Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Cobre @ 2010 08 29, 21:10)
o as supratau, kad dauguma persikelia ir patys ten vaiksto, be jokiu gidu  g.gif
cia va radau senesni reportaza, kur irgi taip keliavo ax.gif
http://www.supermama...?...479029&st=0

tai,kad kaip ir kiekvienoje saloje reikia ne vaikscioti o vazineti,nes ispudingiausiops vietos nera vienoje vietoje.Man is fotoreportazo nesimato tikrojo Rodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 30, 01:00)
tai,kad kaip ir kiekvienoje saloje reikia ne vaikscioti o vazineti,nes ispudingiausiops vietos nera vienoje vietoje.Man is fotoreportazo nesimato tikrojo Rodo wub.gif

tai gal pasidomek sios isvykos trukme mirksiukas.gif manai imanoma kazka labai jau daug per toki trumpa laika pamatyti? tam jau reiktu i pacia sala ilgesniam laikui vykti.
JM, aplamai, tai tu nieko nemaisai, kai rasai apie "turkiskaja Rodo dali"? ax.gif kiek as suprantu, tai nuplaukia i Roda ( Rodo salos sostine) ir ten pavaiksto. viskas. Arba as nukvankau, arba tu ryskiai kazka ne taip rasai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 29 rugpjūčio 2010 - 23:20
QUOTE(Cobre @ 2010 08 29, 22:19)
ilisk i nuoroda, kuria imeciau postu anksciau, gal pravers  mirksiukas.gif
siaip man atrodo, kad is marmario i pamukale arciausiai yra, todel jei jau tikrai yra noras, tai vaziuoti reiktu butent is marmario  ax.gif
http://www.reisenett.../Turkey_map.jpg

paziurek zemelapyje, kur yra marmaris, kur denizli (pamukale butent ten) ir kur antalija. marmaris arciau  mirksiukas.gif
Papildyta:

o is kur jusu manymu i ja geriau butu vaziuoti  g.gif  ?

Iš ten, kur atsibos. biggrin.gif Tiesiog važiuojant pirmą kartą į Marmarį, nežinau, ar teisingas sprendimas trenktis visai dienai į šitą pasaulio stebuklą, nebent be vaikų... Kažkaip neįsigilinau, bet manau, kad iš kokios Alanijos važiuočiau... Nes kitur yra arčiau vietų, kurias galima aplankyt. Nes man kelionė į Pamukalę atsiėjo geras dvi dienas iš ir taip negausių septynių, nes kitą dieną gaivaliojausi... Mano subjektyvus požiūris ir tiek.
Labiausiai man patiko mašiniuku važiuot iš Marmario link Bozburuno. Aplankėm fantastiškų vietų, čia jums Kofu galėtų plačiau aprašyt, Bet tokios ramybės ir tyrumo iš Turkijos nesitikėjau wub.gif Gamtos kampeliai, tyras Egėjo jūros vanduo, ir beveik jokių turistų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAZ: 29 rugpjūčio 2010 - 23:28
QUOTE(VAIDAZ @ 2010 08 30, 01:19)
Iš ten, kur atsibos. biggrin.gif  Tiesiog važiuojant pirmą kartą į Marmarį, nežinau, ar teisingas sprendimas trenktis visai dienai į šitą pasaulio stebuklą, nebent be vaikų... Kažkaip neįsigilinau, bet manau, kad iš kokios Alanijos važiuočiau... Nes kitur yra arčiau vietų, kurias galima aplankyt. Nes man kelionė į Pamukalę atsiėjo geras dvi dienas iš ir taip negausių septynių, nes kitą dieną gaivaliojausi... Mano subjektyvus požiūris ir tiek.

Nesupratau as kazko g.gif visu pirma Alanija, tai toliausiai nuo Pamukales nutoles kurortas. Visu antra, tai jei jau nori vaziuoti, tai manau Marmaris tam geriausias taskas. Na o vykti ar ne, tai jau paciai mamai spresti, juolab, kad ne visi juk vaziuoja po antra ar trecia karta i tuos pacius kurortus, taip, kad gali buti, kad Marmaris bus aplankytas pirma ir paskutini karta. Sakote, kad pavargote, o siulote vykti is Alanijos, kur kelione i Pamukele butu dar ilgesne ir todel dar labiau varginanti g.gif gelezine logika biggrin.gif
Pamukale is visu vietu gana nearti, ir visuose kurortuose yra ka ir arciau idomaus pamatyti mirksiukas.gif Gaivaliotis kita diena nebuvo poreikio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 29 rugpjūčio 2010 - 23:30
QUOTE(Cobre @ 2010 08 30, 00:16)
tai gal pasidomek sios isvykos trukme  mirksiukas.gif  manai imanoma kazka labai jau daug per toki trumpa laika pamatyti? tam jau reiktu i pacia sala ilgesniam laikui vykti.
JM, aplamai, tai tu nieko nemaisai, kai rasai apie "turkiskaja Rodo dali"?  ax.gif  kiek as suprantu, tai nuplaukia i Roda ( Rodo salos sostine) ir ten pavaiksto. viskas. Arba as nukvankau, arba tu ryskiai kazka ne taip rasai  ax.gif

