Pagaliau planavimo rez. yra
Sesija baigta, pagaliau.
QUOTE(Meredaitė @ 2011 01 31, 12:35)
Kur tu matai tuos balus? Pas mane akademinėj tuščia, o dėstytojų info sudėti tik tie, kas neatsiskaitė Tai, kaip suprantu, atsiskaičiau, bet kaip sužinot, koks balas? Nervina mane tokia situacija, atsikvėpti negali. Trumpa bus pertraukėlė tarp semestrų...
Beje, Gatautis jau įrašė bendrą balą.
QUOTE(rencė @ 2011 01 31, 11:55)
Kur tu matai tuos balus? Pas mane akademinėj tuščia, o dėstytojų info sudėti tik tie, kas neatsiskaitė Tai, kaip suprantu, atsiskaičiau, bet kaip sužinot, koks balas? Nervina mane tokia situacija, atsikvėpti negali. Trumpa bus pertraukėlė tarp semestrų...
aš ir nematau
SOS! Gal dar turite makro 2 referato ar kursinio reikalavimus? Nes ką tik išėmė iš sistemos, o jų neturiu, o dar reikia padirbėti...
Beje, gal kas nors EKONOMETRIJOS kontrolinio užduotis užsirašėte ar kaip kitaip?..... Galite į paštą ar čia rašyti "cia.pastas@ymail.com"
DĖKUI ir sėkmingos semestro pradžios
Beje, gal kas nors EKONOMETRIJOS kontrolinio užduotis užsirašėte ar kaip kitaip?..... Galite į paštą ar čia rašyti "cia.pastas@ymail.com"
DĖKUI ir sėkmingos semestro pradžios
kontrolinio buvo tokios:
1. sudaryti koreliacine matrica ir ja ivertinti.
2. ptr modeli sudaryti ir ivertinti kintamuju nepriklausomu reiksminguma. padaryti prognoze pagal puse vidurkio arba pagal 0.75 vidurkio
3. hptr modeli sudaryti ir palyginti su ptr.
4. dtr modeli sudaryti ir ivertinti reiksminguma modelio.
5. sudaryti ar(2)ma(2) modeli ir ivertinti.
tokios uzduotys buvo visiem daug maz. taciau cia prie kompu. dabar laikant bus jos padaryta ir reiks aprasyt nesinaudojant jokia literatura. prie kompu buvo galima tureti savo darbo ataskaitas.
1. sudaryti koreliacine matrica ir ja ivertinti.
2. ptr modeli sudaryti ir ivertinti kintamuju nepriklausomu reiksminguma. padaryti prognoze pagal puse vidurkio arba pagal 0.75 vidurkio
3. hptr modeli sudaryti ir palyginti su ptr.
4. dtr modeli sudaryti ir ivertinti reiksminguma modelio.
5. sudaryti ar(2)ma(2) modeli ir ivertinti.
tokios uzduotys buvo visiem daug maz. taciau cia prie kompu. dabar laikant bus jos padaryta ir reiks aprasyt nesinaudojant jokia literatura. prie kompu buvo galima tureti savo darbo ataskaitas.
Šiaip ne taip planavimo rezultatus sudėjo
Laba, šaunuolės visos viską pabaigusios, gal galit primint prekės valdymo knygos pavadinimą ir autorę
QUOTE(godule @ 2011 02 01, 20:47)
Laba, šaunuolės visos viską pabaigusios, gal galit primint prekės valdymo knygos pavadinimą ir autorę
Kuvykaitė "Gaminio marketingas"
QUOTE(ERVInga @ 2011 02 01, 19:16)
Šiaip ne taip planavimo rezultatus sudėjo
Na ir patampė nervus ta moteriškė bet pagaliau pabaigėm
Gal zinote kaip prisijungti "destytoju informacija studentams" 1 kurso istestiniu vadybininkui? Kokiais kodais?aciu
QUOTE(Drauge;) @ 2011 02 06, 18:12)
Gal zinote kaip prisijungti "destytoju informacija studentams" 1 kurso istestiniu vadybininkui? Kokiais kodais?aciu
Ir man idomu, nes dest. Rumsaite atsiunte kazkoki laiska, neaisku kaip ir kur pasiziureti
*SPAM* S181B526 Vadyba, neakivaizdinis,Finansų pagrindų perlaikymai 2010-02-05