Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Technologijos Universitetas (KTU)

QUOTE(ERVInga @ 2011 01 25, 15:48)
Šitam semestre vienas sunkiausių dalykų - organizavimas....Koliai, dar nieko - nusirašyt galima... O kursinis tai yra ką paveikti- juo labiau, kad jo duota metodinė medžiaga tokia suvelta - jokio paaiškinimo iš kur kokius duomenys imti... Ir pati vertinimo sistema , įdomi tokia sakyčiau... Toks vaizdas kad jis pats nežino kiek tų atsiskaitymų turi būti, o po to savo užrašuose susivėlęs- nežino kas ką laikė...  rolleyes.gif
Marketingas ir socmarketingas - paskaitos įdomios ir dėstytojai neblogi biggrin.gif . Freigofas, tai sakyčiau pažadukas - pasakys kad ištaisysiu po 2 sav., tai laiku niekada nepadarydavo... Ir vieno ir kito buvo kursiniai darbai...Grupėmis...
VKV - paskaitos neįdomios, nors dalyvauti verta. Ji dėstydavo su kitu dėstytoju pasikeisdami, tai per paskaitą galėdavai išgirsti keletą klausimų iš kolio... Ko medžiagoje nerastum.. Irgi buvo kursinis.

mes organizavima jau turejom, dalinai pas ji, kursinis pas moteriske, tai tikrai gerai, kad ne pas Vensku kursinis buvo, jis kaip is dangaus iskrites. bet sakyciau galutiniai vertinimai visus labai pradziugino.

o gal kas ka apie siuos daugiau dar tars:
Veiklos produktyvumo valdymas - Vilkas
Ekonomikos planavimas - A.Apalainienė
Darbo ekonomika - E. Leščinskienė
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 25, 16:05)
mes organizavima jau turejom, dalinai pas ji, kursinis pas moteriske, tai tikrai gerai, kad ne pas Vensku kursinis buvo, jis kaip is dangaus iskrites. bet sakyciau galutiniai vertinimai visus labai pradziugino.

o gal kas ka apie siuos daugiau dar tars:
Veiklos produktyvumo valdymas  - Vilkas
Darbo ekonomika - E. Leščinskienė
g.gif

Darbo ekonomikos- reikėjo kursinį pristatyt ( tai ten kabinėjos), o atsiskaitymai nesunkūs
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 25, 16:05)

Tai tu matyt ekonomistė, mums vadybininkams tik Venskus dėstė... Tai ten jau tada jovalas- patys kapstemės kiek galėjom ... O ta moteriškė sako, kad gerai paaiškina kursinį... Pažymiai tai normalus, tik man tas vaizdas, kai jis išsitraukia savo sąsiuvinį ir pats blaškosi nežinodamas kas už kokias temas atsiskaitė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 25, 16:38)
Tai tu matyt ekonomistė, mums vadybininkams tik Venskus dėstė... Tai ten jau tada jovalas- patys kapstemės kiek galėjom ... O ta moteriškė sako, kad gerai paaiškina kursinį... Pažymiai tai normalus, tik man tas vaizdas, kai jis išsitraukia savo sąsiuvinį ir pats blaškosi nežinodamas kas už kokias temas atsiskaitė  doh.gif

taip moteriske labai gerai aiskino ir pas ja labai ten viskas aisku buvo, bet kada paklausi, gausi atsakyma, liuks ji.
o teorija tai jau jis. tai taip, pazymiu nededavo visai i interneta, vertinimas tai isvis neaisku is kur ispestas, kartais visai prasti, kartais nieko neparasius beveik vos ne 10. atejus agle jau atsiskaityti, pats neatsirenka kur kieno pazymys ir isvis ko truksta doh.gif lotuliukas.gif bet fainuolis, kam ko truko tai ir nebeliepe rasyt, uzteko man rodos puse temu atsiskaicius but.tai va neapsimoka rasyti sunkiausios temos, ji ten knygoje ilgiausia. kitus isilaikai ir ramu.

