu!!!!! ar as tokia ziopla, ar jau per daug pavargus!!!! nors vestuves dar toli, bet su vaiku ruostis tai yra baisu!!! prasau svociukes, pagelbekit man... biuciau labai dekinga....
Papildyta:
as dar cia nauja ir ziopla tad jei ka nepykite ant manes...
Papildyta:
as dar cia nauja ir ziopla tad jei ka nepykite ant manes...
mano adresas vilmagreckauskiene@gmail.com
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 09 18, 00:15)
mano adresas vilmagreckauskiene@gmail.com
issiunciau jum sablonus
Aš su liudininkais jaus kalbėjau, jie nieko neorganizuoja, tik po šampano taurę, bet net žodžių jokių nesakys. Tie samdyti žmonės bus tik vakare. O tų užduočių irgi nėra ką sugalvoti, nes viskas čia vyks jaunojo pusėj, dar be jaunosios, tik šeimos nariai nori išlydėti. Gal dar kam kils kokių minčių?