Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Nada... @ 2010 09 17, 13:31)
jo, lietuvis kantrus padaras, kad ir kaip apkarpomas komfortas, jam cia norma  cool.gif
nuo to moralizavimo jau negera, aiskiai rasiau, kad ne del edalo nebuvimo susinervinau, nors lt avialinijos aiskiai parodo poziuri i  klienta (  idomu, kuo cia jus skaraidot visos, kad jum nieks nieko neduoda cool.gif ), o del to, kad vandens nedave vaikui, kai sis verke. taip sakant , 10 cnt gaila buvo. na, bet kam skaityt, ka rasau, juk taip malonu pamoralizuot, kokia jus rupestinga keliautoja doh.gif

doh.gif jo, milijona delne atkisau. p.s.  o kur jus gyvenat, Balbierisky, kad grazos jum nieks neduoda is keliu euru g.gif

Kam kaip pasireiskia tas komfortas,jei sunku isideti i rankine sausainuku pakiuka,actimelio indeli vaikui nes bus nebe komfortas... ax.gif tai man tada nesudaro problemu 4u.gif

Jus praset to vandens ir jums buvo pasakyta,kad neduos??? Sakot is keliu euru grazos nedave,tai as spjauciau i ta graza ir imciau be grazos ta gerima ar maista neklykinciau vaiko 4u.gif

Ir niekas cia jusu nemoralizuoja,bet tiek kartu sedejote sioje temoje,bet taip ir nepasinaudojote, moralizavimais anot jusu,bet patarimais merginu viena kitai.
Dalindamiesi patarimais,pasisemiame vieni is kitu ideju,ne pykti lieti grizus reikia,o susivaldyti,nes aplinkiniai cia dabar nekalti,kad jums nepasiseke,nepagalvojote ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 17 rugsėjo 2010 - 14:55
QUOTE(Drute @ 2010 09 17, 15:42)
na jeigu teks is Stambulo skristi tada pasijaus kitaip smile.gif nes rodos pereiti tenka trejas kontroles, dvejose butinai nusiauti batukus ir pan... (bent jau ziema skrendant)

uij unsure.gif reiks nepraplysusias kojines uzsidet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 09 17, 06:42)
personalo pareiskimas , jog negali iskeist didesnes euru kupiuros blink.gif  tai su rekianciu is bado vaiku skridom doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2010 09 17, 13:31)
doh.gif jo, milijona delne atkisau. p.s.  o kur jus gyvenat, Balbierisky, kad grazos jum nieks neduoda is keliu euru g.gif

ne balbierisky,nes man nera keli eurai didesne suma 4u.gif ivardinti reiketu.
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 17, 13:46)
uij  unsure.gif  reiks nepraplysusias kojines uzsidet  doh.gif

faktas hihihi.gif
tai jau Zilvinai lauksim fotoreportazo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 17 rugsėjo 2010 - 14:48
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 17, 15:46)

ir šviežiai plautas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 17, 15:49)
tai jau Zilvinai lauksim fotoreportazo thumbup.gif

Tai kad mes nuvalkiotais turistu marsrutais zygiuosim biggrin.gif Viskas nuotraukuose jau matyta.
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2010 09 17, 15:54)
ir šviežiai plautas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif gal net naujas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 17, 13:55)
Tai kad mes nuvalkiotais turistu marsrutais zygiuosim  biggrin.gif Viskas nuotraukuose jau matyta.

Ka gali zinoti kokiais takais jus ten patrauksit ir kur nuklysit mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
[QUOTE]Kam kaip pasireiskia tas komfortas,jei sunku isideti i rankine sausainuku pakiuka,actimelio indeli vaikui nes bus nebe komfortas... [/QUOTE]
apie vaika aplamai kita kalba, bet tas beprotiskas lituku taupymas aplamai ant keleiviu baisus. vandens ipila po 100 gr, cia normalu? va cia man spjaut ir reikejo i tokia stiklinele, pasityciojimas kazkoks...
[QUOTE]ivardinti reiketu.[QUOTE]
50. man net turguj ner buve, kad is 200 lt grazos neturetu schmoll.gif

[/QUOTE]Ir niekas cia jusu nemoralizuoja,bet tiek kartu sedejote sioje temoje,bet taip ir nepasinaudojote, moralizavimais anot jusu,bet patarimais merginu viena kitai.
Dalindamiesi patarimais,pasisemiame vieni is kitu ideju,ne pykti lieti grizus reikia,o susivaldyti,nes aplinkiniai cia dabar nekalti,kad jums nepasiseke,nepagalvojote ir t.t.[QUOTE]
nu jus kai suskeliate biggrin.gif prie ko cia aplinkiniai? as turbut nepakankamai sedejau cia, kad nemaciau zinuciu, kad lt vieninteles superekonomines avialinijos, kurios net vandens po lasiuka ipila, ka jau apie maista sneket...

