Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(rutuxs @ 2010 09 29, 15:40)
Aciu labai, kad daugiau ar maziau prisibeldziau iki jusu biggrin.gif man labai svarbu apie viesbuti, kad kas suteiktu info o apie orus turbut suzinosiu tik pries kelione doh.gif nezinau ka daryti, nes mano deimanteliui bus 6men., bet jis labai megsta keliones, bet tik su masina, o mano pilvuke buvo Kretoi, tai nezinau kaip jis jausis lektuve, nes kelione laaabai ankstyva, nors mes is vilniaus, bet vaikui turbut bus varginatis dalykas doh.gif jei kas buvo sitam viesbutuke labai prasau suteikti info  ax.gif zinau, kad turetu buti pasakiska kelione, nors visada labai bijojau turkijos, tikuosi nenusivilsiu  biggrin.gif

http://www.tophotels.../hotel/al16998/
http://www.toptravel...as/zena-resort/
http://www.booking.c...-resort.lt.html

Gal perskaičius gal klausimų sumažės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 09 29, 15:40)
man labai svarbu apie viesbuti, kad kas suteiktu info

rusiskai

angliskai
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 09 29, 14:40)
Aciu labai, kad daugiau ar maziau prisibeldziau iki jusu biggrin.gif man labai svarbu apie viesbuti, kad kas suteiktu info o apie orus turbut suzinosiu tik pries kelione doh.gif nezinau ka daryti, nes mano deimanteliui bus 6men., bet jis labai megsta keliones, bet tik su masina, o mano pilvuke buvo Kretoi, tai nezinau kaip jis jausis lektuve, nes kelione laaabai ankstyva, nors mes is vilniaus, bet vaikui turbut bus varginatis dalykas doh.gif jei kas buvo sitam viesbutuke labai prasau suteikti info  ax.gif zinau, kad turetu buti pasakiska kelione, nors visada labai bijojau turkijos, tikuosi nenusivilsiu  biggrin.gif

musu skrydis i turkija irgi buvo gana ankstyvas (lektuvas kilo puse sesiu ryto). turbut pirma syki skrendant lektuve buvo tiek seimu su mazais vaikais ir kudikiais, tai as jau buvau nusiteikus neramiai kelionei ir verksmo keliones metu (mes patys tai be vaiku keliavom) bet turbut butent ankstyvas rytas padare savo - visi vaikuciai buvo labai ramus keliones metu, ir tiek kylant, tiek leidziantis lektuve nesigirdejo verksmo.
Atsakyti
Aciu labai visiems uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 09 29, 17:07)
Aciu labai visiems uz info 4u.gif

Jei jus vistik nepatingetumete paskaityti temu ankstesniu, arba bent jau sita visa, tai rastumete labai daug naudingos info. Nesunku atsakyti, bet juk nesunku ir paskaityti, jums juk paciai tai i nauda bus, suzinosite tai, ka galbut kazkas dabar pamirso parasyti, arba tiesiog nezino, kas jums aktualu tiksliai. Kai as pirma karta vykau i turkija, tai pervariau visas temas, o paskui jau tik pasitikslinau, kas buvo neaisku. na nepilni 50 pusapiu, visai nedaug, o kiek naudingu dalyku rasite mirksiukas.gif ar bandete?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 09 29, 15:58)
Tai yra Vano kates
http://www.vankedisi.net/
Papildyta:
Internete apie jas galima ir daugiau info rasti

Labai idomi nacionaline vertybe drinks_cheers.gif . As kai suniukus labiau myliu, tai man kitas turkijos pasididziavimas labiau prie dusios wub.gif
Kangal
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 29, 14:26)
Jei jus vistik nepatingetumete paskaityti temu ankstesniu, arba bent jau sita visa, tai rastumete labai daug naudingos info.  Nesunku atsakyti, bet juk nesunku ir paskaityti, jums juk paciai tai i nauda bus, suzinosite tai, ka galbut kazkas dabar pamirso parasyti, arba tiesiog nezino, kas jums aktualu tiksliai. Kai as pirma karta vykau i turkija, tai pervariau visas temas, o paskui jau tik pasitikslinau, kas buvo neaisku. na nepilni 50 pusapiu, visai nedaug, o kiek naudingu dalyku rasite  mirksiukas.gif ar bandete?

drinks_cheers.gif as irgi kai pirma karta vykau visas temas perskaiciau thumbup.gif tikrai radau daug naudingu patarimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 09 29, 14:06)
Ten kelias yra kalnuotomism vietovemis, bet nera labai jau toks a la linksmieji kalneliai. Ten dazniau ausis uzgula nei uzsupa. Vaziavau kas savaite visa vasara ir ne karto niekam nebuvo bloga.

