Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Technologijos Universitetas (KTU)

QUOTE(Meredaitė @ 2010 09 28, 22:00)
g.gif Tai kad lyg tai ir nesprendėm uždavinių, aiškino tik tai kas yra jo duotose skaidrėse... Buvo finansų instiucijos tik.
blush2.gif  blush2.gif ar aš čia ko nesuprantu??????????

Spėju kažkuri vadybininkė, o kažkuri ekonomistė biggrin.gif
Atsakyti
o skaidrėse kur yra uždaviniai? neaiškino jų? O kita paskaita nebus atsiskaitymu?
Papildyta:
QUOTE(ERVInga @ 2010 09 28, 22:50)
Spėju kažkuri vadybininkė, o kažkuri ekonomistė  biggrin.gif

doh.gif Aš ekonomistė
Atsakyti
Noriu paklausti del ekonometrikos. nelabai supratau su kokia programa darysim laborus ji minejo statistic programa ir kazkokia Evios 7versija (jei teisingai ja uzsirasiau). Gal kas turite ta statistic programa?
Atsakyti
Sveikutes, jus jau cia kaip supratau kai kurios planavimo labaratorinius jau ir pabaige. ax.gif Norejau suzinoti is kur ten duomenis imti, nes pati paskaitoje negalejau dalyvauti, tai truputi nesuprantu 4u.gif . Tai gal kas galetu paaiskinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2010 09 29, 14:49)
Noriu paklausti del ekonometrikos. nelabai supratau su kokia programa darysim laborus ji minejo statistic programa ir kazkokia Evios 7versija (jei teisingai ja uzsirasiau). Gal kas turite ta statistic programa?

parasyk man i skype gabii_ii, permesiu pilna versija su kodais.
ir gal kas galit duoti minciu, ka dar paimti is duomenu tiriant elektros sanaudas? paemiau vandeni, dujas ir dienos ilguma.kas dar galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(ziviliukasss3 @ 2010 09 29, 17:33)
Sveikutes, jus jau cia kaip supratau kai kurios planavimo labaratorinius jau ir pabaige.  ax.gif  Norejau suzinoti is kur ten duomenis imti, nes pati paskaitoje negalejau dalyvauti, tai truputi nesuprantu 4u.gif . Tai gal kas galetu paaiskinti smile.gif

Yra informacijoje įdėtas sąrašas kur parašyta koks kiekvienam variantas (skaičius) ir kokios prekės (raidės)
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2010 09 29, 17:51)
Yra informacijoje įdėtas sąrašas kur parašyta koks kiekvienam variantas (skaičius) ir kokios prekės (raidės)

Tai ten kur labaratoriniu darbu aprasymu prieduose?
Jei pvz. mano yra 5EJP, tai raides is lenteliu kur yra abecelis, o skaicius 5 is tu lenteliu kur iki 10? Ar taip?
Tik noriu issiaiskinti tikslei 4u.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliukasss3 @ 2010 09 29, 18:12)
Tai ten kur labaratoriniu darbu aprasymu prieduose?
Jei pvz. mano yra 5EJP, tai raides is lenteliu kur yra abecelis, o skaicius 5 is tu lenteliu kur iki 10? Ar taip?
Tik noriu issiaiskinti tikslei 4u.gif
Aciu mirksiukas.gif

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kuri galetumete pasakyti kokius pradinius duomenis reikia pasirinkti 5 labore "transportavimo ir sandeliavimo islaidos"? nu niekaip man neiseina, o jau atrodo visus variantus isbandziau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uragana @ 2010 09 30, 19:29)
sveikutes, gal kuri galetumete pasakyti kokius pradinius duomenis reikia pasirinkti 5 labore "transportavimo ir sandeliavimo islaidos"? nu niekaip man neiseina, o jau atrodo visus variantus isbandziau verysad.gif

Ktr 4 lentelė prieduose 2 proc. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2010 09 30, 21:08)
Ktr 4 lentelė prieduose 2 proc. mirksiukas.gif

labai labai aciu 4u.gif o as visur dar ta Ks bandziau idet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uragana @ 2010 09 30, 20:14)
labai labai aciu  4u.gif  o as visur dar ta Ks bandziau idet  doh.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti