Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Technologijos Universitetas (KTU)

QUOTE(ERVInga @ 2011 01 25, 21:19)
Vat aš irgi galvoju... SODROS knygelių jau nebėra, tai paduotum su įrašais ir baigtus tos praktikos rolleyes.gif . O dabar tipo dirbantis metą darbą ir lekia praktikuotis g.gif

nu cia tikrai nesamone schmoll.gif tai negali buti, gal praktika uzskaitoma oficialiai is darbo?
na noretusi kad jau zinancios pakomentuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 25, 21:35)
nu cia tikrai nesamone schmoll.gif  tai negali buti, gal praktika uzskaitoma oficialiai is darbo?
na noretusi kad jau zinancios pakomentuotu g.gif

Man atrodo užskaito, kad dirbi, bet praktikos ataskaitą reikia parašyti tikrai ( čia socialiniam fakultete)
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 25, 19:00)
1. Mums buvo e-komercija pas Gatautį  mirksiukas.gif ( manau kažkas panašaus). Atsiskaitymai testo forma prie kompų 7 min - 10 klausimų. Klausimai tai tokie sukti sakyčiau - reikia įsigilinti, o laiko tam nėra  schmoll.gif . Turėjom rašyti kursinį, bet davė alternatyvią užduotį, tad vienu rašto darbo buvo mažiau  bigsmile.gif

Na kad jau visos renkasi informaciją, tai ir aš pasicekavinsiu apie šiuos dalykus  biggrin.gif :

1.Valdymo apskaita G. Grondskis
2.Darbo organizavimas, normavimas ir apmokėjimas E.Paulavičienė
3. Žinių vadyba L.Girdauskienė
4. Rinkos analizė  V.Auruškevičienė

Dar tiesa noriu penktakursių pasidomėti - matau yra pavasario sesijai įdėti dar 2 dalykai g.gif . Čia visada taip? Man pasirodė, kad po žiemos sesijos diplomo rašymas ir viskas  unsure.gif

Iš išvardintų dalykų man buvo Žinių vadyba ir Darbo organizavimas, normavimas ir apmokėjimas.

Žinių vadybos Girdauskienės paskaitos labai patiko. Labiai įdomiai veda, nenuobodu klausytis smile.gif Atsiskaitymo pažymiais buvome beveik visi patenkinti, nesitikėjome tokių gerų smile.gif

Darbo organizavimo, normavimo ir apmokėjimo Paulavičienė tokia "ūkiška", aiškina trumpai, drūtai smile.gif Atsiskaitymas buvo pas ją sunkokas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Esu 3 kurso neakivaizdinio skyriaus ekonomiste.Galbut kuri nors turi Imoniu socialines atsakomybes konspektu?Destytoja Simanaviciene. Buciau labai dekinga. ax.gif apkereta@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(apkereta @ 2011 01 26, 13:29)
Sveikos smile.gif  Esu 3 kurso neakivaizdinio skyriaus ekonomiste.Galbut  kuri nors turi Imoniu socialines atsakomybes konspektu?Destytoja Simanaviciene. Buciau labai dekinga. ax.gif  apkereta@gmail.com

turiu jos skanuota medziaga, kur buvo palikus, tik is jos ir reikia mokytis, nes tik is ten klausimai.permetu.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 25, 20:48)
gal gali placiau papasakoti kaip ta praktika atrodo neakivaizdiniam skyriuje g.gif kad dieniniokai atlieka tai taip, o neakivaizdininkams neuzsisakito ju tiesioginis darbas? g.gif

kai suzinosiu viska pakomentuosiu,praktikos ataskaitas tikrai reikia priduoti,yra savrbioj info ideta pvz pildymo

QUOTE(ERVInga @ 2011 01 25, 21:19)
Vat aš irgi galvoju... SODROS knygelių jau nebėra, tai paduotum su įrašais ir baigtus tos praktikos rolleyes.gif . O dabar tipo dirbantis metą darbą ir lekia praktikuotis g.gif

o kodel ne lotuliukas.gif tai tu tipo savo darbe negali praktikos atlikti? g.gif as savam galiu,oi kokias galiu betkokios spec doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 01 26, 13:56)
kai suzinosiu viska pakomentuosiu,praktikos ataskaitas tikrai reikia priduoti,yra savrbioj info ideta pvz pildymo
o kodel ne lotuliukas.gif tai tu tipo savo darbe negali praktikos atlikti? g.gif as savam galiu,oi kokias galiu betkokios spec  doh.gif  lotuliukas.gif

kad praktikos ataskaitas tai zinau, tik va idomu su tuo atlikimu, nu totali nesamone butu, jei as tureciau pasiimti atostogas 2.5 menesio praktikai atlikti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 01 26, 13:56)
1.kai suzinosiu viska pakomentuosiu,praktikos ataskaitas tikrai reikia priduoti,yra savrbioj info ideta pvz pildymo
2.o kodel ne lotuliukas.gif tai tu tipo savo darbe negali praktikos atlikti? g.gif as savam galiu,oi kokias galiu betkokios spec  doh.gif  lotuliukas.gif

1.Nu lauksim tavo komentarų bigsmile.gif
2. Girdėjau kad senais laikais nebūdavo galima savo darbovietejė atlikti dėl to ir susirūpinau rolleyes.gif . O savo tai galiu, kaip ir tu, bet kokią specializaciją įsirašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 26, 18:48)
1.Nu lauksim tavo komentarų bigsmile.gif
2. Girdėjau kad senais laikais nebūdavo galima savo darbovietejė atlikti dėl to ir susirūpinau rolleyes.gif . O savo tai galiu, kaip ir tu, bet kokią specializaciją įsirašyti biggrin.gif

Nežinau, kaip bus neakivaizdiniams, bet dieniniams, dėl praktikos vietų trūkumo buvo leista, jos "neturėti" vietoj to, kreditams gauti buvo pasiūlyta alternatyva - rašyti darbus, pan. kaip kursinį.

Reikia pasiteirauti, manau, net paskambinus į rašinę atsakytų.

Beje, juk praktikos vietos galima savarankiškai ieškoti, tad kodėl neturėtų įskaityti darbovietės? (Na, nebent dirbate visai ne studijų dalyko spec.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NGe: 26 sausio 2011 - 18:18
QUOTE(NGe @ 2011 01 26, 18:16)
Nežinau, kaip bus neakivaizdiniams, bet dieniniams, dėl praktikos vietų trūkumo buvo leista, jos "neturėti" vietoj to, kreditams gauti buvo pasiūlyta alternatyva - rašyti darbus, pan. kaip kursinį.

Reikia pasiteirauti, manau, net paskambinus į rašinę atsakytų.

Beje, juk praktikos vietos galima savarankiškai ieškoti, tad kodėl neturėtų įskaityti darbovietės? (Na, nebent dirbate visai ne studijų dalyko spec.).

Praktika laukia po metų - tai dar rimtai kažko klausinėtis neverta schmoll.gif , ale dabar jau cekavinamės kas ir kaip biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ervinga,kodel i skype negaliu prisibelsti,atrinkau speru ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 26, 19:21)
Praktika laukia po metų - tai dar rimtai kažko klausinėtis neverta  schmoll.gif , ale dabar jau cekavinamės kas ir kaip  biggrin.gif  mirksiukas.gif

(: Manau, dar gali keistis, nes pernai buvo pirmą kartą pasiūlytas šis sprendimas.

Aš tikiuosi, kad liks ta pati tvarka (:
Atsakyti