[/QUOTE]Jus praset to vandens ir jums buvo pasakyta,kad neduos??? [QUOTE]
taigi rasiau, berods, kad prasiau, gavau malonu atsakyma, kad 5 lt kazkoks mazas buteliukas. o tada ir prasidejo ta idomioji dalis, kad grazos neturejo.
o issiaiskines si fakta personalas ramiai sau vaikstinejo pro verkslenanti vaika.
gal ir baigiam sia tema, nes jau tema nusigrybavo i tai, kaip as cia aplinkinius puolu, nes man puotos nesurenge, nors ir neturejo, mat nieks pasaulyje nemaitina savo klientu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 17, 14:14)
su vaikais prie pat isejimo ir avariniu duru nesodina.Bent jau mano patirtimi,kai paskutini karta grizinejome ir buvome gave vietas prie avarinio isejimo, tai turejome pasikeisti vietomis nes prie isejimo turi buti suauge zmones 4u.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, 4u.gif
Noriu paklausti tu mamyciu, kurios nesenai gryzo is Turkijos su vaikuciais ax.gif Ar grystant is Turkijos galesiu i lektuva prasinest pagaminta misinuka dukrytei? Kai buvau pries dvejus metus, tai pati maciau, kaip vienai mamytei liepe ismesti ar isgerti sultytes, kurias ji buvo paemusi savo pypliui. Ir taip visiems. Ta mama buvo sokiruota tokio elgesio, nes Lietuvoje jokiu problemu jai nekilo. O kaip su pieneliu, juk kelione trunka daugiau kaip 3 val. ir maziukas tikrai praalks ir arbateles nores. Ar galiu isideti stiklainiuka kosytes ar tyreles, gal lektuve pasildys doh.gif Keliavusi esu daug, bet su kudikiu pirma karta, tai net nezinau ka daryt g.gif
Pasidalinkite savo patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 09 17, 14:31)
idomu, kuo cia jus skaraidot visos, kad jum nieks nieko neduoda cool.gif

siaip tai ant sluotos dazniausiai, tai priprate viska su savim veziotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif niekas cia nenori parodyti, kad jus nesirupinat vaiku ar reikalaujat pauksciu pieno, tiesiog daug patarimu buvo, ka pasiimti, kaip daryti ir pan. mirksiukas.gif

o man (beje, Vilniuje) net taksi buvo, kad is 100 litu neturejo grazos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 17, 15:46)

Labiausiai uzknisantis ritualas - tai batus nusiauti. doh.gif Juolab, kai planuoju su kedais vaziuoti.

O Vilniuje paprastai per rankove ilaipina? Ar per lauka reik eiti? Kazkada seniai kalbejot, bet neuzfiksavau. Vis tik spalio men. Is cia reiks su storesne striukele vaziuoti, nes grizus galim ir i sniega pataikyti. Tai oro uoste butu galima ja i reg. bagaza igrusti.
Atsakyti
QUOTE(renatabux @ 2010 09 17, 19:39)
Sveikos, mergaites, 4u.gif
Noriu paklausti tu mamyciu, kurios nesenai gryzo is Turkijos su vaikuciais ax.gif Ar grystant is Turkijos galesiu i lektuva prasinest pagaminta misinuka dukrytei? Kai buvau pries dvejus metus, tai pati maciau, kaip vienai mamytei liepe ismesti ar isgerti sultytes, kurias ji buvo paemusi savo pypliui. Ir taip visiems. Ta mama buvo sokiruota tokio elgesio, nes Lietuvoje jokiu problemu jai nekilo. O kaip su pieneliu, juk kelione trunka daugiau kaip 3 val. ir maziukas tikrai praalks ir arbateles nores. Ar galiu isideti stiklainiuka kosytes ar tyreles, gal lektuve pasildys doh.gif  Keliavusi esu daug, bet su kudikiu pirma karta, tai net nezinau ka daryt g.gif
Pasidalinkite savo patirtimi mirksiukas.gif

Kiek tekę turkijoj būti, net kelis kartus nesemes pro turku patikrinima po du vaikiskus avento buteliukus - viena su pienu,kita su arbata, nei karto nestabde,viska buvo susideje i kuprine ir buteliukus isoreje tokiuose tinkliniuose kiseniukuose
Atsakyti