QUOTE(Meredaitė @ 2010 09 22, 13:57)
sakysiu pagal laborų knygą: 26psl energijos išlaidų paskirstymo lentelėje imi netiesiogines gamyb. išlaidas iš viso ir atimi iš lentelėje aukščiau esančias išlaidas gamybinių cechų - varikliams
QUOTE(rencė @ 2010 09 22, 18:31)
šiaip taip baiginėju 5 laborą
o tu šaunuolė Ervinga
gal jau baigei?
Dar nebaigiau....
QUOTE(ausra2003 @ 2010 09 22, 18:50)
Pas mane irgi uzpildyta iskrito ta lentele, bet tai visai nesutrukde uzbaigti laboru
Gal ten tiesiog klaida knygoje, nes ir taip pasitaike skaiciu klaideliu knygoj.
Tai tos lentelės nekeitei nieko?
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2010 09 22, 00:05)
nu nelengvas, bet nera sunku padaryti darbus o daug sunkiau juos apsiginti, va ten ir suklupo daugelis, va sakykim laborai padaryti su kompiuteriu jai net neidomus, ji ju neziuri, turi oket apsiginti, ten uzdavinai nelengvi
o per kursini sakykim irgi tas pats, mes darem ,skaiciavom ir ivertino nelabai gerai bet as apsigyniau 9 ir irase is jo 9, sako jei mokat apsiginti tai ir daret patys, nepirkot, o teorija nera sunki, per koliokviuma leido skaidrem naudotis , bet kas tik nuo ju rase gavo ne daugiau 5, o kas placiau parase gavo gerus pazymius, per egzamina neleido niekuom naudotis, bet bendrai man pas ja pasiseke gerai
ekonometrika tai man kaip dalykas mazai suprantamas
nors pazymi ir gera turejau
Po tavo aprašymo dabar galvoju, ar nereiktų rankinio varianto pasidaryti
, nes kai darai su programa tai ji viska už tave paskaičiuoja...Reiks kokį uždavinį spręst ir STOP bus...