Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Technologijos Universitetas (KTU)

QUOTE(mazulyte_ @ 2011 01 29, 16:45)
Sveiki, gal kas galetu parasyt kokie buvo planavimo egzamino klausimai jei pamena smile.gif (vadybos neakivaizdininku)

Aciukas wink.gif

Taktinio gamybos planavimo strategijos,
Darbuotojų skaičiaus planavimas,
paskui duotos išlaidos tiesioginės- netiesioginės, kintamos - nekintamos tai apibūdinti
su balansu dar kažkas g.gif

QUOTE(mazulyte_ @ 2011 01 29, 17:10)
Dar noreciau paklaust ar ekonometrijos koliokviumas ir egzaminas testo forma ar atviri klausimai?

O aš girdėjau kad šiais metais ekonometrikos egzas 5 atviri, 5 testo forma klausimai rolleyes.gif
Atsakyti
Ar visiems el komercijos Gatautis jau išvedė galutinius? Nes vakar kalbėjau su viena studente, tai akademinėj info jai jau išvesta, o aš nesulaukiu g.gif Ir planavimas nervina bash.gif kada ji pagaliau sudės-sakė jau ketv turėjo būti... nu ir tampo nervus tie dėstytojai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2011 01 29, 19:11)
Ar visiems el komercijos Gatautis jau išvedė galutinius? Nes vakar kalbėjau su viena studente, tai akademinėj info jai jau išvesta, o aš nesulaukiu g.gif Ir planavimas nervina bash.gif kada ji pagaliau sudės-sakė jau ketv turėjo būti... nu ir tampo nervus tie dėstytojai doh.gif

Pas mane ir e-komercija ir planavimas tuščia unsure.gif . Planavimas tai iš vis normaliai - gerai man jau teigiamas kaupiamas yra, tai nesinervinu dėl egzo balo... Bet kam ant klaustuko, tai kaip trečiadieniui perlaikymui pasiruošt g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 29, 21:07)
Taktinio gamybos planavimo strategijos,
Darbuotojų skaičiaus planavimas,
paskui duotos išlaidos tiesioginės- netiesioginės, kintamos - nekintamos tai apibūdinti
su balansu dar kažkas  g.gif
O aš girdėjau kad šiais metais ekonometrikos egzas 5 atviri, 5 testo forma klausimai rolleyes.gif

aciukas. O kaip laboru gynymas vyskta gal zinai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulyte_ @ 2011 01 29, 19:44)
aciukas. O kaip laboru gynymas vyskta gal zinai? smile.gif

Apie kokius čia šneki? g.gif
Atsakyti
jei dar kas pamenat kitu variantu planavimo egzamino klausimus, parasykit wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 29, 21:47)
Apie kokius čia šneki? g.gif

apie ekonometrijos laborus
Atsakyti
QUOTE(mazulyte_ @ 2011 01 29, 19:52)

apie ekonometrijos laborus

Apie tuos tai nežinau schmoll.gif . Papuolėm į laimingųjų tarpą - pačiai gintis nereikėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 29, 21:55)
Apie tuos tai nežinau schmoll.gif . Papuolėm į laimingųjų tarpą - pačiai gintis nereikėjo rolleyes.gif

tikrai? kaip cia taip? nevisiems reikia ar kazkas kitas apgyne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulyte_ @ 2011 01 29, 19:56)
tikrai? kaip cia taip? nevisiems reikia ar kazkas kitas apgyne?  rolleyes.gif

Tas buvo pernai - pačios pirmos pridavėm laborus ir 10 įrašė be gynimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 29, 21:16)
Pas mane ir e-komercija ir planavimas tuščia unsure.gif . Planavimas tai iš vis normaliai - gerai man jau teigiamas kaupiamas yra, tai nesinervinu dėl egzo balo... Bet kam ant klaustuko, tai kaip trečiadieniui perlaikymui pasiruošt  g.gif  doh.gif

o planavimo tau kaupiamas teigiamas iseina, tai vadinasi nebutina visko teigiamai islaikyt? o tu viska teigiamai islaikius?
Papildyta:
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 29, 21:58)
Tas buvo pernai - pačios pirmos pridavėm laborus ir 10 įrašė be gynimo  cool.gif

ak stai kaip, gerai pasiseke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulyte_ @ 2011 01 29, 20:00)
o planavimo tau kaupiamas teigiamas iseina, tai vadinasi nebutina visko teigiamai islaikyt? o tu viska teigiamai islaikius?
Papildyta:

ak stai kaip, gerai pasiseke smile.gif

Planavimas visi teigiami pas mane.... Pakolkas... Parašius egzą paklausiau dėstytojos - o kas jei egzas neigiamas, tai ji pasakė kad balas yra KAUPIAMAS ir tipo atsikniskit - ATSIBODOT SU SAVO KLAUSIMAIS cool.gif . Galėtų atsistot prieš auditoriją ir garsiai visiems pasakyt, tai kas antras neklausinėtų, o dabar pati neinformuodama studentų pati savo darbą apsisunkina doh.gif
Atsakyti
dest.Gatautis i Londona isvares,kai grys surasys pazymius i akademine sistema biggrin.gif

ERVINGA, ar tik ne si semestra padaryta visu dalyku kaupiamieji? g.gif pas mus tai lyg taip,jei suvedus galutinis iseina 5 nors ir vienas neigiamas,man atrodo uzskaito g.gif
nes mums biudzeto formavimo sake destytoja,kad uz koli ir egza uztenka gauti po 4,1 kad uzskaitytu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 29 sausio 2011 - 20:09