sveikos ir sveiki, ką patartumėt apžiūrėti ar patirti būnant Alanijoje ("Meryon")???
Mums bus pirmas kartas Turkijoje, du mažamečiai (0 ir 2). Nieko ambicingo nenuveiktume, bet gal įmanoma paįvairinti buvimą pliaže ir valgymą be sustojimo
Sveiki,
Ir mes ruosiames i Turkija rugsejo pabaigoje su dviem vaikais (1 ir 4,5). Tai man labiausiai neramu, kaip buna jeigu kartais vaikas suserga Ar draudziate keliones tie, kas keliauja su mazais vaikais? Yra gi tas neivykusios keliones draudimas (ar kazkaip panasiai vadinasi), atrodo, 4% nuo keliones vertes...
Kai skrydom i Turkija pries 2 metus, mazoji pries pat kelione susirgo, bet spejom pasveikti. O dabar su dar mazesniu vaiku irgi siek tiek neramu
Ir mes ruosiames i Turkija rugsejo pabaigoje su dviem vaikais (1 ir 4,5). Tai man labiausiai neramu, kaip buna jeigu kartais vaikas suserga Ar draudziate keliones tie, kas keliauja su mazais vaikais? Yra gi tas neivykusios keliones draudimas (ar kazkaip panasiai vadinasi), atrodo, 4% nuo keliones vertes...
Kai skrydom i Turkija pries 2 metus, mazoji pries pat kelione susirgo, bet spejom pasveikti. O dabar su dar mazesniu vaiku irgi siek tiek neramu
QUOTE(Breta* @ 2010 08 29, 14:40)
Laba diena, o kuri parapija yra Jūsų Norim važiuoti su vyru į Turkiją, pirmą kartą, tai galvoju nuo ko pradėt. Kadangi dviese, nesinori būti toli nuo miesto centro, na, norėtume ir vakare kokių pramogų, gal į klubą. Gal žinot kokį viešbutį? Ačiū
Dirbu Kemero regione. Jei norisi ir vakare pasivaikscioti uz viesbucio ribu, tai tada geriausiai rinktis viesbucius paciame Kemere, o ne jo apylinkese. O tu viesbuciu yra daug, sunku ka patarti. Is geresniu su kuriais dirbam, butu Amara Wing, Kemer resort. Keturiu zvaigzduciu - Golden Lotus, Ambasador (jei pasiseks su kambariais), Astoria, Kemer dream... Triju - Mr Crane... Zodziu, ziurekit pagal savo poreikius ir galimybes
QUOTE(VAIDAZ @ 2010 08 29, 21:12)
Pavydžiu juodai... Marmaryje kainos užlaužtos.. Pamukalėn iš ten nevažiuočiau bent jau aš...
Taip, Marmaryje gerokai brangiau nei Antalijoje, taciau paieskojus vieteliu galima nusipirkti visko uz visai protingas kainas.
O del Pamukales tai tikriausiai ti VAIDAZ is Marmario nevaziuotu Is ten Pamukale bus arciausiai, todel jei tikrai yra noro pamattyti si nuostabu gamtos kampeli, patariu ilgai nesvarstyti. Nes jei kitais metais vaziuosit i Kemera ar Alanija, kratytis autobusu teks gerokai ilgiau
QUOTE(Cobre @ 2010 08 30, 11:27)
As net dabar suabejojau, ar isvis i Pamukale is Alanijos orgaznizuojama vienos dienos ekskursija? Juk vien kelyje puse paros praleidi
Organizuojama, tik isvykstama apie trecia ryto, o griztama apie 23-24 val.
QUOTE(PUka @ 2010 08 30, 12:59)
Ginza man asmeniškai labiau patiko nei Maxwel, mes susipirkom vieną dieną visas keliones Maxwel, o paskui truputi pasigailėjom, kai pamatėm Ginzos autoparką ir laivelius, bent tada mums jie pasirodė geresni
Kadangi keliavau ir su Ginza irsu Maxwel, tai labiau pasisakau uz Maxwel. Tai subjektyvi mano nuomone, bet tiesiog si agentura dirbo sklandziau. Ginza yra didesne, bet su darbo kruviais ne visada susitvarko. Jachtos buna perpildytis iki nesaugumo ribos, daznai i ekskursijas turistus paimti pamirsta, pati buvau su mamulia pakliuvusi i pamirstuju sarasa, o jau siemet ir pora mano turistu pamirso
Laba diena,
Norejau paklausti, gal kas yra girdeje kokiu atsiliepimu, ar patys vieseje viesbutyje Sueno beach hotel, Sideje.
Taip greit subalamutijo mus pasirinkti si viesbuti ( ale dienos spec.pasiulymas buvo), kad tinkamai net nespejau pasidometi. Radau tik kelis komentarus, pacios agenturos puslapyje. Jie bent jau geri buvo, kaip cia zinosi is tikro.
Sugunde mane is tikro tie visi vandens kalneliai, atrakcionu parkas (kadangi keliausiu su vaiku, kuriam vienoj vietoj sedeti ar degintis prie baseino butu kancia), kad miestukas visai salia.
Gal dar kas galetu patarti kur vertetu apsilankyti ir ka idomaus pamatyti, kokios ekskursijos yra siulomos ir pan.
Labai dekoju visiems pasidalinusiais savo atsiliepimais
Norejau paklausti, gal kas yra girdeje kokiu atsiliepimu, ar patys vieseje viesbutyje Sueno beach hotel, Sideje.
Taip greit subalamutijo mus pasirinkti si viesbuti ( ale dienos spec.pasiulymas buvo), kad tinkamai net nespejau pasidometi. Radau tik kelis komentarus, pacios agenturos puslapyje. Jie bent jau geri buvo, kaip cia zinosi is tikro.
