Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(meda22 @ 2010 09 23, 15:21)
Laba, ryt isvykstam i Turkija i Beleka, viesbutis 5*, nezinau, ar imanoma gauti vaikui naktipuodi? blush2.gif  gal turit patirties, kaip kituose viesbuciuose?  g.gif

Mes visada nusiperkam is maximos papigiaja ir paliekam Turkijoj paskui, kazkaip net nekilo mintis kad gali viesbutyje buti, nors visad i 5zv vaziuojam g.gif ai bet geriau savas nenaudotas, nedaug jis ten tos vietos teuzima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Katulis1028 @ 2010 09 23, 13:55)
Labas, visiems keliauninkams, mes irgi sugalvojom vasara pratęsti... Ruošiamės keliauti į Turkiją spalio pradžioj su 1,9 mėn panelyte. Man tik iškilo klausimas, ar viešbučiuose (tiesa dar jo nepasirinkom, bet žinom, kad bus nemažiau 4* ir AI) būna galimybė vaikui gauti pieno? Nes mergina prieš miegą jo būtinai pareikalaus... ar kas nors su tuo susidūrėte? Ir išviso kokia patirtis ten su vaikų maitinimu? Gal galit rekomenduot viešbutį?

Su pienu vakarais problema manau butu, nes tik per pusrycius budavo pieno ax.gif nebent prisipili ir saldytuve laikai pas save iki vakaro, bet siuo atveju geriausia misinuka savo veztis kaip kad Ingusiaa rase ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2010 09 23, 16:00)
tuetumet tiesiai i viesbuti parasyt ir uzklaust  4u.gif

su tais rasymais irgi, parasys kad taip yra, atvaziuosi, oi sakys siuo metu visi uzimti, ir ka tada doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 23 rugsėjo 2010 - 15:15
QUOTE(Shopaholic @ 2010 09 23, 16:15)
Su pienu vakarais problema manau butu, nes tik per pusrycius budavo pieno ax.gif nebent prisipili ir saldytuve laikai pas save iki vakaro, bet siuo atveju geriausia misinuka savo veztis kaip kad Ingusiaa rase ax.gif

Pernai ir siemet maciau kaip i lobby bara ateidavo su termosiukais ir gaudavo pieno. Net ir pasildyto. Barmenai jo turejo, nes vaikams pieno kokteilius darydavo. Tik ne visi vaikai tai zino hihihi.gif Aisku, velgi nuo viesbucio priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 23, 16:26)
Pernai ir siemet maciau kaip i lobby bara ateidavo su termosiukais ir gaudavo pieno. Net ir pasildyto. Barmenai jo turejo, nes vaikams pieno kokteilius darydavo. Tik ne visi vaikai tai zino  hihihi.gif Aisku, velgi nuo viesbucio priklauso  ax.gif

aaa tai manau kad ir pas mus budavo, bet kadangi mums nereikedavo tai ir neieskojom, tik atsimenu kazkada per pietus buvo problema pagrindiniame bare kai vaikas uzsimane pienuko atsigerti, tai lakste visi kaip pasiute, ieskojo pieno, nes virtuves shefas buvo pakviestas, kol galiausiai vaikas gavo stikline pieno biggrin.gif nes kazkaip per pusrycius buna tas pienas, o per pietus ir vakariene nebe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 09 23, 16:29)
nes kazkaip per pusrycius buna tas pienas, o per pietus ir vakariene nebe g.gif

