Vakar grįžom vienu lėktuvu su Zirzekle iš Amara Dolce vita. Atostogos buvo puikios. Net kelionė autobusu iki viešbučio neprailgo, nes mano mažylis, pasirodo, mėgsta keliones autobusu ir nelabai keliones lėktuvu
Viešbutis tikrai labai geras, gal šiek tiek animacinė programa vakarais silpnoka, bet gal jau čia kaip nesezono metu, gal vasarą būna įdomiau. Dieną animatoriai dirba puikiai, veiklos įvairiausios. Kambariai erdvūs, patogūs, dar nenudėvėti. Maistas įvairus ir kokybiškas. Nei vienas iš šeimos neturėjom jokių bėdų su skrandžiu.
QUOTE(VAIDAZ @ 2010 09 26, 18:23)
Kad jau Smurka tiek visi patenkinti, susimeskit ir nusiūskit šampės su kitu lėktuvo desantu... Netrukus turės progos švest...
Tai kad jau ketvirtadieni griztu. Viskas, vel busiu lietuve
QUOTE(zirzekle @ 2010 09 26, 22:28)
Sveiki,šiandien grįžom iš Simenos Sun club.Viskas super.Liuks atostogos..tik 7 dienų per mažai
Tai irgi gal bendravom?
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 25, 18:32)
O, pagaliau ir Smurka gavos savo dvi minutes sloves Cia jau galutinis rezultatas, ar dar gali keisti ? Nuo antros vietos skiria trapus du balsai Bet kuriuo atveju sveikinimai
Smurka, gido darbas - sezoninis su terminuota sutartim ? Jeigu gidas nesikrausto i Egipta, tai vaziuoja namo i darbo birza ? O pavasari naujos gidu paieskos ?
Smurka, gido darbas - sezoninis su terminuota sutartim ? Jeigu gidas nesikrausto i Egipta, tai vaziuoja namo i darbo birza ? O pavasari naujos gidu paieskos ?
Taip, viskas teisingai
QUOTE(Smurka @ 2010 09 27, 20:24)
Taip, viskas teisingai
Tai ne visai svajoniu darbas Greiciau jau trumpos svajones Kokia tai Parduota vasara
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 27, 20:59)
Tai ne visai svajoniu darbas Greiciau jau trumpos svajones Kokia tai Parduota vasara
Tiems, kas dirba su rusu turistais tai yra tiesiog svajoniu darbas (aisku, jei jis patinka). Man is visu turizmo aptarnavimo rusiu labiausiai patiko ekskursiju vedimas
QUOTE(zirzekle @ 2010 09 26, 22:28)
Sveiki,šiandien grįžom iš Simenos Sun club.Viskas super.Liuks atostogos..tik 7 dienų per mažai
labai norejau paklaust kaip ten oras, ir kaip vakarai, ar reikia pasiimt ka nors silciau, nes mes savaitgali ten skrendam
QUOTE(Smurka @ 2010 09 27, 21:09)
Man is visu turizmo aptarnavimo rusiu labiausiai patiko ekskursiju vedimas
Ar as teisingai supratau is ankstesniu pasiskaitymu, kad ekskursiju vedimas Turkijoje yra leidziamas tik Turkijos rezidentams ?
QUOTE(nerkada @ 2010 09 27, 21:11)
labai norejau paklaust kaip ten oras, ir kaip vakarai, ar reikia pasiimt ka nors silciau, nes mes savaitgali ten skrendam
Vakarai dar silti, bet jus jau galit koki lengva megztuka isidet, gali kuri vakara ir prireikti
QUOTE(nerkada @ 2010 09 27, 21:11)
mums tikrai neprireikė nei megztukų nei ilgų kelnių,nei bliuskučių ilgomis rankovėmis.
QUOTE(Smurka @ 2010 09 27, 18:24)
o ko taip ankjsti,ka nebebus gidu ? patiems teks prasivesti ekskursijas
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 27, 21:25)
Ar as tau nesakiau ? Sluota su kibiru bus uz duru, pasivalysit kambari patys. Ekskursijas pagal Lonely Planet prasivesit patys
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 27, 19:29)
Ar as tau nesakiau ? Sluota su kibiru bus uz duru, pasivalysit kambari patys. Ekskursijas pagal Lonely Planet prasivesit patys
nu blin ale rimtai gidai isvaziuoja,kambarius patiems valytis teks,dar pasakyk visada lis lietus ir esti nieks neduos tipo nebesezonas
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 27, 21:13)
Ar as teisingai supratau is ankstesniu pasiskaitymu, kad ekskursiju vedimas Turkijoje yra leidziamas tik Turkijos rezidentams ?
Dirbti gidu turi teise tik isklauses kursus ir islaikes egzaminus zmogus. Kursai yra rengiami gimtaja tos salies kalba, gidas privalo laisvai bendrauti valstybine kalba. As tiksliu reikalavimu gido pazymejimui Turkijoje gauti nezinau, bet kursai ir egzaminai yra butini. Todel as i ekskursijas vaziuoju kartu su kvalifikuotu gidu kaip kelioniu vadove ir verteja. Taciau kalbu tik as viena, nes ekskurijos medziaga esu jau issivertusi pries ekskursija ir ja suderinusi su Turkijos gidu. Anie labai vertina mano meile Turkijai, todel mano turima informacija vis papildo ir papildo, o as ja issiverciu i lietuviu kalba ir perteikiu turistams
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 27, 21:25)
Ekskursiju lietuviskai ko gero nebebus. Bet gidė Ingrida tikrai bus ir jumis pasirupins