Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Technologijos Universitetas (KTU)

QUOTE(labamba @ 2011 01 29, 20:07)
dest.Gatautis i Londona isvares,kai grys surasys pazymius i akademine sistema biggrin.gif

Mat kaip biggrin.gif . Įdomu iš kur tokia informacija? O gal ir pažymį savo žinai ?biggrin.gif . O jei imtai kada žadėjo grįšt ir sudėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 29, 22:03)
Planavimas visi teigiami pas mane.... Pakolkas... Parašius egzą paklausiau dėstytojos - o kas jei egzas neigiamas, tai ji pasakė kad balas yra KAUPIAMAS ir tipo atsikniskit - ATSIBODOT SU SAVO KLAUSIMAIS  cool.gif . Galėtų atsistot prieš auditoriją ir garsiai visiems pasakyt, tai kas antras neklausinėtų, o dabar pati neinformuodama studentų pati savo darbą apsisunkina doh.gif

teisingai, nes kazkaip neminejo kad balas kaupiamas, kaip ir neminejo kad galima egzamina laikyt nors ir nepasigynes darbu. o po to sako kad atsibodo viesiems laisku atsakinet.
tai tau jau gerai ramu. as tai visa svaitgaly su tuo planavimu kankinsiuos
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 29, 20:09)
Mat kaip biggrin.gif . Įdomu iš kur tokia informacija? O gal ir pažymį savo žinai ?biggrin.gif . O jei imtai kada žadėjo grįšt ir sudėti? ax.gif

juk 26d.atsiskaitymas mums buvo tai ir zinau,aisku ir pazymi zinau,istaise iskart,tik sake suves kai grys is Londono, neigiamu nera,sake pas ji skolininku nera biggrin.gif

papildziau savo praeita posta,spejai greiciau atsakyti,nei spejau pakeisti,perziurek mirksiukas.gif
Papildyta:
perziurejau akademine info,tai pas mane el.komercijos jau balas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 01 29, 20:07)
ERVINGA, ar tik ne si semestra  padaryta visu dalyku kaupiamieji? g.gif pas mus tai lyg taip,jei suvedus galutinis iseina 5 nors ir vienas neigiamas,man atrodo uzskaito g.gif
nes mums biudzeto formavimo sake destytoja,kad uz koli ir egza uztenka gauti po 4,1 kad uzskaitytu biggrin.gif

Nu kad visų dalykų, tai greičiausiai kad NE, nes man rodos MT minėjo, kad teigiami turi būti g.gif

QUOTE(labamba @ 2011 01 29, 20:11)
juk 26d.atsiskaitymas mums buvo tai ir zinau,aisku ir pazymi zinau,istaise iskart,tik sake suves kai grys is Londono, neigiamu nera,sake pas ji skolininku nera biggrin.gif

Viskas aišku tada rolleyes.gif . Gal jau sesiją baigei? g.gif
Papildyta:
QUOTE(labamba @ 2011 01 29, 20:14)

perziurejau akademine info,tai pas mane el.komercijos jau balas yra biggrin.gif

Lendu žiūrėt ir aš rolleyes.gif
Papildyta:
Tuščia doh.gif . Aš ir anksčiau už tave išsilaikiau - o mane kankina vis dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 29, 20:18)

