QUOTE(VAIDAZ @ 2010 08 30, 01:36)
Tiesiog man Alanijoje nelabai... Na, o atstumas nuo visur tolimas, ir nelabai tas skirtumas toks ryškus. Aš rašiau, kad yra Marmaryje ką aplankyt ir be Pamukalės. Subjektyviu požiūriu. O iš kur važiuot... Aš rašiau, berods, kad iš ten, kur negaila bus skirti visos dienos ar net dviejų. Ypač tokiam karštyje. O aplankyt, aišku, kad galima. Jei tai pirmas ir paskutinis kartas Turkijoj. Mano logika geležinė
O kaip is anksto zinoti is kur bus labiausiai negaila?
Na, jei 170 km skirtumas nera labai jau ryskus (o juk ne autostrada lygumose vaziuojama), tada tikrai nera skirtumo is kur vykti
Siaip isimetus marsruta internete, gaunasi, kad tas nezymus 170 km skirtumas, tai vos ne puse kelio nuo Alanijos iki Pamukales, vaziuojant su masina, butu 3,5 val is Marmario ir 6,5 val is Alanijos. Autobusu ir su sustojimais, aisku bus jau kitaip . Na tikrai nelabai zymu
Is Kemero ir tai jauciasi, lyginant su Alanija, kad yra arciau
As net dabar suabejojau, ar isvis i Pamukale is Alanijos orgaznizuojama vienos dienos ekskursija?
Juk vien kelyje puse paros praleidi
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 30, 07:59)
domejausi ir pacia Rodo sala ir isvyka is Turkijos i Rodo sala..tai bent jau tai ka as noreciau pamatyti toje saloje per ekskursija nepamatyciau....todel ir sakau,kad man ta ekskursija Rodo salos neatspindi
O apie "turkiskaja Rodo salos " dali butent kazkur ir skaiciau taip ivardinta buvo
nezinau kodel
gal ir klaidinga nuomone susidariusi
Tai juk skiriama dienele Rodo miestui tik
O jei norisi ismaisyti Rodo sala, tai reiktu i ta sala ir vykti. Juk nuvykes is Egipto i Jeruzale Izraelio nepazinsi
Na bet vistiek vyksta (cia akmenukas tau
).
Papildyta:
QUOTE(elevin @ 2010 08 30, 10:32)
Klausimas keliavusiems su vaikais Mas būsime Alanijoje. Ar verta su vaikais 4,5 ir 7 metų plaukti į Žaliąjį kanjoną. Šiaip kaina Novaturo nemaža tad galvoju ar ta kelionė tikrai įspūdinga ar vaikams kančia bus
O gal geriau į Pamukalę? Ir dar per Google pamačiau, kad nuo mūsų Meryano apie 3 km yra vandens pramogų parkas. Gal kas buvo? Ar verta?
Mano vaikams plaukiojimai laivu aplamai kancia, greit pabosta, todel karta pabandziusi, daugiau net man minties nekiltu ju veztis. Maniskiu graziais vaizdais nelabai sudominsi, bet jusu maziai gal visai kitokie. Vaziuojant i viesbuti paziurekite, ar vaikai nors kiek domisi vaizdais pro langus, gal tai pades jums apsispresti kazkiek
Gal pabandykite bent jau didesniam vaikui parodyti fotoreportazu nuotraukas is kanjono ir paklausit ar jis noretu tai pamatyti