Pritariu. Tą patį pagalvojau, nes Rode praleidau 7 dienas, per kurias išmaišiau pusę salos, bet kažkaip nepastebėjau turkiškosios dalies. O ir fotoreportažas mano nuomone visai neblogai parodo Rodą, ypač žinant, kad jame praleidi gana trumpą laiką.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 08 29, 23:29)
Nesupratau as kazko  g.gif visu pirma Alanija, tai toliausiai nuo Pamukales nutoles kurortas. Visu antra, tai jei jau nori vaziuoti, tai manau Marmaris tam geriausias taskas. Na o vykti ar ne, tai as tikrai jau paciai mamai spresti, juolab, kad ne visi juk vaziuoja po antra ar trecia karta i tuos pacius kurortus, taip, kad gali buti, kad Marmaris bus aplankytas pirma ir paskutini karta. Sakote, kad pavargote, o siulote vykti is Alanijos, kur kelione i Pamukele butu dar ilgesne ir todel dar labiau varginanti  g.gif gelezine logika  biggrin.gif 
Pamukale is visu vietu gana nearti, ir visuose kurortuose yra ka ir arciau idomaus pamatyti  mirksiukas.gif Gaivaliotis kita diena nebuvo poreikio  schmoll.gif

Tiesiog man Alanijoje nelabai... Na, o atstumas nuo visur tolimas, ir nelabai tas skirtumas toks ryškus. Aš rašiau, kad yra Marmaryje ką aplankyt ir be Pamukalės. Subjektyviu požiūriu. O iš kur važiuot... Aš rašiau, berods, kad iš ten, kur negaila bus skirti visos dienos ar net dviejų. Ypač tokiam karštyje. O aplankyt, aišku, kad galima. Jei tai pirmas ir paskutinis kartas Turkijoj. Mano logika geležinė blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAZ: 29 rugpjūčio 2010 - 23:37
QUOTE(Cobre @ 2010 08 29, 22:16)
tai gal pasidomek sios isvykos trukme  mirksiukas.gif  manai imanoma kazka labai jau daug per toki trumpa laika pamatyti? tam jau reiktu i pacia sala ilgesniam laikui vykti.
JM, aplamai, tai tu nieko nemaisai, kai rasai apie "turkiskaja Rodo dali"?  ax.gif  kiek as suprantu, tai nuplaukia i Roda ( Rodo salos sostine) ir ten pavaiksto. viskas. Arba as nukvankau, arba tu ryskiai kazka ne taip rasai  ax.gif

domejausi ir pacia Rodo sala ir isvyka is Turkijos i Rodo sala..tai bent jau tai ka as noreciau pamatyti toje saloje per ekskursija nepamatyciau....todel ir sakau,kad man ta ekskursija Rodo salos neatspindi blush2.gif O apie "turkiskaja Rodo salos " dali butent kazkur ir skaiciau taip ivardinta buvo g.gif nezinau kodel g.gif
gal ir klaidinga nuomone susidariusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 30 rugpjūčio 2010 - 06:19
mirksiukas.gif [quote=LOCKETS,2010 08 29, 21:06]
na ka, musu lagaminai jau sukrauti, tik keleta smulkmenu rytoj dar reikes isimesti ir keliausim smile.gif

p.s. dar gal kas keliavot is marmario i pamukkale? kiek laiko kelione uztrunka ir kiek mazdaug kainuoja?
ka verta aplankyti Rodo saloje? ax.gif

