Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Technologijos Universitetas (KTU)

QUOTE(ziviliukasss3 @ 2010 10 05, 18:38)
Na gal kas zinote, nes jau visai galva susipainiojo, bet vistiek niekas nesigauna unsure.gif

Pa, Dk, aįr, Cel, Hgšv, Hašv, Kg, Dpš, Tpamr, npamd, Tšv2, Tšv1. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti

labamba, Liusii didelis ačiū, kad apšvietėt dėl gynimosi laborų oro_buckis.gif . Supratau, kad reikia atsispausdint dar skaidres, net negalvojau, kad dabar jų gali prireikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2010 10 05, 16:54)
sveikos,pagaliau ir cia turiu laiko ilysti ax.gif
mums buvo is teorijos dar su daug atsakymu is kuriu kokius 7reikejo pazymeti kaip teisingus,galima nemazai balu prisirinkti vien uz tai,nes tie jos uzdaviniai tai neaisku is kokios laboru operos doh.gif

bent pas mus reikalavo tik ideti lenteles,jokio aprasymo ar formuliu nereikia 4u.gif

4u.gif 4u.gif Ačiū jums už info Labamba, Liusii,
tikrai visada labai praverčia, thumbup.gif thumbup.gif kartais užtenka tik paskatinimo, o kaip kada gerai ką nors ir žinoti, kas ir kaip bus. Šaunuolės jūs ir mūsų palaikytojos, deja mes niekuo pagelbėti negalime. cool.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meredaitė: 05 spalio 2010 - 21:31
Merginos, o iki kada reikia parašyti finansų rinkos namu darbą?

čia 4 kursas ekonomistai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristask: 05 spalio 2010 - 22:32
QUOTE(uragana @ 2010 10 05, 19:36)
Pa, Dk, aįr, Cel, Hgšv, Hašv, Kg, Dpš, Tpamr, npamd, Tšv2, Tšv1. Sekmes  mirksiukas.gif

Aciu merginos uz pagalba smile.gif . Taciau vistiek man nieko nesigauna. Nieko nesuprantu suvedu atrodo tuos duomenis, bet man vistiek ta pati raso jog:"PASIRINKOTE NETEISINGUS PRADINIUS DUOMENIS"
Nieko nesuprantu net neisivaizduoju ka daryti verysad.gif
O tai negali buti kad as pries tai kokia klaida padariau ir man dabar neleidzia? unsure.gif
Atsakyti
Si savaitgali ir marketingo tyrimu kolis? Gal zinote ar testas bus ar atviri klausimai? O gal kas is praeitu metu zino kaip ten kas buvo blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliukasss3 @ 2010 10 06, 11:37)
Aciu merginos uz pagalba smile.gif . Taciau vistiek man nieko nesigauna. Nieko nesuprantu suvedu atrodo tuos duomenis, bet man vistiek ta pati raso jog:"PASIRINKOTE NETEISINGUS PRADINIUS DUOMENIS"
Nieko nesuprantu net neisivaizduoju ka daryti verysad.gif
O tai negali buti kad as pries tai kokia klaida padariau ir man dabar neleidzia?  unsure.gif

g.gif g.gif jei taip vyksta tai gal kažkas negerai vyksta su programos instaliavimu, kažką dėstytoja lyg ir minėjo, tavo kompe turi buti "lietuvybė", jei angliški tai nieko nebus........programa nepažįsta tavo duomenų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliukasss3 @ 2010 10 06, 14:40)
Si savaitgali ir marketingo tyrimu kolis?  Gal zinote ar testas bus ar atviri  klausimai? O gal kas is praeitu metu zino kaip ten kas buvo blush2.gif  rolleyes.gif

Man atrodo sakė, kad bus 5 atviri klausimai. 1 klausimui 20min.
Atsakyti
QUOTE(Meredaitė @ 2010 10 06, 15:19)
g.gif  g.gif  jei taip vyksta tai gal kažkas negerai vyksta su programos instaliavimu, kažką dėstytoja lyg ir minėjo, tavo kompe turi buti "lietuvybė", jei angliški tai nieko nebus........programa nepažįsta tavo duomenų doh.gif

Nu..... doh.gif Cia tai jo.... Pas mane anglu kalba meta.... O tai neminejo kaip ten ka susitvarkyti tada, kad taip nebutu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliukasss3 @ 2010 10 06, 15:52)
Nu..... doh.gif  Cia tai jo.... Pas mane anglu kalba meta.... O tai neminejo kaip ten ka susitvarkyti tada, kad taip nebutu?  g.gif

cool.gif Manau reikia perinstaliuoti Windows, bet tai mano subjektyvi nuomonė, nesu aš čia kieta kompiuteristė schmoll.gif , paklausk ko rimtesnio.............
Atsakyti
QUOTE(ziviliukasss3 @ 2010 10 06, 14:52)
Nu..... doh.gif  Cia tai jo.... Pas mane anglu kalba meta.... O tai neminejo kaip ten ka susitvarkyti tada, kad taip nebutu?  g.gif

idek print sc.ka ten tau meta 4u.gif pagelbesim nors manau suvedi kazka negerai jei iki cia daejai 4u.gif

QUOTE(Meredaitė @ 2010 10 06, 15:09)
cool.gif  Manau reikia perinstaliuoti Windows, bet tai mano subjektyvi nuomonė, nesu aš čia kieta kompiuteristė schmoll.gif , paklausk ko rimtesnio.............

ui tikrai nea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2010 10 06, 15:44)
Man atrodo sakė, kad bus 5 atviri klausimai. 1 klausimui 20min.

Bet tai destytoja metodiniuose nurodzius, kad vadybininkam 13,00val. o ekonomistam13,30. tai nelabai gali vienam klausimui 20 min........ g.gif
Atsakyti