Ir baikit kalbet apie tai, kad kelione varginanti. Trys su puse - keturios valandos is Kemero tikrai nera varginantris kelias, juolab kad gidas visa kelia pasakoja, tad laikas neprailgsta. Tai nemegstanciu keliauti pasiteisinimas. O tie, kurie nemegsta, dazniausiai ir nevaziuoja niekur is viesbucio. Kiekvienam savo. As zymiai labiau pavargstu gulinedama ant gulto, jei tai uztrunka visa diena, vakare faktiskai be pulso bunu. O kiti sitaip "vargti" sugeba visa savaite biggrin.gif

Zaiza, jei yra noras vaziuot i Pamukale, tai ir vaziuokit ilgai nesvarstydami mirksiukas.gif Del viso pikto apsirupinkit maiseliais, bet ju greiciausiai neprireiks

aciu Tau smile.gif jei ne linksmieji kalneliai manau kad maniskis isgyvens ir be maiselio. o kad 3-4 val. is kemero tai cai vieni juokai smile.gif juo labiau kad su sustojimais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 24, 21:29)
ir viskas remiasi i kaina 4u.gif jei kaina itin gera,tai ir tie trukumai atrodo normalus 4u.gif

Na, už 10 naktų Majesty Mirage Park Resort 5* UAI už 3 suaugusius mokėjome 8275 Lt. Galbūt būtų galima rasti ir pigiau, tačiau, kuomet rinkausi, kur apsistoti Kemero regione - šis viešbutis (sprendžiant iš turistų atsiliepimų) labiausiai atitiko mūsų poreikius, taigi, tikrai nebuvo gaila tų pinigėlių (atkreipiau dėmesį, kad vėliau šio viešbučio kaina augo). Dėl kelionės fotoakimirkų - įdėsiu vėliau, kai išmoksiu pamokas, kaip tai padaryti smile.gif. Beje fotografijų iš viešbučio turime tik vieną kitą, bet jų galima rasti čia: http://tr.otzyv.ru/h...=15274&p=115300.
Atsakyti
QUOTE(2x_mama @ 2010 09 29, 19:13)
Na, už 10 naktų Majesty Mirage Park Resort 5* UAI už 3 suaugusius  mokėjome 8275 Lt. Galbūt būtų galima rasti ir pigiau, tačiau, kuomet rinkausi, kur apsistoti Kemero regione - šis viešbutis (sprendžiant iš turistų atsiliepimų) labiausiai atitiko mūsų poreikius,  taigi, tikrai nebuvo gaila tų pinigėlių (atkreipiau dėmesį, kad vėliau šio viešbučio kaina augo).  Dėl kelionės fotoakimirkų - įdėsiu vėliau, kai išmoksiu pamokas, kaip tai padaryti smile.gif. Beje fotografijų iš viešbučio turime tik vieną kitą, bet jų galima rasti  čia: http://tr.otzyv.ru/h...=15274&p=115300.

as rinkausi tarp dvieju viesbuciu Hotel La mer ir Majesty Mirage Park Resort - nes situ viesbuciu kainos kaip 5 zv Kemere buvo kazkiek pigesnes nei kitu.Pasirinkau pirmaji,nes uz 2+1(beveik 5 metu vaikas) 10 naktu sumokejau 4340lt 4u.gif O viesbuciai savo paslaugomis ir kokybe man atrode panasus 4u.gif Siaip sitie viesbuciai nera mano svajoniu viesbuciai,bet kadangi mums sita kelione nemokama,sumokejom tik uz dukra,tai rinkomes taip,kad nereiketu prideti pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 29 rugsėjo 2010 - 20:23
O iš Kemero veža į Žaliajį kanjoną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 30 rugsėjo 2010 - 10:18
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 09 30, 11:18)
O iš Kemero veža į Žaliajį kanjoną?

kiek zinau - ne, norint pamatyti Zalaiji kanjona reikai i Alanijos puse vaziuoti
Atsakyti