Kad nevalgytu sausu pusryciu pietums ir vakarienei biggrin.gif
Ei, o tai pienas i kava gi buna unsure.gif Bent jau siemet tai tikrai is vieno krano bego juoda kava, is kito pienas unsure.gif Buvau pamirses, nuo pietu nelabai kavos reikedavo, nes gi kitas kranelis arciau sirdies buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 23, 16:39)
Kad nevalgytu sausu pusryciu pietums ir vakarienei  biggrin.gif
Ei, o tai pienas i kava gi buna  unsure.gif  Bent jau siemet tai tikrai is vieno krano bego juoda kava, is kito pienas  unsure.gif  Buvau pamirses, nuo pietu nelabai kavos reikedavo, nes gi kitas kranelis arciau sirdies buvo  blush2.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau senokai (prieš mėnesį) grįžome iš Turkijos ir tik šiandien susiruošiau parašyti komentarą blush-anim-cl.gif . Majesty Mirage Park Resort 5* su UAI maitinimu ilsėjomės rugpjūčio antroje puseje. Iki tol esu buvusi tik 3*+ ir 4* viešbučiuose įvairiose šalyse (Turkijoje buvau 4 kartus be pastarojo). Bet pirmą kartą ilsėjomės tokiame stambiame komplekse… Na, man mielesni mažesni viešbučiai… Taigi, mano pastebėjimai:
Vieta: thumbup.gif ant jūros kranto Goyniuko miestelyje, šalia parduotuvių, bankomatų, netoli dolmušų (į Kemerą, Antaliją) stotelės. Iki Kemero - gal 15 min., iki Antalijos gal nepilna valanda važiuoti dolmušu. Viešbučio langai arba į jūrą, arba į kalnus – vaizdas gražus. Viešbutyje du korpusai. Patogiau gyventi pagrindiniame, nes viskas arčiau.
Teritorija thumbup.gif – didelis viešbučio pliusas - didelė, žalia, pakankamai pavėsio po medžiais (galbūt todėl buvo nemažai šeimų su mažais vaikais (vežimėliuose)), labai prižiūrėta (respect sodininkams). Apgalvotas patogus teritorijos išplanavimas. Keletas lauko baseinų, vienas uždaras baseinas, lauke jaukūs barai (labai smagu būdavo pasėdėti medžių pavėsyje įsikūrusiame “Beer Garden”), keletas parduotuvių. Vaikų džiaugsmui teritorijoje esančiame kanale gyvena vėžliai… Pliažas – didelis, rupaus smėlio ir prie vandens akmenukai (būtų pravertę maudymosi batai). Jūra - labai švari. Gultai: apie 10 val. dar įmanoma rasti po keletą gultų vienoje vietoje tiek prie baseinų, tiek prie jūros. Jei reikia gultų didesnei kompanijai, reikėtų ateiti ne vėliau kaip 9.30 val. Taip pat panašiu laiku reikėtų užsiimti gultus, esančius ant pievos medžių pavėsyje. Yra paplūdimio rankšluosčiai. Smagu pagulėti ant medžių sukabintuose hamakuose...
Kambarys: Gyvenome antrajame korpuse. Ėmėme 2+EXB variantą, bet recepcijoje paprašiau geresnio kambario ir gavome normalų trivietį kambarį su dideliu balkonu. Yra nemokamas seifas, šlepetės, chalatai (kažkodėl tik dviems asmenims). Na, sienos prašosi remonto, kiliminė danga – pakeitimo… Bet visumoje kambariu buvome patenkinti. Pirmasis minibaro užpildymas - nemokamas. Kambariai tvarkomi kasdien, patalynę keitė kas antrą dieną. Ar paliksi, ar nepaliksi arbatpinigių – tvarkymas toks pats. Dušo žele, šampūno, muilo, dušo kepurių, krapštukų atsargas papildydavo kasdien. Rankšluosčiai keičiami kasdien, nepriklausomai - palieki ant žemės, ar ant kabyklos. Jei reikia daugiau rankšluosčių – jokių problemų. Balkone keletas kėdžių, stalas ir nuostabus vaizdas… Prašykite, kad neduotų apatinio aukšto schmoll.gif . Didžiausi balkonai - trečiajame aukšte (numeriai su skaičiuku 2).
Beje, elektros energija įjungiama įkišus į lizdą kambario raktą-kortelę. Čia pravertė ankstesnė patirtis su plastikinėmis nuolaidų kortelėmis , kurios – tokio paties formato kaip ir kambario raktas mirksiukas.gif ... Taigi, išeidami, lizde palikdavome nuolaidų kortelę, todėl elektros tiekimas kambariui nenutrūkdavo...