jei aks zino dar del sito kazka butu idomu suzinoti g.gif aciu zuasta 4u.gif o ten darbo ekonomikoje, jau radau , kad teorija, tik matau keliu daryta, buvo galima kursini daryti keliem zmonem?
Veiklos produktyvumo valdymas - Vilkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 25 sausio 2011 - 16:56
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 25, 16:52)

jei aks zino dar del sito kazka butu idomu suzinoti g.gif aciu zuasta  4u.gif o ten darbo ekonomikoje, jau radau , kad teorija, tik matau keliu daryta, buvo galima kursini daryti keliem zmonem?
Veiklos produktyvumo valdymas  - Vilkas

Darbo ekonomiką reikėjo daryt 2-3 žmonėms.
Man reikėtų info apie
1.Tarptautiniai finansai
2. Elektroninis verslas(Gatautis)
3.Įmonių organizavimas ir rizika (Staleronka)
4.Valstybės finansai (V.Naraškevičiūtė)
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2011 01 25, 18:08)
Darbo ekonomiką reikėjo daryt 2-3 žmonėms.
Man reikėtų info apie
1.Tarptautiniai finansai
2. Elektroninis verslas(Gatautis)
3.Įmonių organizavimas ir rizika  (Staleronka)

1. Mums buvo e-komercija pas Gatautį mirksiukas.gif ( manau kažkas panašaus). Atsiskaitymai testo forma prie kompų 7 min - 10 klausimų. Klausimai tai tokie sukti sakyčiau - reikia įsigilinti, o laiko tam nėra schmoll.gif . Turėjom rašyti kursinį, bet davė alternatyvią užduotį, tad vienu rašto darbo buvo mažiau bigsmile.gif

Na kad jau visos renkasi informaciją, tai ir aš pasicekavinsiu apie šiuos dalykus biggrin.gif :

1.Valdymo apskaita G. Grondskis
2.Darbo organizavimas, normavimas ir apmokėjimas E.Paulavičienė
3. Žinių vadyba L.Girdauskienė
4. Rinkos analizė V.Auruškevičienė

Dar tiesa noriu penktakursių pasidomėti - matau yra pavasario sesijai įdėti dar 2 dalykai g.gif . Čia visada taip? Man pasirodė, kad po žiemos sesijos diplomo rašymas ir viskas unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 25 sausio 2011 - 19:07
labutis.
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 25, 19:00)
1. Mums buvo e-komercija pas Gatautį  mirksiukas.gif ( manau kažkas panašaus). Atsiskaitymai testo forma prie kompų 7 min - 10 klausimų. Klausimai tai tokie sukti sakyčiau - reikia įsigilinti, o laiko tam nėra  schmoll.gif . Turėjom rašyti kursinį, bet davė alternatyvią užduotį, tad vienu rašto darbo buvo mažiau  bigsmile.gif

Na kad jau visos renkasi informaciją, tai ir aš pasicekavinsiu apie šiuos dalykus  biggrin.gif :

1.Valdymo apskaita G. Grondskis
2.Darbo organizavimas, normavimas ir apmokėjimas E.Paulavičienė
3. Žinių vadyba L.Girdauskienė
4. Rinkos analizė  V.Auruškevičienė

Dar tiesa noriu penktakursių pasidomėti - matau yra pavasario sesijai įdėti dar 2 dalykai g.gif . Čia visada taip? Man pasirodė, kad po žiemos sesijos diplomo rašymas ir viskas  unsure.gif