Važiavau iš Marmario į Pamukalę. Man patiko. Taip kelionė ilga,trunka visa dieną, bet žinant turkų nacionalinius ekskursijų organizavimo ypatumus, autobusas stos kas 2 - 3 valandas lotuliukas.gif O ir ekskursija vyksta autobusu, ne savom kojom keliauji visą dieną mirksiukas.gif Be to, gidas pastoviai ką nors pasakoja, mums net rode nuotraukas, kai pasakojo apie turku vestuves, berniukų "įšventinimą" į vyrus ir t.t.
Ir į Rodą verta vykti, jei leidžia finansai. Aš nebuvau, pritrūko laiko verysad.gif , tad kaip ten ,pasakyti negaliu. Bet juk nei per vieną ekskursiją, nesužinai visko apie lankytiną objektą, tad ir Rodo salos pilnai nepamatysi, bet aplankysi, pažiūrėsi ir gal kitą kartą kelionę ten susiorganizuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausimas keliavusiems su vaikais 4u.gif Mas būsime Alanijoje. Ar verta su vaikais 4,5 ir 7 metų plaukti į Žaliąjį kanjoną. Šiaip kaina Novaturo nemaža tad galvoju ar ta kelionė tikrai įspūdinga ar vaikams kančia bus g.gif O gal geriau į Pamukalę? Ir dar per Google pamačiau, kad nuo mūsų Meryano apie 3 km yra vandens pramogų parkas. Gal kas buvo? Ar verta?
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2010 08 30, 01:36)
Tiesiog man Alanijoje nelabai... Na, o atstumas nuo visur tolimas, ir nelabai tas skirtumas toks ryškus. Aš rašiau, kad yra Marmaryje ką aplankyt ir be Pamukalės. Subjektyviu požiūriu. O iš kur važiuot... Aš rašiau, berods, kad iš ten, kur negaila bus skirti visos dienos ar net dviejų. Ypač tokiam karštyje. O aplankyt, aišku, kad galima. Jei tai pirmas ir paskutinis kartas Turkijoj. Mano logika geležinė blush2.gif  lotuliukas.gif

O kaip is anksto zinoti is kur bus labiausiai negaila? biggrin.gif Na, jei 170 km skirtumas nera labai jau ryskus (o juk ne autostrada lygumose vaziuojama), tada tikrai nera skirtumo is kur vykti biggrin.gif doh.gif Siaip isimetus marsruta internete, gaunasi, kad tas nezymus 170 km skirtumas, tai vos ne puse kelio nuo Alanijos iki Pamukales, vaziuojant su masina, butu 3,5 val is Marmario ir 6,5 val is Alanijos. Autobusu ir su sustojimais, aisku bus jau kitaip . Na tikrai nelabai zymu blush2.gif Is Kemero ir tai jauciasi, lyginant su Alanija, kad yra arciau doh.gif
As net dabar suabejojau, ar isvis i Pamukale is Alanijos orgaznizuojama vienos dienos ekskursija? g.gif Juk vien kelyje puse paros praleidi g.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 30, 07:59)
domejausi ir pacia Rodo sala ir isvyka is Turkijos i Rodo sala..tai bent jau tai ka as noreciau pamatyti toje saloje per ekskursija nepamatyciau....todel ir sakau,kad man ta ekskursija Rodo salos neatspindi blush2.gif O apie "turkiskaja Rodo salos " dali butent kazkur ir skaiciau taip ivardinta buvo g.gif nezinau kodel g.gif
gal ir klaidinga nuomone susidariusi blush2.gif

Tai juk skiriama dienele Rodo miestui tik doh.gif O jei norisi ismaisyti Rodo sala, tai reiktu i ta sala ir vykti. Juk nuvykes is Egipto i Jeruzale Izraelio nepazinsi mirksiukas.gif Na bet vistiek vyksta (cia akmenukas tau biggrin.gif mirksiukas.gif ).
Papildyta:
QUOTE(elevin @ 2010 08 30, 10:32)
Klausimas keliavusiems su vaikais  Mas būsime Alanijoje. Ar verta su vaikais 4,5 ir 7 metų plaukti į Žaliąjį kanjoną. Šiaip kaina Novaturo nemaža tad galvoju ar ta kelionė tikrai įspūdinga ar vaikams kančia bus  g.gif O gal geriau į Pamukalę? Ir dar per Google pamačiau, kad nuo mūsų Meryano apie 3 km yra vandens pramogų parkas. Gal kas buvo? Ar verta?

