Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Technologijos Universitetas (KTU)

sweikos, gal turit mikroekonomika2 kokios medziagos kursini ar namu darba.. imeskit i pasta busiu dekinga labai busne2000@yahoo.com
Atsakyti
gal kas turite SSGG anlizes pavyzdi?buciau labai dekinga,jei imestumete i pasta antheaa@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2010 10 17, 20:13)
sweikos, gal turit mikroekonomika2 kokios medziagos kursini ar namu darba.. imeskit i pasta busiu dekinga labai busne2000@yahoo.com

Permečiau smile.gif
Atsakyti
aciu bet atsiuntet makrp, o man mikro reikia smile.gif gal rasit ka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2010 10 17, 12:51)
Permečiau.. Vidurkį ima bendrą visų semestrų. Pateko beveik visi kur norėjo. Paklausiausia finansai- ten labiausiai ir žiūrėjo į vidurkius

nu jo pateko visi, bet jau mokintis tai sunkiausia palyginus su kitom specialybem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2010 10 18, 22:19)
aciu bet atsiuntet makrp, o man mikro reikia smile.gif gal rasit ka  bigsmile.gif

Permesiu vakare, kai grišiu iš darbo smile.gif
Atsakyti
Laba diena, esu 3 kurso studente is neakivaizdinio skyriaus smile.gif gal kam buvo paskaita politines sitemos ir konstitucionalizmas? smile.gif gal galite kokia nors medziaga pasidalinti? buciau labai dekinga....
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 10 18, 23:16)
nu jo pateko visi, bet jau mokintis tai sunkiausia palyginus su kitom specialybem  doh.gif

o kas butent sunku, pasidalinkit jei nesunku:)
Atsakyti
Labas smile.gif
gal kas turi teorines mechanikos namu darbu sprendimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 10 19, 13:29)
o kas butent sunku, pasidalinkit jei nesunku:)

patys dalykai sunkus, vien uzdaviniai , daug formuliu , jau kas matematikos nemegsta tai geriau rinktis ne finansus doh.gif siaip tikrai kitose specializacijose jiems lengviau, kai pakalbam, daugiausia finansistus spaudzia biggrin.gif nu bet viska galima ismokti jei tik yra noro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 10 19, 16:50)
patys dalykai sunkus, vien uzdaviniai , daug formuliu , jau kas matematikos nemegsta tai geriau rinktis ne finansus  doh.gif siaip tikrai kitose specializacijose jiems lengviau, kai pakalbam, daugiausia finansistus spaudzia  biggrin.gif nu bet viska galima ismokti jei tik yra noro  mirksiukas.gif

nu va man su uzdaviniais lengviau..ir visi pazymiai geresni kur tik jie yra ir matematika myliu:) na kolkas tada tvirtai pasilieku prie noru, o kaip bus, ziuresim:)
man idomu mazdaug tik koks tas vidurkis bendras turetu buti, kad patektum?kokie pernyksciu buvo?gal aks zino?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 10 19, 17:56)
nu va man su uzdaviniais lengviau..ir visi pazymiai geresni kur tik jie yra ir matematika myliu:) na kolkas tada tvirtai pasilieku prie noru, o kaip bus, ziuresim:)
man idomu mazdaug tik koks tas vidurkis bendras turetu buti, kad patektum?kokie pernyksciu buvo?gal aks zino?

Neakivaizdiniam 6,4 (tiksliai neprisimenu)
Atsakyti