Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Technologijos Universitetas (KTU)

QUOTE(rencė @ 2010 09 22, 18:31)
ten ties 9 punktu parašyta (veiklos sąnaudų planas), kad pačiam susivesti duomenis, o jau 10 punkte (veiklos sąnaudų paskirstymas) - iškrenta užpildyta. Ar ne? g.gif

Pas mane irgi uzpildyta iskrito ta lentele, bet tai visai nesutrukde uzbaigti laboru smile.gif Gal ten tiesiog klaida knygoje, nes ir taip pasitaike skaiciu klaideliu knygoj.
Atsakyti
gal kuri tarptautinių santykių moduliui, kursiniam darbui neturite poros? IV kursas
Atsakyti
QUOTE(Meredaitė @ 2010 09 22, 13:57)
doh.gif  doh.gif
Ir aš penktame labore strigau, taip lengvokai iki šiol ėjosi, o dabar niekaip nežinau kaip man rasti kintamąsias netiesiogines energijos išlaidas, čia būtų 46 psl. (pagal dėstytojos medžiagą),  help.gif  help.gif  help.gif  gal kuri galite pasakyti.......

sakysiu pagal laborų knygą: 26psl energijos išlaidų paskirstymo lentelėje imi netiesiogines gamyb. išlaidas iš viso ir atimi iš lentelėje aukščiau esančias išlaidas gamybinių cechų - varikliams mirksiukas.gif

QUOTE(rencė @ 2010 09 22, 18:31)
šiaip taip baiginėju 5 laborą doh.gif
o tu šaunuolė Ervinga thumbup.gif gal jau baigei?

Dar nebaigiau....

QUOTE(ausra2003 @ 2010 09 22, 18:50)
Pas mane irgi uzpildyta iskrito ta lentele, bet tai visai nesutrukde uzbaigti laboru smile.gif Gal ten tiesiog klaida knygoje, nes ir taip pasitaike skaiciu klaideliu knygoj.

Tai tos lentelės nekeitei nieko? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2010 09 22, 00:05)
nu nelengvas, bet nera sunku padaryti darbus o daug sunkiau juos apsiginti, va ten ir suklupo daugelis, va sakykim laborai padaryti su kompiuteriu jai net neidomus, ji ju neziuri, turi oket apsiginti, ten uzdavinai nelengvi  doh.gif o per kursini sakykim irgi tas pats, mes darem ,skaiciavom ir ivertino nelabai gerai bet as apsigyniau 9 ir irase is jo 9, sako jei mokat apsiginti tai ir daret patys, nepirkot, o teorija nera sunki, per koliokviuma leido skaidrem naudotis , bet kas tik nuo ju rase gavo ne daugiau 5, o kas placiau parase gavo gerus pazymius, per egzamina neleido niekuom naudotis, bet bendrai man pas ja pasiseke gerai  thumbup.gif

ekonometrika tai man kaip dalykas mazai suprantamas  doh.gif nors pazymi ir gera turejau  lotuliukas.gif

Po tavo aprašymo dabar galvoju, ar nereiktų rankinio varianto pasidaryti g.gif , nes kai darai su programa tai ji viska už tave paskaičiuoja...Reiks kokį uždavinį spręst ir STOP bus... unsure.gif
Atsakyti
[quote=ERVInga,2010 09 22, 20:28]
sakysiu pagal laborų knygą: 26psl energijos išlaidų paskirstymo lentelėje imi netiesiogines gamyb. išlaidas iš viso ir atimi iš lentelėje aukščiau esančias išlaidas gamybinių cechų - varikliams mirksiukas.gif
Dar nebaigiau....
Tai tos lentelės nekeitei nieko? g.gif
Papildyta:

Nekeiciau nieko, viskas isejo, gale tik balansa paskaiciuot ir irasyt paciai reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra2003 @ 2010 09 22, 20:54)

Nekeiciau nieko, viskas isejo, gale tik balansa paskaiciuot ir irasyt paciai reik smile.gif

Nu reiks pasižiūrėt normaliai tą lentelę ir balansas bus paskutinė užduotis rolleyes.gif
Atsakyti
Na šaunuolės, jau visos pilnai moksluose, o aš kaip visada dar net žiūrėt nepradėjus, gal kas dar nori kooperuotis ir kartu daryt planavimo kursinį ?Jei ką į AŽ
Atsakyti
Aš net nežinau aplamai ar norėčiau kooperuotis, nes pats darbas pasunkėja... reikia tada duomenys įmonių dėti kartu...
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2010 09 24, 17:52)
Aš net nežinau aplamai ar norėčiau kooperuotis, nes pats darbas pasunkėja... reikia tada duomenys įmonių dėti kartu...

Butent, nes kartu rasyt daug sunkiau bus. O kas girdejot gal ar destytoja ikels kursinio reikalavimus ar pagal knyga daryt, nors ji sake kad ta maza knygute kaip ir pasenusi.
Atsakyti
sveikos, gal kartais kasnors turite kokiu darbu apie FAKTORINGA? arba gal kokios medziagos apie tai? buciau labai dekinga smile.gif puciate.ruta@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2010 09 22, 21:28)

Po tavo aprašymo dabar galvoju, ar nereiktų rankinio varianto pasidaryti g.gif , nes kai darai su programa tai ji viska už tave paskaičiuoja...Reiks kokį uždavinį spręst ir STOP bus... unsure.gif

as turejau pasidarius laborus ir rankiniu budu, be to buciau prazuvusi tikrai, o pati kursini tai jau ir taip reikejo skaiciuoti patiems, nebe su ta jos programa, tai apsiginti net ir paciai darant viska nera paprasta, siulau rasytis is karto kokie skaiciai kokioje lenteleje is kur atsirado, per gynima tikrai pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kazkam teko bendrauti su dest.Bernatonyte (Tarptautines prekybos pagrindai)? jau kaip ir spalis tuoj, o info jokios,kada atsiskaityma,iki kada namu darba atlikti...gal kas ka zinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merelanta: 27 rugsėjo 2010 - 08:28
QUOTE(Liusii @ 2010 09 27, 00:45)
as turejau pasidarius laborus ir rankiniu budu, be to buciau prazuvusi tikrai, o pati kursini tai jau ir taip reikejo skaiciuoti patiems, nebe su ta jos programa, tai apsiginti net ir paciai darant viska nera paprasta, siulau rasytis is karto kokie skaiciai kokioje lenteleje is kur atsirado, per gynima tikrai pravers  mirksiukas.gif

4u.gif . Ko gero rankinis variantas čia nepamaišys cool.gif
Atsakyti