Maistas: gali valgyti ištisą parą... Dviejų rūšių sriubos. Mėsa – 4-5 rūšių patiekalai, kasdien būdavo kokios nors žuvies. Ant stalų vakarienės metu kibirėliuose su ledu - kelių rūšių butelinis vynas (labai patogu), jei nori ko nors kito – atsineši iš baro. Pakankamas vaisių asortimentas (bananai, kriaušės, vynuogės, slyvos, arbūzai, melionai, obuoliai....). Didelis salotų pasirinkimas. Saldumynai – tradicinė baklava, kokosiniai sausainiukai, biskvitinis bananų tortas, pudingai, zele ir t.t. patiko, kad nebuvo tų baisių kreminių tortų (kokius teko matyti kituose Turkijos viešbučiuose). Problemų su stalų trūkumu nebuvo. Vaikai kasdien nuo 12 iki 17 val. džiaugėsi ledais (2-3 rūšių, neribotais kiekiais)... Visoje teritorijoje gausu vietų, kur galima užkąsti dienos metu. Kaip 5* viešbučiui galėtų būti daugiau jūros gėrybių patiekalų. Pliusas – visoje teritorijoje išdėlioti šaldytuvai su buteliniu „Efes“u thumbup.gif , kola, fanta, spraitu, vandeniu. UAI silpna – tik keleto rūšių nevietinis alkoholis, kiti importiniai gėrimai. – už papildomą mokestį . Viešbutyje nėra sulčių: nei šviežių, nei „miltelinių“.
Animacija: Dieną veiklos labai daug: dartsai, boča, šaudymas iš lanko, šaudymas iš orinio šautuvo, pilvo šokis, yoga, aerobika, aqua aerobika, tinklinis, vandensvydis, visokios pramogos baseine (pvz. šokinėjimas su šokdyne ant banglentės ir pan...) futbolas tarp nacionalinių komandų ir laimėjusieji žaidžia su animatorių komanda... Vaikams – miniklubas su įvairia programa... Kas vakarą diskoteka pliaže (super – foam party wub.gif ). Norintieji nemokamai vežami į keletą Kemero klubų. Vakariniai šou – vidutiniški (patiko tik maždaug pusė renginių).
Aptarnaujantis personalas: Paslaugus, mandagus, susikalbėjome angliškai. Kambarį davė per 30 min. Tačiau iš karto užsiregistravus galima naudotis UAI...Beje, viešbutyje nėra apyrankių. Labai greitai naujai serviruojami stalai valgymų metu (pirmą kartą tai matau). Recepcija į pageidavimus reaguoja greitai (buvo perdegusi lemputė).
Kontingentas: 85 proc. rusai (kurių dalis, sprendžiant iš elgesio, matyt visus metus namie badavo..., na - aš suprantu, kad vaisiai skanu, bet kam juos nuo medžių drąskyti, kai jų pilnai pakanka restorane ?! g.gif ...), likusieji – britai, turkai, vokiečiai.
Pinigai - tik doleriai (Santykis 1$=1,5 YTL; 1 eur=1,8 YTL)
Antrą kartą nevažiuočiau tik todėl, kad nemėgstu didelių viešbučių, kurie primena kolūkį... Mano nuomone tai ekonomiškas 5- * (" - " nes reikėtų renovacijos) viešbutis.... Be abejonės aš nelyginu šio viešbučio su Luxo klasės 5* viešbučiais, bet ten ir kaina kita.... Kainos ir kokybės santykis mane tenkino.
Tikiuosi kam nors pravers mano komentarai 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz komentara va jei dar fotoreportaza idetum. Sprendziant is aprasymo visai neblogas viesbutis, nors kainos ir kokybes negaliu lyginti truksta duomenu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2010 09 24, 09:23)
Dekui uz komentara va jei dar fotoreportaza idetum. Sprendziant is aprasymo visai neblogas viesbutis, nors kainos ir kokybes negaliu lyginti truksta duomenu.  thumbup.gif

buvau si viesbuti nusiziurejusi,kaip viena is pigesniu,kaip i 5 zv viesbuti,bet poto gavau superini pasiulyma i Hotel la mer tai atkrito,bet manau tikrai padorus ekonominis viesbutis,tiesa visi pabrezia,kad kambariai jau remonto prasosi,bet tai cia smulkmena manau 4u.gif
Atsakyti
Kada Amstafas grįš iš Turkijos?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 09 24, 14:13)
Kada Amstafas grįš iš Turkijos?

sveiki, dar neisskridau, tik sekmadieni pakylame thumbup.gif na o grisime spalio 3 diena happy.gif
Atsakyti
Tai lauksiu įspūdžių,nes mes7d vakare išvažiuojam iš namų,o išskrendam 8d lygtai 5.25 Sėkmės sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 09 24, 16:15)
Tai lauksiu įspūdžių,nes mes7d  vakare išvažiuojam iš namų,o išskrendam 8d lygtai 5.25 Sėkmės sunglasses2.gif

butinai grizusi issipasakosiu thumbup.gif o Jums gero laukimo mirksiukas.gif
Atsakyti