Ieškau pagalbos..
esu 3k. ekonomika.
Vis velkasi organizavimo skola gal kas kursinio pvz turite? nes niekaip man jo nepavyksta teigiamam parengti.. negi teks pirkti
labai lauksiu m.rasuole@gmail.com
esu 3k. ekonomika.
Vis velkasi organizavimo skola gal kas kursinio pvz turite? nes niekaip man jo nepavyksta teigiamam parengti.. negi teks pirkti
QUOTE(munis @ 2010 09 27, 15:47)
Ieškau pagalbos..
esu 3k. ekonomika.
esu 3k. ekonomika.
Laba,
Jei kalba apie pramones organizavima, tai issiunciau pvz.
Bet geriausia butu nueiti pas detytoja pasiaiskinti jei kas neaisku
QUOTE(kometaa @ 2010 09 27, 16:56)
Laba,
ačiū kad laiko dabar visai neturiu mažas leliukas namie... na tikiuosi pavyks kaip nors tuos 5 gauti
mergaites, klausimas del ekonometrikos.labai nerisliai viska issiaiskinom per paskaita ir kilo klausimas.ziuriu temas kurias reikia atsiskaityti.kaip ir pagal boguslausko knyga.bet temos apibendrintos.ar gaunasi kad visa knyga reikia ir ismokti?
kai atsimenu statistika, tai vos ne mintinai reikejo viska..tai cia visa knyga irgi taip pat????
kai atsimenu statistika, tai vos ne mintinai reikejo viska..tai cia visa knyga irgi taip pat????
QUOTE(Gabii__ @ 2010 09 28, 12:25)
mergaites, klausimas del ekonometrikos.labai nerisliai viska issiaiskinom per paskaita ir kilo klausimas.ziuriu temas kurias reikia atsiskaityti.kaip ir pagal boguslausko knyga.bet temos apibendrintos.ar gaunasi kad visa knyga reikia ir ismokti?
Man rodos mes iš skaidrių mokemės
QUOTE(ERVInga @ 2010 09 28, 11:28)
Man rodos mes iš skaidrių mokemės
hm skaidriu ji jokiu neidejo..nu tikiuosi dar kas pasikeis, nes ten pasikart prie os knygos bus galima:))))
gal kas turite kursinio "marketingo programa" pvz? imeskite jei nesunku antheaa@yahoo.com
QUOTE(konstruktore @ 2010 09 28, 12:04)
Gal kas turite Z.Simonavicienes (imoniu socialine atsakomybe) elektronini pasto adresa? Ar kas derinote nd tema su dest. elektroniniu pastu, ar ji atsako emeilu?
tai meilas vardas taskas pavarde @ktu.lt visu destytoju.
o del nd, kai liepe surasyti temas, tai jom ir rasyti.klausiau as dar po paskaitos, del to, kas jei dubliuosis su kuo, nes ji minejo, akd negali.bet sakau, jei as ten rpadirbus daug laiko ir gerai zinau...sako tada neturi buti tas pats parasyta.
o siaip smulkiau kam siusti ka ir tt yra musu informacijoje.
Sveikos, ar yra ketvirtakursiu finansistu? Nerečiau paprašyti, gal galėtumėt man kas permesti uždavinius kur sprendėt per finansų rinkas?
kriste2126@one.lt
kriste2126@one.lt
QUOTE(Kristask @ 2010 09 28, 19:56)
Sveikos, ar yra ketvirtakursiu finansistu? Nerečiau paprašyti, gal galėtumėt man kas permesti uždavinius kur sprendėt per finansų rinkas?
kriste2126@one.lt
kriste2126@one.lt
Tai kad lyg tai ir nesprendėm uždavinių, aiškino tik tai kas yra jo duotose skaidrėse... Buvo finansų instiucijos tik.
ar aš čia ko nesuprantu??????????