Mano vaikams plaukiojimai laivu aplamai kancia, greit pabosta, todel karta pabandziusi, daugiau net man minties nekiltu ju veztis. Maniskiu graziais vaizdais nelabai sudominsi, bet jusu maziai gal visai kitokie. Vaziuojant i viesbuti paziurekite, ar vaikai nors kiek domisi vaizdais pro langus, gal tai pades jums apsispresti kazkiek smile.gif Gal pabandykite bent jau didesniam vaikui parodyti fotoreportazu nuotraukas is kanjono ir paklausit ar jis noretu tai pamatyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 30 rugpjūčio 2010 - 10:28
QUOTE(Cobre @ 2010 08 30, 10:27)
O kaip is anksto zinoti is kur bus labiausiai negaila?  biggrin.gif  Na, jei 170 km skirtumas nera labai jau ryskus (o juk ne autostrada lygumose vaziuojama), tada tikrai nera skirtumo is kur vykti  biggrin.gif  doh.gif  Siaip isimetus marsruta internete, gaunasi, kad tas nezymus 170 km skirtumas, tai vos ne puse kelio nuo Alanijos iki Pamukales, vaziuojant su masina, butu 3,5 val is Marmario ir 6,5 val is Alanijos. Autobusu ir su sustojimais, aisku bus jau kitaip . Na tikrai nelabai zymu  blush2.gif Is Kemero ir tai jauciasi, lyginant su Alanija, kad yra arciau  doh.gif
As net dabar suabejojau, ar isvis i Pamukale is Alanijos orgaznizuojama vienos dienos ekskursija?  g.gif  Juk vien kelyje puse paros praleidi  g.gif
Tai juk skiriama dienele Rodo miestui tik  doh.gif  O jei norisi ismaisyti Rodo sala, tai reiktu i ta sala ir vykti. Juk nuvykes is Egipto i Jeruzale Izraelio nepazinsi  mirksiukas.gif Na bet vistiek vyksta (cia akmenukas tau  biggrin.gif  mirksiukas.gif ).
Papildyta:

Mano vaikams plaukiojimai laivu aplamai kancia, greit pabosta, todel karta pabandziusi, daugiau net man minties nekiltu ju veztis. Maniskiu graziais vaizdais nelabai sudominsi, bet jusu maziai gal visai kitokie.  Vaziuojant i viesbuti paziurekite, ar vaikai nors kiek domisi vaizdais pro langus, gal tai pades jums apsispresti kazkiek  smile.gif Gal pabandykite bent jau didesniam vaikui parodyti fotoreportazu nuotraukas is kanjono ir paklausit ar jis noretu tai pamatyti  ax.gif

Įdomus bendravimo stilius... g.gif Eskursijos organizuojamos. Ir vienai dienai, nebent aš nakvynės nepastebėjau, o paskaičius jūsų postą, galima ir tokią nuomonę apie mane susidaryt. biggrin.gif O kilometrai važiuojant man vienodai šviečia, 170 skirtumas? tongue.gif Niekas neakcentavo, tiesiog sakau, kad kelionės į Alaniją metu, man mažiausiai būtų gaila tos dienos. Tai konkrečiai mano nuomonė apie kelionę. O vat kanjone man būtų labiau patikę tikriausiai, nes aš gamtos žmogus... Deja, nebuvau. Pasirinkau kitas keliones.
Ir išvis, kam aš čia gerklę plėšau, juk čia mano subjektyvi nuomonė, ir jos tikrai nepakeisit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2010 08 30, 01:36)
Na, o atstumas nuo visur tolimas, ir nelabai tas skirtumas toks ryškus.

QUOTE(VAIDAZ @ 2010 08 30, 12:39)
Įdomus bendravimo stilius...  g.gif Eskursijos organizuojamos. Ir vienai dienai, nebent aš nakvynės nepastebėjau, o paskaičius jūsų postą, galima ir tokią nuomonę apie mane susidaryt.  biggrin.gif O kilometrai važiuojant man vienodai šviečia, 170 skirtumas? tongue.gif  Niekas neakcentavo, tiesiog sakau, kad kelionės į Alaniją metu, man mažiausiai būtų gaila tos dienos. Tai konkrečiai mano nuomonė apie kelionę. O vat kanjone man būtų labiau patikę tikriausiai, nes aš gamtos žmogus... Deja, nebuvau. Pasirinkau kitas keliones.
Ir išvis, kam aš čia gerklę plėšau, juk čia mano subjektyvi nuomonė, ir jos tikrai nepakeisit.  biggrin.gif

Na, idomus, tai idomus, ka dabar darysi biggrin.gif O jus is kokio kurorto vykote i Pamukale?
O paskaicius mano posta, galima susidaryti tik viena nuomone, kad 3,5 val, gerokai skiriasi nei 6,5 val ir tai jau nepavadinciau nelabai ryskiu skirtumu. Ir kad ir kokia ta nuomone butu subjektyvi, kelias nuo to dvigubai nepatrumpes is Alanijos:mirksiukas:
O del to is kur gaila, ar negaila vykti, tai su tuo nesiginciju, cia jau tikrai labai subjektyvi pozicija.
Atsakyti