Sugunde mane is tikro tie visi vandens kalneliai, atrakcionu parkas (kadangi keliausiu su vaiku, kuriam vienoj vietoj sedeti ar degintis prie baseino butu kancia), kad miestukas visai salia.
Gal dar kas galetu patarti kur vertetu apsilankyti ir ka idomaus pamatyti, kokios ekskursijos yra siulomos ir pan.
Labai dekoju visiems pasidalinusiais savo atsiliepimais
QUOTE(Banga @ 2010 08 31, 06:44)
Sveiki,
na siaip patarciau draustis bet kokiu atveju bent jau medicininiu islaidu draudimu ir nuo nelaimingu atsitikimu,nes vykstat visgi i tolima kelione,kas cia zino kas gali nutikti,o tuo labiau mazi vaikai,pasikeitus klimato salygom greitai gali apsirgti.Dar yra papildomu draudimo rusiu:bagazo,keliones islaidu,nuostoliu ,civilines atsakomybes draudimas,cia manau jau pasirenka kiekvienas pagal savo galimybes ir norus,kam koks reikalingas.Pasidomekit draudimo agenturose placiau papasakos apie draudimus.
Mes asmeniskai draudemes tik medicininiu ir nuo nelaimingu atsitikimu,kai vykom i Turkija.
QUOTE(Smurka @ 2010 08 31, 11:28)
Organizuojama, tik isvykstama apie trecia ryto, o griztama apie 23-24 val.
oho, tai as tada is kemero kokiom 4-5 val maziau uztrukau tada is Marmario isvis super i Pamukale vaziuoti Na, tada tik priesui galima patarti vaziuoti is Alanijos i Pamukale Po tokios keliones tikrai reikia dienos reabilitacijai
Smurka, ka nors girdejusi apie Kuzdere turgu ketvirtadieniais? girdejau, kad ten normalus vietiniams skirtas turgus buna. Kazkokiam puslapyje isskaiciau, kad labai rekomenduojama apsilankyti jame
Ir dar klausimukas, ar gerai isskaiciau, kad Kuzdere kanjone yra kriokliai? kokios nors ekskursijos metu juos galima pamatyti ? na, tarkime dzip safario?
gal kas zinot kada siemet baigiasi turkijoje ramadanas?
QUOTE(gaga99 @ 2010 08 31, 12:27)
gal kas zinot kada siemet baigiasi turkijoje ramadanas?
rugsejo 9 jau ses visi sventiniu pusryciu, po ta dar kelias dienas lankys gimines ir valgys saldumynus. Vaikams siu svenciu proga yra dovanojami saldainiai ir pinigeliai.
Bet netikiu, kad jums pasijaus kazkoks skirtumas bunant viesbuciuose.
QUOTE(Drute @ 2010 08 31, 12:50)
Bet netikiu, kad jums pasijaus kazkoks skirtumas bunant viesbuciuose.
Vat as galvoju, kaip lietuviu krepsinio sirgaliams su visais bugnais sekasi tokiu metu po Izmira marsiruoti ir alu laistyti Suprantu, kad Turkija laisvesne salis, nei tarkim Iranas, bet kazkaip paprocius reiktu gerbti Kita vertus turkai patys kalti, kad tokiu metu sugalvojo cempionata pas save rengti
QUOTE(Smurka @ 2010 08 31, 10:28)
Kadangi keliavau ir su Ginza irsu Maxwel, tai labiau pasisakau uz Maxwel. Tai subjektyvi mano nuomone, bet tiesiog si agentura dirbo sklandziau. Ginza yra didesne, bet su darbo kruviais ne visada susitvarko. Jachtos buna perpildytis iki nesaugumo ribos, daznai i ekskursijas turistus paimti pamirsta, pati buvau su mamulia pakliuvusi i pamirstuju sarasa, o jau siemet ir pora mano turistu pamirso
Labai ačiū už patirties pasidalinimą, vadinasi ir kitą kartą draugausime su Maxwel, nes per atostogas mažiausiai norisi nesusipratimų
... ech jau penktadienį kylaaaam
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 08 31, 13:20)
Vat as galvoju, kaip lietuviu krepsinio sirgaliams su visais bugnais sekasi tokiu metu po Izmira marsiruoti ir alu laistyti Suprantu, kad Turkija laisvesne salis, nei tarkim Iranas, bet kazkaip paprocius reiktu gerbti Kita vertus turkai patys kalti, kad tokiu metu sugalvojo cempionata pas save rengti
well taip sakant sitas pasninkavimas ir pacio tikinciojo pasirinkimas ir jeigu pasninkauja tai turi buti giliai vienodai, kad Lietuviai su bugnais alu maukia ir siaip taigi ne toks jau tas ramadanas tylus, realiai juk daugelis savivaldybiu vakarais rengia koncertus ir kitokias pramogas ir taip visa menesi, taip, kad... taip sakant beveik kaledos tik 30 dienu
O turistinej pusej is vis jokio skirtumo nesijaucia, kad ramadanas butu, na viena kita duonos kepykla dirba kiaura para ir zinoma didesnis pasirinkimas tradiciniu saldumynu, jokiu kitokiu ramadano zenklu as neuzmatau...
QUOTE(Drute @ 2010 08 31, 12:50)
nepajautem jokio ypatingumo del ramadano, nors gide perspejo, kad ale gali buti turkai pikti ir t.t. Tokiu nesutikom, nors ir viesbutyje kiauras atostogas nelindejom.
Jauciau labiausiai jaustusi Egipte