yra ne 2dalykai o 1,o kitas praktika ir diplominis biggrin.gif visada cia taip.
kitus dalykus po sesijos atsiusiu,galiu trumpai pakomentuoti tongue.gif
valdymo apskaita tai nieko sunkaus,namu darbas is 2uzdav.kiekvienais metais tu paciu pagal pavardes pirma raide surase turbut visiems 10 tukus.
kolio nebuvo egzas tik sudare 70 ar 80%
sakyciau toks nesunkus,teorija testas ir uzdaviniai testiniai,kad visiems 9-10 beveik isejo
darbo organizavimas,normavimas ir apmokejimas na reiks pasimokyti,cia paskutinis dalykas is tos operos statistika,organizavimas,ekonometrika destytoja geranoriska konsultuoja emeilu ir konsultaciju metu,jei neklystu namu darbas ir kursinis bus su apskaiciavimais,gynimas kursinio,kolio rasymas is teorijos tik ir egzas is teorijos ir uzdaviniu,nelengvi,bet ir nelabai sunkus ax.gif
ziniu vadyba cool.gif nepatiko man visai
nera sunku kursinis darbas kazkoki projekta padaryti,atlikti firmoj uzduoti ar kazka ir egzas,kolio nebuvo,50%sudare darbas 50%egzas,egzas atviri klausimai is daug teorijos.
rinkos analize nemano sritis cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuasta @ 2011 01 25, 18:08)

dabar turiu si dalyka,po sesijos i pasta pasibelsk permesiu ka turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 01 25, 20:23)
labutis.

yra ne 2dalykai o 1,o kitas praktika ir diplominis biggrin.gif visada cia taip.
kitus dalykus po sesijos atsiusiu,galiu trumpai pakomentuoti tongue.gif
valdymo apskaita tai nieko sunkaus,namu darbas is 2uzdav.kiekvienais metais tu paciu pagal pavardes pirma raide surase turbut visiems 10 tukus.
kolio nebuvo egzas tik sudare 70 ar 80%
sakyciau toks nesunkus,teorija testas ir uzdaviniai testiniai,kad visiems 9-10 beveik isejo
darbo organizavimas,normavimas ir apmokejimas na reiks pasimokyti,cia paskutinis dalykas is tos operos statistika,organizavimas,ekonometrika destytoja geranoriska konsultuoja emeilu ir konsultaciju metu,jei neklystu namu darbas ir kursinis bus su apskaiciavimais,gynimas kursinio,kolio rasymas is teorijos tik ir egzas is teorijos ir uzdaviniu,nelengvi,bet ir nelabai sunkus ax.gif
ziniu vadyba cool.gif nepatiko man  visai
nera sunku kursinis darbas kazkoki projekta padaryti,atlikti firmoj uzduoti ar kazka  ir egzas,kolio nebuvo,50%sudare darbas 50%egzas,egzas atviri klausimai is daug teorijos.
rinkos analize nemano sritis cool.gif  biggrin.gif
Papildyta:

dabar turiu si dalyka,po sesijos i pasta pasibelsk permesiu ka turiu biggrin.gif

Ačiū, ačiū už informaciją bigsmile.gif 4u.gif

sakai praktika dar bus... O blyn, naujiena čia man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 01 25, 20:30)
Ačiū, ačiū už informaciją bigsmile.gif  4u.gif

sakai praktika dar bus... O blyn, naujiena čia man biggrin.gif

biggrin.gif bus bus
Atsakyti
Sveikos, su pasibaigusia sesija thumbup.gif Gal atsiras tokiu kurios turejo tokias paskaitas :
1. Verslo teisė Anželika Banevičienė
2. Verslo finansai Donata Jovarauskienė Rimantas Dapkus
3. Europos integracijos raida Živilė Paužaitė
4. Verslo sprendimų paramos sistemos Vytautas Skvernys

Gal turit kokios medziagos? Kiek pasiklausiau per izangine paskaita tai paskaitos bus nelengvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 01 25, 20:39)
biggrin.gif bus bus

gal gali placiau papasakoti kaip ta praktika atrodo neakivaizdiniam skyriuje g.gif kad dieniniokai atlieka tai taip, o neakivaizdininkams neuzsisakito ju tiesioginis darbas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 25, 20:48)
gal gali placiau papasakoti kaip ta praktika atrodo neakivaizdiniam skyriuje g.gif kad dieniniokai atlieka tai taip, o neakivaizdininkams neuzsisakito ju tiesioginis darbas? g.gif

Vat aš irgi galvoju... SODROS knygelių jau nebėra, tai paduotum su įrašais ir baigtus tos praktikos rolleyes.gif . O dabar tipo dirbantis metą darbą ir lekia praktikuotis g.gif
Atsakyti