bendriau,jo nevisu dalyku kaupiamieji,mums investiciju yra sakius kad turim issilaikyti teigiamam.bet tas kaupiamasis balas uzknisa doh.gif na jus kitais metais dar ja atkentesit,mums biudzeto destytoja aiskino,kad ruosiama jau ta sistema kaupiamojo balo,tai jau ir dabar pvz irasius visus balus i akademine sistema tarkim iseina 7,95 tai sistema automatiskai raso 7 doh.gif vienzo daugelio dalyku bent pas mus tik galutinis irasytas nera tu atskiru pazymiu ir nebus,ir el.komercijos destytojas irase man tik referato bala ir daugiau tik galutinis biggrin.gif taipat ir imoniu veiklos analizes.nes tie kaupiamieji jei pvz 7,5 turi vesti i sistema 7 arba jau suapvalinta 8 nes kitaip ten su kableliais nepriima,vienzo aiskino cia mums kad ja tvarko matematikos studentai biggrin.gif sako jau 10 metu jie ten kazka daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 01 29, 20:23)
bendriau,jo nevisu dalyku kaupiamieji,mums investiciju yra sakius kad turim issilaikyti teigiamam.bet tas kaupiamasis balas uzknisa doh.gif na jus kitais metais dar ja atkentesit,mums biudzeto destytoja aiskino,kad ruosiama jau ta sistema kaupiamojo balo,tai jau ir dabar pvz irasius visus balus i akademine sistema tarkim iseina 7,95 tai sistema automatiskai raso 7 doh.gif vienzo daugelio dalyku bent pas mus tik galutinis irasytas nera tu atskiru pazymiu ir nebus,ir el.komercijos destytojas irase man tik referato bala ir daugiau tik galutinis biggrin.gif taipat ir imoniu veiklos analizes.nes tie kaupiamieji jei pvz 7,5 turi vesti i sistema 7 arba jau suapvalinta 8 nes kitaip ten su kableliais nepriima,vienzo aiskino cia mums kad ja tvarko matematikos studentai biggrin.gif sako jau 10 metu jie ten kazka daro lotuliukas.gif

Matai kaip g.gif . Jei apvalina į mažesnę pusę, tai biški durnai...Ypač jei gaunasi 4,7 ir tau veda 4 unsure.gif . Nu bet gal tie matematikai padarys kad apvalintu į geresnę pusę biggrin.gif . Tai pas mus irgi tik e-komercija įrašyti už atsiskaitymus 2 pažymiai, o kitų dviejų dalykų tik galutiniai.. cool.gif . trečiakursiai minėjo, kad dėstytojai sakė, jog iš viso pažymių negali būti bendroje sistemoje - tik akademinėje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulyte_ @ 2011 01 29, 20:53)
o tai egzamino nelaikei? gal zinai kas zino? smile.gif

egzaminas ar tai 3 ar tai 5 atviri klausimai....cia as apie ekonometrika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SAMANTA_: 30 sausio 2011 - 13:53
cia snekat apie ekonometrika, 3 kurso??
tai ir kolis ir egzaminas 5 atviri ir 10 testo klausimu po 0.5 balo.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 30, 15:52)
cia snekat apie ekonometrika, 3 kurso??
tai ir kolis ir egzaminas 5 atviri ir 10 testo klausimu po 0.5 balo.

pernai kolis buvo testas,o egzas 5 atviri....kiek kolio klausimu nepamenu,bet nemazai ju ten buvo

o laboru gynimas skaitesi kaip kontrolinis,dave uzduotis ir naudojantis savo laborais reikejo tas uzduotis atlikri.....aprasyti ARIMA ,dar ten kazka apskaiciuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SAMANTA_: 30 sausio 2011 - 13:58
QUOTE(SAMANTA_ @ 2011 01 30, 13:54)
pernai kolis buvo testas,o egzas 5 atviri....kiek kolio klausimu nepamenu,bet nemazai ju ten buvo

o laboru gynimas skaitesi kaip kontrolinis,dave uzduotis ir naudojantis savo laborais reikejo tas uzduotis atlikri.....aprasyti ARIMA ,dar ten kazka apskaiciuoti

tai tas pats. siemet buvo egzas ir kolis kaip rasiau.
gynimas prie kompu su 5 uzduotim su savo ataskaitom naudojantis, rasant gynima per sesija gynimas ne prie kompu, jos padarytos uzduotys ir be jokios papildomos medziagos.
kas perrasinejo ka per egzamina turejo viska itilpti i egzamino laika, daugiau neduoda.
tik vienas geras dalykas, duoda tas pacias uzduotis perrasant, tad antra karta einant galima 10 be problemu gauti.
Atsakyti
Sveikos, negaliu prisijungti prie akademinės info, ten kažkas pakeista. Kaip prisijungti?

* Naudojama KTU tinklo vartotojų vieninga registracijos sistema????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anglė: 30 sausio 2011 - 21:54
QUOTE(anglė @ 2011 01 30, 21:52)
Sveikos, negaliu prisijungti prie akademinės info, ten kažkas pakeista. Kaip prisijungti?
* Naudojama KTU tinklo vartotojų vieninga registracijos sistema????

Prisijungiau KTU el.pašto vardu
Atsakyti