Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Technologijos Universitetas (KTU)

mergaites, bukit geros apsvieskit.ar socialinei atsakomybei 3 kursas, reikia pokalbiui teorija ruostis normaliai, ar tiesiog pasiskaityti ir labiau bus is bendro issilaivinimo is savo firmos klausimai..labiau teorija, ar toks laisvas pokalbis..gal kuri galit nors viena klausima uzduota kaip pvz parasyti?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 10 07, 18:23)
mergaites, bukit geros apsvieskit.ar socialinei atsakomybei 3 kursas, reikia pokalbiui teorija ruostis normaliai, ar tiesiog pasiskaityti ir labiau bus is bendro issilaivinimo is savo firmos klausimai..labiau teorija, ar toks laisvas pokalbis..gal kuri galit nors viena klausima uzduota kaip pvz parasyti?

jokios teorijos, viskas apie firma , kurioje dirba / dirba kazkas, zodziu apie tai, ka rasysi savo darbe. Ten nieko sudetingo, prasys isvardint soc atsakomybes "atvejus" toje firmoje
pvz: lankstus darbo grafikas, darbuotoju skatinimai, siuksliu rusiavimas, aplinkosauga, kazkoki sertifikatai, saugios darbo vietos, saugi aplinka ir t.t.

ir dar, kadangi uzluzes KTU puslapis "informacija studentams" negaliu ieit ir atsispausdint teorijos sestadienio koliui doh.gif .Gal merginos kas galit imest man i pasta "marketingo tyrimu" teorija?
buciau labai dekinga
vaidamatas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 10 07, 17:32)
jokios teorijos, viskas apie firma , kurioje dirba / dirba kazkas, zodziu apie tai, ka rasysi savo darbe. Ten nieko sudetingo, prasys isvardint soc atsakomybes "atvejus" toje firmoje
pvz: lankstus darbo grafikas, darbuotoju skatinimai, siuksliu rusiavimas, aplinkosauga, kazkoki sertifikatai, saugios darbo vietos, saugi aplinka ir t.t.
ir dar, kadangi uzluzes KTU puslapis "informacija studentams" negaliu ieit ir atsispausdint teorijos sestadienio koliui doh.gif .Gal merginos kas galit imest man i pasta "marketingo tyrimu" teorija?
buciau labai dekinga
vaidamatas@gmail.com

viskas aisku:) aciu:)
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 10 07, 18:32)
buciau labai dekinga
vaidamatas@gmail.com

Permeciau skaidres ir teorija smile.gif
Atsakyti
Aušra, įmesk ir man (j.neringa@gmail.com)
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Svaikos gal kas turit aantreprenerystes darbeli?

buciau dekinga labai, galiu atsilyginti..

galit siusti regvita.zivatkauskaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(nneringa @ 2010 10 07, 19:55)
Aušra, įmesk ir man (j.neringa@gmail.com)
Ačiū 4u.gif

Kol perskaiciau zinute, tai jau siandien veikia KTU puslapis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as cia vis dar su tais laboratoriniais( planavimo) unsure.gif
Truputi nesuprantu kaip 6 laboro apskaiciuoti pelno mokesti, kad ivesti i KITU MOKEJIMU APSKAICIAVIMUS. nes man gaunasi jog PELNO NUOSTOLIU ATASKAITOJE; pelno mokestis yra -461564,96.(ryskus nuostolis smile.gif ) Bet neleidzia man irasineti su minusu. Gal kam nors ir taip gavosi? Ir gal kas zinot kaip cia ka daryti?? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra2003 @ 2010 10 07, 19:17)
Kas raset pirmadieni planavimo gynimus, gal galit pasakyt ar buvo vien tik uzdaviniai ar dar ir tipo teoriniai, i kuriuos reikejo kelis variantus teisingus pasirinkt?

buvo ir teorijos, labai praverte skaidres mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliukasss3 @ 2010 10 08, 13:48)
Sveikutes, as cia vis dar su tais laboratoriniais( planavimo) unsure.gif
Truputi nesuprantu kaip 6 laboro apskaiciuoti pelno mokesti, kad ivesti i KITU MOKEJIMU APSKAICIAVIMUS. nes man gaunasi jog PELNO NUOSTOLIU ATASKAITOJE; pelno mokestis yra -461564,96.(ryskus nuostolis smile.gif ) Bet neleidzia man irasineti su minusu. Gal kam nors ir taip gavosi? Ir gal kas zinot kaip cia ka daryti?? doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai ka niekam taip nesigavo? verysad.gif Net nezinau ka daryti niekaip nesuprantu....
Atsakyti
QUOTE(ziviliukasss3 @ 2010 10 08, 20:26)
Tai ka niekam taip nesigavo? verysad.gif  Net nezinau ka daryti niekaip nesuprantu....

Dėstytoja sakė kad pelno(nuostolių) ataskaita negali gautis nuostolių, t.y. neigiamas skaičius.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra2003 @ 2010 10 07, 19:46)
Permeciau skaidres ir teorija smile.gif

ACIU LABAI
Atsakyti